جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • توپ4گوش
    ستاره دار (1)
    • Nov 2020
    • 2505

پاسخ : جــــو بــــازار

پناه بر خدا..........
    آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/11/03, 23:26.
    شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• توپ4گوش
      ستاره دار (1)
      • Nov 2020
      • 2505

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
      درود رادین عزیز

احتمالا با توجه به اخبار درگیری ایران و امریکا احتمال عرضه ها افزایش پیدا کنه .
      حتی خودرو تمام خودروها رو به قیمت آزاد و حتی ۱۰ درصد بالاتر هم بفروشه زیان سنگینی که داره نمیتونه پوشش بده
      گول این اخبار رو نخورید روی سهام بهتر نوسان گیری یا سرمایه گذاری کنید
      درود

عرضه کجا بود فداتم؟ تو اصلا بذار ببینم شنبه سهم گیرت میاد یانه؟؟:Dاگر اخلاقت خوب بگیری به ریش قرمز میگم رو مقاومت چندتا سهم بهت بده که یاد بگیری رو حمایت نقد نکنی....

نظر

• mohsen ho
        ستاره دار(1)
        • Feb 2013
        • 11247

?احتمال شارژ زودهنگام کارت های بانکی مردم قبل از اجرای طرح حذف ارز 4200 تومانی

?شنيده شده با اشاره به ابراز برخی نگرانی ها از نحوه اجرای طرح حذف ارز 4200 تومانی و ایجاد شوک اقتصادی در جامعه گفته ميشود ممکن است که کارت بانکی مردم پیش از اجرای این طرح شارژ مالی شود تا نگرانی های مردم کاهش یابد. همچنین احتمالا پس از هماهنگی با بانک مرکزی، این کارت صرفا برای خرید کالاهای اساسی مانند گوشت مرغ در نظر گرفته می شود و بخشی از مبلغ از حساب فرد برداشت می شود/آقای اقتصاد

نظر

• zess
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 3107

پیشرفتی تاثیرگذار در دنیا:

شرکت هانیول اعلام کرد به تکنولوژی صنعتی تولید نفت خام از ضایعات پلاستیکی دست یافته است و به زودی اولین کارخانه تولیدی با این روش با ظرفیت تبدیل 30 هزار مترمکعب ضایعات پلاستیکی به نفت را در اسپانیا احداث خواهد کرد.

نظر

• Davar
            عضو فعال
            • May 2017
            • 3073

داستانش اینه
            موش و گربه همیشه هستن
            گربه بیشتر برای بازی و موش هم برای هیجان
            بازی تکراری که بنوعی یه قرارداد شده بینشون

این توئیت رو هم برید ببینید

چه بلایی سر خاور میانه آوردن.
            .

نظر

• توپ4گوش
              ستاره دار (1)
              • Nov 2020
              • 2505

در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Post
              با سلام
              بازار تا ارزندگی دارای فاصله بسیار زیادی می باشد و اگر قرار باشد اینجا عرضه بگردد باید شلوار الباقی بازارها هم به همین نسبت پایین کشیده بشود.یک سال و نیم می باشد بورسی ها از جیب می دوشند و می نوشند. آنهم در ایامی که تورم تا بیخ گردن شلوارش را بالا کشیده است.بورس اگر مملکت یک جور خاصی نگردد بهترین بازار می باشد.
              لازم به ذکر می باشد که به محض خروج حسنی از بازار و اعلام نقد گشتنش بازار برگشت.استاد حسنی را چون کشتی دزدان دریایی در نگر بگیرید و هر وقت اعلام موضع نمود فرار بنمایید و به سمت ساحل و فانوس دریایی آرامش حرکت بنمایید.طبق اخبار و شایعات فضای مجازی قرار بر این گشته که در دور بعدی جام جهانی فوتبال در قطز از استاد حسنی برای پیشبینی بازی ها یاری بجویند و هرچه اعلام نمود را برعکسش را رویش شرط بندی بنمایند.همان روز که حسنی نقد گشت من سهمی خرید نمودم 11 درصد در سود می باشم از آن خرید.
              برخی هم در انجمن فقط در کوک این و آن می باشند و یا حسادت می کنند که بدانند رصد می گردند یا خودشان بی ادبی می نمایند دیگران را متهم می نمایند.دعوا ننمایید و سر یک سهم که خریده اید جیل سرخ ننمایید.کسانی که مثل من در بیمارستان بستری می گردد و بیش از اکثریت اینجا سن دارند خودشان را در آینه نگاه بنمایند و از ریش سفید و پروستات نامیزانشان حیا بنمایند و اینقدر در کوک دیگران نباشند.
              با تشکر
              امام قلی خان
              فرستاده ویژه
              ستاد مبارزه با عقده های نهفته در دوران کودکی و بروزات آن در 50 سالگی
              کارگروه ویژه برخورد با حسودان و مغرضان
              جمعیت مقابله با زالوصفتی و توی دل سهامداران را درآوران
              درود بر امام قلی خان عزیز

فداتم بیا یه قوانینی بنویس برای در صف خرید رفتن افرادی که سهام خودشان را در حمایتها با حرف مهره های حقوقیها و کدهای بزرگ فروختند

چه جوری باید صف رو ببندند از همدیگه جلو نزنند هل ندهند؟ آقا هل نده !! از ریش قرمز هم یه اطلاعاتی بده ببینم سهمها رو برداشته رفته یا فروخته؟؟

نظر

• توپ4گوش
                ستاره دار (1)
                • Nov 2020
                • 2505

یعنی بازار اگر میخواست بریزد و کف شاخص در 1.090.000 بشکند ما نمیفهمیدیم؟؟ این جناب خاکسار در این لینک نمیفهمیدند؟؟ که گفتند اگر امد پایین میانگین کم کنید و مشکل سهام خودرویی است انرا حل کنید بازار بر میگردد؟؟؟ مشکل بازار هم یه ماه پیش میفهمیده

اینهمه تحلیلگر قدیمی در این سایت نمیفهمیدند که همه در سهامشان هستند؟؟

حتما باید تحلیلگر از کوه قاف بیاد بگه؟؟؟

بازار رو در منفیها قشنگ میخریدند حجم معاملات کم نمیشد که قفل شود بازار سهام داشتند یکی پس از دیگری به واگرایی مثبت می افتادند

من خودم تعجب بودم از چندتا کندل اخری ریزشها با خودم میگفتم پس چرا من نقد نیستم و فول سهم هستم؟ در حالیکه پارسال هشدار میدادم!!

یه چیزی که من فکر میکنم این هست که بازار یه خوانی گسترانید برای مدیران جدید...تا اخرش بخوانید وگرنه این نفوذ به زیر یک و چهارصد هیچ توجیه دیگه نداشت!!!

خیلی هم سعی کردیم هر روز بگیم سهامداریم و در حال خرید تا بخصوص کسی زیان نکند گرچه هنوز نیز قطعی نیست صعود بازار اما برای افرادی که در یک و 340هزار فروختند اگر 15درصد هم میشد کاری کرد بالاتر بفروشند شاهکار بود....

نظر

• بورس باز قهار
                  عضو فعال
                  • May 2020
                  • 1979

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                  درود

عرضه کجا بود فداتم؟ تو اصلا بذار ببینم شنبه سهم گیرت میاد یانه؟؟:Dاگر اخلاقت خوب بگیری به ریش قرمز میگم رو مقاومت چندتا سهم بهت بده که یاد بگیری رو حمایت نقد نکنی....
                  اولا شما به من یاد نده جیکار کنم خودت روی مقاومت سهم خریدی شلرد و و چند سهم دیگه
                  دوما حدضرر نمیفهمی چیه داری میگی ، من به حد میان مدت پایند بودم و یهماک رو فروختم
                  سوما خوبه ادم اینجا صادقانه حرف زنه که امثال شما پرمدعا اینجور صحبت کنید
                  چهارم تو برو تو صف که امثال تو صف نشین هستی و بعدها هم وزیر و امثالهم فحش میدی
                  وای به حال تحلیلگر پرادعایی که بره تو صف خودرو ، واقعا خنده داره

نظر

• توپ4گوش
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 2505

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                    اولا شما به من یاد نده جیکار کنم خودت روی مقاومت سهم خریدی شلرد و و چند سهم دیگه
                    دوما حدضرر نمیفهمی چیه داری میگی ، من به حد میان مدت پایند بودم
                    سوما خوبه ادم اینجا صادقانه حرف زنه که امثال تو بی سواد و پرادعا براش چرت و پرت بلغور کنند
                    چهارم تو برو تو صف که امثال تو صف نشین هستی و بعدها هم وزیر و امثالهم فحش میدی
                    فداتم من خیلی دوستانه نوشتم که این لحن شما شایسته نبود گرچه باید بپذیرم که چون با زیان نقد شدی اعصاب نداری

شلرد از 550 دارم تحلیلگر اختصاصی اون در تاپیکش هستم همه پستهای ان موجود است سهم برای بلند مدت هست یه 5برابر یا 10برابر که شد میدهم به امثال خودت

صفحه شلرد از این لینک بخوانید بروید جلو یه لحظه بیخیال سهم نشدیم در 90درصد سود هست اما فروشی نیست.....

نظر

• بورس باز قهار
                      عضو فعال
                      • May 2020
                      • 1979

فداتم من خیلی دوستانه نوشتم که این لحن شما شایسته نبود گرچه باید بپذیرم که چون با زیان نقد شدی اعصاب نداری

شلرد از 550 دارم تحلیلگر اختصاصی اون در تاپیکش هستم همه پستهای ان موجود است سهم برای بلند مدت هست یه 5برابر یا 10برابر که شد میدهم به امثال خودت

صفحه شلرد از این لینک بخوانید بروید جلو یه لحظه بیخیال سهم نشدیم در 90درصد سود هست اما فروشی نیست.....
                      دوست عزیز
                      با کنایه و بد نوشتی
                      اره با ضرر نقد کردم ولی با ۱.۵ میلیارد در حدود ۴۵۰ م سود کردم که عالی بوده کارم
                      بازم میام و فعلا تا بودجه مشخص نشه ورود به بازار نخواهم داشت
                      به جای بهپاک هم صندوق لوتوس ۸۲۰۰۰ خریدم خداروشکر ۸۴۰۰۰ هست و بد نشده برام ضرر تا حدودی در حال جبران با چند تا نوسان
                      ولی شما روی مقاومت سنگین شلرد داشتی سیگنال میدادی پست هات هست و خرید سنگین هم کردی

نظر

• fanos
                        ستاره دار(1)
                        • Jul 2013
                        • 209

یعنی بازار اگر میخواست بریزد و کف شاخص در 1.090.000 بشکند ما نمیفهمیدیم؟؟ این جناب خاکسار در این لینک نمیفهمیدند؟؟ که گفتند اگر امد پایین میانگین کم کنید و مشکل سهام خودرویی است انرا حل کنید بازار بر میگردد؟؟؟ مشکل بازار هم یه ماه پیش میفهمیده

بازار رو در منفیها قشنگ میخریدند حجم معاملات کم نمیشد که قفل شود بازار سهام داشتند یکی پس از دیگری به واگرایی مثبت می افتادند

من خودم تعجب بودم از چندتا کندل اخری ریزشها با خودم میگفتم پس چرا من نقد نیستم و فول سهم هستم؟ در حالیکه پارسال هشدار میدادم!!

یه چیزی که من فکر میکنم این هست که بازار یه خوانی گسترانید برای مدیران جدید...تا اخرش بخوانید وگرنه این نفوذ به زیر یک و چهارصد هیچ توجیه دیگه نداشت!!!

خیلی هم سعی کردیم هر روز بگیم سهامداریم و در حال خرید تا بخصوص کسی زیان نکند گرچه هنوز نیز قطعی نیست صعود بازار اما برای افرادی که در یک و 340هزار فروختند اگر 15درصد هم میشد کاری کرد بالاتر بفروشند شاهکار بود....
                        سلام
                        گرامی اخه این رنگیه که گزاشتی خدا وکیلی خودت متن میتونی بخونی .
                        ناراحتم هستی که چرا پستت تشکر نمی زنم
                        عملی اگر کاشتید، عادتی درو خواهید کرد. عادتی اگر کاشتید، اخلاقی درو خواهید کرد. اخلاقی اگر کاشتید، سرنوشتی درو خواهید کرد.

نظر

• azad.
                          عضو فعال
                          • Jun 2019
                          • 962

جهت معاینه و بینایی سنجی چشم دوستان این رنگی نوشتین؟؟؟؟
                          خیییلی سخت خونده میشه

نظر

• فرهنگ سازان
                            ستاره‌دار(3)
                            • Jan 2014
                            • 692

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
                            جهت معاینه و بینایی سنجی چشم دوستان این رنگی نوشتین؟؟؟؟
                            خیییلی سخت خونده میشه
                            اصلا همین جوری که خونده نمیشه !من کلک زدم و رو کل نوشته کلیک کردم و فونت سفید شد رو زمینه آبی و قابل خوندن ((-:
                            حرف حسابی هم بود.

نظر

• azad.
                              عضو فعال
                              • Jun 2019
                              • 962

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
                              اصلا همین جوری که خونده نمیشه !من کلک زدم و رو کل نوشته کلیک کردم و فونت سفید شد رو زمینه آبی و قابل خوندن ((-:
                              حرف حسابی هم بود.
                              پس تست هوش بوده/.:biggrinsmiley.:/
                              چون همیشه مطالب خوبی می نویسن آدم مشتاق به خوندن هست ولی خب با این رنگ شکنجه هست...خوندن همراه با اعمال شاقه/:.weirdsmiley.:/
                              ممنون از شما

نظر

• پروواز
                                ستاره‌دار(6)
                                • Sep 2020
                                • 5236

تارگت هایی برای بورس میشنوم که مو به تن آدم سیخ میشه
                                و اینکه در همین دوره اول رئیسی قرار هست اتفاق بیفته !
                                البته تارگت های فضایی همیشه با ریسک سقوط به ته دره همراه هست، بنابراین با پول قمارپذیر کار کنید در این رانتخونه
                                تنش ها با دنیا کم بشه بورس ایران میشه ارزانترین بورس دنیا و سهم ها خیلی طرفدار پیدا خواهند کرد.
                                آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/11/04, 14:21.

نظر

در حال کار...
                                X