کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آدم از اینکه بعضی از دوستان این شاخص را با این میزان دستکاری و تقلب میشینن و تحلیل می کنن تحیر می کنه!
شاید این تنها کاریه که ازشون بر میاد.
به هر حال درسته دستکاری میشه ولی باز تاثیر عمومی داره.
من خودم 2 و 3 شهریور با نزدیک شدن به مقاومت نقد کردم و البته پشیمان نیستم.
تایم معاملات داره تموم میشه ! و هنوز دارایی سهام از معاملات چهارشنبه آپدیت نشده !!
چند روز قبلش هم که سیستم آنلاینها به هم ریخت و قطع شد 2 روز !!
درحالیکه حجم و ارزش معاملات به مراتب کمتر از هفته های قبل و ماههای قبل ! و پارسال هست !!
همه اینها بعد از خروج اون 3500 میلیارد تومان از بازار اتفاق افتاده !!
آقایون هنوز دنبال "ظن دستکاری" هستن !!
وقتی فقط یه سهم رو عرضه اولیه می کردن ، در بروز رسانی اطلاعات گند می زدن ،الان عرضه های اولیه رو دو تا کردن !!! :D
اینجاست که آدم یاد ضرب المثل زیر میفته
اون اولی رو که زاییدی بزرگش تا نوبت دومی برسه:D
مگر یک انسان چقدر می تواند توان روحی و اعصاب داشته باشه؟
یک سال و اندی ریرش و بازی با سرمایه مردم کافی نیست؟
اگر کسی افسردگی بگیره یا خدای نکرده خودکشی کنه کدوم بی شرفی پاسخگوئه؟
واقعا این قدر می تونن راحت باشن و با توجیهاتی از قبیل این که می خواستن بدون آموزش وارد نشن خودشون رو تبرئه کنن؟
وجدان ندارن واقعا؟
شاید این تنها کاریه که ازشون بر میاد.
به هر حال درسته دستکاری میشه ولی باز تاثیر عمومی داره.
من خودم 2 و 3 شهریور با نزدیک شدن به مقاومت نقد کردم و البته پشیمان نیستم.
چاره ای نیست، یا باید بلند مدتی بود، که با این تورم و هرج و مرج اقتصادی شعاری بیش نیست،
و یا باید دنباله رو و مرید آقایون بود
یعنی P/s - P/e - P/b را فراموش کرد و به شاخص قلابی خیره شد و با آن خرید و فروش کرد..
بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19) ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
والا همون سیستم دولت قبل تو بورس جلو میبرن (سوزوندن نقدینگی در بورس)
جمع کردن نقدینگی با عرضه اولیه های پی در پی
حبس نقدینگی با فروش اوراق و احتمالا بالا بردن سود بانکی
خیلی هم نمیشه ایراد گرفت به هر حال به هر طریقی شده میخوان جلو افزایش تورم بگیرن. البته این کارها صرفا رشد بیشتر تورم به تاخیر میندازه. این من نمیگم تاریخ ۴۰ سال گذشته این میگه
یک ترفند دیگه هم برای حبس نقدینگی هست که باید دید از این آیتم قدیمی استفاده میکنند یا نه. پیش فروش دیوانه وار خودرو برای سال های آینده و عدم تحویل خودرو به خریدار (یکم سخت چون برای انجام این ترفند باید قیمت خودرو در بازار به شدت بالا ببرن تا اونایی که نقدینگی مازاد دارن برای پیش خرید خودرو حمله کنند)
نظر