جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • m.hossein
    Banned
    • Nov 2013
    • 3031

پاسخ : جــــو بــــازار

انعقاد قراداد 500 میلیارد ریالی پروژه جداسازی ترکیبات سبک (LTE) در پتروشیمی نوری

۰۹:۱۱ (چهارشنبه ۴ شهریور ۱۳۹۴)
    اخبار مرتبط

در راستای ایجاد ثبات ظرفیت تولیدات پتروشیمی نوری ، قرارداد بزرگ پروژه جداسازی ترکیبات سبک ( LTE ) شرکت پتروشیمی نوری، در روزهای پایانی مردادماه سال 1394 منعقد گردید.

به گزارش روابط عمومی پتروشیمی نوری پس از تصویب هیئت مدیره این شرکت، با تکمیل مستندات شرایط برگزاری مناقصه وانجام آن و انتخاب شرکت مشارکت سازه به عنوان برنده مناقصه ، انعقاد قرارداد این پروژه با تخصیص بودجه ای بالغ بر 500 میلیارد ریال انجام گرفت. بنابراین گزارش امید است با همکاری شرکت مدیریت توسعه بعنوان مشاور مدیریت طرح ( MC ) ، این پروژه در بازه ی زمانی 22 ماهه خود به اتمام رسیده و با راه اندازی واحد جدید و تفکیک برش سبک، به دو برش (LLTE) و C5+بتوان محصولاتی با بازار مناسب تولید نموده و بدین ترتیب گام موثری در راستای تثبیت ظرفیت تولیدی مجتمع عظیم پتروشیمی نوری و رسیدن به اهداف کلان این سازمان برداشته شود. شایان ذکر است که برش سبک یا LTE یکی از محصولات فرعی مجتمع پتروشیمی نوری با ظرفیت اسمی تولید 850 هزار تن در سال می باشد که تا به حال این محصول پس از جداسازی از خوراک ورودی (میعانات گازی) و شیرین سازی بعنوان خوراک کوره های واحد الفین، تنها در اختیار پتروشیمی جم قرار می گیرد که آن شرکت نیز ، نه تنها امکان دریافت تمام حجم برش سبک پتروشیمی نوری را بصورت پیوسته ندارد ، بلکه بعضاً به دلیل مشکلات فنی مختلف، مجبور به پایین آوردن ظرفیت کوره های مایع خود و یا توقف تولید می شود، که این امر بطور متوسط باعث پایین آمدن ظرفیت تولید پتروشیمی نوری بین 10 تا 15 درصد می گردد . از سوی دیگر، صادرات LTE ، به دلیل وجود ترکیبات سبک در آن و بالا بودن فشار بخار، نیازمند کشتی های دارای مخازن کروی و تحت فشار می باشد که انجام این امر، از نظر اقتصادی مقرون به صرفه به نظر نمی رسد ، بدین سبب شرکت پتروشیمی نوری، پس از انجام مطالعات پژوهشی و نیز تستهای عملیاتی، به این نتیجه رسید که با تفکیک برش سبک، به دو برش (LLTE) و (C5+) ، با فروش مستقیم LLTE و مخلوط کردن برش C5+ با محصول رافینیت می توان برش سبک مازاد را به محصولاتی با بازار مناسب تبدیل نموده و مانع از توقف واحدهای عملیاتی گردد. بدین طریق امکان حمل دریایی آن توسط کشتی های معمولی به وجود می آید و بازار مصرف بسیار مناسبی نیز برای آن فراهم خواهد شد.

نظر

• ایرج اکبری
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 10934

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
      اکبری جونم خیلی ممنون. اعصاب برامان نمانده است. لطفا بهترین ها در گروه ک و ف را نام ببر. من از دو سهم کروی و فملی دارم.بفروشم یا خوبخواهند شد؟
      اخه با چه دلیلی رفتید از گروه معدنی در شرایطی که وضع قیمتهای جهانی خوب نیست و مشکل فروش دارند در داخل خرید کردید بنده هیچ امید به گروه معدنی ندارم چون قیمتهای جهانی پایین می باشد ممکنه یک بالای داشته باشند اگر این اتفاق رخ داده حتی اگر شده فقط از ضرر در امده اید خارج بشوید در شرایط فعلی به هیچ وجه خرید نکنید فقط ضرر می کنند با تشکر
      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• امام قلی خان
        عضو فعال
        • Aug 2015
        • 1542

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
        اخه با چه دلیلی رفتید از گروه معدنی در شرایطی که وضع قیمتهای جهانی خوب نیست و مشکل فروش دارند در داخل خرید کردید بنده هیچ امید به گروه معدنی ندارم چون قیمتهای جهانی پایین می باشد ممکنه یک بالای داشته باشند اگر این اتفاق رخ داده حتی اگر شده فقط از ضرر در امده اید خارج بشوید در شرایط فعلی به هیچ وجه خرید نکنید فقط ضرر می کنند با تشکر
        اینها دیگر روی قیمت اسمی هستند ایرج خان. یکی 10 درصد در ضررم و اگر میگویید با بودجه بازار خوب میشود اینها هم حتما رشد میکنن.زیانده که نیستند اکبری جون.حالا خودم هم مونده ام.اگر میدانی خوب نمیشود بفروشم.البته باید این چندروز بفروشم یک سهمی را چون آنژیو دارم و 10 ملیون پول نیاز دارم. باتشگر
        نه محقق بود نه دانشمند چارپایی بر او کتابی چند
        از هم ندوشیم.
        با هم بنوشیم.

نظر

• سلطان بورس
          كاربر فعال
          • Aug 2011
          • 3373

اینها دیگر روی قیمت اسمی هستند ایرج خان. یکی 10 درصد در ضررم و اگر میگویید با بودجه بازار خوب میشود اینها هم حتما رشد میکنن.زیانده که نیستند اکبری جون.حالا خودم هم مونده ام.اگر میدانی خوب نمیشود بفروشم.البته باید این چندروز بفروشم یک سهمی را چون آنژیو دارم و 10 ملیون پول نیاز دارم. باتشگر
          کلا بازار افت کرده و فقط مربوط به گروه روی یا پتروها نیست .
          جو بازار کلا خرابه . حالا بهترین صنعت هم باشه باز افت میکنه

نظر

• ahmoeini
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2562

از بس حرص میخوری حالا باید آنژیو کنی
            /.:blinksmiley.:/

نظر

• امام قلی خان
              عضو فعال
              • Aug 2015
              • 1542

در اصل توسط ahmoeini پست شده است View Post
              از بس حرص میخوری حالا باید آنژیو کنی
              /.:blinksmiley.:/
              من 37 سال است حرصهایم راخورده ام معینی خان جان.دیگه آفتاب لب بام است و آنژیو و اینکارها برای خالی نبودن عریضه میباشد.نصف انانی که با من بازنشست شدن مرده اند.
              از هم ندوشیم.
              با هم بنوشیم.

نظر

• mey
                عضو فعال
                • Oct 2014
                • 4440

من 37 سال است حرصهایم راخورده ام معینی خان جان.دیگه آفتاب لب بام است و آنژیو و اینکارها برای خالی نبودن عریضه میباشد.نصف انانی که با من بازنشست شدن مرده اند.
                برو قم طلبه شو...از همین الان 70 سال عمر میکنی.......این لباس مرده را زنده میکند..........یکی از فامیلای ما تو 34 سالگی رفت قم..طلبه شد...الان 41 سالش تکون نخورده...یه جورایی این لباس مثله ماشین زمان میمونه
                پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• FARIBORZ NAEL
                  ستاره دار(2)
                  • Jan 2015
                  • 1839

دیگه شاخص سازی نمیکنند؟؟؟

نالیدی و تقدیر همان است که بودست
                  آن حلقه زنجیر همان است که بودست
                  نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.

نظر

• ahmoeini
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2562

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                    برو قم طلبه شو...از همین الان 70 سال عمر میکنی.......این لباس مرده را زنده میکند..........یکی از فامیلای ما تو 34 سالگی رفت قم..طلبه شد...الان 41 سالش تکون نخورده...یه جورایی این لباس مثله ماشین زمان میمونه
                    :)) :)) :)) :))

نظر

• سلطان بورس
                      كاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 3373

در اصل توسط FARIBORZ NAEL پست شده است View Post
                      دیگه شاخص سازی نمیکنند؟؟؟
                      زمان داره
                      برای اینکه بازار با شدت افت نکنه و نتونن جلوش را بگیرن ، هر چند روز شاخص سازی میکنن و بعد رها میکنن
                      اینطور بازار آروم پایین میاد و به هدفشون میرسن

نظر

• سنایی
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 364

شاخصها دقیقا مطابق با مرداد 92 میباشد
                        یعنی ارزش بورس حداقل 30% زیر قیمت اصلیشه
                        اگر تورم سالینه را 15% بگیریم

نظر

• امام قلی خان
                          عضو فعال
                          • Aug 2015
                          • 1542

در اصل توسط mey پست شده است View Post
                          می خان تو بچه خوبی بودی.طلبگی را به من چه.عمر با عزت خوب است.
                          از هم ندوشیم.
                          با هم بنوشیم.

نظر

• دزد
                            عضو عادی
                            • Jun 2015
                            • 42

تواین روزا گروه فقط بعضی خودرویی ها و بانکها
                            ولی در کل الان باید نقد بود و فقط نظاره کرد

نظر

• دزد
                              عضو عادی
                              • Jun 2015
                              • 42

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                              زمان داره
                              برای اینکه بازار با شدت افت نکنه و نتونن جلوش را بگیرن ، هر چند روز شاخص سازی میکنن و بعد رها میکنن
                              اینطور بازار آروم پایین میاد و به هدفشون میرسن
                              افت این روزا با تحلیل تکنیکال کاملا همخوانی داره و فکر نکنم شاخص سازی کنن
                              از حدود 63400 برمیگرده

نظر

• سلطان بورس
                                كاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 3373

در اصل توسط دزد پست شده است View Post
                                افت این روزا با تحلیل تکنیکال کاملا همخوانی داره و فکر نکنم شاخص سازی کنن
                                از حدود 63400 برمیگرده
                                2 ساله دارن شاخص سازی میکنن و شما میگی فکر نکنم /.:blinksmiley.:/

نظر

در حال کار...
                                X