کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خداوکیلی یه مرد توی این بازار پیدا نمیشه بره وسط پارکت سعادت آباد داد و بیداد کنه.
چه رسد یک لشکر مرد !!!
...... کاری این گروه آخوندهای کت شلواری دانشگاه امام صادق خیلی زود درمیاد .
به سرعت کشور را به افتضاح خواهنذ کشوند این عساتید ملا کاغذی . لازم نیست شما کاری بکنید. استاد تیشه زدن به ریشه هستند.
صلب اعتماد عمومی و حاکم کردن فضای دروغ و ..... بازی و فراری دادن سرمایه ها به سمت بازارهای مخرب عواقب سنگینی داره.
به خوبی نشون دادن حتی الفبای کارشون هم بلد نیستند .
یا چیزی بارشون نیست یا غرض و مرضی دارند .
با سلام بر استاد عالیقدر حسنی
امیدوارم همیشه با ضرر خوبی خالی نمایی. از غر زدن های دیگران تعجب منما. همه مثل حضرتعالی ماشین چینی ندارند که بروند تابی بخورند بلکه بادی به مغزشان بخورد و مغزشان به راه بیفتد. در ثانی بچه شهری می باشند و امکانات غارنشینی از جمله هوای خوب کوهستان و آب معدنی و چشمه را ندارند.همچنین همه را با خودت قیاس منما. صبر و تحمل و از رو نرفتنت مثال زدنی می باشد. نه تنها در هوش و استعداد و ثروت و دانش و عقل یگانه ی زمان و عصر می باشی، بلکه در صبر و تحمل هم بی نظیری. و چقدر تو بهترین و خوبنرین می باشی حسنی. در آخر امیدوارم پا قدم خروجت مثل سال 98 و 97 به خیر بازار باشد.
با تشکر
مدیر کارگروه مقابله با زالوصفتی و اختلالات روانی در اثر کم توجهی
امام قلی خان
امروز با وجودی که بازار مثبت کم جون بود ولی زدن خیلی از سهام کتلت کردن
کفهای مهمی را شکستن و اگر شاخص کل هم فردا 1.38 از دست بده اوضاع یک هفته ای ناجور میشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
بنده باضررسیزده درصدی درفلوله دیروز وامروز نقد کردم وکلا نقد شدم وهیچ سهمی ندارم،تا روند بازار مشخص بشه پول خودمو وسودش راحفظ کنم تا نپریده یاقفل نشده قبلن نظرم بر برگشت بازار بود که قانع شدم که این بازار تا دوسه سال هیچ جایی نخواهد رفت عین دوران احمدی نژاد که p/e های اکثر شرکت ها دو سه شد ودوسه سال بازار کم جونی داشتیم رشد بازار میره برای اخر این دولت اگر دولتی مانده باشه والبته از نوسان ساعتی گیرم بیاد انجام میدم بابیست دزصد پول وبقیه پول وسودش رابه هرنحوی یا صندوق ثابت یاطلا یا ببینیم چه کارش کنم،،انشالله دوستان موفق باشن،،بنده فقط بابیست درصد پولم دربازار میمانم فقط نوسان،،یاحق
این احتمال هم وجود داره که بازار رو عمدا کنترل میکنند تا فنرش فشرده بشه و روز مبادا بتونه به عنوان ضربه گیر نقدینگی عمل کنه . یعنی اگر پمپاژ اخبار مثبت دیگه نتونست جلوی رشد دلار رو بگیره بزنن زیر سهام . البته با توجه به تجربه ای که مردم سال گذشته کسب کردن ، بعید میدونم بازار نهایتا بیش از 10 یا 15% فراارزنده ( over valued ) بشه .
امروز با وجودی که بازار مثبت کم جون بود ولی زدن خیلی از سهام کتلت کردن
کفهای مهمی را شکستن و اگر شاخص کل هم فردا 1.38 از دست بده اوضاع یک هفته ای ناجور میشه
تجربه نشون داده هر وقت مشکل در سطح کلان پیش میاد بورس مثبت میشه.فردا بازار مثبت است.
بنده باضررسیزده درصدی درفلوله دیروز وامروز نقد کردم وکلا نقد شدم وهیچ سهمی ندارم،تا روند بازار مشخص بشه پول خودمو وسودش راحفظ کنم تا نپریده یاقفل نشده قبلن نظرم بر برگشت بازار بود که قانع شدم که این بازار تا دوسه سال هیچ جایی نخواهد رفت عین دوران احمدی نژاد که p/e های اکثر شرکت ها دو سه شد ودوسه سال بازار کم جونی داشتیم رشد بازار میره برای اخر این دولت اگر دولتی مانده باشه والبته از نوسان ساعتی گیرم بیاد انجام میدم بابیست دزصد پول وبقیه پول وسودش رابه هرنحوی یا صندوق ثابت یاطلا یا ببینیم چه کارش کنم،،انشالله دوستان موفق باشن،،بنده فقط بابیست درصد پولم دربازار میمانم فقط نوسان،،یاحق
دوست عزیز جسارت نمی کنم ولی شما زود تصمیم گرفتی. یعنی فلوله 105 تومانی را فروختی ؟ فکر نمی کنی همین فلوله تا پایان امسال قیمت حداقل 140 را ببیند یعنی 35 درصد سود در 5 ماه ؟
این احتمال هم وجود داره که بازار رو عمدا کنترل میکنند تا فنرش فشرده بشه و روز مبادا بتونه به عنوان ضربه گیر نقدینگی عمل کنه . یعنی اگر پمپاژ اخبار مثبت دیگه نتونست جلوی رشد دلار رو بگیره بزنن زیر سهام . البته با توجه به تجربه ای که مردم سال گذشته کسب کردن ، بعید میدونم بازار نهایتا بیش از 10 یا 15% فراارزنده ( over valued ) بشه .
شاید هم گذااشتن اگر جنگی بشه بازار رو مثبت کنن و بگن جنگ نعمتیه برای اقتصاد.
شاید هم گذااشتن اگر جنگی بشه بازار رو مثبت کنن و بگن جنگ نعمتیه برای اقتصاد.
جنگ بشه ارزش معامله ای سهام ملک و خودرو درجا صفر میشه.
باز ملک (صرفا آپارتمان مسکونی داخل شهر) رو توش میشینی و خودرو هم کالای پردوام هست ولی با سهام چه میشه کرد؟
دوستان اینایی که ما مبگیم به خدا واسه شوخی نمیگیم از سر مرض نمیگیم.
بی همه چیز های حقوقی و صندوق ها و کارگزاری ها درسته بورس زمین بازیشونه و از سهام دار خرد همه جوره سوء استفاده میکنن اما نمیتونن طلا و دلار بخرن اما ما میتونیم. از این برتری تون استفاده کنید تا فرصت از دست نرفته.
جنگ بشه ارزش معامله ای سهام ملک و خودرو درجا صفر میشه.
باز ملک (صرفا آپارتمان مسکونی داخل شهر) رو توش میشینی و خودرو هم کالای پردوام هست ولی با سهام چه میشه کرد؟
دوستان اینایی که ما مبگیم به خدا واسه شوخی نمیگیم از سر مرض نمیگیم.
بی همه چیز های حقوقی و صندوق ها و کارگزاری ها درسته بورس زمین بازیشونه و از سهام دار خرد همه جوره سوء استفاده میکنن اما نمیتونن طلا و دلار بخرن اما ما میتونیم. از این برتری تون استفاده کنید تا فرصت از دست نرفته.
یدونه ماشین چینی لگن و یک خونه ارثیه ای و چارتا سکه داری ساییدی مارو :D صبح تا شب دعا میکنی بورس خراب بشه و جنگ بشه که دوزار بره تو جیبت /:.yead.:/
نظر