کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
.. هرگز در کسب و کاری که آن را درک نمی کنید سرمایه گذاری نکنید
.. به من بگو قهرمانان زندگی ات چه کسانی هستند، من به تو می گویم به چه کسی تبدیل خواهی شد
.. مهم ترین کاری که باید انجام دهید آن است که زمانی که خودتان را داخل چاله ای دیدید دست از حفاری بیشتر بردارید
.. ریسک، از عدم آگاهی از کاری که انجام می دهید نشات می گیرد
.. قیمت چیزی است که پرداخت می کنید، ارزش چیزی است که به دست می آورید
.. درست نیست که هر چه از درآمدتان باقی میماند را پسانداز کنید. بلکه باید هر چقدر که از پسانداز کردن باقی ماند را خرج کنید
.. صداقت، موهبت باارزشی است. انتظارش را از انسانهای بیارزش نداشته باشید
ا
البته به نظر من تاریخ مصرف این پیام گذشته دیگه.
پس انداز واسه پدر و مادر های ما جواب میداد.
الان دیگه پس انداز کردن اشتباه ترین کار ممکن هست.
الان سرمایه گذاری جواب میده.
اونم سرمایه گذاری هوشمندانه
الان پول داشتن و پول پس انداز کردن مساوی است با نابودی
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
شما اون موقع که داشتید در بازار رمز تحقیق میکگردید کل پول رو نقد کرده بودید هم ضرر شما جبران شده بود و الان در سود
اونجا میفروختی و میومدی 2 یا 3 برابر سهامت اضافه میکردی
متاسفانه ماها اشتباه کردیم البته من 70 درصد نقدم
15 درصد کلا سهامم
15 درصد صندوق کهربا که در ضرر نیستم اما بازدهی هم برام نداشت
هنوزم دیر نشده واسه خروج پول از بورس و انتقال به رمز ارزها
دارم یواش یواش این کار و می کنم.
رمز ارزها کمی (کمی که نه خیلی هم زیاد) استرس زا و ریسکی هست
اما ریسکش به درصدی که ازش در میارم می ارزه.
و من به زودی با بورس خداحافظی می کنم.
از دست این دزدهای کثیف خودم و راحت می کنم.
اگر اشتیاق شما برای موفق شدن بیشتر از ترس شما از شکست خوردن باشد شما حتما موفق خواهید شد. "آلبرت انیشتین"
البته به نظر من تاریخ مصرف این پیام گذشته دیگه.
پس انداز واسه پدر و مادر های ما جواب میداد.
الان دیگه پس انداز کردن اشتباه ترین کار ممکن هست.
الان سرمایه گذاری جواب میده.
اونم سرمایه گذاری هوشمندانه
الان پول داشتن و پول پس انداز کردن مساوی است با نابودی
قطعا نظر کسی مثل وارن بافت که یکی از موفق ترین ها بین این چند میلیارد انسان بوده در مورد پس انداز قُلک نیست و همان سرمایه گذاری مد نظر شما است
یه روز بازار مثبت میشه یه ماه منفی.
حیف که نمیخوام انرژی منفی وارد کنم.
اما اگه از روزی که بازار شروع به ریزش کرد تا الان بگم چقدر از سرمایه من رفته تعجب می کنید (شاید هم تعجب نکنید چون این وضعیت برای همه ماهایی که موندیم وجود داره)
همش هم به این امید و با این توجیه که من کار درست و میکنم و اونایی که دارن خارج میشن هیچی حالیشون نیست
اما این اشتباه ترین توجیه من بود
توجیه من به اشتباهات خودم
کار هوشمندانه اینه که توی بازه های زمانی مختلف سرمایه رو ببری جایی که بیشترین بازدهی رو میشه ازش گرفت
چه دلیلی داره توی بورس بمونیم و شاهد کم شدن و ریختن روز به روز سرمایه مون باشیم؟؟؟؟
البته خوشبختانه گویا رئیسی یه مقداری اوضاعش از حسن کلید بهتره.
حسن کلید هر وقت میومد دروغ می گفت بازار منفی میشد. /.:biggrinsmiley.:/
اما واسه رئیسی بازخورد کوتاه مدتش مثبت شدنه گویا
خیلی قشنگه! نه ؟! /:.hmmsmiley.:/
دیروز که شاخص رو به سبز تبدیل کردند در حالیکه ما منفی هامون رو کامل پر کردیم! امروز هم بالای 11 هزار واحد دیگه شاخص رو بردن بالا در حالیکه کل سبد بنده 1 درصد مثبت هم پر نکرده!
هر روزمون همینه....آب شدن تدریجی سرمایه در کنار رشد تدریجی شاخص!!! X-(X-(
یه روز بازار مثبت میشه یه ماه منفی.
حیف که نمیخوام انرژی منفی وارد کنم.
اما اگه از روزی که بازار شروع به ریزش کرد تا الان بگم چقدر از سرمایه من رفته تعجب می کنید (شاید هم تعجب نکنید چون این وضعیت برای همه ماهایی که موندیم وجود داره)
همش هم به این امید و با این توجیه که من کار درست و میکنم و اونایی که دارن خارج میشن هیچی حالیشون نیست
اما این اشتباه ترین توجیه من بود
توجیه من به اشتباهات خودم
کار هوشمندانه اینه که توی بازه های زمانی مختلف سرمایه رو ببری جایی که بیشترین بازدهی رو میشه ازش گرفت
چه دلیلی داره توی بورس بمونیم و شاهد کم شدن و ریختن روز به روز سرمایه مون باشیم؟؟؟؟
فقط میتوانم بگویم یا بفروشید یا بمانید،
بازار بورس یعنی تصمیم، تحلیل و پایبند بودن به تحلیل،
بدترین حالت مردد بودن است، بورس بسیار شبیه زندگی است..
بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19) ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
هنوزم دیر نشده واسه خروج پول از بورس و انتقال به رمز ارزها
دارم یواش یواش این کار و می کنم.
رمز ارزها کمی (کمی که نه خیلی هم زیاد) استرس زا و ریسکی هست
اما ریسکش به درصدی که ازش در میارم می ارزه.
و من به زودی با بورس خداحافظی می کنم.
از دست این دزدهای کثیف خودم و راحت می کنم.
سلام
امیدوارم که در کارهاتون موفق باشید. و متاسفم که اینقدر فساد تو این کشور ریشه دونده که همه رو نا امید کردن.
اما مطلبی که خدمتتون خواستم بگم این هست که، من خودم رمز ارز دارم. یعنی در واقع هولد کردم. اما با خبری که چند روز پیش منتشر شد در خصوص هشدار امریکا به صرافی ها در مورد کشورهای تحت تحریم و همچنین ارایه ندادن خدمات و مسدود شدن کیف پولها، برای باقی موندن در حوزه رمز ارزها دچار تردید شدم. و الا شخصا سود خوبی از رمز ارزها تا الان داشتم. به نظرم به این موضوع توجه داشته باشید که خدای نکرده مشکلی پیش نیاد. البته این مطلبی هست که به ذهن من رسید و حتما خودتون بیشتر بررسی میکنید.
سلام
امیدوارم که در کارهاتون موفق باشید. و متاسفم که اینقدر فساد تو این کشور ریشه دونده که همه رو نا امید کردن.
اما مطلبی که خدمتتون خواستم بگم این هست که، من خودم رمز ارز دارم. یعنی در واقع هولد کردم. اما با خبری که چند روز پیش منتشر شد در خصوص هشدار امریکا به صرافی ها در مورد کشورهای تحت تحریم و همچنین ارایه ندادن خدمات و مسدود شدن کیف پولها، برای باقی موندن در حوزه رمز ارزها دچار تردید شدم. و الا شخصا سود خوبی از رمز ارزها تا الان داشتم. به نظرم به این موضوع توجه داشته باشید که خدای نکرده مشکلی پیش نیاد. البته این مطلبی هست که به ذهن من رسید و حتما خودتون بیشتر بررسی میکنید.
ارادت،
شما بنجامین گراهام تالار بورس هستید؟
بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19) ecosia.org جستجو = کاشت درخت!
از من میپرسیدن
1 : دارد
2 : ریسک خاصی ندارد
3 : ورود
خب خدا رو شکر که نپرسیدن!
مجلس اومده بود گزارش کتبی داده بود از دستکاری در سیستم های نظارتی بورس! یعنی من چشم هم اگر نداشتم این دستکاری و فساد مشهود رو ببینم و بفهمم ، سواد که داشتم برم گزارشش رو بخونم! البته که به دلیل گستردگی و ریشه دار بودن فساد در این مملکت هیچوقت این گزارشات به سرانجامی نمیرسه از جمله کشف ماینرها در زیر زمین بورس!
اما اینگونه دفاع شما از عادی بودن و بی ریسک بودن بورس و اینکه همه چی کاملا سر جای خودش و به درستی و عادی داره میره جلو ، انسان رو به فکر فرو میبره ...
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر