جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abdolhossein
    عضو فعال
    • Feb 2019
    • 1585

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
    دستور عجیب رئیسی به بانک مرکزی

ایران بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیارد دلار ارز بلوکه شده در کشورهای دیگر دارد.

سال‌هاست ایران در تلاش است بخشی از این منابع ارزی را به کشور برگرداند و نتوانسته.

حالا ابراهیم رئیسی به بانک مرکزی دستور داده ارزهای خارج از کشور را به داخل برگرداند.

این دستور رئیسی در حالی است که دولت‌ قبل بارها برای آزادسازی دلارهای بلوکه‌شده تلاش کرد و به نتیجه نرسید.

پس یا ابراهیم رئیسی از موانع بازگشت دلارهای بلوکه شده به کشور خبر ندارد

یا دستور او یک اقدام نمایشی برای کنترل بازار ارز است.

به نظر می‌رسد ابراهیم رئیسی از دشواری‌های ایران برای آزادسازی منابع بلوکه شده بی‌خبر است،

یا ماجرای آزادسازی منابع ارزی هم مانند ماجرای واردات واکسن است و تحریم، تنها برای دولت قبل معنا داشت و نه دولت جدید.

اما احتمال دیگری هم وجود دارد اینکه ابراهیم رئیسی، راهکار حسن روحانی را تکرار می‌کند،

حرف‌درمانی برای کنترل قیمت دلار/

تجارت نیوز
    یکی از چیزهایی که باعث ضرر و زیان خیلی ها می شه اینه که فکر می کنن مسئولین نمی فهمن دارن چی کار می کنن.
    در حالی که خیلی بیشتر از اونی که به نظر میاد می فهمن اما خودشون رو به نفهمی می زنن.
    سر همین داستان بورس نگاه کنین چه عملیات روانی فوق العاده ای انجام دادن تا ملتی که این همه سال ازشون ضربه خورده بودن مجددا اعتماد کردن و سرمایه زندگی شون رو در اختیارشون قرار دادن!
    فرقی هم نمی کنه. از بالا تا پایین انگار داشتن توسط یک مرکز فرماندهی واحد هدایت می شدن.
    انصافا داستان بورس برای رشته های مرتبط با جامعه شناسی و علوم سیاسی و رشته های مرتبط با اطلاعات و ضد اطلاعات می تونه سوژه دهها پایان نامه در حد دکترا و کارشناسی ارشد باشه.
    فقط خود مهناز صادقی و سوالاتی از قبیل این که واقعا کی بود و چطور مشهور شد و از چه طریقی وارد رسانه شد و مصاحبه فرمایشی ای که مجری هم هماهنگ شده بود و ورودش به مجلس و ... ساعت ها کار مطالعاتی می خواد!!

نظر

• اوشنوس
      ستاره دار(3)
      • Dec 2015
      • 880

شاخص کل

روند شاخص کل مثبت ارزیابی میشود و نگرانی خاصی ندارد

نظر

• توپ4گوش
        ستاره دار (1)
        • Nov 2020
        • 2505

طبق شنیده ها در هفته پیش رو رییس جدید بانک مرکزی تعیین میکنند انشالله که خیر است و شخص کاربلدی سکاندار شود
        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• منیب
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 2440

[ Photo ]
          ⁉️پیش بینی بلومبرگ از روند افزایشی واردات LNG در پی بحران انرژی

? در آسیا ، واردکنندگان گاز مایع برای تأمین آن هزینه های بی سابقه ای را برای این فصل از سال پرداخت می کنند ، حتی برخی از آنها شروع به استفاده از سوخت های آلاینده مانند زغال سنگ و روغن حرارتی کرده اند و این ممکن است تلاش های دولتها برای دستیابی به اهداف سبز بلندپروازانه را تضعیف کند.

گرانی گاز طبیعی ، بحرانی عجیب بوجود آورده است ، بحرانی که احتمالا منجر به افزایش تورم در اقتصاد جهانی گردد .

اختصاصی کانال تحلیلی پارسیس
          بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• توپ4گوش
            ستاره دار (1)
            • Nov 2020
            • 2505

?تجارت خارجی ایران به ۴۵ میلیارد دلار رسید

?️میراشرفی، رئیس‌ کل گمرک ایران:

?تجارت خارجی ایران در این مدت با حفظ روند رشد صادرات، به ۴۵ میلیارد دلار رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۴۷ درصد رشد نشان می‌دهد.
            شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
              درود
              قاعدتا تغییرات سنگین در بورس بدون خبر بنیادی نمیشه.

از اخبار بنیادی مهم بازار طی ماههای اخیر دو مطلب مهم بوده: توافق هسته ای و بهره بانکی

.......

درود
              عرض کرده بودم که فضای روانی بازار این روزها تحت اثر دو فاکتور فوق است. و در ادامه داستان بهره بانکی را عامل مهمتری بیان کردم...

راستش را بخواهید بجز عوامل دوگانه فوق، اگر عوامل دیگری هم بیان کنیم به نحوی به این دو برمیگردد! حتی این دو عامل هم عملا یکی است!

بلحاظ بنیادی اقتصاد ایران یک مشکل دارد! مشکل تعامل با اقتصاد دنیا (مشکل تبادل کالا و پول با دنیا!) و در نتیجه کاهش شدید تولید و درآمدها و نبود بهره وری و کاهش رشد اقتصادی و افزایش هزینه های سرسام آور دولت و تورم و ....خوب همه اینها یک مساله است با بیان های مختلف:D پرواضح است وجود فساد ساختاری هم باعث تشدید شده و وضع ما این است که هست!

شما در دولت رئیسی تاکنون یک حرف حساب و اینکه برنامه ای ولو غلط! راجع به رفع مشکلات اقتصادی (آنهم بدون توافق با دنیا) شنیده اید؟

گرفتاری دولت رئیسی تفاوتی با گرفتاری دولت روحانی ندارد! آن هم کنترل و مدیریت تورم (به دیگر معنی کنترل کسر بودجه..و ...عواملی که در بالا ذکر شد) با شیوه های روبنایی! و منتقل کردن هزینه های تصمیمات سیاسی در اقتصاد به ملت! این خلاصه سیاست نظام است..میخواد رئسی باشه یا روحانی یا خاتمی یا هر (....) دیگه!:D

اگر قرار باشه توافق و تعامل با دنیا نقطه عطف بهبود اقتصادی باشه(که هست) هیچ دورنمای روشنی در این زمینه وجودندارد. اگر ابتدای دولت رئسی احتمال رسیدن به نوعی توافق 80 درصد بود...امروز این احتمال را کمتر از 30درصد میدانم ( این مطلب حدودا برایند نظرات اکثر کارشناسان و سیاسیون هم هست! که همه شواهد نشون میده که براورد دقیقی هست!)

با روی کار آمدن دولت جدید و طی هفته های گذشته بررسی های من نشون میده که سردرگمی های واضحی در وضعیت بهره بین بانکی برقرار است! به وضوح پس از پایان دولت تغییراتی در این حوزه در حال رخ دادن است!

دولت جدید علی رغم تمام انتقاداتی که به حسن روحانی میکرد، اندک اندک همان راهی را میرود که حسن روحانی در دوره دومش میرفت!

سیاست فروش اوراق برای تامین بخشی از بدهی دولت تنها راه باقی مانده برای دولت فعلی است که رئسی هم چاره ای جز انجامش نداره. ولی موضوع این هست که کار رئسی بسیار سخت تر از حسن روحانی خواهد بود!

آمار نشون میده که سیاست فروش اوراق بدهی چند هفته ای است که دوباره جز برنامه دولت قرار گرفته است! ولی رئسی نه گانگسترهایی مثل همتی و .... داره که بتونه این برنامه ها رو موفق اجرا کنه! و نه موقعیت فعلی آن است که دوره دوم روحانی وجود داشت!

نمونه اش قیمت دلار هست که چسبیده به سقف!

بنابراین عمر این برنامه دولت رو کوتاه میبینم! ولی همچنان وضعیت بهره و فروش اوراق را پیگیری میکنم.

هرچند با توجه به اینکه تقریبا نقد هستم ، احیانا این هفته در سهامی که در واچ دارم، تمام پایین هاش رو خریدار خواهم بود:D

ضمنا دوستان توجه کنند این جمله انتهایی که برنامه خودم را اعلام میکنم صرفا خلاصه تحلیل و نظرم نسبت به بازار است وگرنه به هیچ وجه توصیه به دیگران محسوب نمیشود!
              آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/09/27, 22:29.
              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• linux_linda
                عضو فعال
                • Jun 2014
                • 3356

دلار فردایی 28 تومن
                برای فردا شاخص رشد 30 هزار واحدی رو داریم

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35706

یکشنبه ورود پول به نمادهای بزرگ ! و خروج پول از شرکتهای متوسط بازارو داشتیم !

تقریبا 60 نماد در این چند روز اخیر یه دره در RSI ایجاد کردن و از اون برگشت نسبتا قوی به سمت بالا داشتن !

ببینیم این روند تداوم داره یا نه باز هم تو سر بازار میزنن !

نظر

• abdolhossein
                    عضو فعال
                    • Feb 2019
                    • 1585

همه اشتباه می کردن.
                    انگار تپکو لیدر بازاره.
                    (شوخی)

نظر

• nasserm
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 564

سامانه ی بورس هنگ کرد دوباره .....

نظر

• abdolhossein
                        عضو فعال
                        • Feb 2019
                        • 1585

در اصل توسط nasserm پست شده است View Post
                        به دلیل استفاده ادارات و دانش آموزان از اینترنت متاسفانه مدتیه که از ساعت 8 تا 12 سرعت به شدت پایین میاد.

نظر

• negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35706

در اصل توسط nasserm پست شده است View Post
                          تلاش میکنن هرجوری شده بازار برنگرده !! و کوچکترین مثبتی رو سریع با اردر درشت میزنن پایین ! تا جو کلی بازار منفی بمونه !

حالا سخت افزار ! نرم افزار ! حقیقی ! حقوقی ! هسته ! آنلاین ! هرچی هست بکار میگیرن تا اونیکه خودشون میخوان بشه !

نظر

• shahin
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 2190

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                            طبق شنیده ها در هفته پیش رو رییس جدید بانک مرکزی تعیین میکنند انشالله که خیر است و شخص کاربلدی سکاندار شود
                            فعلا که گروه حاکم فعلی خوب دارند از مردم انتقام می گیرند .
                            دقیقا همون کاری که کعبعلی زاده با سینما رکس آبادان کرد !!!

دولت فعلی هم که تماشا و فس و فس و لختی در انجام کار

نظر

• "Midas"
                              عضو فعال
                              • Oct 2013
                              • 2483

شاخص 1430 را رد کرد، بالای این سطح بمونه، سهام به سمت صف خرید خواهند رفت...
                              بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                              ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• irandarab
                                عضو فعال
                                • Jan 2015
                                • 860

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

درود
                                عرض کرده بودم که فضای روانی بازار این روزها تحت اثر دو فاکتور فوق است. و در ادامه داستان بهره بانکی را عامل مهمتری بیان کردم...

راستش را بخواهید بجز عوامل دوگانه فوق، اگر عوامل دیگری هم بیان کنیم به نحوی به این دو برمیگردد! حتی این دو عامل هم عملا یکی است!

بلحاظ بنیادی اقتصاد ایران یک مشکل دارد! مشکل تعامل با اقتصاد دنیا (مشکل تبادل کالا و پول با دنیا!) و در نتیجه کاهش شدید تولید و درآمدها و نبود بهره وری و کاهش رشد اقتصادی و افزایش هزینه های سرسام آور دولت و تورم و ....خوب همه اینها یک مساله است با بیان های مختلف:D پرواضح است وجود فساد ساختاری هم باعث تشدید شده و وضع ما این است که هست!

شما در دولت رئیسی تاکنون یک حرف حساب و اینکه برنامه ای ولو غلط! راجع به رفع مشکلات اقتصادی (آنهم بدون توافق با دنیا) شنیده اید؟

گرفتاری دولت رئیسی تفاوتی با گرفتاری دولت روحانی ندارد! آن هم کنترل و مدیریت تورم (به دیگر معنی کنترل کسر بودجه..و ...عواملی که در بالا ذکر شد) با شیوه های روبنایی! و منتقل کردن هزینه های تصمیمات سیاسی در اقتصاد به ملت! این خلاصه سیاست نظام است..میخواد رئسی باشه یا روحانی یا خاتمی یا هر (....) دیگه!:D

اگر قرار باشه توافق و تعامل با دنیا نقطه عطف بهبود اقتصادی باشه(که هست) هیچ دورنمای روشنی در این زمینه وجودندارد. اگر ابتدای دولت رئسی احتمال رسیدن به نوعی توافق 80 درصد بود...امروز این احتمال را کمتر از 30درصد میدانم ( این مطلب حدودا برایند نظرات اکثر کارشناسان و سیاسیون هم هست! که همه شواهد نشون میده که براورد دقیقی هست!)

با روی کار آمدن دولت جدید و طی هفته های گذشته بررسی های من نشون میده که سردرگمی های واضحی در وضعیت بهره بین بانکی برقرار است! به وضوح پس از پایان دولت تغییراتی در این حوزه در حال رخ دادن است!

دولت جدید علی رغم تمام انتقاداتی که به حسن روحانی میکرد، اندک اندک همان راهی را میرود که حسن روحانی در دوره دومش میرفت!

سیاست فروش اوراق برای تامین بخشی از بدهی دولت تنها راه باقی مانده برای دولت فعلی است که رئسی هم چاره ای جز انجامش نداره. ولی موضوع این هست که کار رئسی بسیار سخت تر از حسن روحانی خواهد بود!

آمار نشون میده که سیاست فروش اوراق بدهی چند هفته ای است که دوباره جز برنامه دولت قرار گرفته است! ولی رئسی نه گانگسترهایی مثل همتی و .... داره که بتونه این برنامه ها رو موفق اجرا کنه! و نه موقعیت فعلی آن است که دوره دوم روحانی وجود داشت!

نمونه اش قیمت دلار هست که چسبیده به سقف!

بنابراین عمر این برنامه دولت رو کوتاه میبینم! ولی همچنان وضعیت بهره و فروش اوراق را پیگیری میکنم.

هرچند با توجه به اینکه تقریبا نقد هستم ، احیانا این هفته در سهامی که در واچ دارم، تمام پایین هاش رو خریدار خواهم بود:D

ضمنا دوستان توجه کنند این جمله انتهایی که برنامه خودم را اعلام میکنم صرفا خلاصه تحلیل و نظرم نسبت به بازار است وگرنه به هیچ وجه توصیه به دیگران محسوب نمیشود!
                                سلام و ارادت
                                مطالب شما را دوست دارم ولی همیشه زیاد طولانی است و چشمهای بنده بعلت خشکی توانایی مطالعه زیاد ندارد.
                                ای کاش ، لطفا کمی خلاصه تر مینوشتید

نظر

در حال کار...
                                X