جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • naderi1
    ستاره‌دار(26)
    • Sep 2020
    • 792

پاسخ : جــــو بــــازار

برخی آشکارا نظر خود در مورد بازار و خوشحالی از منفی بودن را ابراز میکنن که تکلیف با اینها معلوم است. اما برخی علیرغم عدم اعلام آشکار آن اما در رفتار خود نمیتوانند پنهان کنن
    جالب اینجاست که مطابق معمول این دسته افراد ظاهر الصلاح هستند و با استفاده از عکس پروفایل و اسامی خاص ...
    اما نمیتوانند ذوق زدگی خود از افت بازار را پنهان کنن حتی اگر برعکس آنرا بنویسن
    انها که مطالب سایت را دنبال میکنن خود میدانن چه میگویم.
    البته حق دارن از بس از رشد ۴۰ ۵۰ برابری سهم ها در دوسال جا ماندن بنوعی مشکل روانی پیدا کردن !
    اینگونه افراد ظاهر الصلاح کلا خطرناک ترین افراد در جامعه هم هستند
    اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• dornaa
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1468

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
      اونایی که میخواستن از بورس نوسان بگیرن بجای اینکه از بازار نوسان بگیرن بازار ازشون نوسان گرفت
      چون فکر میکردن از این سطح به بعد اصلاح شاخص تمومه
      خداروشکر ماتوهمین بازار دوماهه 20 درصد گرفتیم

نظر

• پروواز
        ستاره‌دار(6)
        • Sep 2020
        • 5236

تا زمانی که با روش خودشون ضررهایی که به من و سبدهایی که دستم هست زدن را جبران نکنم، به سهامداری با دید سرمایه گذاری برنخواهم گشت.
        نمیشه در جنگل بود و از قوانین جنگل پیروی نکرد، البته حیف اسم جنگل که بزاریم روی این قمارخونه سراسر فساد و رانت و دستور،
        دوستان اجازه ندید روحیه تحلیلگری و سرمایه گذاری شما باعث بشه ازتون سواستفاده کنند. دیگه گذشت زمانی که من سهامدار سرمایه ام را بیارم و تحلیل کنم و نگاه کنم که ازم نوسان بگیرن. حالا منم بلد شدم نوسان بگیرم. با کمال میل از مفت شدن بعضی سهم ها استقبال می کنم.
        در بازارهای مثبت طمع نکنید و همیشه نقدینگی تامین کنید تا از سقوط لذت ببرید.
        آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/09/23, 14:30.

نظر

• zess
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 3107

براساس شایعات جمهوری آذربایجان قصد حمله به خاک ارمنستان و قطع مرز این کشور با ایران را دارد تا دو بخش از هم جدا شده جمهوری اذربایجان را زمینی به هم وصل کند که در این صورت احتمال مداخله ایران جهت هشدار به جمهوری آذربایجان وجود دارد.

نظر

• sirwan
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 330

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
            تا زمانی که با روش خودشون ضررهایی که به من و سبدهایی که دستم هست زدن را جبران نکنم، به سهامداری با دید سرمایه گذاری برنخواهم گشت.
            نمیشه در جنگل بود و از قوانین جنگل پیروی نکرد، البته حیف اسم جنگل که بزاریم روی این قمارخونه سراسر فساد و رانت و دستور،
            دوستان اجازه ندید روحیه تحلیلگری و سرمایه گذاری شما باعث بشه ازتون سواستفاده کنند. دیگه گذشت زمانی که من سهامدار سرمایه ام را بیارم و تحلیل کنم و نگاه کنم که ازم نوسان بگیرن. حالا منم بلد شدم نوسان بگیرم. با کمال میل از مفت شدن بعضی سهم ها استقبال می کنم.
            فرض کنیم شما درست میگی وهمه مثل شما بخوان نوسان بگیرند انوقت از کی باید نوسان بگیرند از گرگهای بورس ؟ اگر در جنگل فرضی شما همه شکارچی باشند چی را باید شکار کنند لابد خودشان
            گفت اسانگیر بر خود کارها که از روی طبع سخت میگردد حهان بر مردمان سخت کوش

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

در اصل توسط sirwan پست شده است View Post
              فرض کنیم شما درست میگی وهمه مثل شما بخوان نوسان بگیرند انوقت از کی باید نوسان بگیرند از گرگهای بورس ؟ اگر در جنگل فرضی شما همه شکارچی باشند چی را باید شکار کنند لابد خودشان
              اینجا یک فروم بورسی هست که همه هم که نوسان بگیرن یک در هزار هم نمیشه.
              در جنگل همه سعی میکنن شکارچی باشن، فکر نمیکنم کسی تلاش کنه که صید شود!
              در ریزش قبلی بخشی از سرمایه من صید شد، اینبار شکارچی بودم. علت اینکه دفعه قبل صید شدم این بود که قوانین جنگل را رعایت نکردم. بزرگترین اشتباه قبلی من این بود که در حال فعالیت اقتصادی در قمارخونه بودم، در قمارخونه یا نباید وارد شد یا باید قماربازی را یاد گرفت.
              آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/09/23, 17:53.

نظر

• توپ4گوش
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 2505

ظاهرا چین مقدمات سقوط اورگرند را آماده می کند.

پکن که تمایلی به نجات بدهکاران املاک کشور ندارد ، از مقامات محلی سراسر کشور می خواهد که خود را برای "طوفان احتمالی" آماده کنند.
                شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• manmehdiam
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2011
                  • 1623

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                  درود

یکی از اصول بنیادین و اولیه معامله گری نداشتن احساس ! یا احتراز از دخالت دادن احساس نسبت به بازار است.

احساس خشم نسبت به بازار، احساس دوستی و محبت به بازار، احساس انتقام جویی از بازار...یا هر نوع احساسی که در تصمیمات ما دخیل باشد، در نهایت باعث زیانهای جبران ناپذیر خواهد شد! (در صحت این گزاره شکی نیست!)

اینکه در بورس عملا قانون جنگل برقرار است، صحیح ترین تلقی از بورس است!

دقیقا شبیه جنگل، در بورس داستان شکار و شکارچی برقرار است! ولی این جمله هم دقیقا به معنی جمله فوق(نداشتن احساس در بازار) میباشد!! این اشتباه است که تصور کنیم در جنگل شیر و پلنگ هدف شان عذاب دادن و شکنجه کردن گوزن و آهو ...است!!! من به شما قول میدهم وقتی که گله ای از کفتارها، یا گرگها یا ... در حال پاره پاره کردن یک شکار هستند، کمترین احساس دشمنی! نفرت! یا....نسبت به شکار ندارند! اصلا هیچ احساسی ندارند!

در جنگل و بورس! احساس جایگاهی ندارد، یک قانون بنیادی حکمفرماست! آنکه قوی تر و بهتر عمل میکند شکار میکند و میماند و آنکه ضعیف تر عمل کند شکار میشود! قانون بقا! قانونی که اساس حیات است! فرگشت زیباترین و ساده ترین و دقیق ترین تعریفی است که نوع بشر برای توضیح حیات ارائه کرد...روحت شاد داروین:D

ضمناً!
                  سخت ترین و حرفه ای ترین و قاعدتا پر ریسک ترین (و لذا پرسود ترین) نوع معامله گری در بازار، معاملات کوتاه مدتی یا همان نوسان گیری است!

اگر بسیار بسیار حرفه ای نیستیم! بهتر است کمتر هوس نوسانگیری به سرمان بزند! و دلیل اینکه نباید نوسانگیری کنیم، رعایت اخلاق با هدف اعتلای فرهنگ سهامداری که نیست:D دلیلش مشکل بودن نوسانگیری است!

وگرنه اگر بتوانیم نوسانگیری موفق داشته باشیم، اصلا درنگ جایز نیست! نوسان بگیرید و حالش را ببرید! اصلا چه دلیلی داشته که تاکنون اینکار را نکرده اید؟

مانا باشید
                  آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/09/23, 21:42.
                  [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• "Midas"
                    عضو فعال
                    • Oct 2013
                    • 2483

S&P500 به قول امام قلی خان عزیز فعلا خوب شلوارش را بالا کشیده،

ولی اگر نتواند کمربندش را سفت کند، (برود بالای 4450)، یک ریزش دیگه خواهد داشت

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                    ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

دوستان به نظر شما الان در یک روند بلندمدتی (یک تا دو ساله) نزولی هستیم یا صعودی؟

نظر

• توپ4گوش
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2020
                        • 2505

بازار اینهفته با لیدری سهام پالایشی صعودی است خوش باشید

اگر قصد فروش سهام نیز دارید ابتدای صبح در فروشنده ها نباشید ........

عرضه اولیه نیز اینهفته گفتند نمیذاریم یعنی جرئت نکردند با اعتراضی که شد به انها..........
                        آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/09/24, 22:14.
                        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• EHSANI
                          ستاره‌دار(3)
                          • Sep 2020
                          • 2124

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                          عرضه اولیه نیز اینهفته گفتند نمیذاریم یعنی جرئت نکردند با اعتراضی که شد به انها..........
                          یعنی خوشم میاد این عرضه های اولیه هرگز تموم نمیشند
                          یعنی اگه روزی یکی هم باشه باز هم تا چند سال دیگه تموم نمیشه
                          نگرش ، همه چیز است .

نظر

• abdolhossein
                            عضو فعال
                            • Feb 2019
                            • 1589

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
                            یعنی خوشم میاد این عرضه های اولیه هرگز تموم نمیشند
                            یعنی اگه روزی یکی هم باشه باز هم تا چند سال دیگه تموم نمیشه
                            مگر دژ پسند نگفته بود در سال 99 صد تا عرضه اولیه داریم؟
                            مگر نمی دونست که این کار در بازار نزولی باعث خراب تر شدن کار می شه؟ بله. خوب می دونست.
                            بنابراین هماهنگ کرد که مسئولین سازمان بورس این کار رو در زمان خاندوزی انجام بدن و با سوء استفاده از این وزیر تازه کار و کار نابلد که وزارت رو با نمایندگی مجلس اشتباه گرفته تا می تونن بازار سرمایه رو نابود کنن.

نظر

• negarminavi
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 35713

در هفته آخر شهریور ماه بیش از 3500 میلیارد تومان خروج پول حقیقی بوده !

در کل شهریورماه بیش از 6500 میلیارد تومان !!

ببینیم این حقیقی های خروجی واقعا پول حقیقی بوده یا نه ! فقط کد حقیقی بوده !

آمار بدون عرضه های اولیه هست !

نظر

• negarminavi
                                عضو فعال
                                • May 2013
                                • 35713

بعد از این کاهش نسبتا سریع قیمتها در هفته گذشته، تو این قیمتها تو نمادهای متوسط و کوچک بازار حقوقی ها دارن فروش میزنن !!

جالب اینکه از همین ابتدای بازار حقوقی بیشتر از حقیقی تو این نمادها حجم داده ! و اردرچینی کرده سمت فروش !

این رفتار بخواد ادامه داشته باشه بازار عقب میره !

نظر

در حال کار...
                                X