جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "Midas"
    عضو فعال
    • Oct 2013
    • 2483

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط eco777 پست شده است View Post
    این احتمال هم وجود داره که بازار رو عمدا کنترل میکنند تا فنرش فشرده بشه و روز مبادا بتونه به عنوان ضربه گیر نقدینگی عمل کنه . یعنی اگر پمپاژ اخبار مثبت دیگه نتونست جلوی رشد دلار رو بگیره بزنن زیر سهام . البته با توجه به تجربه ای که مردم سال گذشته کسب کردن ، بعید میدونم بازار نهایتا بیش از 10 یا 15% فراارزنده ( over valued ) بشه .

با فراکابها دارن تست میگیرن، ببینند ملت تا چقدر حاضرند over valued شده ها را بخرند...
    بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
    ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• abdolhossein
      عضو فعال
      • Feb 2019
      • 1587

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
      جنگ بشه ارزش معامله ای سهام ملک و خودرو درجا صفر میشه.
      باز ملک (صرفا آپارتمان مسکونی داخل شهر) رو توش میشینی و خودرو هم کالای پردوام هست ولی با سهام چه میشه کرد؟

دوستان اینایی که ما مبگیم به خدا واسه شوخی نمیگیم از سر مرض نمیگیم.

بی همه چیز های حقوقی و صندوق ها و کارگزاری ها درسته بورس زمین بازیشونه و از سهام دار خرد همه جوره سوء استفاده میکنن اما نمیتونن طلا و دلار بخرن اما ما میتونیم. از این برتری تون استفاده کنید تا فرصت از دست نرفته.
      بله.
      بنده همواره بر مدیریت سرمایه کلی تاکید داشته ام. بورس فقط جای پولهای مازاده و هیچ چیز نمی تونه جای دارایی های واقعی نظیر ملک و طلا رو بگیره.

نظر

• eco777
        عضو فعال
        • Sep 2014
        • 677

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
        با فراکابها دارن تست میگیرن، ببینند ملت تا چقدر حاضرند over valued شده ها را بخرند...

امکانش هست ولی بعید میدونم . چون سهامداران این چند سهم نماینده مناسبی برای کل سهامداران نیستند . انرژی که چند سالی هست جولانگاه سفته بازها شده بقیه فراکابها هم اخیرا اضافه شدند .

نظر

• "Midas"
          عضو فعال
          • Oct 2013
          • 2483

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
          شاید هم گذااشتن اگر جنگی بشه بازار رو مثبت کنن و بگن جنگ نعمتیه برای اقتصاد.
          بورس پلن بی حکومته،

تجربه نشان داده در شرایط عادی، و درآمدهای سرشار نفتی، بورس را رها می کنند، می چسبند به واردات بازی، ملک بازی، سود بانکی و اوراق بازی..

اما در بحران ها به سراغ بورس می آیند. پس بورس ما بیشتر بحران محور است تا اقتصاد محور...
          بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• فین
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1158

دیگه لابد انقدی هست که تو داری خودتو ده سال چاک میدی بلکه برسی به این محله اما بازم نمیتونی.

البته اگه چشم بخیلت رو باز میکردی گفتم اگه جنگ شه صرفا طلا و دلار ارزش خودشو حفظ میکنه.
            البته به من ربطی ندارد ولی آقای نجیمی فکر کنم چندین میلیون سهم غدیر داشتند که پارسال به شپدیس تبدیل کردند و الان باید حدود یک میلیون سهم شپدیس با ارزش حدود 18 میلیارد تومان داشته باشند. اگر این مبلغ پولی نیست لطفا جناب حسنی بفرمایید نشانی حدودی محل سکونت و ارزش ملک خودتان را تا با مبلغ 18 میلیارد تومان مقایسه کنیم. البته من یکی از دوستانم ارزش پورتفوی بالای 120 میلیارد تومان دارد و این نوسانات بازار هم زیاد اعصابش را خورد نمی کند چون سالی بیش از 8 میلیارد تومان فقط سود سهام می گیرد.

نظر

• djdream
              عضو جدید
              • Nov 2013
              • 4001

دیگه لابد انقدی هست که تو داری خودتو ده سال چاک میدی بلکه برسی به این محله اما بازم نمیتونی.

البته اگه چشم بخیلت رو باز میکردی گفتم اگه جنگ شه صرفا طلا و دلار ارزش خودشو حفظ میکنه.
              محلتون کجاست اصلا عکس سند خونت رو بزار ببینیم همش ادعا داری اصلا شاید مستاجری /:.tonguesmiley:./

نظر

• djdream
                عضو جدید
                • Nov 2013
                • 4001

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                البته به من ربطی ندارد ولی آقای نجیمی فکر کنم چندین میلیون سهم غدیر داشتند که پارسال به شپدیس تبدیل کردند و الان باید حدود یک میلیون سهم شپدیس با ارزش حدود 18 میلیارد تومان داشته باشند. اگر این مبلغ پولی نیست لطفا جناب حسنی بفرمایید نشانی حدودی محل سکونت و ارزش ملک خودتان را تا با مبلغ 18 میلیارد تومان مقایسه کنیم. البته من یکی از دوستانم ارزش پورتفوی بالای 120 میلیارد تومان دارد و این نوسانات بازار هم زیاد اعصابش را خورد نمی کند چون سالی بیش از 8 میلیارد تومان فقط سود سهام می گیرد.
                خیلی بیشتر از اینا دارم ولی هیچ ادعایی ندارم و بد کسی رو هم نمیخام

نظر

• علیرضا حسنی
                  عضو فعال
                  • Mar 2019
                  • 1642

والا در بدو امر بحث سر میزان دارایی من و ایشون و دیگری نبود، بحث سرمایه گذاری و مدیریت ریسک بود که ایشون خوشمزگیش گل کرد منم که استاد تبدیل گل خنده های از سر خوشمزگی به اشک های گوشه چشم، به هر حال استقبال میکنم.

نجمیمی سرمایه گذاری نمیکنه اون با سهام ازدواج میکنه، ۳ سال روی غدیر بود کل بازار ده برابر شده بود اون حتی ۳ برابرم نشده بود، بالاخره شما با هر سهمی ازدواج کنی تو یه دوره ای یه رشد بیشتر از بقیه بازار میکنه.

اما جالبه بدونید همون شپدیس هم حتی به اندازه ملک رشد نکرده تو سال گذشته یه دور نصف شد بعد دو برابر شد در حالی که ملک از سال گذشته تا امروز حداقل ۲۰ - ۳۰ درصد رفته روش.

نظر

• علیرضا حسنی
                    عضو فعال
                    • Mar 2019
                    • 1642

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
                    محلتون کجاست اصلا عکس سند خونت رو بزار ببینیم همش ادعا داری اصلا شاید مستاجری /:.tonguesmiley:./
                    دست گزاشتم رو نقطه ضعفت ها =)) بچه خوبی هستی اشکال نداره فقط جنبه شوخیت رو بالا ببر، چون خودت شروع کردی حالا حالا ها کار داریم با هم /:.winksmiley02.:/

نظر

• H.samimi
                      عضو فعال
                      • Jan 2014
                      • 2092

اصـــل بد نیـــــکو نـــگردد زانکه بنیـــــادش بد است
                      تـربــیت ، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است

مـــایــه اصـل و نــــسب در گــــردش دوران زر است
                      دائــــما خون میخورد تیـــغی که صاحب جوهر است

گر که بــــینی ناکـــــسان بالا نشینند عیــب نیست
                      روی دریـــــــا خـــــس نشیند قــعر دریا گوهر است

کـره ی خــــــر از خــریت پــیش پــیش مـــــادر است
                      کــره ی اسـب از نـــجابت در خــــفای مـــــادر است

شه اگـــر مسکین شود چون مرغ بی بال و پر است
                      جـــــــــملگی دیوانه خوانندش اگر اســــــکندر است

آهــــن و فـــــــــــــولاد از یــــــــک کوره گر آیند برون
                      آن یکی شمشیــــــــر گردد وان دگر نعل خر است

شـــــــــصت و شاهـــــد هردو دعوای شاهی کنند
                      پس چـــــرا انگشت کوچــک لاــــــیق انگشتر است

دود اگـــــــر بالا نشیند کســــر شــان شعله نیست
                      جــــای چشم ابرو نگـیرد گـــرچـه او بالاتـــــــر است

سعدیــــــــا گو عیب خـــــود را و مـــــــــگو عیب دگر
                      هـــــــرکه عیب خـــــویش گــوید از همه بالاتر است

من لبـــــاس کهنه می پوشم که بی درد سر است
                      آستیـــــــــــــن کوته بود چین و چروکش کمتر است

نظر

• manmehdiam
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2011
                        • 1623

آقا! لطفا به ما فقیر فقرای پایین شهریه! ... مستضعفه... ملک و مستقلات ندار! هم رحم کنید! :D

خدا مال و منال تون رو بیشتر کنه ...

این چه بحث بی مزه ای هست آخه!؟

بیخیال!

جو بازار چه خبر؟
                        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• H.samimi
                          عضو فعال
                          • Jan 2014
                          • 2092

*سیستم هک کردن*
                          *تمام تابلو های هوشمند شهر هک شده،*
                          * *نوشته بنزین مجانی، بنزین من کو*

نظر

• manmehdiam
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2011
                            • 1623

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                            بورس پلن بی حکومته،

تجربه نشان داده در شرایط عادی، و درآمدهای سرشار نفتی، بورس را رها می کنند، می چسبند به واردات بازی، ملک بازی، سود بانکی و اوراق بازی..

اما در بحران ها به سراغ بورس می آیند. پس بورس ما بیشتر بحران محور است تا اقتصاد محور...

راستش بدتر از اون اینه که تازه خود اقتصاد ما هم بحران محوره!

اقتصاد مملکت به شدت سیاست زده است. بنابراین همیشه در بحرانه. بنابراین بورس ما همیشه خدا در بحرانه!

بورس چطور میتونه در اقتصاد بحرانی ، شرایط عادی داشته باشه! خوب معلومه

البته شما درست میگید. در بحرانها ظاهرا قراره ظلم مضاعف به فعالان بورس نسبت به سایر فعالان اقتصادی بشه!

این سالهای اخیر نشون داده که بورس از کارتهای بازیه حضرات در عبور از بحرانهاست! توی خر تو خری که همه فعالان اقتصادی؛ همینجوریش هم با شرایط مملکت داره دهنشون سرویس میشه ، اینا از فعالان بورس یک سواریه مضاعف هم میگیرن!
                            [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• علیرضا حسنی
                              عضو فعال
                              • Mar 2019
                              • 1642

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                              آقا! لطفا به ما فقیر فقرای پایین شهریه! ... مستضعفه... ملک و مستقلات ندار! هم رحم کنید! :D

خدا مال و منال تون رو بیشتر کنه ...

این چه بحث بی مزه ای هست آخه!؟

بیخیال!

جو بازار چه خبر؟
                              اتفاقا من باهاتون مخالفم، ما واسه خاله بازی تو بورس دور هم جمع نشدیم، حداقل امید همه اینه که اینجا پول در بیاریم بریم یه خونه بهتر، یه ماشین بهتر، یه همسر بهتر داشته باشیم.

کل انگیزه فعالیت ما با همه این استرس ها و سختی ها واسه بالا بردن کیفیت زندگی هست.

اتفاقا برای من میزان سرمایه و تروت افراد بخش بزرگی در اعتباری هست که من به کلام اونها میدم، خیلی ها اینجا به من توهین کردن و منو مسخره میکنن من جواب نجیمی رو دادم بی تعارف بگم چون سرش به تنش میرزه وگرنه خزعبلاتی که یارو با ۵۰ میلیون سرمایه تفت میده رو اصلا گوش نمیدم چه برسه بخوام جواب بدم.

حتما تروت افراد مخصوصا اگه خودشون نقشی در به دست اوردن ش داشته باشن تاثیر مهمی داره در اعتبار کلامشون.

نظر

• EHSANI
                                ستاره‌دار(3)
                                • Sep 2020
                                • 2102

البته به من هم اصلاً ربطی نداره
                                ولی طبق آخرین اخبار واصله
                                جناب نجیمی بیش از 1.5 میلیون سهام شپدیس
                                و در کل، حدود 30 میلیارد سرمایه...
                                آپ‌دیت جدیدش رو هنوز دریافت نشده.

------------------------------

و اما اون یکی دوستمون جناب حسنی N/A
                                اینقدر از این شاخه به اون شاخه پریده که
                                فکر میکنم حسابش از دست خودش هم در رفته

به هرحال ،
                                آرزو میکنم هم این دو عزیز و هم سایر کاربران فروم
                                روز به روز بر ثروت و داراییشون افزوده بشه
                                ولی کمک به نیازمندان رو هم فراموش نکنید
                                اوضاع مردم خیلی خرابه
                                دهک اول (فقرا) بیش از 30 میلیون جمعیت داره!
                                نگرش ، همه چیز است .

نظر

در حال کار...
                                X