جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • esi_mohammadi
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 1105

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
    یه بورس باز باید خیلی درمونده باشه که خودرو بخره برای سرمایه گذاری،
    هر سهمی یک زمانی خوبه یک زمانی بد ، فرقی هم نداره از صنعت خودرو باشه یا از صنعت معدن یا پتروشیمی
    من اوایل سال ۹۸ سه میلیون وشیصد هزار برگه سهم وساپا روی ۱۲۰ تا ۱۲۵ خریدم ، دوستای دیگه ام تو شرکت مسخره میکردن که چرا من وساپا خریدم ، البته سهم کمی به نوسان خورد و برخلاف شاخص کل یک سالی بازی در آورد ولی من باهاش موندم چون یک چیزی روی نمودارش دیده بودم ، نیمه های سال ۹۹ حدود ۲۳۰۰ تومن روی سقف کانال فروختمش، یک پول گنده امد تو کارگزاری
    رفیق های من تو پتروشیمی ها و غذایی ها بودن ، گند زدن اندازه رشد دلار هم کار نکردن
    باید بفهمی کی وارد یک صنعت بشی و کی هم خارج بشی
    (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
    (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
    (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• پروواز
      ستاره‌دار(6)
      • Sep 2020
      • 5236

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
      هر سهمی یک زمانی خوبه یک زمانی بد ، فرقی هم نداره از صنعت خودرو باشه یا از صنعت معدن یا پتروشیمی
      من اوایل سال ۹۸ سه میلیون وشیصد هزار برگه سهم وساپا روی ۱۲۰ تا ۱۲۵ خریدم ، دوستای دیگه ام تو شرکت مسخره میکردن که چرا من وساپا خریدم ، البته سهم کمی به نوسان خورد و برخلاف شاخص کل یک سالی بازی در آورد ولی من باهاش موندم چون یک چیزی روی نمودارش دیده بودم ، نیمه های سال ۹۹ حدود ۲۳۰۰ تومن روی سقف کانال فروختمش، یک پول گنده امد تو کارگزاری
      رفیق های من تو پتروشیمی ها و غذایی ها بودن ، گند زدن اندازه رشد دلار هم کار نکردن
      باید بفهمی کی وارد یک صنعت بشی و کی هم خارج بشی
      منظورم سهم خودرو نبود، در پاسخ دوستمون گفتم که اینجا تبلیغ خرید خودرو چینی و ایرانی و ... میکنه برای سرمایه گذاری

نظر

• ایران دوست
        عضو عادی
        • Nov 2020
        • 81

با سلام.با توجه به مصوبه‌ واردات خودرو ار همین الان معلومه که خودرو وارد فاز اصلاحی طولانی‌مدت خواهد شد.بدنبال آن ملک هم به ثبات خواهد رسید.طلا و دلار هم از اینجا ببعد خیلی بالا نخواهند داشت.پذیرش ایران در اجلاس شانگهای گام بسیار بزرگی برای عدم وابستگی به برجام و انتظارات برجامی خواهد بود که باعث رشد صادرات و اقتصاد در میان مدت خواهد شد.همه اینها را گفتم تا به این نکته برسم که با مشاهده باندهای یولینگر شاخص و يا توجه به شروع واگرایی شاخص در همین محدوده کف خواهد زد و بدنبال ان باید تا محدوده 1/800 صعود کنه.بتظر من در کل شرایط کلی جامعه رو به ثباته و با این فرض جای نگرانی در بورس نیست.!!!!!!!!

نظر

• afshinamin
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 4495

در اصل توسط ایران دوست پست شده است View Post
          با سلام.با توجه به مصوبه‌ واردات خودرو ار همین الان معلومه که خودرو وارد فاز اصلاحی طولانی‌مدت خواهد شد.بدنبال آن ملک هم به ثبات خواهد رسید.طلا و دلار هم از اینجا ببعد خیلی بالا نخواهند داشت.پذیرش ایران در اجلاس شانگهای گام بسیار بزرگی برای عدم وابستگی به برجام و انتظارات برجامی خواهد بود که باعث رشد صادرات و اقتصاد در میان مدت خواهد شد.همه اینها را گفتم تا به این نکته برسم که با مشاهده باندهای یولینگر شاخص و يا توجه به شروع واگرایی شاخص در همین محدوده کف خواهد زد و بدنبال ان باید تا محدوده 1/800 صعود کنه.بتظر من در کل شرایط کلی جامعه رو به ثباته و با این فرض جای نگرانی در بورس نیست.!!!!!!!!
          درود
          شروع واگرایی رو دقیق متوجه نشدم
          الان واگرایی داریم تو شاخص کل یا نه هنوز ؟

نظر

• ایران دوست
            عضو عادی
            • Nov 2020
            • 81

با سلام تقریباً شروع شده وممکنه یکی دو روزی برای کف سازی زمان ببره تا رشد مجدد شاخص شروع بشه.!!!!

نظر

• linux_linda
              عضو فعال
              • Jun 2014
              • 3356

با این وضعیت شاخص سهامداری معنی نداره
              دولت جدید داره از مردم نوسان میگیره اما رویکرد دولت شیخ حسن اما بدون اینکه ردپایی از خودش بجا بذاره

نظر

• linux_linda
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 3356

در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post
                سال 1399 همین موقع قیمت پراید 90 میلیون قیمت دلار 28000 قیمت سایپا 600تومان سال 1400 قیمت پراید 140 میلیون قیمت دلار 28000تومان قیمت سهام سایپا 185 تومان!!!نکات اعجاب انگیز تو این بازار زیاده
                دلیلش این هست:
                اقتصاد ایران از سال 57 از اقتصاد جهانی یعنی همون اقتصاد غرب جدا شد و به سمت اقتصاد کومونیست نزدیک شد
                و تمام کشورهایی که تحت تحریم آمریکا هستند
                در بازار اقتصادشون اول قیمت ارز دلار بالا میره وقتی قیمت دلار بالا میره به طبع مردم میرن یا دلار و میخرن یا سکه طلا
                بعدش که تب دلار فروکش کرد نوبت بازار بورس میرسه که خودشو نشون بده قیمت و جهش دلار خودشو روی سهام نشون میده بعدش که تب بازار سهام میخوابه نوبت باد کردن قیمت کالای های فیزیکی نظیر خودرو و اقلام نظیر برنج و سایر اقلام دیگه میشه

تا جاییکه قیمت اجناس فیزیکی با قیمت دلار بر ریال جفت میشه و تحرک اش کمتر میشه و تبش میخوابه
                دوباره موج جدید رشد دلار که شروع بشه این پروسه دوباره تکرار خواهد شد از نو

نظر

• abdolhossein
                  عضو فعال
                  • Feb 2019
                  • 1589

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                  یک حدس و گمانی دارم ممکنه حالا که ایران عضو سازمان همکاری های شانگهای شد و داره ارتباطات تجاری و اقتصادی متحول میشه، غربگراها دارن زهر خودشون را میریزن و شیرینی این اتفاق بسیار مهم را با بازار خونین امروز خواستن به کام فعالین اقتصادی تلخ کنند.
                  برام جالبه بدونم تبدیل بورس به قمارخونه توسط بازمانده های دولت قبلی داره انجام میشه یا دولت جدید هم همین راه را میخواد ادامه بده.
                  من فقط به این عبارت فعالین اقتصادی کار دارم.
                  آخه کدوم فعال اقتصادی عاقلی توی بازار بورس ایران حضور داره؟
                  بورس همیشه یک جزیره متروکه بوده. از همونایی که پاپیون رو توش تبعید کردن. هراز گاهی دولت میاد غارتش می کنه و می ره.

نظر

• shahin
                    عضو فعال
                    • May 2011
                    • 2221

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                    من فقط به این عبارت فعالین اقتصادی کار دارم.
                    آخه کدوم فعال اقتصادی عاقلی توی بازار بورس ایران حضور داره؟
                    بورس همیشه یک جزیره متروکه بوده. از همونایی که پاپیون رو توش تبعید کردن. هراز گاهی دولت میاد غارتش می کنه و می ره.

سرمایه گذاری در بورس نیاز به اطلاعات و معلومات بالا و صرف وقت و زحمت فراوان داره .
                    در اینجا با تسبیح تو هوا چرخوندن سودآوری خوب حاصل نمیشه .

خلاصه اینکه یا سواد و اطلاعاتش رو نداری یا میای اینجا ....

نظر

• abdolhossein
                      عضو فعال
                      • Feb 2019
                      • 1589

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
                      سرمایه گذاری در بورس نیاز به اطلاعات و معلومات بالا و صرف وقت و زحمت فراوان داره .
                      در اینجا با تسبیح تو هوا چرخوندن سودآوری خوب حاصل نمیشه .

خلاصه اینکه یا سواد و اطلاعاتش رو نداری یا میای اینجا ....
                      اطاعت قربان.
                      شما هم سعی کنید هیچ وقت کسی رو ندیده و نشنیده قضاوت نکنید.

نظر

• SARDAR_S
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 506

کدخدا هم بی اعتبار از آب درآمد یکی از بانک های غیر بورسی در اقدامی عجیب و البته در خور تحسین، امروز صورت‌های مالی خود را روی سامانه کدال منتشر کرد. اما این گزارش ها نکات جالب توجهی هم داشت. نکته اول زیان انباشته ۶۷ همتی این بانک تا پایان سال ۹۹ بود. نسبت کفایت سرمایه این بانک بزرگ و معتبر نیز منفی ۱۱ بود و یکبار دیگر اجداد بنیانگذار کمیته بازل در گور لرزید! از نسبت تسهیلات اعطایی و سپرده ها هم چیزی نگویم، بهتر است. اوضاع کدخدای بانک‌ها که این باشد، وای به حاله بقیه بانک ها‌‌‌‌... حالا کافیست این وسط رئیس جدید میرداماد تصمیم بگیرد نرخ سپرده های بانکی را افزایش دهد تا اوضاع بانک ها از این که هست گل و بلبل تر شود!
                        با این شرایط مانده ایم بانک‌های ما با چه رویی امید دارند در صورت لغو تحریم‌ها، با بانکهای معتبر بین المللی ارتباط برقرار کنند و به سوییفت متصل شود؟!

نظر

• SARDAR_S
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 506

تا سهامداران سکوت کنند اینها هرکاری دلشون بخواد انجام میدن
                          تابلوه دارند با اردرچینی به سمت منفی بازار را به سمت پایین هل میدند

نظر

• Sweety
                            عضو عادی
                            • Oct 2020
                            • 131

درود. تا تجمع نکنیم آش همین آش است، فقط از اعتراض و تجمع می ترسند اینها... تا خرده حقیقی ها برای سیانت از حقشان انجمن یا تشکیلاتی نداشته باشند، اوضاع همینه متاسفانه

نظر

• zorba
                              ستاره دار(3)
                              • Aug 2013
                              • 3951

17 شهریور دهنوی گفت که مردم مستقیم وارد بورس نشن!
                              البته نگفت که دیگه هرکی قرار بوده بیاد بدبخت بشه شده!...و همین یکی دو سال پیش حداقل شرط داشتن دیپلم هم برای داشتن کد و متعاقبا معامله مستقیم رو حذف کردن!
                              هربار یک توصیه و ارشادی از جانب مسئولین بورس می بینم،از خودم می پرسم آیا خبریه که می خوان فردا بگن "من گفتم" یا " ما گفتیم"؟!
                              زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• "Midas"
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 2483

در اصل توسط Sweety پست شده است View Post
                                درود. تا تجمع نکنیم آش همین آش است، فقط از اعتراض و تجمع می ترسند اینها... تا خرده حقیقی ها برای سیانت از حقشان انجمن یا تشکیلاتی نداشته باشند، اوضاع همینه متاسفانه

اگر بنا تجمع کنند شعار بدهند از بازار حمایت کنید،

تجمع نکنند بهتر است، آنها هم می گویند در حال جمع کردن صدقه برای حمایت از بازار هستیم

تا وقتی که مطالبه سهامدار خرد این نباشد که بازار بورس تمام قوانینش همانند بورس های بین المللی باشد چیزی تغییر نخواهد کرد

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                                ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

در حال کار...
                                X