کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
قانون من دراوردی
امروز قصد حذف اردر در بازگشایی قبل 9 داشتم.هر کار کردم نشد.و سفارش انجام شد
کاشف به عمل امد که (ویرایش و یا حذف سفارش از ساعت 8:55 الی 9 امکان پذیر نمی باشد.)
متاسفم/:.ohno-smiley.:/
کارگزاری ها روز به روز بدتر میشن با این سیستم یکپارچه شون
یوخ دَدَ/:.zzzzzz.:/
قانون من دراوردی
امروز قصد حذف اردر در بازگشایی قبل 9 داشتم.هر کار کردم نشد.و سفارش انجام شد
کاشف به عمل امد که (ویرایش و یا حذف سفارش از ساعت 8:55 الی 9 امکان پذیر نمی باشد.)
متاسفم/:.ohno-smiley.:/
کارگزاری ها روز به روز بدتر میشن با این سیستم یکپارچه شون
یوخ دَدَ/:.zzzzzz.:/
دوست عزیز چند ماهه این قانون وجود دارد. شما اطلاع نداشتید ؟
ارزش بازار فولاد مبارکه از ارزش بازار تمام بانکهای بورسی ( بیش از 20 بانک ) بیشتر شده است!!!!!! ارزش بازار فولاد مبارکه تقریبا دو برابر ارزش بازار تمام صنعت خودرو بورسی کشور شده است.!!!!! ان وقت دوستان می گویند سهم خودرویی و بانکی آشغال هستند و فولاد سودده است. تا چند سال قبل ارزش بازار فولاد با بانک ملت و ایران خودرو برابر بود.
ارزش بازار فولاد مبارکه از ارزش بازار تمام بانکهای بورسی ( بیش از 20 بانک ) بیشتر شده است!!!!!! ارزش بازار فولاد مبارکه تقریبا دو برابر ارزش بازار تمام صنعت خودرو بورسی کشور شده است.!!!!! ان وقت دوستان می گویند سهم خودرویی و بانکی آشغال هستند و فولاد سودده است. تا چند سال قبل ارزش بازار فولاد با بانک ملت و ایران خودرو برابر بود.
نکته بسیار مهمی اشاره کردی که متاسفانه از تحلیل خیلی ها خارج شده
الان پتروشیمی ها به خاطر یه سود ارزش انها 200-100 درصد از اول سال افزایش پیدا کرده واقعا خنده دار شده مگه چه خبره ، این حباب بازی کی متوقف خواهد شد
ببینید دوستان. بورس همیشه آینده را می خرد نه حال را. به نظر شما تا انتهای امسال ( 5 ماه دیگر ) احتمال اینکه چهار سهم ( خودرو - خساپا- صادرات - تجارت ) قیمت 300 تومان را ببینند چقدر است؟ و احتمال اینکه مثلا فولاد مبارکه قیمت 1800 تومان را ببیند چقدر است ؟ به نظر من احتمال اولی بالای 80 درصد و احتمال دومی کمتر از 10 درصد است. پس پول درشت برای بازدهی 40 تا 50 درصد در بازه 5 ماهه همان سهام خودرویی و بانکی را می خرد.
ببینید دوستان. بورس همیشه آینده را می خرد نه حال را. به نظر شما تا انتهای امسال ( 5 ماه دیگر ) احتمال اینکه چهار سهم ( خودرو - خساپا- صادرات - تجارت ) قیمت 300 تومان را ببینند چقدر است؟ و احتمال اینکه مثلا فولاد مبارکه قیمت 1800 تومان را ببیند چقدر است ؟ به نظر من احتمال اولی بالای 80 درصد و احتمال دومی کمتر از 10 درصد است. پس پول درشت برای بازدهی 40 تا 50 درصد در بازه 5 ماهه همان سهام خودرویی و بانکی را می خرد.
تقدیم به خوانندگان تاپیک جو بازار ...
تحلیل های اشتباه در مورد بازار را به وفور در این تاپیک مشاهده کردم , لازم بود جهت شفاف سازی علت تکنیکالی رشد گروه بایدنی بورس اینجا هم درج شود ...
............................
بدیهی است که جنس سوپرایز های بنده تکنیکالی باشد ...
ابتدا از کلیه خوانندگان محترم تقاضا دارم , این نوشته ها را مبنای تصمیم گیری در معاملات قرار ندهند ...
همانگونه که قابل حدس بود، بازیه گروه خودرو دست کم هیجان خرید روزهای قبل تمام شده است!
و دلیلش هم خبر افزایش قیمت کارخونه بود و ربطی به توافق و بایدن و ... دیگران نداشت:D
به زودی ملت حساب میکنن که با افزایش قیمت کارخونه ای اینها هم ، به این زودی گروه خودرو از زیان در نمیاد. هرچند آثار مثبت صفهای خرید چند روزه ممکنه تا مدتی ادامه دار باشه ولی به نظرم (ممکنه اشتباه کنم) گروه خودرو از این به بعد بعید هست که اندازه متوسط بازار رشد کنه (اگر نگیم اصلاح بیشتری از بازار هم خواهد کرد)
در بازارهای خرسی بایدبه شدت از سهام زیان ده و بی بنیاد دوری کرد.
این نمادها مناسب نوسانگیری و بخصوص بازارهای به شدت هیجانی و گاوی (مثل اول سال 1399) هستند.
و در آن فضا خیلی بیشتر از سهام بنیادی هم رشد میکنند! شبیه نوسانی که گروه خودرو طی دو سه روز قبل داد! و عرضه میلیاردی طی دو روز گذشته:D
ولی در بازارهای خرسی که معامله گران به شدت محافظه کار میشوند و ریسک گریز، سهام دی پی اس دار به مراتب بهتر هستند و ریسک کمتری دارند.
فعلا دلار در مدار صعود هست ولی بورس چه بلحاظ افزایش حجم معاملات و چه قیمت به سختی داره متعادل میشه! ولی به نظر میرسه که کم کم شاهد تعادلی در بازار باشیم. امیدوارم حجم معاملات اقلا در همین سطح بمونه
به نظرم میرسه فقط اگر ریسک قیمتگذاری دستوری بنحوی از سر بازار کم بشه، اونوقت بورس شاهد یک صعود شارپ خواهد بود....کاری که مسئولین دلسوز! اگر واقعا دلشان میخواهد بورس از بحران خارج شود ، باید انجام دهند...که بعیده انجام بدهند..
حدس میزنم چند روزی بازار شاهد نوسانهای سنگین باشه. ولی شاخص متعادل بمونه. یعنی در بازار همه مدل سهم از صف فروش تا صف خرید خواهیم داشت و شاهد شیفت معامله گران در گروه های مختلف خواهیم بود...... لذا توصیه من به شما و خودم این است که ریسک اضافی کردن در این بازار مجاز نیست!
در ضمن فرصت خوبی برای اصلاح سبد طی روزهای آینده خواهدبود.... که با توجه به ریسکهای مهم بازار(قیمت گذاری دستوری، قیمت دلار و صادراتی ها و ....) ارتباطش با هریک از گروه ها نسبت به اصلاح سبد اقدام کرد
مانا باشید
درود ...
بازار را نمیشه با خواسته های درونی و تمایلات خودمان تحلیل کنیم ...
دوستان بنظرتون منفی امروز گروه شیمیایی چی میتونه باشه؟
صرفا بحث خوراک که برخی توی بوق کردند ؟
یا تکنیکالی هست؟
درود
البته تکنیکالی
اولا افزایش حامل های انرژی 100 درصد ولی مقدارش مشخص نیست
دومین دلیل قطعی گاز هست که تو زمستان امسال رخ خواهد داد
سوما اینها شاخص رو از 1150 اوردند تا 1600 ، اکثرشو در حدود 100 تا 150 رشد کردند ، در بهارین حالت و نقطه سقف خودشون هستند حقوقی ها مدتهاس در حال فروش هستند
البته خوبهایی هم دارن
نظر