جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Post
    در بازار فارکس بیشتر تغییرات نسبت به میزان پیش بینی مهمه تا دوره قبل. خیلی وقت های نتیجه نسبت به دوره قبلی گزارش اختلاف فاحش هست ولی بازار منطقی معامله میشه چون نزدیک به پیشبینی بوده و قبلش پیشخورد شده.
    اجازه بدید برگردیم به اسفند ماه. دولت شروع کرد به فروش اوراق. بازار قفل صف فروش شد برای 5 ماه.. آیا خبری از جنگ شد؟ سهم ها هم با چهل پنجاه درصد ضرر باز شدن.. دلیلش هرچی بود، جنگ نبود.. الان هم دلیلش همونه.
    من حرفم اینه هر دلیلی برای ریزش های بعدی هم بچینید.. نقد بشید..ولی توهم جنگ و بزارید بیرون چون دارید بقیه رو هم گمراه میکنید.
    دوست عزیز شما هم دقیقا عرایض من رو تایید میکنید که!

منظور من این بود که تغییرات مهمه! تغییرات!

حالا چه این تغییرات بین رقم پیش بینی با رقم محقق شده باشه

یا تغییرات بین رقم دوره قبل و رقم دوره جدید باشه

یا تغییرات بین رقم دوره قبل با رقم پیش بینی آینده باشه....

هرچی باشه تغییرات مهمه نه خود اون متغیر بنیادی!

شما مثال تغییرات بین میزان پیش بینی و میزان محقق شده را ذکر کردید. که درست هم هست! یعنی مثلا اگر درصد بیکاری دوره قبل 3 درصد باشه و پیشبینی برای دوره جدید مثلا 5 درصد بوده باشه (قبلا تغییرات بین 3 و 5پیشبینی رو بازار در نظر گرفته در زمان انجام پیشبینی!)
    حالا وقتی بیکاری دوره جدید 4 درصد اعلام میشه. بازار این خبر رو مثبت ارزیابی میکنه! (یعنی در این مقطع تغییرات بین پیشبینی و محقق شده اهمیت داره و با اینکه وضع نسبت به دوره قبل عملا بدتر شده و بیکاری از 3 به 4 رسیده ولی تغییراتش نسبت به پیش بینی 5درصدی یک درصد کم شده که مثبته)

قطعا ماهها قبلتر ، دوره قبلش وقتی بیکاری مثلا 3 درصد بوده و به محض اینکه پیش بینی دوره جدید رو 5درصد اعلام کرده بودند اونجا هم باز تغییرات 2درصدی نسبت به پیشبینی رو بازار در نظر گرفته بوده!

خلاصه: موضوع تغییرات هست

حالا اگر ریسک جدید بازار مربوط به مثلا فروش اوراق باشه باید بشه نشون داد که این متغیر 10روز قبل تغییری داشته که ریسک جدیدی را ایجاد کرده. وگرنه اگر همون باشه که از قبل بود نمیشه بگیم دلیلش اونه. چون اون میزان رو که قبلا بازار در نظر گرفته بوده..چیز جدیدی نبوده.

میفرمایید دوره قبل که ریزش سنگین داشتیم مگه جنگ شد! تعجب میکنم از شما دوست عزیز که مشخصه بسیار هم خبره هستید در کار!

مگه همه ریسکهای بازار فقط ریسک جنگ هست! مگه من همچین ادعایی کردم!

یا اینکه میفرمایید پست من بماند در آینده معلوم میشه! مگر باید در آینده حتما جنگ رخ بدهد تا متوجه بشوید که پس ریسکش وجود داشت!!!(خیلی عجیبه این استدلال)

الان احتمالش هست که اسمش رو میزاریم ریسک! یا میشه یا نمیشه. ولی هرچی بشه ربطی به احتمالی که الان وجود داره و اسمش ریسک هست نداره!

شما اگر میفرمایید این ریسک وجود نداره باید نشان دهید که احتمال جنگ صفره! یا نزدیک به صفره تا بگیم چنین ریسکی وجود نداره یا بی اهمیته!

الان هم من نیز با اطمینان نمیگم حتما ریسک جنگ هست که بازار اینگونه هست. شاید هم ریسک دیگری مثل تغییرات در نرخ بهره، فروش اوراق، قیمت گذاری، یا ..... هست که ما ازش خبر نداریم یا نمیتونیم محاسبه اش کنیم

صرفا داریم ریسکهای محتمل را بررسی میکنیم.
    آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/10/24, 19:39.
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• azad.
      عضو فعال
      • Jun 2019
      • 962

جناب دکتررررر رییسی واسه رای گرفتن از سهامدارهای متضرر قبل از انتخابات سرزده از تالار بازدید فرمودن....گر چه همیشه واسم جای سواله که این چه بازدید سرزده ای هست که زودتر از ایشون یه عالمه دوربین و فیلمبردار در محل بازدید حاضره....
      الان یه نفر مسئول و رییس و وزیر و وکیل پیدا نمیشه بگه تکلیف سهامداران بیچاره چیه...
      ما که رای ندادیم ولی اون رای هایی که از ملت با این بازی ها گرفتین حرومتون باشهه...

نظر

• hasan12
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1162

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
        جناب دکتررررر رییسی واسه رای گرفتن از سهامدارهای متضرر قبل از انتخابات سرزده از تالار بازدید فرمودن....گر چه همیشه واسم جای سواله که این چه بازدید سرزده ای هست که زودتر از ایشون یه عالمه دوربین و فیلمبردار در محل بازدید حاضره....
        الان یه نفر مسئول و رییس و وزیر و وکیل پیدا نمیشه بگه تکلیف سهامداران بیچاره چیه...
        ما که رای ندادیم ولی اون رای هایی که از ملت با این بازی ها گرفتین حرومتون باشهه...

اقتصاد کشور را با تورم تک رقمی ورشد دو رقمی نگه داشتن کار هر کسی نیست.
        .
        .
        کار هر بز نیست خرمن کوفتن گاو نر می خواهد و مرد کهن
        .
        .
        برای انجام دادن کارهای بزرگ و دشوار نیاز به افراد توانمند و باتجربه است.
        .
        .
        صلاحیت انجام کارهای مهم و بزرگ نیازمند افراد کاردان، خبره و مجرب است.
        .
        .
        این افرادی که در تیم اقتصادی دولت ومجلس است توانایی اداره اقتصاد یک استان را ندارند چه برسد به کشور داری

نظر

• ali_nostro
          ستاره‌دار (34)
          • Feb 2017
          • 863

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
          دوست عزیز شما هم دقیقا عرایض من رو تایید میکنید که!

منظور من این بود که تغییرات مهمه! تغییرات!

حالا چه این تغییرات بین رقم پیش بینی با رقم محقق شده باشه

یا تغییرات بین رقم دوره قبل و رقم دوره جدید باشه

یا تغییرات بین رقم دوره قبل با رقم پیش بینی آینده باشه....

هرچی باشه تغییرات مهمه نه خود اون متغیر بنیادی!

شما مثال تغییرات بین میزان پیش بینی و میزان محقق شده را ذکر کردید. که درست هم هست! یعنی مثلا اگر درصد بیکاری دوره قبل 3 درصد باشه و پیشبینی برای دوره جدید مثلا 5 درصد بوده باشه (قبلا تغییرات بین 3 و 5پیشبینی رو بازار در نظر گرفته در زمان انجام پیشبینی!)
          حالا وقتی بیکاری دوره جدید 4 درصد اعلام میشه. بازار این خبر رو مثبت ارزیابی میکنه! (یعنی در این مقطع تغییرات بین پیشبینی و محقق شده اهمیت داره و با اینکه وضع نسبت به دوره قبل عملا بدتر شده و بیکاری از 3 به 4 رسیده ولی تغییراتش نسبت به پیش بینی 5درصدی یک درصد کم شده که مثبته)

قطعا ماهها قبلتر ، دوره قبلش وقتی بیکاری مثلا 3 درصد بوده و به محض اینکه پیش بینی دوره جدید رو 5درصد اعلام کرده بودند اونجا هم باز تغییرات 2درصدی نسبت به پیشبینی رو بازار در نظر گرفته بوده!

خلاصه: موضوع تغییرات هست

حالا اگر ریسک جدید بازار مربوط به مثلا فروش اوراق باشه باید بشه نشون داد که این متغیر 10روز قبل تغییری داشته که ریسک جدیدی را ایجاد کرده. وگرنه اگر همون باشه که از قبل بود نمیشه بگیم دلیلش اونه. چون اون میزان رو که قبلا بازار در نظر گرفته بوده..چیز جدیدی نبوده.

میفرمایید دوره قبل که ریزش سنگین داشتیم مگه جنگ شد! تعجب میکنم از شما دوست عزیز که مشخصه بسیار هم خبره هستید در کار!

مگه همه ریسکهای بازار فقط ریسک جنگ هست! مگه من همچین ادعایی کردم!

یا اینکه میفرمایید پست من بماند در آینده معلوم میشه! مگر باید در آینده حتما جنگ رخ بدهد تا متوجه بشوید که پس ریسکش وجود داشت!!!(خیلی عجیبه این استدلال)

الان احتمالش هست که اسمش رو میزاریم ریسک! یا میشه یا نمیشه. ولی هرچی بشه ربطی به احتمالی که الان وجود داره و اسمش ریسک هست نداره!

شما اگر میفرمایید این ریسک وجود نداره باید نشان دهید که احتمال جنگ صفره! یا نزدیک به صفره تا بگیم چنین ریسکی وجود نداره یا بی اهمیته!

الان هم من نیز با اطمینان نمیگم حتما ریسک جنگ هست که بازار اینگونه هست. شاید هم ریسک دیگری مثل تغییرات در نرخ بهره، فروش اوراق، قیمت گذاری، یا ..... هست که ما ازش خبر نداریم یا نمیتونیم محاسبه اش کنیم

صرفا داریم ریسکهای محتمل را بررسی میکنیم.
          تشکر از ادامه بحث. در خصوصت بحثتون در مورد تغییرات، خوب بنده هم نظر هستم . گرچه جزییاتی هست در ایران که واردش نمیشم چون من فقط روی بحث جنگ که بصورت عمومی اعلام کردید نقد دارم.
          و نقد من هم فقط با شما نیست، ایرانی ها توهم جنگ دارند که برخی زمانها این تفکر تشدید میشه به دلایل خاص. ایرانی ها عادت دارن درباره همه مسایل نظر بدن ، درحالیکه کوچکترین دانشی هم ازش ندارن.
          من دلایل خودم و برای احتمال کم جنگ گفتم تو پست قبلیم.البته خلاصه گفتم.مفصل هم میتونم بنویسم ولی باید وقت بزارم. ولی شما که ادعا دارید احتمالش هست باید با فکت و دلیل صحبت کنید. دلایل شما هم حرفهایی مثل رزمایش و توییت اسنودن و .... است؟ ادعا کردید دلیل بیارید ما هم استقبال میکنیم. کسی که ادعایی میکنه باید دلیل بیاره.
          خیلی مشخصه که باید ریسک این مسایل و در نظر گرفت.. ایران هر لحظه میتونه تو بحث نظامی یه چیزی رو کنه و ایران بشه مثل کره شمالی...اینم ریسک..منطقی هم هست.چون دانشش و داره.. ولی وزن این ریسک تو سرمایه گزاری من صفره. چون دروغ یا راست فعلا نظام حرام دونستتش.
          درباره حملات پهبادی، ترور، جنگ های نیابتی صحبت نمیکنیم. چون چیز جدیدی نیست. قدیم بوده. همین الانش هم هست..اینده هم حتما خواهد بود.

نظر

• hasan12
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1162

چنانچه نقدینگی را بازیگر اصلی تورم بدانیم، باید گفت که هیچ تفاوتی بین رشد نقدینگی در ۱۴۰۰ و ۹۹ نبوده و چنانچه اتفاق خاصی رخ ندهد، تورم در سال جاری مشابه سال قبل خواهد بود. چنانچه پایه پولی را به عنوان هسته مرکزی تورم در نظر داشته باشیم با توجه رشد بالای پایه پولی در ۱۴۰۰ نسبت به سال گذشته، شرایط تورمی امسال وخیم تر از سال ۹۹ خواهد بود. دو نکته مثبت نیز در مورد سال جاری وجود دارد؛ اول اینکه سیالیت نقدینگی در ۱۴۰۰ نسبت به ۹۹ کمتر شده و دوم، رشد ماهانه پایه پولی در مرداد و شهریور تقریبا صفر درصد بوده است که از زهر تورم زایی پایه پولی کاسته است.

البته این نکته هم لازم به ذکر است که ضریب فزاینده یا همان خلق نقدینگی توسط بانک ها در شهریور امسال به 7.839 رسیده است، این عدد بالاترین رقم ضریب فزاینده در سالیان گذشته است. بررسی ها نشان می دهد رقم ضریب فزاینده در ماه های گذشته کاملا صعودی بوده است که نشان از تمایل بالای بانک ها به خلق اعتبار دارد. بالا بودن و روند افزایشی خلق اعتبار توسط بانک ها می تواند در ماه های آتی به رشد بیشتر نقدینگی و تورم زایی بیشتر منجر شود.

نظر

• hasan12
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1162

اما از مجلس خبر‌هایی از حضور رمزارزها در بورس به گوش‌ می‌رسد و قرار است سازمان بورس و اوراق بهادار پیشنهادات خود را مبنی بر تشکیل سبد‌های سرمایه‌گذاری رمزارزی ارائه دهد. و شاید این موضوع پایانی باشد بر تقابل بورس و رمزارزها.

نظر

• بامبو
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 467

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                مردم ایران اکثرا اصلا فهمی از ریسک ندارن. من نمیدونم دلیلش چیه فکر میکنم دلیل فرهنگی داشته باشه.

طی ۲ ماه گذشته بالغ بر ۵ رزمایش گسترده توسط نیروهای نظامی کشور برگذار شده باز هم وقتی صحبت از ریسک وقوع جنگ میکنی تقریبا میشه گفت هیچ کس اعتقادی نسبت به وجود همچین ریسکی نداره. یهنی طرف فکر میکنه تا بمب نخوره وسط خونه ش نباید ریسک وقوع جنگ رو جدی بگیره.

نه دوستان عزیز مدیریت ریسک باید قبل از وقوع انجام بشه حتی اگه اون ریسک هیچوقت فعال نشه، وقتی بمب رها شد که دیگه ریسک فعال شده اون موقع فقط باید شل کنی.
                علیرضا هیچوقت یه بچه کف خاورمیانه ای رو از جنگ نترسون/:.ph34r-smiley.:/B-)

نظر

• hasan12
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1162

در اصل توسط hasan12 پست شده است View Post
                  اما از مجلس خبر‌هایی از حضور رمزارزها در بورس به گوش‌ می‌رسد و قرار است سازمان بورس و اوراق بهادار پیشنهادات خود را مبنی بر تشکیل سبد‌های سرمایه‌گذاری رمزارزی ارائه دهد. و شاید این موضوع پایانی باشد بر تقابل بورس و رمزارزها.
                  می خواهند افتضاحشان را ماس مالی کنند.

نظر

• رادین1
                    عضو فعال
                    • Dec 2018
                    • 4717

قبلا رسم بود هر دو سه روز بازار منفی می شد یک نیمچه مثبتی هم روز بعد می زد !!!! الان انگاری با تفنگ افتادن دنبال سهامداران به قیمتی و در هر منفی می فروشند یک ترسی انداختن تو دل سهامداران !!!. مگر خدا به داد سهامداران برسد وگرنه مملکت سالهاست بی صاحب است .

نظر

• National
                      عضو فعال
                      • Nov 2018
                      • 630

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                      مردم ایران اکثرا اصلا فهمی از ریسک ندارن. من نمیدونم دلیلش چیه فکر میکنم دلیل فرهنگی داشته باشه.

طی ۲ ماه گذشته بالغ بر ۵ رزمایش گسترده توسط نیروهای نظامی کشور برگذار شده باز هم وقتی صحبت از ریسک وقوع جنگ میکنی تقریبا میشه گفت هیچ کس اعتقادی نسبت به وجود همچین ریسکی نداره. یهنی طرف فکر میکنه تا بمب نخوره وسط خونه ش نباید ریسک وقوع جنگ رو جدی بگیره.

نه دوستان عزیز مدیریت ریسک باید قبل از وقوع انجام بشه حتی اگه اون ریسک هیچوقت فعال نشه، وقتی بمب رها شد که دیگه ریسک فعال شده اون موقع فقط باید شل کنی.
                      حسنی جون شما هنوز مردم ایران رو‌نشناختی/:.negaran.:/
                      من یادمه پلاسکو که آتیش گرفته بود مردم به جای فرار و دور شدن ، داشتن میدویدن به سمت پلاسکو تا ببینن چطوری میریزه laughingsmileyزمان جنگ ارمنستان و آذربایجان تخمه میخوردن و جنگ از نزدیک تماشا میکردن و داشتن کف و سوت و تشویق میکردن
                      بعد شما میگی ریسک /:.yead.:/
                      ریسک نمنه دی :.thumbsupsmileyanim

نظر

• hasan12
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1162

تحلیلی بروعده ساخت یک میلیون مسکن در سال توسط دولت فعلی
                        برای اجرایی شدن این پروژه باید سالانه ۵۰۰ هزار میلیارد تومان پول وارد بازار مسکن شود که «تزریق چنین عددی تورم وحشتناک ۳۰ تا ۴۰ درصد بیش از نرخ تورم بالای کنونی را در پی دارد، به‌علاوه این‌که چنین پولی اصلا در دسترس نیست.

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

اونایی که در تبلیغات انتخابات پرونده های فساد و ابر بدهکاران بانکی و رانتخوارن بورس و ... را زیر بغل زده بودن کجا هستند؟ چی شد مبارزه با فساد و‌ رانتخواران؟ چی شد حمایت از مالباختگان بورس؟ چی شد جلسات پی در پی و مصوبات حمایت از بازار سرمایه؟
                          در ریزش اخیر ما نقد شدیم و منتظر سقوط بیشتر ولی هیچ وقت دوست نداشتم در بازار بورس از یک سرمایه گذار و تحلیل گر به یک سفته باز تبدیل بشم. از الان هرچه بیشتر قیمت ها سقوط کنه ما بیشتر میتونم ضررهای پارسال را جبران کنم با جایگزین کردن تعداد سهام بیشتر.
                          امیدوارم شاهد قیمت های مفت و مفت تر در سهام خوب بازار باشیم.
                          فقط به احترام خودم با یک ریال از پولم اوراق نخواهم خرید. به وقتش باز فول سهم خواهم شد.
                          آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/10/24, 21:23.

نظر

• hasan12
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1162

ارزش لیر ترکیه که این روزها سقوط تاریخی خود را طی می‌کند، امروز دوباره با سقوط بی‌سابقه‌ای به رکورد ۱۰ لیر مقابل هر دلار آمریکا رسید.

نظر

• hasan12
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1162

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                              اونایی که در تبلیغات انتخابات پرونده های فساد و ابر بدهکاران بانکی و رانتخوارن بورس و ... را زیر بغل زده بودن کجا هستند؟ چی شد مبارزه با فساد و‌ رانتخواران؟ چی شد حمایت از مالباختگان بورس؟ چی شد جلسات پی در پی و مصوبات حمایت از بازار سرمایه؟
                              در ریزش اخیر ما نقد شدیم و منتظر سقوط بیشتر ولی هیچ وقت دوست نداشتم در بازار بورس از یک سرمایه گذار و تحلیل گر به یک سفته باز تبدیل بشم. از الان هرچه بیشتر قیمت ها سقوط کنه ما بیشتر میتونم ضررهای پارسال را جبران کنم با جایگزین کردن تعداد سهام بیشتر.
                              امیدوارم شاهد قیمت های مفت و مفت تر در سهام خوب بازار باشیم.
                              فقط به احترام خودم با یک ریال از پولم اوراق نخواهم خرید. به وقتش باز فول سهم خواهم شد.
                              اقتصاد کشور را با تورم تک رقمی ورشد دو رقمی نگه داشتن کار هر کسی نیست.
                              .
                              .
                              کار هر بز نیست خرمن کوفتن گاو نر می خواهد و مرد کهن
                              .
                              .
                              امیدوارم !!!!فردا برای شاخص کل بالای 5هزار منفی نداشته باشیم

نظر

• irandarab
                                عضو فعال
                                • Jan 2015
                                • 860

از عصری با فهمیدن از دست دادن آپارتمان و تمام مغازه های یک بنده خدا در سن پیری در بورس به وسیله بچه هایش ، واقعا حال روحی من خیلی خراب هست.
                                من به وسیله مطالعه روانشناسی ، معمولا در بیشتر اوقات حال خوشی دارم .ولی اصلا نمیدونم بنده خدا چطور این همه مشکل را حل کند؟؟؟!!!!

نظر

در حال کار...
                                X