جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط roya123 پست شده است View Post
    من از رفقای اهل ملک و متسغلات نیستم.
    اما از اونجایی که هم منزلمون استجیاری است و هم محل کسبمان خب قطعا اجاره تجاری بیشتر هست.
    و البته بستگی به جاش هم داره. ولی در یک مکان ثابت هم که در نظر بگیریم اجاره تجاری بیشتر هست.
    اگه مکان تجاری مرکز شهر باشه و جای خوبی باشه که دیگه خیلیییییییی متفاوت هم هست.

در مورد مقایسه مکان دو ملک تجاری مثلا ما اگه بخواییم شهرک دستغیب (که مرکز شهر نیست اما شهرکی هست که کلا مبلمان و سرویس خواب هست)
    اجاره کنیم یه سوله 150-200 متری رو بین 7-15 میلیون بسته به این که توی کدوم خیابونش باشه اجاره می کنیم.
    اما توی خیابون وصال که مرکز شهر هست با همین پول میتونیم یه مغازه اندازه یکی از اتاق های خونمون رو بگیرم.
    پس هر جوری فکرش و مبکنم تجاری قطعا بیشتر از مسکونی اجاره داره.

تازه من دارم فروشگاهمون رو با خونه ویلایی مون با یک طبقه زیرزمین مقایسه می کنم.
    شما که میفرمایید آپارتمان. آپارتمان که از ویلایی اجارش کمتر هست.
    در قیمت یکسان بین تجاری و مسکونی عرض کردم. جا و مکانش هرچی باشه در نهایت روی قیمت اثرش میاد دیگه.
    سوالم اینه که
    مثلا اگر یک آپارتمان 2میلیارد تومن قیمتش باشه و مثلا ماهی 6 میلیون اجاره بهش میدن. حالا اگر یک مغازه هم قیمتش همون 2میلیارد باشه، آیا اجاره مغازه هم همون حدود 6میلیون تومنه یا بیشتره یا کمتره؟ در شرایط یکسان قیمتی منظورمه.
    [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• ائلچی
      ستاره دار (2)
      • Jul 2013
      • 1945

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

یک سوالی دارم از رفقای اهل املاک و مستغلات اگر راهنمایی بفرمایند :

در مقایسه بین یک آپارتمان مسکونی و مغازه تجاری که هردو قیمت یکسان داشته باشند، سوال من اینه که از نظر عرف بازار از کدومش اجاره بیشتری میشه گرفت؟

یا اینکه خیلی فرقی ندارد و اجاره هر دو تقریبا یکسان هست؟

البته بخوام سوالش رو بورسی انجام بدم، اینجوری میشه که : در حال حاضر پی به دی (قیمت به سود تقسیمی!) ملک تجاری بالاتره یا ملک مسکونی؟ یا فرقی نمیکنه؟:D

------------------------------------
      ببخشید که سوالش بی ربطه به تاپیک. نمیدونستم کجا بپرسم...حالا ولی با این سوال اقلا هم فکر و خیالتون از ریزش و جو بیخودیه بازار امروز منحرف میشه ، هم به من نادان کمکی کردید :D

سلام
      اگه میخواین سرمایه گذاری کنین و بین خرید آپارتمان و مغازه موندین ، مغازه رو توصیه میکنم هر چند اجاره اش مثلا 10% هم کمتر باشه (البته بعید هست) چون اون آپارتمان بعد هر سال از نوسازی میافته و کلی خرج گچ کاری و رنگ و تعمیرات عمر بنا رو دست میزاره ولی مغازه این چیزا رو نداره در اصل هم که همون عمر بنا هست در محل تجاری اصلا مطرح نیست یه کاشی کاری بکنین میشه نوساز.
      أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2904

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
        سلام
        اگه میخواین سرمایه گذاری کنین و بین خرید آپارتمان و مغازه موندین ، مغازه رو توصیه میکنم هر چند اجاره اش مثلا 10% هم کمتر باشه (البته بعید هست) چون اون آپارتمان بعد هر سال از نوسازی میافته و کلی خرج گچ کاری و رنگ و تعمیرات عمر بنا رو دست میزاره ولی مغازه این چیزا رو نداره در اصل هم که همون عمر بنا هست در محل تجاری اصلا مطرح نیست یه کاشی کاری بکنین میشه نوساز.
        درود..
        دقیقا همین گفته های شما...را میخواستم بگم..که شما گفتید..
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• dornaa
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1467

در قیمت یکسان بین تجاری و مسکونی عرض کردم. جا و مکانش هرچی باشه در نهایت روی قیمت اثرش میاد دیگه.
          سوالم اینه که
          مثلا اگر یک آپارتمان 2میلیارد تومن قیمتش باشه و مثلا ماهی 6 میلیون اجاره بهش میدن. حالا اگر یک مغازه هم قیمتش همون 2میلیارد باشه، آیا اجاره مغازه هم همون حدود 6میلیون تومنه یا بیشتره یا کمتره؟ در شرایط یکسان قیمتی منظورمه.

سلام ممکنه اجاره مغازه درصدی بشتر باشه

ولی گرفتاری هاش هم از قبل مالک سرقفلی ویا با مالکیت دارائی وبیمه واگر گیر مستاجر ناجور بیفتی که دیگه واویلا

ولی اپارتمان با سه سوت اجاره میره وبا سه سوت میشه تخلیه رو گرفت

من واحد اجاره ای دارم راحتم

ولی یک مغازه دارم جای خوب جرات نمیکنم بخاطر دردسراش اجاره بدم

درضمن انقدر مال زدند که نگو

مغاره بغلیمون چند سال پیش یک مستاجر اورد بااینکه صاحب مغازه هم قالتاق بود حریف مستاجر برای تخلیه نشد و یک دانگ مغازه رو باج بهش داد وشریکش شد تا بلند شد

ازنظر ترقی هم اپارتمان با مغازه فرقی نداره

نظر

• فین
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1158

در مقایسه بین یک آپارتمان مسکونی و مغازه تجاری که هردو قیمت یکسان داشته باشند، سوال من اینه که از نظر عرف بازار از کدومش اجاره بیشتری میشه گرفت؟

البته بخوام سوالش رو بورسی انجام بدم، اینجوری میشه که : در حال حاضر پی به دی (قیمت به سود تقسیمی!) ملک تجاری بالاتره یا ملک مسکونی؟ یا فرقی نمیکنه؟:D

ببخشید که سوالش بی ربطه به تاپیک. نمیدونستم کجا بپرسم...حالا ولی با این سوال اقلا هم فکر و خیالتون از ریزش و جو بیخودیه بازار امروز منحرف میشه ، هم به من نادان کمکی کردید :D
            برای یک فعال بورسی این کار گناه کبیره است.!!!! اگر پول اضافه دارید یا ملک مسکونی خودتان را تبدیل به احسن کنید یا یک ویلا برای روزهای استراحت در نزدیکی تهران یا شمال تهیه کنید. با خرید سهم خوب چند برابر آپارتمان و مغازه و اجاره اش عایدی خواهید داشت.

نظر

• MOSTAFAVI
              Banned
              • Jun 2012
              • 5633

نمی دونم می خوای ملک بخری یا نه ، اما مغازه دارها میگن :
              با مغازه میشه خونه خرید اما با خونه نمیشه مغازه خرید:D
              (یعنی با مغازه و راه انداختن کسب و کار امکان خرید خونه وجود داره اون هم بدون این که مغازه رو بفروشی اما برعکسش امکان پذیر نیست)

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

ممنون از رفقا

راستش یک مغازه به قیمت نسبتا مناسب، نسبت به ملکهای مجاورش بهم پیشنهاد شد.

ولی حساب میکنم با همون پول میتونم ملک مسکونی کنار خونه خودم بخرم که هم اجاره اش بیشتر هست و هم قاعدتا اجاره دادنش و تخلیه کردنش راحته (دوستان هم گفتند)

از نظر رشدش هم فک نمیکنم فرقی با هم داشته باشند. الانم که ماشالا هر سوراخی یک مغازه هست:D
                هرچند هرکدوم مزایا معایب خودشو داره

گفتم همفکری کنم ببینم چی به چیه.
                به نظرم سرمایه گذاری در ملک ، بهترین آپشن ، خریدن زمین کشاورزی که آب داشته باشه هست. بخصوص زمین کشاورزی یا باغچه کوچکی ...که اطراف و حومه شهر باشه، عالیه! رشد این مدل زمین در سالهای آینده همچنان بالاتر از خونه و مغازه خواهد بود به نظرم.

اصلا مگه دیوانه ام برم مغازه بخرم ، هر6 ماه گرفتار یک بدبختی که میاد مغازه باز میکنه ، نمیتونه راه ببره ، اجاره هم نمیتونه بده...تازه به این مفتی هم نمیشه بندازیش بیرون:D

واسه من که آخرش همین بورس بهترین جا هست....:D اینجا هر روز پولمون آب میشه ، بالا پایینه همه رو فحش کش میکنیم حالشو میبریم:D

الانم که داریم به لحظات ملکوتیه عبور دلار از 28هزار تومن نزدیک میشیم

سپاس از همه دوستان که اظهار نظر کردند.....
                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3746

ممنون از رفقا

ولی حساب میکنم با همون پول میتونم ملک مسکونی کنار خونه خودم بخرم که هم اجاره اش بیشتر هست و هم قاعدتا اجاره دادنش و تخلیه کردنش راحته (دوستان هم گفتند)

از نظر رشدش هم فک نمیکنم فرقی با هم داشته باشند. الانم که ماشالا هر سوراخی یک مغازه هست:D

به نظرم سرمایه گذاری در ملک ، بهترین آپشن ، خریدن زمین کشاورزی که آب داشته باشه هست. بخصوص زمین کشاورزی که اطراف و حومه شهر باشه عالیه! رشد این مدل زمین در سالهای آینده همچنان بالاتر از خونه و مغازه خواهد بود به نظرم.

اصلا مگه دیوانه ام برم مغازه بخرم ، هر6 ماه گرفتار یک بدبختی که میاد مغازه باز میکنه ، نمیتونه راه ببره ، اجاره هم نمیتونه بده...تازه به این مفتی هم نمیشه بندازیش بیرون:D

واسه من که آخرش همین بورس بهترین جا هست....:D اینجا هر روز پولمون آب میشه ، بالا پایینه همه رو فحش کش میکنیم حالشو میبریم:D

مهدیخان ...عرضم به خدمت که به نظر شخص خودم سرمایه گذاری رو املاک تجاری در مقایسه با املاک مسکونی و کشاورزی مگر در موارد استثنا اشتباه هست ...الگوی تجارت و توزیع و مصرف در کشور تغییر کرده ...مخصوصا در بیزنس های خرد ...که مصرف کننده و متقاضی املاک تجاری هستند ..اجازه بدید یه تجربه عینی جالب براتون نقل کنم ...یکی از بستگان ما زمان احمدی نژاد که بحث وام زودبازده مطرح بود ..ملکی در یکی از شهرهای مرزی داشت که اون موقع بازارچه و تبادل کالا و واردات کالا انجام‌میشد ..ایشون اومد ملکی رو که داشت تغییر کاربری داد ...یه مجتمع تجاری احداث کرد...و وام زود بازدهی که برای احداث پارکینگ‌ عمومی قرار بهش بدن ..ندادن ..و با فروش ملک دیکه ..بالاخره تمامش کرد ...بعدش هم که شد رکود و گرانی ارز و بستن مرزها و باقی داستان ها...اما نکته جالبش این هست که مغازه ها رو نفروخته ..و اجاره میده با کلی دردسر وصول و استهلاک و درگیری با دارایی که بماند ...یه بار بحث شد و نشستیم حساب کردیم اگر کل مغازه ها رو امروز بتونه بفروشه ..باز کمتر از هزینه روز ساختش !!در میاره ! جالبتر اینکه ...مجتمع رو تخریب کنه ...و تبدیل به زمینش بکنه ...زمین خالی رو میتونه ۲۵ درصد بیشتر از قیمت فروش مجتمع با کلیه مستحدثات و امتیازاتش و زیربناش بفروشه ....اقدام هم کرده اما شهرداری اجازه نمیده !!°

نظر

• امیدازاد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 3746

ممنون از رفقا

به نظرم سرمایه گذاری در ملک ، بهترین آپشن ، خریدن زمین کشاورزی که آب داشته باشه هست. بخصوص زمین کشاورزی که اطراف و حومه شهر باشه عالیه! رشد این مدل زمین در سالهای آینده همچنان بالاتر از خونه و مغازه خواهد بود به نظرم.

مهدیخان ...عرضم به خدمت که به نظر شخص خودم سرمایه گذاری رو املاک تجاری در مقایسه با املاک مسکونی و کشاورزی مگر در موارد استثنا اشتباه هست ...الگوی تجارت و توزیع و مصرف در کشور تغییر کرده ...مخصوصا در بیزنس های خرد ...که مصرف کننده و متقاضی املاک تجاری هستند ..اجازه بدید یه تجربه عینی جالب براتون نقل کنم ...یکی از بستگان ما زمان احمدی نژاد که بحث وام زودبازده مطرح بود ..ملکی در یکی از شهرهای مرزی داشت که اون موقع بازارچه و تبادل کالا و واردات کالا انجام‌میشد ..ایشون اومد ملکی رو که داشت تغییر کاربری داد ...یه مجتمع تجاری احداث کرد...و وام زود بازدهی که برای احداث پارکینگ‌ عمومی قرار بهش بدن ..ندادن ..و با فروش ملک دیکه ..بالاخره تمامش کرد ...بعدش هم که شد رکود و گرانی ارز و بستن مرزها و باقی داستان ها...اما نکته جالبش این هست که مغازه ها رو نفروخته ..و اجاره میده با کلی دردسر وصول و استهلاک و درگیری با دارایی که بماند ...یه بار بحث شد و نشستیم حساب کردیم اگر کل مغازه ها رو امروز بتونه بفروشه ..باز کمتر از هزینه روز ساختش !!در میاره ! جالبتر اینکه ...مجتمع رو تخریب کنه ...و تبدیل به زمینش بکنه ...زمین خالی رو میتونه ۲۵ درصد بیشتر از قیمت فروش مجتمع با کلیه مستحدثات و امتیازاتش و زیربناش بفروشه ....اقدام هم کرده اما شهرداری بهش اجازه نمیده !!°

نظر

• shahin
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 2170

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                      من احساس میکنم توش موندند این بازار را چطور باید راه بندازند و بیشتر از این کاری از این حضرات بر نمیاد
                      نباید اجازه میدادند در این حد به خون کشیده شود . منظورم هفته قبل است و قبل تر ها

تنها کاری که از دستشون بر می اومد این بود که اعتماد را حفظ کنند که به بدترین شکل ممکن پایمال کردند و حالا برگشتش کار حضرت فیل است . به قول دوستمون برخی نمادها با شاخص 4 میلیونی شاید زیان ها جبران کنند

چند روز با صف زدن های سنگین برای خودرو تونستند به جونی بدند ، این نهایت هنرشون است
                      پول برای حمایت ندارند و قصد خرج کردن هم ندارند . همین که حقوقی ها کمی جلو خودشون را گرفتند یا به اجبار گرفته شده باور کنید داره بهشون فشار میاد ، حقیقی هم که پول وارد نمیکنه
                      با اندک تلنگری به بازار هم بیشترین اسیب را سهام بیشتر افت کرده می بینند که امروز انبوهی از انها صف فروش شدند

جبران ضررها صبر ایوب میخواهد . مورد داریم در این بازار که مشخصه هنوز موس موس میکنند برای شناسائی کف های جدید !!!

تیم اقتصادی دولت و وزیر اقتصاد به وضوح چیزی بارشون نیست.

چیزی هم بلد باشند یک سری مزخرفات تاریخ مصرف گذشته اقتصادی و بازی با اعداد متعلق به عهد تیغ علی شاه است که در این زمانه به جز تخریب اقتصاد حاصلی ندارد.
                      اشتباهات مضحکی که این حضرات در این مدت کوتاه انجام داده اند حتی از چشم یک مغازه بقالی هم پنهان نیست.

در زمانه ای که یک کد رمز ارز فاقد هرنوع ارزش ذاتی را با پشتوانه اعتماد و اعتبار به قیمت 62000 دلار ! و سهام شرکتی مثل تسلا را با p/e 600 می فروشند و از همه مهم تر زمینه گردش سریعتر جریان دلار را در همه کشورهای دنیا فراهم می کنند و قدرت پول کشورشان را بالا می برند ؛

یک عده نوابیق در کشور ما عکس این جریانهای حاکم در دنیا حرکت می کنند.
                      خیلی راحت شیرده ترین گاو دولت را سر بریدند و میلیاردها تومن پول را به به بازارهای رمز ارز و ... در جهت تخریب بیشتر پول ملی از کشور فرار ی دادند !!! .
                      ( شاید هم غرض و مرض باشد و به بازی گرفتن ملت زندانی در این مرز پرگهر )
                      آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2021/11/07, 16:45.

نظر

• dornaa
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1467

ممنون از رفقا

به نظرم سرمایه گذاری در ملک ، بهترین آپشن ، خریدن زمین کشاورزی که آب داشته باشه هست. بخصوص زمین کشاورزی یا باغچه کوچکی ...که اطراف و حومه شهر باشه، عالیه! رشد این مدل زمین در سالهای آینده همچنان بالاتر از خونه و مغازه خواهد بود به نظرم.

اینرو درنظر داشته باشید حرف اول واخر رو توتمام سرمایه گذاری ها ملک میزنه

اگر این منزل جنب منزلتان وهمچنین منزل شما کلنگی هست وقابل ساخت وتجمیع بهترین گزینه برای خرید است

نظر

• مرشد
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 682

بنده 3 جا سرمایه گذاری کردم 1)آپارتمان2) مغازه3)بورس
                          آپارتمان ده ساله بهترین بازدهی روداشته قیمتش170برابر شده و ماهانه5میلیون کرایه با کمترین دردسر
                          مغازه بیشترین وقت و انرژی رو گرفت وبازدهی 5 ساله 10 برابری داشته
                          بورس با کمترین بازدهی هرچی در آوردم بلعیده اگر پول هایی که توبورس آوردم زمین خریده بودم .....

نظر

• Arian02
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1709

در اصل توسط مرشد پست شده است View Post
                            بنده 3 جا سرمایه گذاری کردم 1)آپارتمان2) مغازه3)بورس
                            آپارتمان ده ساله بهترین بازدهی روداشته قیمتش170برابر شده و ماهانه5میلیون کرایه با کمترین دردسر
                            مغازه بیشترین وقت و انرژی رو گرفت وبازدهی 5 ساله 10 برابری داشته
                            بورس با کمترین بازدهی هرچی در آوردم بلعیده اگر پول هایی که توبورس آوردم زمین خریده بودم .....
                            عرض ادب
                            شما اولین فرصت پولتون رو از بورس بکشید بیرون اگر قرار بر سود بود طی این 10 سال حداقل در حد و اندازه آپارتمان باید برداشت میکردید نه کمتر و در این حد ...جلوی ضرر رو هر وقت بگیرید سوده

نظر

• H.samimi
                              عضو فعال
                              • Jan 2014
                              • 2092

سلام
                              این روزها، تقابل دو دیدگاه در میان اهالی بازار سرمایه خودنمایی می کند.
                              گروه اول ادعا می کنند که روزهای سبز یک بازی و فریب بیش نیست و از هر فرصتی برای خروج که نه برای فرار باید استفاده کرد.این گروه فکر می کنند کسانی که سهام می خرند قربانیان بی تجربه و بی عقلی هستند که مغز خر خورده اند و گرنه با وجود یک بازار بیست و چهارساعته بدون دامنه نوسان و حجم مبنا و چپ چپ نگاه کردن های ناظر بازار بورس و فرابورس چه دلیل منطقی وجود دارد که آدم پول بی زبانش را بیاورد توی بورس؟؟؟ با این ها که صحبت می کنید همیشه یک لیست بلند و بالا دارند از شرکتهایی که از اول سال یا از مرداد سال قبل چهل یا پنجاه یا هشتاد درصد افت قیمت داشته اند.حکشتی و خودرو و شپنا دلیل اصلی آن ها برای فرار از بازار است.معمولا اخبار دست اول جنگ در خلیج فارس،تحریم های جدید و عدم تصویب FATF و پیک چندم کرونا را باید از این ها پرسید.

گروه دوم ادعا می کنند این روزها ارزان ترین چیزها سهم است.این گروه برای اثبات حرفهایشان قیمت رب و خیارشور و مداد و خودکار را مثال می زنند.این گروه کسانی را که سهم نمی خرند افرادی بی تحلیل و بی عقل و فاقد منطق و خشک و دگم و متعصب و وطن فروش می دانند.افراد این گروه همیشه مثال هایی دارند برای سهامی که سقف قیمتی خود در سال گذشته را رد کرده اند.کچاد و کگل و هرمز و ارفع عمده پشتوانه سیستم تصمیم گیری آن هاست.این ها معمولا می دانند که پول صندوق توسعه ملی چه روزی و چه ساعتی واریز می شود و منشی نائب ریس دوم دفتر کمیسیون مخالفت با قیمت گذاری دستوری کی قرار است سخنرانی کند؟!

اما دسته سومی نیز بدون سر و صدا تمرکزشان را گذاشته اند را روی جزییات.روی محصولات و نرخ ها و اندازه بازار و سهم از بازار و حاشیه سود و طرح های توسعه.این ها کاری به کار کسی ندارند.کم اند و انگشت شمار.بخاطر همین یک گروه حساب نمی شوند.البته که این ها هیچ وقت یک گروه حساب نشده اند.معدودند.سرشان به اکسل خودشان و گزارشات روی کدال و گزارشات زیر کدال(به کدال نیامده)گرم است.این ها صبورند و کم حرف و کم حاشیه و کم ریسک و پرسود.اما کم اند..
                              این ها در برابر سوالات جنگ و تحریم همان جوابی را می دهند که در برابر سوالات حمایت از بازار.اصلا همین یک جمله دو کلمه ای را بیشتر بلد نیستند.#هیچی_نمیشه
                              #محمد_مشاری
                              @tahlilak

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

به نظرم زمان زیادی نمی گذره که شاهد تغییرات در کابینه دولت رئیسی باشیم!اولا هماهنگی بین اجزای اقتصادی/صنعتی دولت دیده نمیشه و ثانیا روز به روز ناکارآمدی این تیم بیشتر مشخص خواهد شد!خاندوزی،فاطمی امین و وزیر کار اولینِ این گزینه های تغییر می تونند باشند...
                                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

در حال کار...
                                X