جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • توپ4گوش
    ستاره دار (1)
    • Nov 2020
    • 2505

پاسخ : جــــو بــــازار

نقل و قول ::

همه فکر می کنند که تحلیل گری کار بی استرسی است.نشستن پشت مانیتور،بررسی و خواندن گزارشات و جمع آوری اطلاعات نهان و آشکار و نهایتا برآورد سود سال های آتی و محاسبه ارزش اگر کار راحتی نباشد کار بی دردسری است.

همه فکر می کنند که تحلیل گران آدم های درونگرا و کم حرف و‌خجالتی و عینکی هستند که دوست صمیمی و دشمن خونی ندارند.خنثای خنثی.ولرم.معتدل.

همه اشتباه می کنند.نمی دانند تفاوت زیاد ارزش برآوردی یک سهم با قیمت بازار چه بر سر روح و روان یک تحلیل گر می آورد.منظور از تفاوت بین ارزش برآوردی و قیمت ،بالاتر بودن معنا دار ارزش از قیمت است و گرنه فارغ از بازار خوب و بد بر حسب تجربه اکثر ارزش های برآوردی زیر قیمت های جاری در بازار است.یعنی اکثر تحلیل ها بر،نا ارزنده بودن سهم تاکید دارد.

سوالات مثل کلنگ می خورد توی مغز تحلیل گر.من اشتباه می کنم یا بازار؟من بیشتر می فهمم یا این همه فعال و تحلیل گر و حقیقی و حقوقی که برای پنج درصد سود حاضرند سر یکدیگر را گوش تا گوش ببرند؟

اگر من اشتباه می کنم کجای کارم ایراد دارد؟برآورد نرخ های فروش؟قیمت آتی دلار؟میزان تولید؟هزینه ها؟بهای تمام شده؟؟کجای این داستان لعنتی باور پذیر نیست؟کجا تخیلات تفکر منطقی من را از کار انداخته؟اصلا من چرا باید اشتباه کنم؟نکند با خودم سر لج افتاده ام و اشتباهات قبلی را دارم تکرار می کنم؟

اگر بازار دارد اشتباه می کند،از درک چه چیز عاجز شده است؟نرخ تورم؟یا بهره؟رونق بازار موازی ؟یا کسری بودجه؟

“اضطراب تحلیل”کشنده ترین استرس هاست.باید تجربه کرده باشی با حرف قابل انتقال نیست.وقتی تحلیل نشان می دهد که یک اختلاف ده برابری بین ارزش و قیمت وجود دارد،خواب و خوراک حرام می شود.آبی که مي افتد در لانه مورچه.نه می توانی و نه باید به کسی بگویی،نه می توانی آرام و بیخیال سر جایت بنشینی.نه می توانی داد و هوار کنی.شوخی نیست سرنوشت یک نسل می تواند عوض شود.اگر راه را عوضی نرفته باشی.شوخی نیست سهمی که ۱۰/۰۰۰تومان می ارزد در حال معامله شدن با قیمت ۱/۰۰۰ تومان است.بدون اهرم یک سود هزار درصدی.با اهرم یک سود خدا درصدی.این اضطراب کشنده نیست؟!

همه فکر می کنند تحلیل گری کار راحت الحلقومی است.همه اشتباه می کنند.این ها اضطراب تحلیل را تجربه نکرده اند.
    شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• EHSANI
      ستاره‌دار(3)
      • Sep 2020
      • 2151

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post

خدا را شکر دیوار کج دو غول زیانساز خودرویی خیلی بالا نرفت و همینجا فرو رویخت وگرنه آواربرداری اون خیلی سخت میشد.
      راه سهم ها باید از هم جدا بشه و بازار تحلیل پذیر بشه
      دوباره،وگرنه فعلا یه جورایی داریم قمار میکنیم.
      والا از اولش هم چیزی جز قمار نبود /:.yead.:/
      ولی از وقتی دولت و مجلس یکدست شدند،
      دیگه تو قمار هم تقلب و دزدی می کنند !
      نگرش ، همه چیز است .

نظر

• EHSANI
        ستاره‌دار(3)
        • Sep 2020
        • 2151

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
        سوالات مثل کلنگ می خورد توی مغز تحلیل گر.من اشتباه می کنم یا بازار؟من بیشتر می فهمم یا این همه فعال و تحلیل گر و حقیقی و حقوقی که برای پنج درصد سود حاضرند سر یکدیگر را گوش تا گوش ببرند؟
        اتفاقاً من هم قبلاً با این کلنگ خیلی درگیر بودم ولی حال نه .

سوال اینه که چه چیزی باعث میشه مردم، سهام ارزنده رو نمیخرند ولی سهام بی ارزش رو میخرند

مشکل در ارزشگزاری نیست ، مشکل در زاویه ارزش است.

مثلاً من سهم رو تحلیل میکنم میبینم سال دیگه اینقدر سود تولید میکنه و P/E خوبی داره

اما پیش فرض اینه که همه سهامداران مثل آدمیزاد سهم بنیادی بخرند و برای بلند مدت نگهداری کنند و فقط به سود مجمع چشم داشت دارند و هرگز دنبال فروش سهم خوب نیستند
        به عبارتی ؛
        ما فرض را بر این گذاشتیم که همه سهامداران ، وارن بافت هستند

خب این فرضِ جناب تحلیلگر ، مطلقاً غلط است

از فرض غلط ، نتیجه درست به دست نمیاد
        این فرض حتی در خود وال استریت هم صدق نمیکنه .

علاوه بر اون ، سهام بسیاری هست که سود بسیار میسازد یا املاک و دارایی های بسیار دارد...

اما سهامدار این شرکت ایمان دارد که به اندازه سهمش، از این سود و املاک و دارایی ، بهره مند نخواهد شد.

سود را یا به شرکتهای فرعی منتقل میکنند یا توسط دولت مفتخوری میشه یا به خاطر تحریم نصف اون سود حذف میشه

املاک و دارایی ها هم به شکل درستی مدیریت نمیشه که باعث سودسازی بیشتر بشه.
        یا اینکه حقوقی با حمایت قانون ، حق سهامدار خرد حقیقی رو میخوره
        یا حقوقی قیمت سهم کنترل میکنه تا در آینده که به پولی رسید بتونه حجم بیشتری از سهم رو خریداری کنه

---------------------------------------------

خلاصه که به جناب تحلیلگر باید گفت اینجا ایرانه .
        مردم از آینده خودشون بیمناک هستند
        و به تبع اون به مثل غریق به هر علفی چنگ میزنند.
        کسی که خرج ماهیانه خونواده را از بورس تهیه میکنه نمیتونه بلند مدتی سهامداری کند
        خیلی از سهامداران در شرایطی هستند که علی رغم میل باطنی ، نمیتونند آموزه های وارن بافت را اجرا کنند!

تحلیلگر ، سهم رو می شناسه ولی بازار رو نمی شناسه
        باید بپذیریم که ما نمی تونیم جهت بازار را به جهت دلخواه خودمون تغییر بدهیم
        بازار راه خودشو میره ، کسی که نمیتونه این راه رو درست پیش بینی کنه، اشتباه کرده

بازار هرگز اشتباه نمیکند !

.
        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• پروواز
          ستاره‌دار(6)
          • Sep 2020
          • 5236

رکورد تورم و گرانی اقلام خوراکی در چند ماه اخیر زده شد، اکثرا بالای ۵۰ درصد طی فقط چند ماه افزایش قیمت داشتن!
          با این گرانی و تورم افسار گسیخته چجوری مردم دلشون میاد سهامشون را در یک پنجم قیمت بفروشن! البته بی اعتمادی عجیبی ایجاد کردن با شبیخونی که پارسال به سرمایه های مردم در بورس زدن.

نظر

• فین
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1158

خودرو و سایپا بسته شدند بقیه بازار کلا بالا می رود. بعدا خودرو و سایپا هم با 20 درصد مثبت باز می شوند.

نظر

• ققنوس14
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 1545

بخاطر اينه كه پول تو بازار كمه
              مجبورن با اين ترفند بازار را رو به بالا ببرند تا زمانيكه منابع مالي آزاد بشه
              جالبه تاريخ بازگشايي خودرو رو زده 9/2
              آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• zess
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 3107

به نظر میرسه بحث شناورسازی قیمت حامل های انرژی و خوراک صنایع جدی هست

نظر

• کلاغ
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 323

در اصل توسط کلاغ پست شده است View Post
                  مشخصه این حجم بسیار مفیده
                  این نوع معاملات عادی نیست و حتما برنامه ای پشتش هست
                  اخرین باری که بالای 2 میلیارد حجم خورده مربوط به بیش از 1 سال پیشه
                  البته من خودرو ندارم
                  چه صف خریدی داشت امروز که متوقف شد

جالب این اساتید تلگرامی با دهها هزار کاربر همگی خبر از خالی کردن خودرو و ورود پول چرخشی از خودرو به پالایشی داشتن

این کاره نیستید

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                    بدون شناور کردن نرخ ارز ، انجام این کار فایده ای نداره !

نظر

• اوشنوس
                      ستاره دار(3)
                      • Dec 2015
                      • 880

با اینکه لیداران بازار امروز متوقف شدند! اما...

مقاومت 1450000 واحد به راحتی شکسته شد

در اصل توسط اوشنوس پست شده است View Post
                      شاخص کل

در یک قدمی عبور از سد مقاومتی 1450000 واحد

فردا ببینیم چیکار میکنه ...

نظر

• کلاغ
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 323

دولت حتما چنین کاری خواهد کرد

صنایع مفتبر و مفتخوری چون فلزی و پترویی و سایر غارتگران باید فیتیله را پایین بکشن

من خودم سالها در فولاد مبارکه فولاد خوزستان و مس سرچشمه و پالایشی و پترویی و اکثر صنایع بزرگ ایران کار کردم

این صنایع نه تنها محیط زیست را به شدت تخریب میکنند (برداشت بی رویه آب، آلودگی هوا، آلودگی خاک) بلکه تمامی هنر این صنایع استفاده از رانت انرژی ارزان و مواد اولیه ارزان بوده است

البته بگذریم که دولت خودش بیشترین سهم را از سود این صنایع می برد

ولی افزایش نرخ حاملها میتونه این شرکتهای فشل را به فکر بهبود فرایند بندازه

شرکتهایی که با تکنولوژی 60 سال پیش همچنان کار میکنند

البته نا گفته پیداست که افزایش نرخ حاملها منجر به افزایش نرخ محصولات نیز خواهد شد و این دور باطل همچنان ادامه دارد

در هر صورت ریسک فعلی بازار ما همین بحث حاملهای انرژی است که دولت با توجه به کسری بودجه حتما انجامش خواهد داد

نظر

• فین
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1158

احتمالا امروز بانکی ها ( بخصوص صادرات - تجارت ) یک حرکت تا صف خرید خواهند داشت.

نظر

• "Midas"
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 2483

در اصل توسط فین پست شده است View Post

توقف وبملت فعلا لنگرگاه گروه بانکی شده،

باز شدنش و یک حجم بالا میتونه استارت گروه باشه.
                            بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                            ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• بورس باز قهار
                              عضو فعال
                              • May 2020
                              • 1979

پمپاژ ارز صادراتی پتروشیمی‌ها به بازار ثانویه و تعیین قیمت خوراک آنها طبق قیمت ارز غیردولتی، از جمله گمانه‌‌هایی است که پیرامون تغییرات صنعت پتروشیمی در بسته ارزی دولت وجود دارد.

فعالان اقتصادی کشور از جمله فعالان صنعت پتروشیمی، روز گذشته را در انتظار و بحث درباره «بسته جدید ارزی دولت» گذراندند. این بسته که به منظور ساماندهی بازار ارز از سوی دولت طراحی شده است، می‌تواند حاوی تحولات چشمگیری برای صنعت پتروشیمی ایران باشد.

کارشناسان با توجه به نشانه‌های موجود از تصمیم دولت، تنها به حدس و گمان‌هایی پیرامون محتویات این بسته ارزی پرداخته‌اند. پمپاژ ارز صادراتی پتروشیمی‌ها به بازار ثانویه و تعیین قیمت خوراک آنها طبق قیمت ارز غیردولتی، از جمله گمانه‌‌هایی است که پیرامون تغییرات صنعت پتروشیمی در بسته ارزی دولت وجود دارد.

چنانچه گمانه‌های یاد شده با تصمیم دولت و بانک مرکزی شکل عملیاتی به خود بگیرد، تحولاتی به همراه خواهد داشت که می‌تواند به حذف رانت 10 ساله قیمتی در صنعت پتروشیمی منجر شود. از دیگر سو با اجرای چنین تصمیمی می‌توان به تقویت بعد رقابتی در شرکت‌های پتروشیمی نیز امیدوار بود.

این دو تحول در حالی می‌تواند در بلندمدت صنعت پتروشیمی ایران را در مسیر رشد و توجه به توسعه زنجیره ارزش قرار دهد، که اتخاذ تصمیمات نادرست مانند تداوم ارائه یارانه در قیمت خوراک می‌تواند باعث تداوم بی‌انگیزگی در زمینه‌‌های یاد شده شود. در عین حال نگرانی‌هایی از مانع شدن گروه‌‌های ذی‌نفع از حذف رانت در صنعت پتروشیمی نیز در میان کارشناسان وجود دارد.

علت اصلی شکل گرفتن احتمالاتی در رابطه حذف اجبار دولت به عرضه ارز پتروشیمی‌ها در سامانه نیما، اختلاف قیمت چشمگیری است که میان نرخ ارز دولتی (حدود 4200 تومان) و ارز بازار آزاد (حدود 28 هزار تومان) وجود دارد.

این اختلاف قیمت‌ چشمگیر، طی چند ماه گذشته مهم‌ترین مانع برای پایبن ماندن پتروشیمی‌ها بر قرار خود با دولت مبنی بر ارائه ارز صادراتی خود در سامانه نیما در مقابل دریافت تخفیف خوراک، بوده است. این اقدام پتروشیمی‌ها، در حالی رانت چشمگیری در بازار محصولات پتروشیمی ایجاد کرده و مسیر نقدینگی را از حرکت به سمت تولید بازداشته است، که بسیاری از کارشناسان احتمال می‌دهند دولت در بسته ارزی خود که در جلسه روز شنبه شورای عالی هماهنگی اقتصادی با حضور سران سه قوه به تصویب رسیده است، با پمپاژ ارز صادراتی پتروشیمی‌ها به بازار ثانویه موافقت کرده باشد.در صورت اتخاذ چنین تصمیمی از سوی دولت، منطقا نرخ خوراک شرکت‌های پتروشیمی نیز باید هم‌پای نرخ ارز آزاد با تغییراتی همراه باشد، زیرا پیش از این دولت با پذیرفتن شرط شرکت‌های پتروشیمی برای ارائه ارز صادراتی خود در سامانه نیما، نرخ خوراک آنها را بر اساس نرخ اقلام ضروری یا همان 3800 تومان محاسبه می‌کرد

لزوم ایجاد شفافیت در صنعت پتروشیمینگاهی به گذشته نشان می‌دهد که پس از جهش نرخ ارز در سال 90 که منجر به ایجاد اختلافی چشمگیر میان نرخ دلار دولتی و آزاد شد، رانت سنگینی در بخش‌های مختلف اقتصاد از جمله صنعت پتروشیمی به‌وجود آمد. این رانت با جهش ارزی که از ابتدای امسال رقم خورد، بار دیگر تشدید شده و نا‌بسامانی‌هایی ایجاد کرده است. قیمت خوراک گاز طبیعی به صنعت پتروشیمی، چیزی حدود 13-15 سنت در هر مترمکعب عرضه می‌شود. این نقطه‌ای است که سود گروه‌های ذی‌نفع از رانت موجود را به حداکثر می‌رساند

نظر

• فین
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1158

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                                بیست دقیقه بیشتر طول نکشید. نوع معاملات داد می زد که می خواهم صف خرید شوم.

نظر

در حال کار...
                                X