جــــو بــــازار
Collapse
X
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط کریشنا پست شده است View Postشایعه شده لیزنگ غدیر را سپاه میخاد بخرد سپاه کم کم میخاد وارد خودروسازی بشه امروزم رئیسی هم به این موضوع اشاره ای کرد وگفت: انتقال تکنولوژی موشک سازی به خودرویی
حالا از تکنولوژی موشک خرید اقساطیش رو میخواد ببره تو فروش خودرو یا سوخت بنزینی اش رو میخواد به هسته ای تغییر کاربری بده !؟ /:.yead.:/laughingsmileyما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
/:.yead.:/:D
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postسپاه میخواد وارد صنعت خودرو سازی بشه که نباید بره لیزینگش پشت میز نشینی!! /:.rolleyessmileyani
حالا از تکنولوژی موشک خرید اقساطیش رو میخواد ببره تو فروش خودرو یا سوخت بنزینی اش رو میخواد به هسته ای تغییر کاربری بده !؟ /:.yead.:/laughingsmiley
نظر
-
سال 2012 که مستند تخته گاز رو بی بی سی فارسی نشون میداد تو یکی از برنامه هاشون جیمز می و ریچارد همون یک ماشین رو به موشک نصب کردن میخواستن بفرستن خارج از جو که هنوز نرفته منفجر شد
احتمالا ابی اینجوری میخواد موشک رو به فرغون های ایرانی نصب کنه
نظر
-
نقدینگی به مرز 4000 هزار میلیارد تومان نزدیک میشود
?آمارهای رسمی منتشر شده از سوی بانک مرکزی، خبر از نقدینگی 3921 هزار میلیارد تومانی در مردادماه امسال میدهد که بر این اساس سهم پول 781 هزار میلیار تومان و سهم شبه پول 3139 هزار میلیارد تومان است.شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!
نظر
-
اینجا جو بازار هست و جوابی که میشه به خیلی سوالات داد تو این فروم داده میشه
بورس کجاست؟؟؟؟؟؟؟
قیمت سهام زاگرس کجاست؟؟؟؟؟؟؟
آقا 1850 تومان زاگرس !!!!
بله درست دیدید...جالبه نه؟؟؟؟؟
امروز مرور میکردم...کاری به جو تالار و بورس سعادت آباد وصالح آبادی دانشگاه امام صادق ندارم
کار دارم با ذهن شما
بله همین شماهایی که اینجا برای بعضی دوستان نسخه های خنده داری میپیچید
جهانگیری بیانه جلسه را داد....ز این به بعد نرخ ارز دولتی 4200..... ملت بهت و تعجب اما ملت باور کردند ولی دلار 42000 بود نه 4200
زاگرس چی 2400 بود شد 1850 تومان و حالا چنده؟؟؟؟؟/ با نرخ سود مجمع ها بالای 30 هزار
الان 15 مهر
تا پایان سال کمتر از 6 ماه
اصلا اسفند که حساب نیست....5 ماه
این روزها یادمان هست؟؟؟؟؟؟؟؟ یا بازم فراموسب..
امروز حقوقی فولاد وفملی و خیلی هم های دلاری خریدار داشنت........................ میدانید دلار چند؟؟؟؟؟؟؟ نه صالح آبادی اومده گفته کنترل
ای بابا گنده های بانک مرکزی که شیبانی وسیف بودند و خیلی ها نتونستند جلوی اقتصاد بیمار بایستند
الو صالح آبادی جان به برادرم خواجه نصیر بگین بازار را گفتم پاین بیارند تا خود دولت بخره......
بچه ها فعلا نخرید تا بهتون بگم.............صندوق گنجینه زرین شهر وتامین سرمایه تمدن پول از سر راه نیاوردند
الو حالا یکی رو بزارین ریس سازمان....باشه بگذار ببینم کی با ما جورتره ....مدیر بورس کالا یا مدیر فرابورس!
باشه یادم نمیره کسری بودجه 550 هزار میلیاردی دولت و اوراق به جا مانده از دولت روحانی
هنوز بازار آپدیت نشده نه چون بعضی نوچه ها خوب کار نکردند...دارند زیرو رو می کشند
همه اینها میگه دلار تا پایان سال
دلار
؟؟
رییس کانون صرافان متوسط بهار 25 ..متوسط تابستان 27 متوسط پاییز و کسری بودجه 29500 و زمستان به 32 و سال بعد 35
نه صبر کنید بعضی ها مخالف هستند
3 نرخ محصول لبنی 10% کم شد؟؟؟؟؟؟ نه شیر گاوها فرق داره ...نه کارخانه ها گفتن پنیر ماست شیر کم تولید میکنیم و اگر زیاد صرف نداره بیشتر آب میبندیم
تخم مرغ 27 تومانی شد 60 و دولتی شد 42
یک سر به سوپرمارکتها
قیمتها؟
دلار چند؟؟
میگم یک ذره دلار بعضی ها جمع کنند تا به موقع دوستان سود کنند
نظر
-
در روزهایی که همه چیز در سقف است !
از قیمت اجناس و تولیدات شرکتهای داخلی بگیرید !
تا قیمتها در بازارهای جهانی ! نفت ! گاز ! و .... !
بورس تهران محکوم به کف نشینی اجباری است !
بخاطر بی لیاقتی متولیان این بازار ! و بی تدبیری دولت و حکومت !
امروز هم ارزش اوراق تقریبا دو برابر ارزش معاملات سهام و صندوقها بوده !
نظر
-
سبد رو یه جور بستم در این چند وقته که بازار فرصت خرید میداده که الان حاضر نیستم یه برگ از این سهمها رو بفروشم
13تا سهم در سبد دارم الان یه سهم دیگه هم پیدا کردم برای خرید که دیگه پول ندارم این سهامی هم که جمع کردم اینقدر دوستشان دارم که حاضر نیستم حتی کمی سرشکن هم کنم تا پول خرید بعدی جور شود و مجبورم فردا واریز وجه انجام دهم یه برگ هم دیگه از صندوقهای سود ثابت ندارم همه رو این مدت خرد خرد تبدیل به سهام کردم
برخی دیگه چه جور دلشان میاد سهامشان را رنج منفی میزنند و میذارن در صف فروش در ان موندم!! اینده ثابت میشود که کی اشتباه میکرده
شاخص چه با توافق چه بی توافق سقف تاریخی خودش در 2میلیون واحد را میشکند اما در کوتاه مدت خبرهای توافق که اتفاقا بنفع بنیادی شرکتها در بلند مدت هست همین مسئله کوچک همگان فهم نیست و باعث شده فشار فروش بیاد رو بازار بخصوص در سهامی که شناور بالا دارند یا نیاز به حجم معاملات بالا دارند که این نیز میگذرد....
کلا کوتاه مدت و نوسانگیری هم کار نمیکنم گرچه برخی اوقات مجبور میشوم برخی سهام اگر تحلیلم تغییر کند در کوتاه مدت هم بفروشم اما همیشه سهم با دید بلند مدت بررسی میکنم و بر میدارم .....
آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/10/09, 21:30.شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!
نظر
-
نظر