جــــو بــــازار
Collapse
X
-
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Postشاید تعبیر بی عرضه و خیالاتی در مورد افرادی که صرفا دنباله رو هستند صادق باشه ولی بسیاری هم هستند که با تحلیل و پیگیری گزارشات و اخبار شرکتها سهام خرید و فروش می کنند و این دسته حتی اگر گاهی متضرر بشن ولی مسیرشون رو درست انتخاب کرده اند و در مجموع گلیمشون رو از آب بیرون می کشند.
این بسیاری که میفرمایید همون دو درصدی (فعال) هستند که هر جا باشند میتونند گلیم خودشونو از آب در بیارند
کسی که مایند ست برنده داشته باشه، همه جا برنده میشه. فقط فرقش اینه که تو برخی محیط ها، زمان موفقیت کوتاه تر و سقفش بلند تر و تو برخی جاها زمان بیشتری میبره و سقفش هم کوتاه تره.
حرف سر همین بود که سقف بورس رو تو ایران کوتاه زده اند و تا بخوای بزرگ بشی، سریع سرت گیر میکنه به سقف. برای همین مدام سرت رو میزنند (جیبت رو به انحا مختلف خالی میکنند)
و اصولا تو چنین بازار مکاره ای، بازار به نفع کسی است که توان و عرضه بیشتری داره، نه خرده پا های هپروتی که به این و اون هم آویزون میشن برای چه کنم چه کنم هاشون!!!!
سئوال ساده ای که میشه از خودمون بپرسیم تا ببینیم با خودمون چند چند شیم، اینه!!!!
ما با عرضه تریم، یا اون هایی که سهامدارشون میشیم؟
بعدش باید پرسید
اونها چی کار کرده اند که الان ما دنباله رو شده ایم؟
و سوال بعدی اینه
چه باید بکنیم که لیدر بشیم؟
اما سئوال اصلی همچنان پا برجاست!
آیا کسی که سرمایه و عمر و انرژیش رو آورده تو چنین بازار مکاره ای که توسط یک عده بیسواد و مغرض و حرام خور اداره میشه، میشه اسمش رو آدم باعرضه و فهمیده گذاشت؟
خب اگر فهم و عرضه و تجربه اش رو داشت، چرا لیدر نشد که دنباله روش بشوند؟ چرا مهم نشد که طالب سهامش شوند؟
مگه میشه بدون سهام سازی (شرکت زدن) سهام فروخت (سهامدار کسب کردن)؟
کسی که صاحب صنعت و سبک و فن آوری است، با عرضه تره؟ یا کسی که میره سهام این شرکتها رو میخره؟
مایند ست اینجا معنی پیدا میکنه.
که میخواهیم فقط گلیم خودمونو از آب بکشیم بیرون؟
یا از قبل و بغل کاری که ایجاد کرده ایم، ده ها فرش 12 متری هم میکشیم بیرون و به دیگران نان میرسانیم؟
آیا کسی که نان رسانه، نیازی داره سهام بخره تا گلیمش رو از آب در بیاره؟ اصلا این طرفها پیداش میشه که خودشو بازیچه این کصافطها (ستینگ) هم قرار بده؟
یا ستینگ خودشو داره و هر روز تلاش میکنه تا نواقصش رو برطرف کنه و بهره وری رو بیشتر؟؟؟؟؟در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
نا برده رنج، گنج میسر نمیشود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد
نظر
-
در اصل توسط EHSANI پست شده است View Postتارگت از کی شنیدی ؟
احیاناً حرف اول اسمش مهناز صادقی نبود؟!
ولی اگر برای جمع شدن انرژی حتی به زیر ۱۰۰ هم رسیدیم نباید تعجیب کرد در این رانتخونهآخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/11/04, 17:06.
نظر
-
سلام خدمت دوستان.ایام بکام@};-
حرف حساب:هر موقع به این صندوق پالایش فکر میکنم میبینم که چطور کلاه ملت رو برداشتن و آب از آب تکون نخورد بیشتر از یکسال از عرضه اش میگذره هنوز توی ضرر هست ملت به پول خودشون هم با این تورم نرسیدن . درسته که بورس دانش میخواد ولی نامسلمونا این که دیگه ربطی به بورس و دانش افراد نداشت شما با کد ملی هم به مردم بدبخت فروختید آخه کجا رو سراغ دارید که همچین کاری رو با مردمش انجام بده که ازش الگو برداری کردید؟ مگه وزیرتون نگفت این ی فرصت توزیع ثروت بین مردمه برید بخرید شما آخه بر کدام دین وآیین هستید آمدید در اوج قیمتها به مردم فروختید و در رفتید .کاش حداقل قوه قضائیه مستقلی داشتیم که به این کلاهبرداری بزرگ رسیدگی میکرد . اگر یه مغازه جنسی را گرانفروشی کند تعزیرات بعلت گرانفروشی جریمه اش میکند بعد شماها این صندوق رو به گران ترین قیمت به مردم فروختید هیج جریمه ای که نشدید هیچی تشویق هم شدید:-?
نظر
-
در اصل توسط m-ha پست شده است View Postسلام خدمت دوستان.ایام بکام@};-
حرف حساب:هر موقع به این صندوق پالایش فکر میکنم میبینم که چطور کلاه ملت رو برداشتن و آب از آب تکون نخورد بیشتر از یکسال از عرضه اش میگذره هنوز توی ضرر هست ملت به پول خودشون هم با این تورم نرسیدن . درسته که بورس دانش میخواد ولی نامسلمونا این که دیگه ربطی به بورس و دانش افراد نداشت شما با کد ملی هم به مردم بدبخت فروختید آخه کجا رو سراغ دارید که همچین کاری رو با مردمش انجام بده که ازش الگو برداری کردید؟ مگه وزیرتون نگفت این ی فرصت توزیع ثروت بین مردمه برید بخرید شما آخه بر کدام دین وآیین هستید آمدید در اوج قیمتها به مردم فروختید و در رفتید .کاش حداقل قوه قضائیه مستقلی داشتیم که به این کلاهبرداری بزرگ رسیدگی میکرد . اگر یه مغازه جنسی را گرانفروشی کند تعزیرات بعلت گرانفروشی جریمه اش میکند بعد شماها این صندوق رو به گران ترین قیمت به مردم فروختید هیج جریمه ای که نشدید هیچی تشویق هم شدید:-?
مسئولین دلسوز هدفشون این بود و هست که سهامداری درازمدت رو به ملت یاد بدهند:D
چاره ای نداشتن خوب! با هزار زحمت قیمتش رو نصف کردن! تنها راهی که فرهنگ سهامداری رو بین ملت جا بندازن همینه دیگه:D نیتشون جا انداختنه دراززززززز مدت هست! هرچی درازتر! بهتر:D
عوض تشکرتونه؟
دیگه نبینم پشت سر مسئولین مومن و با ایمان اینجوری سیاهنمایی کنی:Dآخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/11/05, 15:33.[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
نظر
-
و اما جو بازار
عوامل بنیادی بورس این روزها :
1-نرخ بهره بانکی،
2-سرنوشت توافق و ریسک جنگ و تنشهای نظامی سیاسی
3-تورم و قیمت دلار
4- و شاید از همه مهمتر قیمتگذاریه دستوریه دولت!
فعلا سایه اینها بر سر بازار هست. هرچند هرکدامشان هم به همدیگر مرتبطند!
هروقت به دلایلی یکی از این عوامل پررنگ تر میشه ، بازار هم در همون جهت واکنش میده.
وقتی که عاملی مثل قیمتگذاری دستوری پررنگ بشه، طبیعی هست که مثلا افزایش قیمت دلار اهمیت و اثرش رو از دست میده!(مهمه!)
از اونجایی که این عوامل، به طور ذاتی بسیار با ابهام همراه هستند و واقعا هیچیش معلوم نیست! وجود همین ابهامات! عامل مهمی در ریزش بورس طی این روزها بوده و هست.
-----------------------
هرچند پس از ریزش شارپ بورس، خوشبختانه اواخر هفته قبل، بازار نسبتا یکدست سبز و حتی صف خرید شد. ولی همچنان حجم پایین معاملات نکته منفیه قابل توجهی است.
تقویت احتمال رشد بورس طی روزهای آتی، در گرو افزایش حجم معاملات هست. خوشبختانه چهارشنبه نسبت به روز قبلترش وضعیت بهتر شد.
آخر هفته حجم معاملات هم اندکی بهبود پیدا کرد. همچنین بعد از حدود 10روز طلسم شکست و برای اولین بار ورود پول حقیقی داشتیم(هرچند اندک بود)
معاملات اوراق هم تقریبا در حداقل خودش بود!
با این وصف و با توجه به فضای روانیه بازار، احتمال ادامه نوسان صعودی در روزهای آتی بالا هست. (کوتاه مدت مدنظرم هست)
لذا با ریسک معقول و مدیریت سرمایه مناسب میتوان روی یک نوسان صعودیه میان مدتی حساب کرد.
ولی فارغ از نوسانات کوتاه مدت، همچنان به نظرم، خرید و نگهداریه سهام بنیادیه بازار مثل قبل! (برای بازه زمانی درازمدت) توجیه پذیر است. بالاخص که سهام با قیمتهای جذاب هم کم نیست. مگر اینکه شاخص به کانال 1200 وارد بشه که در اون صورت کار سخت میشه و احتمالا وارد یک نزول فرسایشی بشیم و باقیماندن در بازار توجیهی نخواهد داشت.
آخرین ویرایش توسط manmehdiam؛ 2021/11/05, 16:30.[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
نظر
-
ته این سراشیبی کجاست؟ امروز هر عزیز بازنشسته ای که می بیینم یا خبری ازش می شنوم یا تو انتالیا داره خوش میگذرونه یا در حال سفر به استانبول یا الان رفته به فرزندش تو کانادا و اروپا سر بزنه این از بازنشسته ها که در زمان انقلاب آتیششون تند و تیز بود ...؟!!!
ما دهه شصت هم امیدی به دولتها و حاکمیت نداریم ...
بچه های دهه شصت هم که اونای که تونستن رفتن و اونایی هم که گیر خانواده هاشون هستن زیر بار تورم و مسایل اجتماعی دارن له میشن
بچه های ما مخصوصا دهه نودیا چه بخواهیم نخواهیم خواهند رفت
ته این سراشیبی کجاست؟اول دفتر به نام ایزد دانا
صانع پروردگار حی توانا
نظر
نظر