جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • توپ4گوش
    ستاره دار (1)
    • Nov 2020
    • 2505

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
    علی صالح ابادی شد رئیس بانک مرکزی چطور میبینید دوستان ؟؟؟امیدی هست ؟؟؟
    یه شاخص جدید برای بانک مرکزی می سازد طوریکه قیمت اجناس که چندبرابر هم بشود شاخص تورم بالا نرود.....

دوستان جدید در جریان باشند که این شاخص کل بورس هم طراحی ایشان است حدود 10سال قبل رییس بورس بودند شاخص بورس را طوری طراحی کرده که فقط بالا میرود بدون اینکه قیمت سهام به نسبت ان افزایش بیابد!!

و در نزول هم قیمت سهام وقتی 60درصد نزول کند شاخص ابداعی ایشان 20درصد هم اصلاح نمیکند !!!.خلاصه از نوابغ هست در ادرس غلط دادن....
    آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/10/06, 12:31.
    شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• SARDAR_S
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 505

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
      یه شاخص جدید برای بانک مرکزی می سازد طوریکه قیمت اجناس که چندبرابر هم بشود شاخص تورم بالا نرود.....

دوستان جدید در جریان باشند که این شاخص کل بورس هم طراحی ایشان است حدود 10سال قبل رییس بورس بودند شاخص بورس را طوری طراحی کرده که فقط بالا میرود بدون اینکه قیمت سهام به نسبت ان افزایش بیابد!!

و در نزول هم قیمت سهام وقتی 60درصد نزول کند شاخص ابداعی ایشان 20درصد هم اصلاح نمیکند !!!.خلاصه از نوابغ هست در ادرس غلط دادن....
      در زمان ایشان بورس در رکودی عمیق رفت نیمه دوم سال 87 صفهای فروش بازار چندماهه بود حجم معاملات به زور به دو سه میلیارد تومن میرسید فولاد در عرض چند ماه از 620 تومن تا 110 تومن ریخت و...
      وقتی بحران مسکن در امریکا رخ داد و قیمتهای جهانی ریخت شاخص قدیمی از 13000 به حدود هفت یا هشت هزار واحد رسید بعد ایشان اومد شاخص کل را ابداع کرد که فقط بره بالا

نظر

• فرهنگ سازان
        ستاره‌دار(3)
        • Jan 2014
        • 692

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
        غارت بورس در سال 99، قوانین اشتباه و ضد سهامدار خرد را فراموش کرده اند،

تمام اخبار مربوط بورس شده ماینرهای سازمان،

کاملا مشخصه هدف انحراف اذهان از اصل موضوع است.

__---

اصلا مقصر ماینرها هم اعتراف کند و مجازات شود، چه مشکلی از بازار حل می شود؟
        درود

جوری فرمودید که انگار دقیقا در وسط و اوج دادگاه محاکمه عوامل ریزش سال 99 بودیم !

و یک دفعه ای با خبر ماینر ها اذهان را منحرف کرده اند !!! ((-:

دوست عزیز مگه کلا حرفی از داستان 99 نزد مسئولان عزیزمون هست که حالا بخوان قضیه رو منحرف کنن ؟؟

نظر

• فین
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1158

مهمترین نکته مثبت ایشان این است که به سود بالای بانکی اعتقادی ندارند بنابراین بازار p/e می گیرد و برای بورس خوب است.

نظر

• مدافع
            ستاره‌دار(5)
            • Oct 2020
            • 2446

شک نکنید هدف همون شاخص سازی برای آمارهای بانک مرکزی

همون اوایل که شایعه انتخابش پخش شد به دوستی گفتم به احتمال خیلی بالا میذارنش رییس بانک مرکزی تا شاخص سازی کند خخخخخ

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

آن زمان معروف بود به علی شاخص آبادی

با فارس و فولاد صرفا شاخص را مثبت میلی متری نگه می داشت و بازار کاملا ول بود ...
              .

نظر

• توپ4گوش
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 2505

در اصل توسط SARDAR_S پست شده است View Post
                در زمان ایشان بورس در رکودی عمیق رفت نیمه دوم سال 87 صفهای فروش بازار چندماهه بود حجم معاملات به زور به دو سه میلیارد تومن میرسید فولاد در عرض چند ماه از 620 تومن تا 110 تومن ریخت و...
                وقتی بحران مسکن در امریکا رخ داد و قیمتهای جهانی ریخت شاخص قدیمی از 13000 به حدود هفت یا هشت هزار واحد رسید بعد ایشان اومد شاخص کل را ابداع کرد که فقط بره بالا
                درود
                سهام رو میبردند بالا بعد که خالی میکردند شاخص نیز اصلاح میکرد بر میگشت پایین سهامدارها اعتراض میکردند تجمع میکردند چرا بازار ریخته شاخص چرا اومده پایین چرا از بازار نوسان میگیرند اینا راهکار را در طراحی این شاخص دیدند بعد که میبردند بالا در برگشت شاخص زیاد پایین نمیامد و تاکنون نیز این شاخص باعث شده تا افراد زیادی که در نزولها ورشکست میشوند در شاخص مشخص نباشد و صدای سهامدار شنیده شود

این ابتکار اینقدر جذاب و کاربردی بوده که در این 10سال بیش از 5 رییس سازمان بورس امده و حاضر نشدند این شاخص را بردارند و بجای ان شاخص واقعی قیمت یا تیپیکس یا همان شاخص قبلی را سرجای ان بگذارند
                آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/10/06, 14:09.
                شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35705

درود
                  سهام رو میبردند بالا بعد که خالی میکردند شاخص نیز اصلاح میکرد بر میگشت پایین سهامدارها اعتراض میکردند تجمع میکردند چرا بازار ریخته شاخص چرا اومده پایین چرا از بازار نوسان میگیرند اینا راهکار را در طراحی این شاخص دیدند بعد که میبردند بالا در برگشت شاخص زیاد پایین نمیامد و تاکنون نیز این شاخص باعث شده تا افراد زیادی که در نزولها ورشکست میشوند در شاخص مشخص نباشد و صدای سهامدار شنیده شود

این ابتکار اینقدر جذاب و کاربردی بوده که در این 10سال بیش از 5 رییس سازمان بورس امده و حاضر نشدند این شاخص را بردارند و بجای ان شاخص واقعی قیمت یا تیپیکس یا همان شاخص قبلی را سرجای ان بگذارند
                  چه با این شاخص ! چه با شاخص قبلی ! چه با هر شاخصی که شما بگی !!!

اینها کار خودشان را پیش می برند !

و شما را سرگرم همین موارد میکنن !!

نظر

• بیت کوین
                    عضو عادی
                    • Jan 2018
                    • 223

آخرین ویرایش توسط بیت کوین؛ 2021/10/06, 14:40.

نظر

• manmehdiam
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2011
                      • 1623

درود.
                      عرایضم در ارتباط با نمودار دلار و اثرش در جو میان مدت بازار بورس که در تاپیک دیگه عرض کردم به درد اینجا هم شاید بخوره:

قبلا هم عرض کرده ام، آنچه برای بورس از ناحیه تغییرات دلار مهم است، روند تغییرات دلار است و نه لزوما قیمت مطلق دلار!

روند درازمدت دلار که همواره صعودی است. معنای دیگر این عبارت همان وجود تورم همیشگی در اقتصاد ایران است. پس روند درازمدت دلار در تصمیمات معاملاتی بورسیه ما نقش چندانی ندارد.

مهم روند میان مدت دلار است.

میان مدت ملاحظه شده است که از 5ماه قبل دلار از کف 21هزار تومن تا محدوده 28هزار صعود کرده است. و این صعود البته با نوسانات مقطعی کوتاه مدت هم همراه بوده.

پس میان مدت روند دلار صعودی است.(و این مهمه نه بقیه چیزها)

جالب این است که معادل این رشد حدود 30درصدی دلار، تقریبا رشد حدود 30درصدی اخیر بورس هست! این رشد در هر دو بازار تقریبا به یک اندازه رخ داد! هرچند گپهای زمانی بین دو بازار کاملا مشهود است

نکته قابل توجه نمودار دلار در این روند میان مدت این است که محدوده 28هزار (دقیق ترش 28300تومان با تلورانس 300تومنی) مهم ترین مقاومت دلار محسوب میشود. معادل این رقم برای شاخص محدوده 1550000 بود!

در نمودار دلار ما در حال حاضر شاهد درگیری قیمت با این مهم ترین مقاومتش هستیم. ولی کماکان هیچگونه نشانه قابل اتکایی مبنی بر تغییر روند صعودیه میان مدت مشاهده نشده است. (و این مهمه نه بقیه چیزا :D)

بنابراین میدانیم که تثبیت قیمت دلار بالای این مقاومت به معنی تغییر فضای کلی اقتصاد مملکت است. به معنای مخابره سیگنال تشدید انتظارات تورمی سنگین به بازار است. پس کاملا قابل انتظار است که به این سادگی دلار بالای این محدوده تثبیت نشود. با این وجود تمام شواهد نشان از این دارد که علائم صعودی قوی تر از نزول است .

محتمل ترین سناریو برای دلار ادامه همین روند ملایم صعودی است. دلیل اش عدم نزول دلار پس از برخورد با مقاومت مهم اش است. و اصلاح قیمتی بیشتر اصلاح زمانی بوده است. (مدتی است دلار تقریبا افقی شده!)

هرچند کوتاه مدت یک نزول و اصلاح قیمتی دلار بسیار محتمل است. گرچه معتقدم اصلاح دلار بیش از 27500 نخواهد بود ولی مادامی که دلار بالای 27000تومان باشد، همچنان روند میان مدت صعودی دلار برقرار است و معادلش روند میان مدت صعودی بورس نباید باخللی مواجه شود. (و این مهمه نه بقیه چیزا :D)

طی روزها و هفته های اخیر که دلار اصلاح زمانی میکند، ولی بورس یکی از شدیدترین اصلاح های خودش را تجربه کرد! (بورس برخلاف دلار تقریبا اون 30درصد رشد را از دست داد!) گویی معامله گران بورس باورمند ریزش دلار بودند و هستند!

از مقایسه موارد فوق چه نتیجه میگیریم؟ بشخصه معتقدم این فضا، صرفا باعث ایجاد فرصت خرید در بورس شده است. جوری که بدون هیچ عجله ای میشه سبد را بهینه کرد (و این مهمه نه بقیه چیزا :D)
                      آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/10/06, 15:23.
                      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

یک نکته حضور دوستان!

متوجه هستم که طولانی بودن پستهای من مطلوب خیلی ها نیست! هدف من هم جلب توجه نبوده و نیست:D

لذا اگر دوستان با مفاد پستها مشکل دارند که هیچ! کوتاه و بلندی اش فرقی نداره!

ولی اگر مفاد عرایضم ارزش توجه دارد، آنگاه حضورتان عارضم انتقال این مفاهیم کوتاه تر از این امکان پذیر نیست! روم سیاه:D

نوشتن تک جمله های کوتاه و گاها جذاب :D که دل داغدار دوستان عزیر را حال بیاورد ولی نه به درد دنیا و نه آخرت بخورد برای من جذابیتی ندارد:D
                        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                          یک نکته حضور دوستان!

متوجه هستم که طولانی بودن پستهای من مطلوب خیلی ها نیست! هدف من هم جلب توجه نبوده و نیست:D

ولی اگر مفاد عرایضم ارزش توجه دارد، آنگاه حضورتان عارضم انتقال این مفاهیم کوتاه تر از این امکان پذیر نیست! روم سیاه:D

نوشتن تک جمله های کوتاه و گاها جذاب :D که دل داغدار دوستان عزیر را حال بیاورد ولی نه به درد دنیا و نه آخرت بخورد برای من جذابیتی ندارد:D
                          درود بر آقا مهدی ..
                          هر مدل دوست داری بنویس ...
                          اخبار هم خلاصه داره هم مشروح

شما مستقیم میروی برای مشروح خبر ...
                          .

نظر

• linux_linda
                            عضو فعال
                            • Jun 2014
                            • 3356

صالح بادی رو آوردن که برای ریال بلوک بزنه
                            یعنی وقتی دلار میخواد بره بالای 30 تومن ارز بریزه تو بازار طرح تنظیم بازار رو در پیش میگیره

نظر

• "Midas"
                              عضو فعال
                              • Oct 2013
                              • 2483

در اصل توسط بیت کوین پست شده است View Post

صالح آبادی در سن 27 سالگی رئیس سازمان بورس شده، یه همچنین نوابغ و استعدادهایی داریم... داستین هافمن کیلویی چند؟
                              بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                              ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• "Midas"
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 2483

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                                یک نکته حضور دوستان!

درود،

کلا" سنگ بنای تحلیل هایت بر نرخ دلار و تورم است، و اینکه تا این دو صعودی هستند بازار بورس هم صعود است.

اما به نظر من اینطور نیست، دلار میتونه درجا بزنه و نزولی بشه و بازار بورس صعودی باشه

مثلا با ورود استارت آپ ها به بورس (دیجی کالا، دیوار، شیپور، تپیسی) در صورت باز شدن فضای سیاسی و شیفت شدن بورس از کالا محور بودن به تکنولوژِی محور بودن

پس تورم و نرخ دلار وحی منزل نیستن که حتما باید با افزایش اینها بورس رشد کند.

___

مثلا اگر شاخص S&P 500 یا Dow را با بیت کوین مقایسه کنید، در طی این سالها رشدشان همسو بوده،

اما در رشد اخیر کریپتوها، بازار بورس آمریکا همراهی نکرد و کاهشی بود.
                                بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                                ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

در حال کار...
                                X