جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • cbo44
    عضو عادی
    • Oct 2020
    • 129

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
    موقعی که بنده تا حدودی با بیت کوین آشنا شده بودم ( حوالی سال 90 یا 91 ) سرکار احتمالا داشتی مشق می نوشتی.
    (‌ اما برا تست کارایی و با هدف خرید اینترنتی حدود 2 میلیون تومن بیت 4000 دلاری خرید کردم . الان حتی یک سنت ندارم)

شما هم احساس موفقیت می کنید چون تا اینجاش رو خوب متوجه شده اید: اختلاس گران دوست دار این کوین ها در ایران حامی شما هستند. ( برعکس سایر کشورها نرمال دنیا )

(پ . ن : جهت مزید اطلاع : فراز و فرودهای رمز ارزها را با دقت عجیبی پیش بینی و به چند تا بچه مشغول به این بازی توصیه کرده ام.
    شخصا علاقه ای به خرید رمز ارز نداشته ام حتی تحت اجبار مسئولان خبیث بورس در یک ونیم سال گذشته .
    با سرمایه گذاری که نتیجه اش خروج سرمایه از بازار کار و تولید بیکاری و ورشکستگی در کشور است به شدت مخالف بوده ام . )
    1-بنده ادعایی در اشنایی زودهنگاه با بیت ندارم منم اولین بار اسم بیت کوین 500 دلاریو شنیدم و اون موقع با پول دوچرخه میشد چند بیت گرفت کساییو از نزدیک میشناسم که بیت 10 دلاریو به یاد دارن

2-هیچ مسئولی در هیچ کشور دنیا از بیت خوشش نمیاد (السالوادور استثنی به علت کوچکی و استفاده شخصی رییس جمهورش از انرژی آتشفشان برای ماین بیت)
    از نظر شخصیت شناسی رهبرای دنیا افرادی بیش از حد قانون مدار هستند و بیت کوین هم غیر قابل مسدود سازی و کنترل

3-اگه آزاد باشه اتفاقا اشتغال زایی زیادی خواهد شد ولی متاسفانه دیدگاه سنتی مخالفه و درک نمیکنه که ماینینگ کار بیهوده ای نیست و برعکس یعنی تامین امنیت شبکه

در اصل توسط آريانا پست شده است View Post
    درود
    دوست خوب من , فساد همه جا هست حالا یه جا بصورت مدرنیته و یه جا هم مثل همین مملکت خودمون بصورت علنی و واضح.

تفاوت ایندو در اینست که در فساد مدرنیته نه تنها تک خوری معنی نداره بلکه در آن بحث منافع سیاسی و اقتصادی یه جامعه بر علیه جوامع دیگر مطرح هست.

بیت کوین یکی از آنهاست . در حالی که در بازار رمز ارزها , ارزهائی وجود دارند که از پشتوانه بسیار قوی برخوردارند ولی در حد چند سنت و یا چند دلار در حال دادو ستد هستند.

اینکه در دنیای دیجیتال و پیشرفته امروزی دیگه باید از وجوه کاغذی دوری نمود و به سمت وجوه دیجیتالی روی آورد شکی نیست ولی اگر قرار باشد که فساد شخصی در این حوضه نیز رخنمائی نماید آنوقت است که یکیشان حکم ریال را پیدا میکند و دیگری حکم دلار و باز داستان به شکل و شمائل دیگری ادامه خواهد یافت.

شما نگاهتان را فقط به بیت کوین نیاندازید بلکه به تمامی جوانب این حوضه با دقت بنگرید و ببینید که در همان جوامع مدرنیته چه رمز ارزهائی سر از خاک درآمدند و با قیمتهای چند ده دلاری عرضه کردند و اینک روی چند سنت در حال دست و پا زدن هستند.

خلاصه کلام اینکه دنیای رمز ارزها دنیای بسیار پیچیده ای میتونه باشه ولی با توجه به اینکه هنوز به عنوان یک نوزاد به حساب میاد و هنوز شکل و شمائل خودش را پیدا نکرده ممکنه هر اتفاق غیر منتظره ای در این حوضه بیفته که جوامعی را به نابودی بکشانه. پس باید قوانین و مقررات تمام شمولی برای این حوضه مقرر بشه و این قوانین مورد توافق و نیز ملزم به رعایت آنها بتوسط گردانندگان یا لیدرهای جوامع مختلف قرار بگیره بطوریکه همه ی کشورها ملزم به اجرای آنها باشند که در اینصورت است که صحبت شما مصداق عملی پیدا کرده تا بتوان با اطمینان خاطر ورود به این حوضه را کلید زد.
    این نظر ازون نظراییه که من به نویسندش به خاطر ادبش احترام میزارم ولی کلا عقایدمون از زمین تا آسمون فرق میکنه.

اکثرا از "تحلیل بنیادی " بیت کوین بی اطلاعن
    میپرسین بیت هم مگه تحلیل بنیادی داره؟ خوبشم داره
    هیچ ارز دیجیتالی وجود نداره که پشتوانه اون از بیت بهترباشه.
    خیلیا هنوز این توهمو دارن که خود دولت امریکا بیتو ساخت

هیچ ارز دیجیتالی با "پشتوانه " بهتر از بیت وجود نداره هر گونه پشتوانه ای برای ارز دیجیتال Third party محسوب میشه و امکان تخته شدن درش توسط دولت های متخاصم هست

بیت به این علت تو نوع خودش بی نظیره 1-اولین بود و سازندش از روی هیچ چیز کپیش نکرد و به صورت ابتکاری از دو فناوری SHA-256 و Block chain استفاده کرد
    2-حدود 200 اگزاهش هشتریت شبکشه و برای هک کردنش شما به مقدار سرسام آوری الکتریسیته و اسیک و ماینر نیاز داری

خخخخخخخخخخخخخخخ قوانین مقررات؟؟؟؟laughingsmiley/.:biggrinsmiley.:/
    اتفاقا تنها بدی بیت به مقررات زیادی و شفاف بودنشه و من privacy coin ها رو به بیت ترجیح میدم

بیت مثل همین بورس تالار شیشه ای میمونه و معاملاتش با بلاک اکسپلورر معلومه
    تنها بدیشم همینه ولی ازونطرف تا به شبکه حمله نشه امکان بلاک کردن آدرس (کد بورسی مثلا) وجود نداره

نظر

• اوشنوس
      ستاره دار(3)
      • Dec 2015
      • 880

شاخص کل در تایم فریم 15 دقیقه

در این تایم فریم خیلی کوتاه دو تا فیبو و حمایت وجود داره اولی در محدوده 1450000واحد هست و دومی که فیبو و حمایت بسیار معتبرتری محسوب میشود بر روی محدوده 1420000 واحد قرار دارد حالا باید دید از کدام ناحیه برمیگردد!! بنده شخصآ اعتقاد دارم از حمایت اولی یعنی همین فردا برگردد

نظر

• اوشنوس
        ستاره دار(3)
        • Dec 2015
        • 880

سهمهای پیشنهادی برای خرید فردا

فولاد
        خودرو
        خساپا
        خگستر
        فملی
        حکشتی
        شپنا
        شستا و دیگر سهمهای شاخص ساز

نظر

• manmehdiam
          ستاره دار (1)
          • Jul 2011
          • 1623

در اصل توسط cbo44 پست شده است View Post
          1-بنده ادعایی در اشنایی زودهنگاه با بیت ندارم منم اولین بار اسم بیت کوین 500 دلاریو شنیدم و اون موقع با پول دوچرخه میشد چند بیت گرفت کساییو از نزدیک میشناسم که بیت 10 دلاریو به یاد دارن

2-هیچ مسئولی در هیچ کشور دنیا از بیت خوشش نمیاد (السالوادور استثنی به علت کوچکی و استفاده شخصی رییس جمهورش از انرژی آتشفشان برای ماین بیت)
          از نظر شخصیت شناسی رهبرای دنیا افرادی بیش از حد قانون مدار هستند و بیت کوین هم غیر قابل مسدود سازی و کنترل

3-اگه آزاد باشه اتفاقا اشتغال زایی زیادی خواهد شد ولی متاسفانه دیدگاه سنتی مخالفه و درک نمیکنه که ماینینگ کار بیهوده ای نیست و برعکس یعنی تامین امنیت شبکه

این نظر ازون نظراییه که من به نویسندش به خاطر ادبش احترام میزارم ولی کلا عقایدمون از زمین تا آسمون فرق میکنه.

اکثرا از "تحلیل بنیادی " بیت کوین بی اطلاعن
          میپرسین بیت هم مگه تحلیل بنیادی داره؟ خوبشم داره
          هیچ ارز دیجیتالی وجود نداره که پشتوانه اون از بیت بهترباشه.
          خیلیا هنوز این توهمو دارن که خود دولت امریکا بیتو ساخت

هیچ ارز دیجیتالی با "پشتوانه " بهتر از بیت وجود نداره هر گونه پشتوانه ای برای ارز دیجیتال Third party محسوب میشه و امکان تخته شدن درش توسط دولت های متخاصم هست

بیت به این علت تو نوع خودش بی نظیره 1-اولین بود و سازندش از روی هیچ چیز کپیش نکرد و به صورت ابتکاری از دو فناوری SHA-256 و Block chain استفاده کرد
          2-حدود 200 اگزاهش هشتریت شبکشه و برای هک کردنش شما به مقدار سرسام آوری الکتریسیته و اسیک و ماینر نیاز داری

خخخخخخخخخخخخخخخ قوانین مقررات؟؟؟؟laughingsmiley/.:biggrinsmiley.:/
          اتفاقا تنها بدی بیت به مقررات زیادی و شفاف بودنشه و من privacy coin ها رو به بیت ترجیح میدم

بیت مثل همین بورس تالار شیشه ای میمونه و معاملاتش با بلاک اکسپلورر معلومه
          تنها بدیشم همینه ولی ازونطرف تا به شبکه حمله نشه امکان بلاک کردن آدرس (کد بورسی مثلا) وجود نداره
          راستش من بیت کوین چند سنتی هم یادم میاد! پس از شما و بقیه رفقا هم احتمالا سابقه اشنایی بیشتری دارم! فقط عیبش این هست که موقع آشنایی باهاش وحتی سالهای بعدش هم اصلا نفهمیده بودم داستان چیه :D

قبلا هم عرض کردم زمان جوانی! در خوابگاه دانشگاه دو موضوع خیلی بین دانشجویان داغ بود یکی گلدکویست بود (هنوز تازه آمده بود ) و یکی هم همین بیت کوین! و جالبش اینه که همه (بخصوص خود من که جوان جاهل و نادانی بیش نبودم :D) میگفتیم این بیت کوین که معلومه کلاه برداریه :D ولی گلدکویست رو میگفتیم تحول عمیقی در دنیا بوجود خواهد آورد و عجب ایده طلایی هست:D امان از جهالت:D

یعنی اگر من پول یک هفته ژتون غذایی که در سلف سرویس میخوردم رو روزه میگرفتم! میدادم اون موقع بیت کوین میخریدم ، الان میلیاردری بودم واسه خودم :D اشتباه نکنم قیمتش حدود چند سنت بود...خلاصه هر بیت کوین زیر صدتا تک تومن بود:D

ایرادی که برخی دوستان در فهم بیت کوین دارند این هست که به مفهوم پول! در اقتصاد دقت نمیکنند و یادشون میره که پول یعنی چی!

پول یک وسیله مبادله است، وگرنه موادی که پول از اونا تشکیل شده که ارزش ندارن!

مثلا یک اسکناس صد دلاری به خاطر کیفیت و ارزش کاغذ و رنگ و نقاشیهای روش که نیست ارزشمنده!! یا مثلا زمانی گوش ماهی، استخوان حیوانات و ... نقش پول را داشتند، اون استخوان گوش ماهی که ارزش ذاتی نداشت!!

به همین خاطر هم این حرف که بگیم بیت کوین بی ارزشه چون در ذاتش کدهای کامپیوتری هست که توسط یک ماشین تولید میشه...و اصلا چه ارزشی داره این کدها!!! بله این کدها در ذات خودش بی ارزشه (مثل همون کاغذ اسکناس، یا ارزش استخوان یا ....)

ولی ارزش بیت کوین به این هست که به عنوان وسیله مبادله یا پول مورد پذیرش قرار گرفته! و همه حرف اینجاست! هرچقدر هم دنیا بیشتر به عنوان یک وسیله مبادله بهش اعتماد کنه، ارزشش بالاتر خواهد رفت. و چون قابلیتهای خاصی داره( مثلا یک قابلیتش اینه که از کنترل دولتها خارج هست و بانکهای مرکزیه دولت ها نمیتونن مثل ارزهای رایج الان کشکی نقدینگی ایجاد کنن و خرابکاریهای اینطوری بکنن) تقریبا به طور قطع و یقین! میشه گفت که آینده اقتصاد معتبرترین وسیله مبادله یا پول همین رمزارزها که معتبرترینش بیت کوینه خواهد بود!

مگر اینکه اتفاقی بیفته که مردم اعتماد خودشون رو به بیتکوین (یا سایر رمزارزها) به عنوان وسیله مبادله یا پول از دست بدهند!!! که بعیده
          آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/10/10, 17:16.
          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• علیرضا حسنی
            عضو فعال
            • Mar 2019
            • 1642

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
            راستش من بیت کوین چند سنتی هم یادم میاد! پس از شما و بقیه رفقا هم احتمالا سابقه اشنایی بیشتری دارم! فقط عیبش این هست که موقع آشنایی باهاش وحتی سالهای بعدش هم اصلا نفهمیده بودم داستان چیه :D

قبلا هم عرض کردم زمان جوانی! در خوابگاه دانشگاه دو موضوع خیلی بین دانشجویان داغ بود یکی گلدکویست بود (هنوز تازه آمده بود ) و یکی هم همین بیت کوین! و جالبش اینه که همه (بخصوص خود من که جوان جاهل و نادانی بیش نبودم :D) میگفتیم این بیت کوین که معلومه کلاه برداریه :D ولی گلدکویست رو میگفتیم تحول عمیقی در دنیا بوجود خواهد آورد و عجب ایده طلایی هست:D امان از جهالت:D

یعنی اگر من پول یک هفته ژتون غذایی که در سلف سرویس میخوردم رو روزه میگرفتم! میدادم اون موقع بیت کوین میخریدم ، الان میلیاردری بودم واسه خودم :D اشتباه نکنم قیمتش حدود چند سنت بود...خلاصه هر بیت کوین زیر صدتا تک تومن بود:D

ایرادی که برخی دوستان در فهم بیت کوین دارند این هست که به مفهوم پول! در اقتصاد دقت نمیکنند و یادشون میره که پول یعنی چی!

پول یک وسیله مبادله است، وگرنه موادی که پول از اونا تشکیل شده که ارزش ندارن!

مثلا یک اسکناس صد دلاری به خاطر کیفیت و ارزش کاغذ و رنگ و نقاشیهای روش که نیست ارزشمنده!! یا مثلا زمانی گوش ماهی، استخوان حیوانات و ... نقش پول را داشتند، اون استخوان گوش ماهی که ارزش ذاتی نداشت!!

به همین خاطر هم این حرف که بگیم بیت کوین بی ارزشه چون در ذاتش کدهای کامپیوتری هست که توسط یک ماشین تولید میشه...و اصلا چه ارزشی داره این کدها!!! بله این کدها در ذات خودش بی ارزشه (مثل همون کاغذ اسکناس، یا ارزش استخوان یا ....)

ولی ارزش بیت کوین به این هست که به عنوان وسیله مبادله یا پول مورد پذیرش قرار گرفته! و همه حرف اینجاست! هرچقدر هم دنیا بیشتر به عنوان یک وسیله مبادله بهش اعتماد کنه، ارزشش بالاتر خواهد رفت. و چون قابلیتهای خاصی داره( مثلا یک قابلیتش اینه که از کنترل دولتها خارج هست و بانکهای مرکزیه دولت ها نمیتونن مثل ارزهای رایج الان کشکی نقدینگی ایجاد کنن و خرابکاریهای اینطوری بکنن) تقریبا به طور قطع و یقین! میشه گفت که آینده اقتصاد معتبرترین وسیله مبادله یا پول همین رمزارزها که معتبرترینش بیت کوینه خواهد بود!

مگر اینکه اتفاقی بیفته که مردم اعتماد خودشون رو به بیتکوین (یا سایر رمزارزها) به عنوان وسیله مبادله یا پول از دست بدهند!!! که بعیده
            بحث کارکرد نیست! وگرنه عذر خواهی میکنم برای پشکل هم جمعی میتونن بنشینن و بین خودشون توافق کنن که از پشکل به عنوان پول استفاده کنن و همه کارکردهای پول رو هم بهش منتسب کنن.

بحث بر سر پشتوانه پول هست، چه دلار امریکا باشه چه ریال ایران چه نمک چه پشکل گوسفند و چه ارزهای دیجیتال وقتی امکان تولید بدون پشتوانه و انبوه و بدون محدودیت اون پول وجود داشته در نهایت سرنوشتی مشابه همون پشکل و نمک پیدا خواهد کرد. دیر یا زود داره اما سوخت و سوز نداره.

حالا دلار رو جروم پاول چاپ میکنه به پشتوانه اقتصاد و قدرت نظامی و علمیش، ریال رو ایران چاپ میکنه به پشتوانه ذخایر نفت و گاز و انرژیش، این شدن اخر و عاقبتشون وای به حال چی چی کوین که جک ۱۳ ساله به همراه برایان ۱۵ ساله وقتی دارن با چیزشون بازی میکنن واسه خنده تولید میکنن و میشه ارز دیجیتال.
            آخرین ویرایش توسط علیرضا حسنی؛ 2021/10/10, 17:49.

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
              بحث کارکرد نیست! وگرنه عذر خواهی میکنم برای پشکل هم جمعی میتونن بنشینن و بین خودشون توافق کنن که از پشکل به عنوان پول استفاده کنن و همه کارکردهای پول رو هم بهش منتسب کنن.

بحث بر سر پشتوانه پول هست، چه دلار امریکا باشه چه ریال ایران چه نمک چه پشکل گوسفند و چه ارزهای دیجیتال وقتی امکان تولید بدون پشتوانه و انبوه و بدون محدودیت اون پول وجود داشته در نهایت سرنوشتی مشابه همون پشکل و نمک پیدا خواهد کرد. دیر یا زود داره اما سوخت و سوز نداره.

حالا دلار رو جروم پاول چاپ میکنه به پشتوانه اقتصاد و قدرت نظامی و علمیش، ریال رو ایران چاپ میکنه به پشتوانه ذخایر نفت و گاز و انرژیش، این شدن اخر و عاقبتشون وای به حال چی چی کوین که جک ۱۳ ساله به همراه برایان ۱۵ ساله وقتی دارن با چیزشون بازی میکنن واسه خنده تولید میکنن و میشه ارز دیجیتال.
              خیر حسنی جان. بحث بر سر خود مفهوم پول هست...نه بر سر پشتوانه پول!

دقیقا! اگر جمعی بشینن و بین خودشون توافق کنن از پشکل! به عنوان پول استفاده کنن ، و اون جمع به این باور برسند و قبول کنند که پشکل وسیله مبادله باشه، اونوقت شک نکن که پشکل و تعدادش میشه پول:D خودت میگی بشینن و قبول کنن که بشه پول! وقتی که قبول کنن یعنی شده پول دیگه!:D

پشتوانه پول (که همان تولید کالا و خدمات هست) هیچ ربطی به سرنوشت خود پول نداره! پول وسیله یا ابزار کمی برای ارزش گذاری کالا و خدمات هست. بدیهی هست اگر کالایی نباشه ، وسیله مبادله هم معنی نمیده.

لذا در حال حاضر دقیقا پشتوانه بیت کوین هم بخشی از همان کالا و خدمات (یعنی ذخایر گاز و قدرت نظامی و ...) هم هست. چرا که شما میتونی بیت کوین بدی و باهاش همون کالا و خدمات رو بخری! درست مثل دلاری که میدی و همون چیزا رو میخری.

به یک نکته درست و مهمی هم اشاره کردی. باید این چیزی که میخواد نقش پول رو داشته باشه، یک ویژگی هایی داشته باشه تا بقیه ملت به عنوان پول ازش استفاده کنن. مهم ترینش محدودیت هست. یعنی چیزی باید باشه که از لحاظ کمیت محدود باشه. و مثلا پشکل معمولا محدودیتی نداره و زیاده:D بنابراین ایده خوبی برای پول نمیتونه باشه!

محدودیت ارزهای رایج مثل ریال و دلار و .... دست دولتها و بانکهای مرکزی است. یعنی یک محدودیت مصنوعی هست وگرنه دولتها هرچقدر دلشون بخواد میتونن پول چاپ کنن. و این دقیقا نقطه قوت رمزارزهاست!!!

ولی بیت کوین ذاتا محدودیت کمیتی داره.(نهایتش فک کنم 21میلیون واحد هست) یعنی الگوریتمش جوری نوشته شده که تعدادش از یک مقدار مشخص هیچ وقت تجاوز نمیکنه.

روی چیزهایی بحث میکنی که اظهر من الشمس هستند. خوب اگر ارزش بیت کوین بچه بازی بوده پس چرا الان مارکتش هزار میلیارد دلاری هست؟ یعنی کل دنیا نفهمیدن که نباید ارزش بچه بازیه دو تا بچه! چندین هزار میلیارد دلار ارزش داشته باشه؟؟؟ میبینی که چنین تحلیلها یا تصوراتی چقدر از واقعیت بدور هست! :D
              آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/10/10, 18:41.
              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• علیرضا حسنی
                عضو فعال
                • Mar 2019
                • 1642

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                خیر حسنی جان. بحث بر سر خود مفهوم پول هست...نه بر سر پشتوانه پول!

دقیقا! اگر جمعی بشینن و بین خودشون توافق کنن از پشکل! به عنوان پول استفاده کنن ، و اون جمع به این باور برسند و قبول کنند که پشکل وسیله مبادله باشه، اونوقت شک نکن که پشکل و تعدادش میشه پول:D خودت میگی بشینن و قبول کنن که بشه پول! وقتی که قبول کنن یعنی شده پول دیگه!:D

پشتوانه پول (که همان تولید کالا و خدمات هست) هیچ ربطی به سرنوشت خود پول نداره! پول وسیله یا ابزار کمی برای ارزش گذاری کالا و خدمات هست. بدیهی هست اگر کالایی نباشه ، وسیله مبادله هم معنی نمیده.

لذا در حال حاضر دقیقا پشتوانه بیت کوین هم بخشی از همان کالا و خدمات (یعنی ذخایر گاز و قدرت نظامی و ...) هم هست. چرا که شما میتونی بیت کوین بدی و باهاش همون کالا و خدمات رو بخری! درست مثل دلاری که میدی و همون چیزا رو میخری.

به یک نکته درست و مهمی هم اشاره کردی. باید این چیزی که میخواد نقش پول رو داشته باشه، یک ویژگی هایی داشته باشه تا بقیه ملت به عنوان پول ازش استفاده کنن. مهم ترینش محدودیت هست. یعنی چیزی باید باشه که از لحاظ کمیت محدود باشه. و مثلا پشکل معمولا محدودیتی نداره و زیاده:D بنابراین ایده خوبی برای پول نمیتونه باشه!

محدودیت ارزهای رایج مثل ریال و دلار و .... دست دولتها و بانکهای مرکزی است. یعنی یک محدودیت مصنوعی هست وگرنه دولتها هرچقدر دلشون بخواد میتونن پول چاپ کنن. و این دقیقا نقطه قوت رمزارزهاست!!!

ولی بیت کوین ذاتا محدودیت کمیتی داره.(نهایتش فک کنم 21میلیون واحد هست) یعنی الگوریتمش جوری نوشته شده که تعدادش از یک مقدار مشخص هیچ وقت تجاوز نمیکنه.

روی چیزهایی بحث میکنی که اظهر من الشمس هستند. خوب اگر ارزش بیت کوین بچه بازی بوده پس چرا الان مارکتش هزار میلیارد دلاری هست؟ یعنی کل دنیا نفهمیدن که نباید ارزش بچه بازیه دو تا بچه! چندین هزار میلیارد دلار ارزش داشته باشه؟؟؟ میبینی که چنین تحلیلها یا تصوراتی چقدر از واقعیت بدور هست! :D
                بله در اینکه بالای ۹۰ درصد مردم جهان فهم و شعور اقتصادی ندارن که تردیدی نیست، اگه توزیع ثروت و کیفیت زندگی آدم ها رو هم بررسی کنید تقریبا به نتایج مشابهی میرسید ۹۰ درصد ثروت دنیا در اختیار همون ۱۰ درصدی هست که فهم اقتصادی دارند بقیه که ول معطل هستن.

صد درصد سرنوشت و ارزش هر پولی در بلند رو پشتوانه ش تعیین میکنه اینکه یه دارایی در کوتاه مدت چه سفته بازی هایی روش انجام میشه بحثش جداست.

و در مورد محدودیت هم دید شما ناقص هست. مهم نیست بیت کوین تعدادش محدوده (که نیست و هر بیت کوین رو میشه به میلیون ها و میلیاردها واحد ریزتر هم تقسیم بندی کرد) مهم اینه که با یک کپی پیست من میتونم رمز ارزی مشابه بیت کوین تولید کنم فقط با یک اسم متفاوت.

نظر

• zorba
                  ستاره دار(3)
                  • Aug 2013
                  • 3951

در اصل توسط linux_linda پست شده است View Post
                  شما مردم ایران چرا 1400 ساله دنبال مقصر میگردید؟
                  شاه میره میگید قربون شاه
                  احمدی نژآد میره میگید قربون احمدی نژاد
                  روحانی میره میگید قربون روحانی
                  رییسی هم بره میگید قربون رییسی
                  درود بر شما،
                  یک جوری نوشتید "َشما مردم ایران" که انگار شما از" مردم سوئیس" هستید!
                  به فارسی سلیس به همراه پی نوشت توضیح داده ام! و نوشته ام افاده معنا می کند!
                  سلامت باشید!
                  زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• منیب
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 2440

[ Photo ]
                    ارزش معاملات اورق ثابت دولتی 16300 میلیارد تومان که 7300 میلیارد تومان با سایت فرابورس اختلاف دارد که احتمالا میزان فروش اوراق اولیه بوده است.
                    تقریبا دیگه پولی تو بازار نمونده
                    مثل راند آخر جنگ های قرون وسطی فکر کنم به اون مرحله رسیدیم که فرمانده ها دستور می دهند دیگه سرباز خودی و غیرخودی نداریم همه رو تیرباران کنید جنگ تموم بشه.

پرویزجلیلی
                    بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• پروواز
                      ستاره‌دار(6)
                      • Sep 2020
                      • 5236

یه حسی بهم میگه ممکنه با بخشی از پول اوراق که میفروشن قصد دارن سهام در کف جمع کنند. چون دولت قبل خیلی از سهام دولتی را فروخت و این دولت برای فروش در سقف سهامی نداره بنابراین خوب باید جمع کنند.

نظر

• کریشنا
                        عضو فعال
                        • Dec 2015
                        • 1097

چه حس قشنگی:D

برای ما که نقد نیستیم حس های این شکلی خیلی زیباست اما واسه اونهایی که نقد هستند! اصلآ حس قشنگی نیست و حتی حس خطرناکی محسوب میشه! این حس کردنها را باید خوب مدیریت کنید و به زبان بیاورید:.thumbsupsmileyanim

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                        یه حسی بهم میگه ممکنه با بخشی از پول اوراق که میفروشن قصد دارن سهام در کف جمع کنند. چون دولت قبل خیلی از سهام دولتی را فروخت و این دولت برای فروش در سقف سهامی نداره بنابراین خوب باید جمع کنند.
                        آخرین ویرایش توسط کریشنا؛ 2021/10/10, 21:07.

نظر

• bahramkhaliran
                          عضو جدید
                          • Sep 2020
                          • 812

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                          سلام
                          ازقدیم گفته اند چاه کن همیشه ته چاه است حکومت داردنتایج اعمالش رادرو می کند !

نظر

• mohsen ho
                            ستاره دار(1)
                            • Feb 2013
                            • 11250

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                            درود برهمگی

چندهفته قبل عرض شد ... بازار فعلا درکانال 1400-1600با تلورانس بسیارکمی درنوسان خواهد بود ....

ورشد بعدی بازار از اوایل ابان ... درگروه هایی که 6ماهه خوبی درپیش دارند خواهد بود

به نظرم ماهیت بازار درسال های پیش رو بسیار تحلیلی تر خواهدشد.... وکمتر روندگله ای3-4سال اخیر را شاهد خواهیم بود

درواقع برای گرفتن گینی متوسط بالاتر از تورم دلاری وشاخص .... صرفا نمادهایی که پتانسیل روکردن خبری با لول تاثیرگذاری بالا درسوداوری را مدنظر داشته باشید

به نظرم گروه دارویی وبرخی تک سهم هایی که هنوز 4200 میگیرند ازسایرگروه ها و peتحلیلی زیر10دارند ... میتونند برا یک چشم انداز چندماهه حداکثر بادید مجامع آتی جذابیت داشته باشند

گروه دارویی جز معدود صنایعی هست که طی سال های پیش رو مداوم میتونه درهر کوارتر افزایش نرخ های پیوسته داشته باشه ...

در نمادهای شاخص ساز به ویژه شرکت های وابسته به نرخ های جهانی باتوجه به افت سنگین سنگ اهن وباطبع ریزش احتمالی مس وسایز فلزات احتیاط به خرج بدهید

درکل دراشل کوتاه مدت تا اخر مهرماه انتظار خاصی از بازارنیست وروند نوسانی خواهد بود ... شرکت هایی که 6ماهه خوبی درپیش دارند را مدنظر داشته باشید

موفق وسلامت باشید
                            درود برهمگی

گزارشات 6ماهه اکثریت شرکت ها از اواخر هفته اتی کدالی میشه ....

سهم هایی در سبد داشته باشید که گزارشات مناسب وجشم انداز بنیادی جذاب برای اواخرسال و سال اینده داشته باشند

سهم هایی با peتحلیلی بالای10 در بازاری با اهرم فعلی که وزن احتیاط در ان سنگینی میکنه پتانسیلی نخواهند داشت

در صنایعی که احتمالا دربودجه آذرماه تهدید سودآوری دارند با احتیاط ترید بزنید

به نظرم کف اکثریت بازار دیده شده و درصنایعی که تهدیدی برای ادامه روند سودآوری فعلی اون ها وجود نداره از فرصت ها استفاده کنید

موفق وسلامت باشید....

نظر

• رادین1
                              عضو فعال
                              • Dec 2018
                              • 4718

به نظر من فعالین بازار باید به صورت دوره ای تحلیل ها و براوردهایشان را با توجه به وضعیت موجود و روند گذشته مورد بازبینی قرار دهند ممکنه هر یک از ما در هفته ها و ماههای گذشته براوردهایی از بازار داشته ایم اما وقتی الان نگاه می کنیم می بینیم که درصد خطا در براوردها نامتعارف است ! لذا باید مجدد از زاویه دیگری به بازار نگاه کرد شاید تا حدی درصد خطاهامون را تعدیل کنیم برهمین اساس :
                              1- به نظر نمی آید حداقل در 6 ماه آتی شاهد شوکی در بازار ارز باشیم ! هر چند رشد نرخ ارز را به صورت ملایم خواهیم داشت اگر برجام فعلا به نتیجه نرسد .
                              2- تا زمانی که برجام به نتیجه نرسد تورم 45 درصدی با کمی بالا و پایین همچنان بر دوام خواهد بود .
                              3- کسری بودجه خواهیم داشت حتی اگر همه مسئولین به قران هم قسم بخورند!! اداره مملکت 80 میلیونی بدون فروش نفت محاله با کسری بودجه همراه نباشد !
                              4- به نظر می اید بخشی از وضعیت فعلی بازار بورس ! ناشی از دستکاری پشت پرده بازار باشد و بخشی هم ممکنه ناشی از نگاه خوشبینانه به برجام و پیامدهای بیش از حد خوشبینانه به نتایج احتمالی آن اعم از سقوط نرخ ارز و کاهش قیمتها در همه بازارها و ..
                              5- با وضعیت موجود بعید به نظر می رسد بازار بالایی چندانی داشته باشد و لذا با نوسانات متعدد روبرو خواهیم بود .
                              6- اگر مدیریت دارایی به درستی انجام نشود در شرایط کنونی و با نوسانات احتمالی پیش رو احتمالا سرمایه ها به اسانی یک لیوان آب خوردن نابود خواهند شد .
                              7- هیچ مسئولی در حوزه بورس و بازار سرمایه جوابگوی هیچ اتفاقی نبوده و نخواهد بود پس روی این نباید حساب باز کرد .
                              8- بدون داشتن یک استراتژی به وضعیت پیش روی بازار تقریبا سود بردن شانسی خواهد بود .

نظر

• کریشنا
                                عضو فعال
                                • Dec 2015
                                • 1097

شاخص کل در تایم فریم هفتگی

شاهد دو کندل برگشت قوی هستیم! کم کم شاخص آماده میشه برای پس گرفتن سقف قبلی

آقایونی که نقد هستن کمی منصفانه بازار را قضاوت کنند

نظر

در حال کار...
                                X