کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
تزریق نقدینگی توسط دولت به بورس کار اشتباهی است که نباید انجام داد چون تزریق نقدینگی فقط زمانی معنا پیدا می کند که شرکت سودده باشد واز طریق مشارکت در افزایش سرمایه نقدی شرکت باشد تا پول به سمت تولید برود.
فعلا انتظاری که باید از دولت در مورد اقتصاد داشت باید اصلاح سیاست های دولت در زمینه پایه پولی وحجم نقدینگی ودرست نوشتن بودجه باید باشد .
نه این که بودجه را طوری بنویسند که نصفش قابل تحقق نباشد .
اصلا نیاز به تزریق نقدینگی از طرف دولت نیست و دولت هم نقدینگی برای تزریق ندارد. اتفاقا پول الان دست گله گنده های حقیقی و صندوقهاست. فقط صندوقهای مفید بیش از 50 هزار میلیارد تومان نقدینگی دارند که با همین پول می شود یک هفته بازار را مثبت و 20 درصد بالا برد. فقط کافی است دستور رشد صادر شود.
چه فشار فروشی هست !!! واقعا بعد از این همه اصلاح خیلی جای تعجب است . داستان چیه ؟؟؟
سلام
اگر معاملات واقعي باشه و فروشنده حقيقي ، نميشه خرده اي به حقيقي گرفت.
اون كسي كه بايستي اعتماد رو به بازار برگردونه ، حقوقيهاي ناعزيز هستن
كه در اين بالا و پايين كردن سهامها بسيار سود بردن.
بايد بهاشو پرداخت كنن تا اعتماد به بازار برگرده.
البته اگر معاملات واقعي باشه.
آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر
هم وزن...
دقیقا روی حمایت هست...بازار فردا تعیین کننده...روند آتی خواهد بود...
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
بار قبلی که دارا و سارا به 10 تومن رسید زدن زیرش یه 60 درصد اش گرفتن فردا بازم میرسه به 10 تومن آیا تاریخ تکرار میشه یا این بار هممون به قهقرا میریم...
با این قیمتهایی که ما خریدیم و میخریم و احیانا سهامداری میکنیم تا مدتی، فقط یک حالت هست که ضرر کنیم. چیه اون حالت؟ جنگ بشه:D
بجز جنگ والا من ریسک قابل توجه دیگه ای روی این قیمتها نمیبینم :D
یعنی فروشنده های این قیمتها مگه جنگ بشه که بگن خروجشون درست بوده!!
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
تنها جایی که در حال حاضر میشه دلار 5000 تومانی پیدا کرد و خرید همین بازار سرمایست...
از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی میشوند که، خدایی کردن نمیدانند!
وَ شما در آخر میشوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!
نظر