جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
    ..پرت و پلا گفته ...این صحبتشون اگر عملی بشه ...به نفع صنایع پایین دستی و افرادی خواهد شد که می توانند زیر قیمت های جهانی ...مواد اولیه را از بورس بخرند و با همان قیمت روز دلار ...در بازارفروخته یا صادر خواهند کرد ...در واقع سودی که قرار بوده به جیب تولید کننده ها برود ازین پس به جیب رانتخواران ..دلالان ..و کسانی خواهد رفت که پول و نفوذ دارند ...همان اتفاقی که بیشتر از ده سال قبل در حال اتفاق افتادن بودن ...اشنایی داشتیم که کارخانه تولید مواد شوینده داشت اما تولید نداشت ..چون سهمیه مواد اولیه را می گرفت و می فروخت ...می گفت هم نقد است هم دردسر های تولید و فروش را ندارد .
    درود

احیانا اکثریت رفقا متوجه ریسکهای اصلیه بازار طی این روزها شده اند: یعنی توافق(احتمالش و ربطش به قیمت دلار) -بهره بانکی(و ربطش به فروش اوراق)- دستکاری دولت در قیمت گذاری و یارانه های صنایع

همه عوامل فوق هم به هم ارتباط دارند و ارزیابی شون که کدام محقق میشه یا محتمل تره هم کار حضرت فیل هست!

ولی داستان قیمت گذاری دستوری این روزها بیشتر حرفش هست. وقتی وزیر میگه کالاها ربطی به دلار نبایدداشته باشه! این حرف دقیقا یعنی سیاست قیمتگذاریه دستوری!

به هر حال این داستان قیمتگذاری و حذف یارانه های صنایع از ریسکهای بزرگ بورس هست.

ولی نکته ای که من هم تاکنون بهش توجه نکرده بودم، و با پست دوست عزیز امیدخان متوجه اش شدم ، بررسی اثر این سیاست در شرکتهای مختلف هست.

این نکته مهمی است که قیمتگذاری دستوری به نفع صنایع پایین دستی خواهد شد! صنایع پایین دستی عموما شرکتهای کوچک هستند.

و این یعنی اینکه شرکتهای کوچک بخصوص اونهایی که سودآوری معقولی دارند باید در هفته های اخیر بیشتر مورد توجه بازار قرار گیرند!

بهبود شاخص هم وزن یکی از نشانه های این موضوع میتونه باشه.

دوستان اگر نکته دیگری راجع به این سیاست قیمتگذاری میتونند اشاره کنند مفید خواهد بود.
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
      شاید تعبیر بی عرضه و خیالاتی در مورد افرادی که صرفا دنباله رو هستند صادق باشه ولی بسیاری هم هستند که با تحلیل و پیگیری گزارشات و اخبار شرکتها سهام خرید و فروش می کنند و این دسته حتی اگر گاهی متضرر بشن ولی مسیرشون رو درست انتخاب کرده اند و در مجموع گلیمشون رو از آب بیرون می کشند.
      هر تعبیری برای اکثریت فعالان بورس بکار ببرید! آمارها نشون میده معمولا بیش از 80درصد بورس بازا جز بازندگان هستند!

بخصوص در درازمدت تعداد کسانی که در بورس میتونند دوام بیاورند بیشتر از 10-20درصد نیست

تازه این در مورد بورسهای دنیا هست! ایران که وضعیت بدتر هم هست.
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• linux_linda
        عضو فعال
        • Jun 2014
        • 3356

توافقی در کار نیست
        غرب هیچ وقت با روباه توافق نمیکنه

نظر

• "Midas"
          عضو فعال
          • Oct 2013
          • 2483

در اصل توسط hasan12 پست شده است View Post
          فعلا روی رشد محسوس بورس حساب باز نکنید.

الان که بازار لُغُز خواندن برای سهام غیر dps دار داغه، خاطره ای از سهم بکام تعریف می کنم،

سهم بکام را از سال 93 زیر نظر داشتم، برایم یقین بود که قیمت سهم با توجه به املاکش این نیست،

مهر ماه 97
          بعد از اینکه بازار بدلیل نرخ دلار یه بالایی زد، بکام از 230 تومان تا 480 تومان بالا رفت، اما با آن سرکوب تاریخی مجدد تا حدود 300 تومان برگشت پایین (مثل همین روزهای بورس)

اما همان بکام به تدریج و نرم نرمک تا حدود 15000 تومان بالا رفت.

انتخاب سهم درست بود، اما تجربه ی همراهی با سهم را نداشتم، و از گین اصلی جا ماندم.

خلاصه الان سهامی مانند بکام در بازار وجود دارند که یقین دارم اگر به پایشان بنشینم گین های بالای 1000% میدهند...

--
          بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• zess
            عضو فعال
            • Nov 2013
            • 3107

ارزش دلار در مقابل لیر با ثبت رکوردی دقیق از 9.6 عبور کرد. در صورتی که کاهش ارزش لیر با این سرعت ادامه داشته باشد، با توجه به افزایش همزمان قیمت حامل های انرژی، امکان بروز نا آرامی های اجتماعی در ترکیه وجود دارد.

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

بعد از ۸ ماه افزایش سرمایه حفاری ثبت شد
              دقت کنید بعد از ۸ ماه. و فردا میخوام با ۳۰ درصد ضرر سهامم رو بفروشم، دقت کنید ۳۰ درصد ضرر از اصل سرمایه یعنی تورم رو هم در نظر بگیریم یه زیان در حدود ۵۰ تا ۶۰ درصدی.

حالا فهمیدید بورس چطوری ادم رو نابود میکنه؟ من اگه مدیریت ریسک نداشتم و بیشتر از ۱۰ درصد دارییم در بورس بود الان یه نابود شده زمین خورده چاک خورده بودم.

در کلام میگیم ۶۰ درصد زیان اما عملا در باور نمیگنجه شدت این زیان ها.

یه مشت دزد و شارلاتان و کلاه بردار جمع شدن دور همدیگه یه بازار کلاهبرداری به نام بورس درست کردن که سودش هم فقط تو جیب دزدها و کلاهبردارهای وابسته به حقوقی ها و صندوق ها و کارگزاری ها میره.

شما نگاه کنید جز این سایت یک دونه رسانه مستقل بورسی نزاشتن بمونه همه سایت ها و کانال های بورسی وابسته به خودشونه.

نظر

• shahin
                عضو فعال
                • May 2011
                • 2182

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
                روحانی هم با طیب نیا دور اول رو خوب کنترل کرد. تورم رو هم تک رقمی کرد ولی پیشرفت اقتصادی ندیدیم رشد اقتصادی اگر داشتیم به مدد برجام بود اون هم فقط از بخش نفت وگرنه همه فعالیتها خوابیده بود. دور دوم رو هم دیدیم که چطور فنر تورم در رفت. کار رئیسی بدون برجام و دلارهای برجامی برای مهار نقدینگی و تورم به مراتب دشوارتر از زمان روحانی هست.

در دوران طیب نیا با بالا بردن نرخ بهره بانکی ظاهرا نرخ تورم را یک مقدرا ثابت نگه داشتند . اما به چه قیمتی ؟
                سرمایه ها را از همه کسب و کارها به بانکها هدایت کردند . هیچ فعالیتی اقتصادی نبود .
                افراد زیادی بیکار شدند استخدامها متوقف شد. شرکتهای زیادی تعطیل شدند. شهرکهای صنعتی اغلب یا تعطیل بودند و یا زیانده
                در نهایت همین سرمایه های محبوس شده در بانک در زمان مدیر کلی سیف به بازار طلا و ارز منتقل و ضربه دوم با قدرت ده برابر بر سر مردم فرود آمد. ( دلار 3500 تومنی به 32000 تومن تبدیل شد ! )

بله با تولید رکود و بیکاری و فقر هم می توان رشد تورم را ظاهرا یک مقدار کم کرد . اما به چه قیمتی ؟ تعطیل کردن شرکتها ؟

رئیسی یک تعداد دانشگاهی دور خودش جمع کرده .
                این جماعت در بهترین حالت فقط بلدند با اعداد بازی کنند. حتی درک درستی از همان اعداد و ارقام ندارند.
                از تخریب ها و صدماتی که به صنعت و بازار و اشتغال وارد می کنند چیزی حالیشون نمی شه . گند کارشون دو سه سال بعد در میاد.
                ایران به افرادی مثل ترامپ نیاز دارد نه یک عده کارمند و دانشگاهی که در رزومه شون حتی تجربه راه اندازی یک بزینس کوچک هم ندارند
                آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2021/10/22, 22:43.

نظر

• djdream
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 3997

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                  دقت کنید بعد از ۸ ماه. و فردا میخوام با ۳۰ درصد ضرر سهامم رو بفروشم، دقت کنید ۳۰ درصد ضرر از اصل سرمایه یعنی تورم رو هم در نظر بگیریم یه زیان در حدود ۵۰ تا ۶۰ درصدی.

حالا فهمیدید بورس چطوری ادم رو نابود میکنه؟ من اگه مدیریت ریسک نداشتم و بیشتر از ۱۰ درصد دارییم در بورس بود الان یه نابود شده زمین خورده چاک خورده بودم.

یه مشت دزد و شارلاتان و کلاه بردار جمع شدن دور همدیگه یه بازار کلاهبرداری به نام بورس درست کردن که سودش هم فقط تو جیب دزدها و کلاهبردارهای وابسته به حقوقی ها و صندوق ها و کارگزاری ها میره.

شما نگاه کنید جز این سایت یک دونه رسانه مستقل بورسی نزاشتن بمونه همه سایت ها و کانال های بورسی وابسته به خودشونه.

=))

نظر

• علیرضا حسنی
                    عضو فعال
                    • Mar 2019
                    • 1642

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                    =))
                    خندیدن به ناکامی های دیگران که خودشون در اون تقصیری ندارن کار درستی نیست نجیمی جون وگرنه من باید از تلاش های بی ثمر ۵ سال اخیر شما برای اینکه خودت رو به کوچه پس کوچه های فرمانیه برسونی روده بر شم.

دیگه ما فکر همه جا رو کرده بودیم غیر اینکه یه افزایش سرمایه از انباشته ۸ ماه طول بکشه.

نظر

• امیدازاد
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 3748

..تو این سایت دوتا علیرضا داریم !!!به توصیه های هرکدامشان عمل کرده بودیم رستگار شده بودیم !!

نظر

• علیرضا حسنی
                        عضو فعال
                        • Mar 2019
                        • 1642

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                        ..تو این سایت دوتا علیرضا داریم !!!به توصیه های هرکدامشان عمل کرده بودیم رستگار شده بودیم !!
                        هنوزم دیر نشده امید جان، دندان طمع را بکش.

نظر

• سرمایه گذار
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1925

در تایید ؛ همین سایت ها و کانال های تلگرامی را بیاد دارم حکشتی را بالای 10 هزار و حخزر را تا 8 هزار معرفی کردن به مردم و در حدود 8 هزار تومان خالی کردن و خدا حافظ.به نظر من باید این ها دادگاهی کرد.اسامی آنها هست.البته فکر کنم تذکر هم گرفتند و تعهد گرفتن سیگنال خرید ندهند( چند نفر از این افراد تلوزیون آن زمان پیرامون بورس برنامه داشتند) ولی کار از کار گذشت
                          آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4717

سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه: وضعیت اقتصادی به گونه‌ای ست که چاره‌ای جز حذف دلار ۴۲۰۰ تومانی نداریم /

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

سهم هایی که فروش قابل توجه دارن بالاخره کار خودشون را میکنن و صورت های مالی و سوددهی متحول میشه،
                              برای نمونه خکاوه به خاطر فروش عالی که ماه های اخیر داشت الان غوغا کرد و در گزارش ۶ ماهه زیان ۶۱ تومنی را به سود ۷۸ تومنی تبدیل کرد.
                              حالا سرخطی زن ها مدت ها باید دنبال خکاوه باشن،
                              پلاسک را سهم بعدی از این تیپ‌ میدونم. باید زیر نظر داشتش و در قیمت های مناسب شکارش کرد.

نظر

• djdream
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 3997

خندیدن به ناکامی های دیگران که خودشون در اون تقصیری ندارن کار درستی نیست نجیمی جون وگرنه من باید از تلاش های بی ثمر ۵ سال اخیر شما برای اینکه خودت رو به کوچه پس کوچه های فرمانیه برسونی روده بر شم.

دیگه ما فکر همه جا رو کرده بودیم غیر اینکه یه افزایش سرمایه از انباشته ۸ ماه طول بکشه.
                                =))

نظر

در حال کار...
                                X