جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Amir.tala
    ستاره دار (2)
    • Dec 2015
    • 3147

پاسخ : جــــو بــــازار

آقا نقد کردی خب نوش جانت،بشین کنار هر وقت خواستی بخر دوباره،چرا هر 10 دقیقه شیپور میکشی که آی نخرید و بفروشید!!!

نظر

• arsenal2009
      عضو فعال
      • Jun 2015
      • 356

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
      حتی بازار را به آتیش بکشند، یک دونه اوراق نخواهم خرید.
      به وقتش سهام مفت را از بازار جمع خواهیم کرد.
      خوبه که باز شما نقدینگی دارید و میتونید به خوبی از این فرصت استفاده کنید میانگین کم کنید البته اگه جنگ نشه

نظر

• arsenal2009
        عضو فعال
        • Jun 2015
        • 356

خودرویی ها مثبت بشن یه کم سهم های کوچیک فشار فروششون کم میشه .

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11252

در اصل توسط فین پست شده است View Post
          حالا من که 30 درصد سهام و 70 درصد نقد هستم باید خوشحال باشم یا ناراحت ؟ بازار به قیمتهای جذابی دارد می رسد. فردا و پس فردا تا 20 درصد دیگر خرید می کنم و 50 سهم و 50 نقد می شوم.
          درود استراتژی آب پرتغال به نظر همچنان کم ریسک تر هست... ;;)

نظر

• فین
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1158

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
            درود استراتژی آب پرتغال به نظر همچنان کم ریسک تر هست... ;;)
            ولی به نظر من از هفته آینده ورق بر می گردد و خریدهای فردا و پسفردا سود خوبی خواهند داشت. البته آب پرتقال و حتی آناناس که جای خود دارد.

نظر

• manmehdiam
              ستاره دار (1)
              • Jul 2011
              • 1623

صفهای فروش اکثرا کم حجم هستند. و بیشتر سهام در دامنه منفی ولی متعادل هستند.

جالب این هست بخش زیادی از سهام که در دامنه منفی متعادل معامله میشوند نسبت خریدار -فروشنده مناسبی هم دارند! یعنی قدرت خریدار بالاست در این سهام! اصل بزخری کلاسیک در جریان هست به نظرم:D
              [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35714

طبق روال روزهای اخیر ، تا ساعت 10 :

حجم معاملات 3 میلیارد سهم !

تعداد فروشنده حقیقی 40% بیشتر از خریدار حقیقی !

نیمی از بازار در محدوده قیمتی منفی 4-5 %

نظر

• "Midas"
                  عضو فعال
                  • Oct 2013
                  • 2483

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
                  آقا نقد کردی خب نوش جانت،بشین کنار هر وقت خواستی بخر دوباره،چرا هر 10 دقیقه شیپور میکشی که آی نخرید و بفروشید!!!

نمی دونم چه اصراریه که برخی هر روز اعلام کنند، فعلان % نقد هستیم، بهمان% اخزا، اینقدر % در بانک،

باور کنید هیچ کس اینجا نیست که در صد سبد یک کاربر مجاری را رصد کند، اگر ایده ای در مورد بازار و کلیت اقتصاد هست، بهتر است به اشتراک گذاشته شود.
                  بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                  ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• "Midas"
                    عضو فعال
                    • Oct 2013
                    • 2483

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

صفهای فروش اکثرا کم حجم هستند. و بیشتر سهام در دامنه منفی ولی متعادل هستند.

جالب این هست بخش زیادی از سهام که در دامنه منفی متعادل معامله میشوند نسبت خریدار -فروشنده مناسبی هم دارند! یعنی قدرت خریدار بالاست در این سهام! اصل بزخری کلاسیک در جریان هست به نظرم:D

اگر دلیل مثبت های اول سال 99 را متوجه شدیم، دلیل این منفی ها را هم خواهیم فهمید..

فقط اینکه خیلی کنجکاو بودم ببینم سرانجام مثبت ها چه می شود و چه برنامه ای برای افراد دعوت شده به بورس دارند،

که دیدیم جواب هیچ بود یعنی به بدترین شکل بی برنامگی بازی پایان یافت،

از این تجربه میشه فهمید اینها چقدر فشل و بی برنامه هستند و اگر یهیویی هوس کردند جریان 99 را تکرار کنند، اصلا تعجب نمی کنم.

نظر

• "Midas"
                      عضو فعال
                      • Oct 2013
                      • 2483

وقتی بازار مرداد 99 شروع به ریزش کرد، کاربری گفت ریزش قیمت ها تا برگشت به سال 97 ادامه دارد،

آن موقع با هر احتمالی این پیش بینی را غیر ممکن میدانستم،

اما الان که دلار بالاتر از مرداد 99 هست، از آن موقع تا الان یک تورم حداقل 50% در اقتصاد داشته ایم، می بینم که در این مملکت غیرممکن ها، ممکن می شود.

________

باید گفت :

با نالایقان، غیر ممکن ها دشوار نیست

نظر

• توپ4گوش
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2020
                        • 2505

در اصل توسط Amir.tala پست شده است View Post
                        والله!! خب یه بار اعلام کردی اطلاع رسانی کردی هشدار دادی کافیه دیگه!!!! اگر صد درصد هم درست گفتی همان یه بار کافیه برخی انگار دارند با ادم کر و کور و نفهم حرف میزنند حالا برعکسش رو دیگه نمیگم!

شاید برخی مثل من سهامشان رو دوست داشته باشند و نباید رفت رو اعصاب سهامدارها .........
                        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• فرهنگ سازان
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jan 2014
                          • 692

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                          90 درصد خریداران امروز به قصد نوسان می خرند و همه هم می دونند !! بنابراین خطرناک است خرید !! چون به محض اینکه دو سه درصد بالا رفت عرضه ها شروع میشه!
                          دوست عزیز فروختی نقدی یا هرچی یه کم نفس بگیر ،این همه بلوا و غوغا نداره که

نظر

• علیرضا حسنی
                            عضو فعال
                            • Mar 2019
                            • 1642

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                            جا واسه پارک ۵۰ تا ماشین ندارم که بخرم. این کارا بدرد سرمایه های کم میخوره

قشنگم توهم نزن تو کل سرمایه ت تو شبدیس ۳ میلیارد تومن هم نبود الان شده باشه ۵ میلیارد، میتونی باهاش یه دونه لندکروزر تمیز و کم کارکرد البته مدل ۲۰۱۳ بخری. صد البته اگه سریع بجبی وگرنه ماه دیگه برگشتی رو همون ۳ میلیارد سال قبلت و ماشینم یه ۲۰ درصد دیگه رفته روش مجبور شدی مثل ما چینی سوار شدی.

آخ نجیمی از اون خنده های قشنگت مهمونمون نکردی! دلمون گرفت :-h

گفتی چند تا ۵۰ تا؟ =))

نظر

• توپ4گوش
                              ستاره دار (1)
                              • Nov 2020
                              • 2505

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                              نمی دونم چه اصراریه که برخی هر روز اعلام کنند، فعلان % نقد هستیم، بهمان% اخزا، اینقدر % در بانک،

باور کنید هیچ کس اینجا نیست که در صد سبد یک کاربر مجاری را رصد کند،
                              اگر ایده ای در مورد بازار و کلیت اقتصاد هست، بهتر است به اشتراک گذاشته شود.
                              موافقم کار اشتباهی هست ممکنه یکی پشت سرت حرکت کند بعد حد زیان رعایت نکند تحلیل تغییر کند نتونه بموقع سبدش رو تغییر بده و باعث زیان بقیه میشه

اون جمله هم که بولد کردم عالی گفتی.... البته رو همان هم بدهکار میشی اگر درست نگی یا هی تکرار کنی اصرار کنی....
                              شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4720

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
                                دوست عزیز فروختی نقدی یا هرچی یه کم نفس بگیر ،این همه بلوا و غوغا نداره که
                                چرا بهتون برخورده دوست عزیز! مگر تا الان غیر از این بوده ! ضمنا قرار نیست ما اینجا برای خوشایند کسی مطلب بزنیم چیزی که نظرمون هست را عنوان می کنیم و ربطی هم به نقد بودن و نبودن ما نداره ! ضمنا همین نقد بودن و سهام خریدن بخشی از بازی است . بله کاملا درک می کنم ریزش قیمتها زجرآور است ولی دلیل نمیشه کسی نظرش را اعلام نکنه چون عده ای تو زیان هستند . ضمنا من خودم هم تو زیان هستم و اگر شرایطی برای نوسان گیری باشه قطعا این کار را می کنم . اما من واقعا اعتقاد دارم بازار فعلا بالایی ندارد شاید نوسان بدهد . اما فعلا آنچه که براساس واقعیات موجود میشه گفت اینست که امیدی به برگشت آنچنانی نیست . البته نوسان شاید!

نظر

در حال کار...
                                X