جــــو بــــازار
Collapse
X
-
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط cbo44 پست شده است View Postباید گفت چه اشکالی نداشته برادر عزیز
این نهاد بورس که صدای همه بچه های این انجمنو و بقیه بورسیارو در آورده ،
یک وظیفه اصلی داره اونم سازماندهی جذب سرمایه برای اقتصاد کشوره
اونوقت تمرکزشونو گذاشتن رو ماین و سودجویی
هرچه بگندد نمکش میزنند وای از ان روز که بگندد نمک
از این نظر .خبhttps://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews
نظر
-
در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
اینجا کجاست؟
دارن چیکار میکنن؟
چرا همشون تو خیابان پا برهنه اند؟https://chromewebstore.google.com/detail/free-vpn-for-chrome-vpn-p/majdfhpaihoncoakbjgbdhglocklcgno/reviews
نظر
-
در اصل توسط hhhh1399 پست شده است View Postخاطره مپنا:
چند ماه مانده بود كه سال ٩١ تمام شود بنده تعداد زيادي مپنا خريدم حدود قيمت ١٨٠ تومان .
صورتهاي مالي شركت را خوانده بودم سهم كلي سود انباشته داشت .
بعد از مدتي شركت به درخواست سهامداران جلسه اي تشكيل داد كه اكثر مديران سرمايه گذاري و مديران كارگزاري به شركت دعوت شدن شايد حدود ١٠٠ نفر .
در آن زمان بنده و جناب سبحاني كه همه فعالان بازار ايشان را مي شناسند و بيشترين سهم مپنا را داشت هم دعوت شديم .
مديران شركت از پتانسيل ها ، فرصتها ، تهديد ها و نقاط قوت و ضعف سهم نكاتي گفتن و جلسه تمام شد و اكثر افراد بعد جلسه هم گفتن سهم سنگين و جايي نمي رود .
بنده سهم را نگه داشتم . يك روز نمايشگاه بورس بود ، در جلوي غرفه صندوق نفت جناب دكتر خواجه نصير بنده را ديدن . دست داديم ، ايشان به من گفتن شما بايد مپنا را بفروشي اجازه سفته بازي نمي دهيم و يك مقداري بحثمان شد ايشان گفتن ديدي مه آفريد چطور سرش رو زدن افراد نبايد زياد سر بلند كنند وگرنه اونطوري ميشن . بنده به ايشان گفتم سفته بازي چي اين سهم حدود ٤٠٠ تومان ( در آن زمان ) سود انباشته دارد و حقوق صاحبان سهم دو برابر قيمت سهم و حدود ٧٥٠ مي ارزد .
خلاصه آن روز تمام شد و رفت ، چند روز بعد تماسي با موبايل بنده گرفته شد ، سلام عليك كردم ديدم مدير كارگزاري كه سهم خريدم پشت خط .
ايشان به من گفتن اعرابي من الان پيش دكتر خواجه نصيرم ايشان اصرار دارند كه شما بايد مپنا را بفروشي وگرنه براي من و براي كارگزاري درد سر ميشه . بنده عرض كردم مگر من خطايي كردم يا كاري كردم كه بايد بفروشم ، ايشان ولي تاكيد داشت كه بفروش براي من درد سر ميشه ، ايشان گفت اصلا من به تو ميگم بفروش مگر من استاد دانشگاه تو نبودم بر گردن تو حق دارم بفروش . بنده هم گفتم راضي نيستم ولي شما اينطور ميگوييد چشم ولي خريدار زيادي در سيستم نيست گفت آن هم درست ميشه و سهمم را فكر مي كنم با سيستم آنلاين فروختم .
چند روز گذشت ديدم سهم داره ١٠٠ ميليون ١٠٠ ميليون معامله ميشه و افراد نام آشنا و بزرگي و دوستان ايشان آن هم سهمي كه با زور ٣ الي ٤ ميليون معامله مي كرد را ميخرند . سهم از حدود ٢٣٠ تومان كه بنده فروختم شد حدود ٣٠٠ تومان و بست رفت مجمع و فكر ميكنم ٢٠ يا ٣٠ تومان تقسيم كرد و دو روز بعد باز شد دوباره ٣٠٠ تومان ، حجم معاملات خيلي بالا بود . سهم از فردا همينطوري بالا رفت تا ٧٥٠ الي ٨٠٠ و چند وقتي درجا زد و دوباره سهم صف خريد وحشتناكي شد حدود ١٠٠ ميليون و ٢٠٠ ميليون برگه و حجم مبنا هم مدتها ندادن و سهم يك كله تا ١٣٥٠ تومان رفت .
يك روز جناب خواجه نصير را در جايي ديدم گفتم چرا بنده را مجبور كرديد سهم را بفروشم ، ايشان خنديد گفت شما كه سفته بازي اگر ٢٣٠ نمي فروختي ٢٥٠ ميفروختي و رفت .
قبل رفتن هم به بنده گفتن يك عده آدم كون نشور ( ببخشيد بابت اين واژه ) در بورس سود مي كنند.
در آن زمان بورس به دو قسمت خودي و ناخودي تقسيم شده بود .
يكي از افرادي كه اين سهم را تعداد خريد الان در كانادا در حال عشق و حال و اينجا هم منتظرن بياد و وارد كشور بشه ( البته سر موضوع ديگري )
اميدوارم شما جناب خواجه نصير الان آفتابه اي داريد و خود را طهارت مي كنيد
نظر
-
پارسال سرمایه مردم را در بورس نابود کردن، امسال با تورم ۵۰ درصدی و دلار افزایشی قرار هست نقدینگی را در سپرده ها و اوراق نابود کنند.
فکر کنید دولت اوراق بفروشه و سود بالای ۲۰ درصد بده به مردم! این سود ۲۰ درصد درواقع زیان ۳۰ درصد هست به خریدار اوراق و سود ۳۰ درصد برای دولت.
وقتی افسار تولید نقدینگی و بی ارزش کردن پول دست دولت هست بدترین سرمایه گذاری نگهداری سرمایه ریالی هست، مثل سپرده بانکی و اوراق و صندوق ثابت و ...
نظر
-
♦️۳ پیش بینی درباره آینده سیاسی- اقتصادی ایران
?موسسه مطالعاتی اروپایی 3 سناریو را درباره احتمال توافق ایران با آمریکا و گرایش ایران به چین پیش بینی کرده است. براساس سناریوی اول ایران با آمریکا به احتمال 50 درصد به توافق رسیده و یکسری محدودیتها برداشته میشود. فروش نفت ایران رونق پیدا کرده و رشد 4 درصدی هم اتفاق میافتد.
?براساس سناریوی دوم پیشبینی شده از سوی این موسسه مطالعاتی به احتمال 15 - 35 درصد همین وضع موجود ادامه پیدا میکند و ایران به سمت چین متمایل میشود و با آمریکا توافقی حاصل نمیشود.
?سناریوی سوم هم این بوده که ایران به احتمال 15 درصد به کشورهای چین و آمریکا نزدیک نمیشود.
?بر اساس پيش بيني كارشناسان اقتصادي اروپايي نرخ ارز در ايران تا بهمن 1401 بين 20 تا 30 هزار تومان در نوسان خواهد بود.
?یک موسسه اقتصادی اروپایی در گزارشی با اشاره به این که ساختار تصمیم گیری در ایران بسیار پیچیده و در هم تنیده است، تصریح کرده که در ایران فروپاشی اتفاق نخواهد افتاد. زیرا یکسری سوپاپ های اطمینان وجود دارد. بنگاههای اقتصادی که زیر نظر دولت نیستند تا حدودی مانع فروپاشی خواهند شد.شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!
نظر
-
آنچه باعث افزایش قیمت در بازار میشود عملا وفور نقدینگی است. این از اصول اولیه اقتصاد است.
فروش اوراق یکی از روشهای بسیار کارآمد و یک اهرم قوی در کنترل نقدینگی و در نتیجه تورم است.
در یکی دو هفته قبل که دولت با این شدت اوراق فروخته (به دیگر معنی با این شدت نقدینگی را از سطح جامعه جمع کرده) ولی ته مانده این غول نقدینگی بازم داره به دلار فشار میاره!
شرایط را مقایسه کنیم با همتی مرحوم در حوالی بعد از مرداد99 کذایی! که با همین فروش اوراق (و مکملش بازیه بهره بانکی و بورس و ....) توانست افسار تورم رو بکشه و دیدیم نتیجه اش کله پا شدن دلار ، بورس و سایر کالاهای سرمایه ای بود!
اما الان در حال حاضر با وجود این حجم فروش اوراق ، دلار داره از سطح بسیار مهمی عبور میکنه. وای به روزی که فروش اوراق ، مختصر لنگی بزنه که مطمئنم میزنه:D
من که میگم این روزها در برهه حساس کنونی بسر میبریم:D
دلار 28500 یعنی برهه حساس کنونی:D
دلار مدتی همین حوالی هم بپلکه! (که من معتقدم صعود هم خواهد کرد ) آنوقت موج نزولیه کوتاه مدت اخیر بورس هم منتفی هست به نظرم و دیگه نوسانگیرا هم نوسانشون رو گرفتن:D
وضمنا باید دقت کنیم رشد شارپ نمادها طی سالهای اخیر، باعث شده سهام بلحاظ ارزندگی خیلی با هم متفاوت باشند!!
کم نیستند سهامی که هنوز هم گران معامله میشوند.
در کوتاه مدت هم هفته های قبل اصلاح مناسبی خیلی از سهام کرده اند. بنابراین انتخاب سهم نسبتا درست و خرید به قیمت:D بهترین استراتژی این روزهاست..به نظر من البته[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
نظر
-
دیشب یه پوزیشن sell روی اتریوم گذاشتم با توجه به وضعیت ایندکس دلار و شاخص S&P
کریپتوها تا حالا حرکتشون با S&P همگرا بوده،
دیشب تو سود بودم، امروز رفتم تو ضرر (اکانت دمو هست)، اما پوزیشن را نبستم، چون تقریبا مطمئنم که S&P 500 , , و به تبع اون کریپتوها یه ریزش بزرگ دیگه دارن.
وضعیت بازارهای جهانی عجیب ملتهبه.
کی نوبت حرکت انس برسه تا حالی از خیانتکاران به بورس را بپرسیم..بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
نظر
-
در اصل توسط saadat68 پست شده است View Postخود اعرابی هم از جنس همین هاست. ماجرای خرید سرخطی عرضه اولیه با اینترنت گوشی که یادتون هست؟!
اگر به یک فرد سالم و بی حاشیه بگویند فلان سهم را بفروش و بعد هم متلک بارش کنند، یک بِلَک آی تقدیم طرف مقابل می کند،
اینکه اعرابی اینچنین کُرنش و اجابت دستور کرده جای سئوال است.بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
نظر
-
در اصل توسط ایرانی پست شده است View Postعجب بازاری!!!! سراسر منفی!!!!
اصلاً گویا بازار کاری به ارزندگی سهم ها و بنیادی و گزارشات خوب و سود و EPS و P/E سهم ها ندارد. :O
مثلاً الان سهمی به مانند پترول با P/E حدود 2.6 واحد و NAV کمتر از 40% صف فروش است.
عجیبه!!!!>:)
با پی ای کار دارند
روی فیمت 1200
پی ای دو می شود
و می فروشند
نظر
-
به نقل از راشاتودی، طبق دادههای تجارت در بورس بینالمللی (آیسیای) قیمت هر ۱,۰۰۰ متر مکعب گاز طبیعی در اروپا دیشب (پنجشنبه) از رکورد تاریخی ۱,۱۰۰ دلار فراتر رفته است.
قیمت پیشخرید هر ۱,۰۰۰ متر مکعب گاز طبیعی برای تحویل در ماه نوامبر، در مرکز تیتیاف هلند به رکورد تاریخی ۱,۱۰۱ دلار رسید. این معادل ۱۰۶ دلار برای هر مگاوات ساعت انرژی مصرفی خانوارهای اروپا است.
افزایش کلی قیمت گاز تا انتهای معاملات دیشب به ۵ درصد رسید.
این در حالی اتفاق افتاد که قیمت هر ۱,۰۰۰ متر مکعب گاز اروپا همین روز جمعه به رکورد تاریخی ۱,۰۰۰ دلار رسیده بود.
تحلیلگران علت این افزایش سریع قیمت را ذخایر ناکافی انبارهای ذخیره گاز اروپا برای مواجهه با افزایش سریع تقاضا پس از پاندمی کرونا میدانند.
افزایش شدید قیمت گاز باعث افزایش قیمتهای مصرفکننده در آستانه فصل اوج مصرف زمستانی شده است و برخی کارخانجات اروپا را مجبور کرده تا از تولید خود کاسته یا بخشی از فعالیتهای خود را تعطیل کنند. این روند افزایشی باعث شده است تا ریکاوری اقتصادی قاره اروپا به خطر بیافتد.
نظر
نظر