جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • djdream
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 3997

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط کلاغ پست شده است View Post
    دولت حتما چنین کاری خواهد کرد

صنایع مفتبر و مفتخوری چون فلزی و پترویی و سایر غارتگران باید فیتیله را پایین بکشن

من خودم سالها در فولاد مبارکه فولاد خوزستان و مس سرچشمه و پالایشی و پترویی و اکثر صنایع بزرگ ایران کار کردم

این صنایع نه تنها محیط زیست را به شدت تخریب میکنند (برداشت بی رویه آب، آلودگی هوا، آلودگی خاک) بلکه تمامی هنر این صنایع استفاده از رانت انرژی ارزان و مواد اولیه ارزان بوده است

البته بگذریم که دولت خودش بیشترین سهم را از سود این صنایع می برد

ولی افزایش نرخ حاملها میتونه این شرکتهای فشل را به فکر بهبود فرایند بندازه

شرکتهایی که با تکنولوژی 60 سال پیش همچنان کار میکنند

البته نا گفته پیداست که افزایش نرخ حاملها منجر به افزایش نرخ محصولات نیز خواهد شد و این دور باطل همچنان ادامه دارد

در هر صورت ریسک فعلی بازار ما همین بحث حاملهای انرژی است که دولت با توجه به کسری بودجه حتما انجامش خواهد داد
    اگه پتروشیمی و فولادی ها نبودن دلار الان بالای ۱۰۰ هزار تومن بود

نظر

• دودو
      ستاره دار(3)
      • May 2020
      • 1280

در اصل توسط کلاغ پست شده است View Post
      دولت حتما چنین کاری خواهد کرد

صنایع مفتبر و مفتخوری چون فلزی و پترویی و سایر غارتگران باید فیتیله را پایین بکشن

من خودم سالها در فولاد مبارکه فولاد خوزستان و مس سرچشمه و پالایشی و پترویی و اکثر صنایع بزرگ ایران کار کردم

این صنایع نه تنها محیط زیست را به شدت تخریب میکنند (برداشت بی رویه آب، آلودگی هوا، آلودگی خاک) بلکه تمامی هنر این صنایع استفاده از رانت انرژی ارزان و مواد اولیه ارزان بوده است

البته بگذریم که دولت خودش بیشترین سهم را از سود این صنایع می برد

ولی افزایش نرخ حاملها میتونه این شرکتهای فشل را به فکر بهبود فرایند بندازه

شرکتهایی که با تکنولوژی 60 سال پیش همچنان کار میکنند

البته نا گفته پیداست که افزایش نرخ حاملها منجر به افزایش نرخ محصولات نیز خواهد شد و این دور باطل همچنان ادامه دارد

در هر صورت ریسک فعلی بازار ما همین بحث حاملهای انرژی است که دولت با توجه به کسری بودجه حتما انجامش خواهد داد
      واقعا از شما چنین تحلیل ضعیفی را انتظار نداشتم
      اولا که بقول دوستمون نجیمی اگر دلار همین صنایع وجود نداشت الان دلار آزاد بجای ۲۸۳۰۰ حداقل ۱۰۰ هزار تومن بود
      دوم و مهم اینه که این شرکتها اگر حامل‌های انرژی و مواد اولیه را به قول شما مفت میخرند از اون طرف دارند دلار خودشون ۲۰ درصد زیر قیمت به دولت عرضه میکنند محاسبه اش خیلی ساده است حامل‌های انرژی را به قیمت صادراتی و دلار این شرکتها را بازار آزاد حساب کنید تا بفهمید بازنده فعلا این شرکتها و سهامدارانشون هستند!
      ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
      ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• "Midas"
        عضو فعال
        • Oct 2013
        • 2483

این هم از last straw
        --

علی صوفی، فعال سیاسی در این رابطه به آفتاب یزد گفت

« در کل اصولگرایان هزینه زیادی پرداختند تا آقای رئیسی بر صندلی ریاست جمهوری تکیه بزند اما حالا چون انتظاراتشان برآورده نشد، می‌خواهند سفره خودشان را از ابراهیم رئیسی جدا کنند. شبیه این اتفاق سال 96 برای آقای روحانی رخ داد، او پایگاه رای مردمی بالایی داشت اما شرایط طوری رقم خورد که خیلی زود اسباب نا امیدی مردم فراهم شد. امروز هم شاهد همین اتفاق برای آقای رئیسی هستیم چرا که پر واضح است شعارهای اصولگرایان در زمان انتخابات بی‌اساس بوده و انتظاراتی هم که به وجود آورده‌اند بی‌اساس بوده است.»
        وی تاکید کرد:« از سوی دیگر نا کارآمدی تیم اقتصادی آقای رئیسی و نا هماهنگی آن‌ها خیلی سریع بروز پیدا کرد؛ نشانه‌های زیر پا گذاشتن اصل شایسته سالاری و اختلافات درونی نیز بر این موضوع دامن زد و حالا هم مجلس سعی دارد خودش را از این موضوع مستثنی کند به همین دلیل هم سریع و صریح اعتراض خودش را نسبت به دولت نشان می‌دهد تا فردا روزی مورد اعتراض مردم قرار نگیرند. در واقع نمایندگان به این فکر می‌کنند که چرا باید هزینه دولت را آن‌ها بپردازند چون آن‌ها بهتر از هر کسی از ناکارآمدی دولت مطلع هستند به همین دلیل هم علنا اعتراض خود را نشان می‌دهند.»

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
        ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• دودو
          ستاره دار(3)
          • May 2020
          • 1280

دوستانی که از ارزش بازار بالای شرکتهای دلاری بازار تعجب و گله میکنند متاسفانه الفبای بورس را هم بلد نیستند!
          ارزش بازار امروز یک شرکت از ضرب تعداد سهام در قیمت روز هر سهم به دست میاد!
          تعداد سهام که ثابته پس میمونه قیمت روز
          حالا بفرمایید ببینیم مثلاً فولادی که نیمه اول سال بدون سود حاصل از سرمایه گزاری ۱۲۰ تومن ساخته و امسال حداقل ۲۵۰ تومن میسازه آیا قیمت ۱۲۰۰ تومن براش گران هست!؟ یا شپدیسی که تا ۱۵ آینده حداقل ۵۰۰۰ تومن سود تقسیم می‌کنه قیمت ۲۰ تومنی براش گرانه!؟
          ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
          ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• ordeal
            عضو فعال
            • Apr 2012
            • 608

از نهم آبان ماه 1400 یعنی کف شاخص هموزن تا به امروز
            24567 میلیاردتومان ورود نقدینگی و 14989 میلیارد تومان خروج نقدینگی داشتیم
            میانگین تعدادی شرکت ها در این مدت 339 شرکت مثبت و 265 منفی بوده
            در این مدت دلار سنا 3.4 درصد افزایش یافته

از سقف شاخص در شهریور تا کف اون در ابان ماه میانگین تعدادی 213 شرکت مثبت و 393 شرکت منفی بودند.
            در این مدت نرخ سنا 4.7 درصد نزول کرده بود
            آخرین ویرایش توسط ordeal؛ 2021/11/10, 13:56.
            اول دفتر به نام ایزد دانا
            صانع پروردگار حی توانا

نظر

• فین
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1158

در اصل توسط djdream پست شده است View Post
              دلیلش رو تو صورت سود و زیان جستجو کن
              سود و زیان الان بله. ولی سود و زیان سال آینده چطور ؟ به نظرت سال آینده هم قیمت جهانی کمودیتی ها همین قدر است یا کمتر ؟

نظر

• اوشنوس
                ستاره دار(3)
                • Dec 2015
                • 880

شاخص کل از روز شنبه میتواند با یه کندل پرقدرت ابرکومو را بشکند و به صعودش ادامه دهد به امید حق

نظر

• Dexterous
                  ستاره‌دار(35)
                  • May 2012
                  • 694

هوچی گر اعظم یا پارازیت انداز سایبری :D

یک پیش بینی در قواره های سوپر پیش بینی بهرام تالار بورس بده ...

تا ما و خوانندگان دعاگوی شما شویم ....
                  .
                  .
                  باشه...اصلا من در ثاخت 1000 تومنی گیر کردم/:.tonguesmiley:./...از الان مهمه دیگه...شما داری میگی از الان سایپا...منم دارم میگم از الان ثاخت...اینم ادعای ایجابی که منتظرش بودی و قرار بود بابتش دعام کنی/:.yead.:/ (من مثل تو از-خود-متشکر نیستم که هنوز هیچی نشده لقب سوپر پیشبینی بهش بدم)

تخریب چی ها مجددا به ایده های بنده حمله کنید ...
                  .
                  .
                  کسی با ایده هات کاری نداره...اونا رو بذار در کوزه...یا باهاشون یه قل دو قل بازی کن...مشکل من با روش هوچی گرانه ته! تامام.

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post

سایپا و خودرو 100 تومان , ثاخت 1000 تومان !! به قول معروف زرشک ...!!

احسنت...چیزی که میخواستم ازت بشنوم رو گفتی...ایول!
                  که ثاخت 10 برابر سایپا بشه، زرشک! آره؟
                  بسیار هم عالی...منتظر میمونیم...شیش ماه و یک سال دیگه مرور میکنیم که کی پارازیت انداز سایبری بود و کی صاحب "ابر پیشبینی"/:.yead.:/
                  .

.
                  برای ثبت در حافظه تاریخی تاپیک (به قول خودت/.:biggrinsmiley.:/)
                  نمودار زیر نسبت سایپا به ثاخت هست. واگرایی بین قیمت و rsi اون هم در چارت سه ماهه مشهوده..من ادعا میکنم اگه صبر 2-3 ساله داشته باشیم تغییرات نمودار بسیار بیشتر از چیزی که خطاب بهش گفتی زرشک هم خواهد بود...اما عجالتا رسیدن نسبتشون به 0.1 (مثلا سایپای 100 تومنی و ثاخت 1000 تومنی) رو ملاک میگیریم...6 ماه دیگه و یه سال دیگه میارم بالا این پست رو ببینم کجای کاریم...البته اگه تا اون زمان "ماموریت مامور مخصوص حاکم بزرگ ، بهرام" در این سایت تمام نشده باشه!
                  .

.
                  آخرین ویرایش توسط Dexterous؛ 2021/11/10, 14:13.
                  Dexter is to kill killers
                  DEXTEROUS too
                  من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• الکساندر آلخین
                    ستاره‌دار(4)
                    • Jun 2013
                    • 827

سلام و عرض ادب... بنده هم با ثاخت کاملا موافقم... البته با سایپا هم مشکلی ندارم. اما اگر سایپا بشه 1000 تومن ثاخت باید بشه 5000 تومن.... نمودارهای مربوط به ثاخت به همراه موج شماری هم چند روز قبل در صفحه ی 61 تاپیک ثاخت ارسال کرده ام.. جایی که دقیقا روی کف 180 تومانی بود....
                    هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

• توپ4گوش
                      ستاره دار (1)
                      • Nov 2020
                      • 2505

پاسخ : هوچی گر اعظم یا پارازیت انداز سایبری :D

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post
                      .
                      .
                      باشه...اصلا من در ثاخت 1000 تومنی گیر کردم/:.tonguesmiley:./...از الان مهمه دیگه...شما داری میگی از الان سایپا...منم دارم میگم از الان ثاخت...اینم ادعای ایجابی که منتظرش بودی و قرار بود بابتش دعام کنی/:.yead.:/ (من مثل تو از-خود-متشکر نیستم که هنوز هیچی نشده لقب سوپر پیشبینی بهش بدم)

.
                      .
                      کسی با ایده هات کاری نداره...اونا رو بذار در کوزه...یا باهاشون یه قل دو قل بازی کن...مشکل من با روش هوچی گرانه ته! تامام.

احسنت...چیزی که میخواستم ازت بشنوم رو گفتی...ایول!
                      که ثاخت 10 برابر سایپا بشه، زرشک! آره؟
                      بسیار هم عالی...منتظر میمونیم...شیش ماه و یک سال دیگه مرور میکنیم که کی پارازیت انداز سایبری بود و کی صاحب "ابر پیشبینی"/:.yead.:/
                      .

.
                      برای ثبت در حافظه تاریخی تاپیک (به قول خودت/.:biggrinsmiley.:/)
                      نمودار زیر نسبت سایپا به ثاخت هست. واگرایی بین قیمت و rsi اون هم در چارت سه ماهه مشهوده..من ادعا میکنم اگه صبر 2-3 ساله داشته باشیم تغییرات نمودار بسیار بیشتر از چیزی که خطاب بهش گفتی زرشک هم خواهد بود...اما عجالتا رسیدن نسبتشون به 0.1 (مثلا سایپای 100 تومنی و ثاخت 1000 تومنی) رو ملاک میگیریم...6 ماه دیگه و یه سال دیگه میارم بالا این پست رو ببینم کجای کاریم...البته اگه تا اون زمان "ماموریت مامور مخصوص حاکم بزرگ ، بهرام" در این سایت تمام نشده باشه!
                      .

.
                      درود بر شما

دوست عزیز بنده کاری به بحث شما با بهرام خان ندارم و قصد ورود به ان نیز ندارم

اما فقط خواستم از شما تشکر کنم چون حقیقتا بنده از شما دارم سهامداری و صبوری را میاموزم شما برای بنده نماد صبوری با سهم هستید که دچار هیجان در کم و زیاد شدن بازار نمیشوید

بنده از شما دارم میاموزم و رفتار شما باعث شده با سهام خودم صبور باشم بمانم و در سود بیشتر بروم

البته بنده از همه کاربران فهیم و اساتید سایت ممنونم و میاموزم از انها و پستهای انها را لایک میکنم و یادم میماند از چه کسی چه چیزی را اموخته ام که این مورد شما حقیقتا با لایک جبران نمیشد فدای مهربانیت...
                      شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• djdream
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 3997

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                        سود و زیان الان بله. ولی سود و زیان سال آینده چطور ؟ به نظرت سال آینده هم قیمت جهانی کمودیتی ها همین قدر است یا کمتر ؟
                        به نظر میاد کاهش و افزایش خاصی نداشته باشه جزییاتش تو وبلاگم نوشتم

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post
                          .
                          .
                          میخوام برهانی ارائه کنم بر اینکه بازار چه راحت چند باره و چند باره فریب خواهد خورد
                          دیدین میگن اونایی که از بازار رفتن دیگه بر نمیگردن، چون دولت جیبشون رو زده و اینا یادشون نخواهد رفت
                          میخوام بگم چنین نیست...چرا؟؟ چون وقتی اینجا که یه سایت تخصصیه و کاربراش انواع دوز و کلک رو دیدن اینجور راحت بازی میخورن...حساب عوام مشخصه که چه خواهد بود
                          .
                          .
                          .
                          خودش که عادت داره جلو جلو توهم بزنه که پیش بینیهاش درست در اومده...بذار یه بارم ما به روش بیاریم که چی گفته و چی شده! و به روش خودش هم اینکار رو میکنم...به قول معروف "شغال بیشه ی مازندران را...نگیرد جز سگ مازندرانی"/:.yead.:/
                          .
                          .
                          جالبه که دقیقا الگو تکرار میشه....یه خط روند غیر مهم میشکنه...اینو نشونه این میگیره که بازی عوض شده... و یه تغییر کوتاه مدت رو مترادف میگیره با چرند بودن نظرات مخالف که در افق بلند مدت بیان شده بودن...بعد شروع میکنه حمله کردن به کسایی که نظر متفاوت داده بودن و برا خودش نوشابه باز میکنه...بازی کی عوض میشه؟؟ وقتی چرند بودن حرفاش معلوم شد...یه قهر سوری راه میندازه...و وقتی برمیگرده به روی مبارک نمیاره که چی گفته بوده...خب خسته نباشی دلاور...ننه جون کروبی هم اگه قرار بود سلکتیو حرفاشو بیاره بالا سوپر تحلیلگر میبود!

.
                          .
                          پست 16 شهریور بهرام:

.
                          .
                          بهرام وقتی صحبت از درست بودن پیشبینیش میکرد و میپرسید "کجایند تحلیلگران غلط انداز..نسبت شاخص هم وزن به شاخص کل بود 0.305 و الان هست 0.266... بهرام با دو روز مثبت شدن چنان وانمود میکرد که انگار پیشبینیش مبنی بر رشد 15 درصد بیشتر شاخص هم وزن هم رخ داده...در صورتی که گذر زمان معلوم کرد هم وزن 15 درصد که جلو نیافتاد هیچ، بلکه تا امروز 15 درصد هم عقب افتاده...بذار به شیوه خودش "برای ثبت در حافظه تاپیک" نظر خودم رو هم اعلام کنم...این نسبت به 0.248 (یعنی کف شهریور پارسال) هم میرسه
                          (یعنی 8 درصد دیگه تقویت شاخص کل به نسبت شاخص هم وزن)

.
                          .
                          .
                          تا دیروز "اسم رمز هوچی گری" شاخص هم وزن بود...الان شده "سهام بایدنی"...3 ماه پیشم پیله کرده بود به سایپا و 4 تا مثبتشو حمل بر درستی "ابر پیشبینیش"=)) میکرد.. به روی مبارک هم نیاورد که از زمان ابر پیشبینیش سایپا 20 درصد جلوی شاخص کل ضعیف شد و تازه به مدد مثبتای هفته اخیر، تازه رسیده نزدیکای همونجایی که آقا "ابر پیشبینی" از خودش دَر کرده بود!!
                          .
                          .
                          این گرد و خاک هم روزی میخوابه... و روسیاهی به زغال میمونه...البته به مدد خیل سینه چاکان..و آیدیهای متعدد فیکی که کاربران تالار مرحوم همراه خودشون آوردن اینجا...کلاغ قصه ی ما هرگز از ادعای طاووس بودن دست نمیکشه...

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

نوشته اصلی توسط بهرام نامدار
                          تا سقف کانال یک گپ قیمتی 400 درصدی مشاهده می شود ...

پر شدن این گپ
                          خبرهای مهمی را می طلبد از جنس خبرهای سال 1394

نوشته اصلی توسط Dexterous

.
                          .
                          .
                          اینم (چون دیدم اخیرا با نمودارای نسبتی flirt میکنی) نسبت خساپا به شاخص کل از سال 1375 تا الان هست (نمودار ماهانه)
                          .
                          .
                          حتا شعبده بازی همتی و اصحاب هم نتونست سایپا رو ببره بالای کوموی ماهانه
                          .
                          .
                          فعلا خساپا نسبت به شاخص کل (به عبارتی خساپا نسبت به کلیت بازار) نزولی خواهد بود...
                          .
                          .
                          .
                          حوالی 0.00090 واحد (یعنی بعد رشد 50 درصدی شاخص کل نسبت به سایپا) میشه به رشد سایپا فکر کرد.

نوشته اصلی توسط بهرام نامدار

درود بر رفقا ...

گاهی اوقات یک نظر غیر دقیق
                          ( و شاید تعمدی و غلط انداز ) خوانندگان ناشی و مبتدی را وارد زیان خواهد کرد ...

تمام اندیکاتورها نشان دادند که
                          گروه خودرو نسبت به شاخص کل در کف قرار دارد و بازار هم این را می دانست ...

معنی آن مشخص است : از این به بعد , گروه خودرو بازدهی بیشتری از شاخص کل خواهد داشت ....

همان مرداد که تحلیل سایپا 1796 ریالی را زدم دیدیم 1984 ریال صف خرید بسته بود ( تحلیل آن زمان درست بود )

همان زمان
                          پارازیت انداز سایبری مخالف یود ...

مستند برای خوانندگان وقایع را مرور کردم ...

همان روزها ..... سایبری در
                          پستو گم شده بود .. ( به یاد مهدی 1313 که هم اکنون با نام دیگری فعال است و این مدل کاربران را درست نامگذاری می کرد ))

بنده هم چون سایپا نداشتم و هرگز هم سایپا نداشته ام ,
                          ربات نبودم تا تحلیل را آپدیت کنم ....
                          .

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

سایپا برود به جهنم ...

ظاهرا
                            علاقه بسیاری دارید به بهرام حمله کنید ..!!

به هیچ وجه برایم مهم نیست که سایپا چه شود و نشود ...

.....................................

شفاف نبستید ...

اگر شفاف بودید یک اسکرین شات از پرتفوی یا یک اسکرین شات از
                            لیست خرید و فروش هایتان قرار می دادید ...

شبیه
                            شفاف ترین کاربر سایت : بهرام تالار بورس ...!

بسم الله شروع کنید ...

..................................

.

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3026

سلام وعرض ادب واحترام خدمت دوستان گرامی

موضوعی که برام تعجب آور هستش استناد دوستان به نوع روندها در چارت ها اون هم بلند مدتی بدون ارائه تغییرات کلان بنیادی است که هر نوع روندی نشئت گرفته از بنیاد است

اینکه صرفا به چارت ها بسنده کنیم کار درستی نبوده ونیست

چرا گروه خودرویی ویا ثاخت بازدهی بیشتری خواهند داشت به چه دلایل بنیادی ؟!

بنده با هر صنعتی که روند سودسازی اتی ان افزایشی باشد موافقم

اینکه ثاخت وگروه خودرویی رشد خواهند کرد شکی نیست ولی بهتر است دلایل بنیادی را ذکر کنیم ونسبت به دلایل بنیادی مقادیر رشد را محاسبه وتعیین کنیم و اون موقع میتونیم قضاوت کنیم که رشد کدام بیشتر خواهد بود

البته دلایل زیادی بر رشد وعدم ان وجود دارد که برونزا ودرونزاست

از دوستانیکه با تحلیل نظراتشونو بدون جبهه گیری ارائه میکنند کمال امتننان و تشکر را دارم
                              شاد باشید

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3748

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                                واقعا از شما چنین تحلیل ضعیفی را انتظار نداشتم
                                اولا که بقول دوستمون نجیمی اگر دلار همین صنایع وجود نداشت الان دلار آزاد بجای ۲۸۳۰۰ حداقل ۱۰۰ هزار تومن بود
                                دوم و مهم اینه که این شرکتها اگر حامل‌های انرژی و مواد اولیه را به قول شما مفت میخرند از اون طرف دارند دلار خودشون ۲۰ درصد زیر قیمت به دولت عرضه میکنند محاسبه اش خیلی ساده است حامل‌های انرژی را به قیمت صادراتی و دلار این شرکتها را بازار آزاد حساب کنید تا بفهمید بازنده فعلا این شرکتها و سهامدارانشون هستند!
                                به نظر من ..دولت اگر می توانست نفت و گاز خود را به راحتی و به قیمت های جهانی ...صادر کند و پولش را دریافت کند ..هیچگاه حاضر نمیشد چنین تسهیلاتی را در اختیار پترویی ها قرار دهد ..و یک لحظه هم در محاسبه نرخ خوراک و انرژی این شرکت ها به قیمت های روز جهانی درنگ نمی کرد .....یک جای این معادله با هم نمی خواند ...نرخ خوراک را ازاد کند ..تولید کننده ها ..محصولاتشان را به خاطر تحریم کلی زیر قیمت ..به صورت نسیه ..بفروشند از ان طرف هم ارزی که وارد کشور می کنند را بیست درصد و گاها بیشتر زیر قیمت بازار بفروشندو مقداری هم خارج و داخل باج سبیل بدهند ...ارز مملکت را این صنایع تامین می کنند ..نه صنایعی مانند غذا و دارو و خودرو ...اصلا این مملکت چقدر غذا و دارو و خودرو دارد که قابلیت و بازار مصرف خارجی داشته باشد ...اصلا کفاف مصرف داخل را می دهد که بخواهند جایگزین این صنایع کنند؟؟همین الان هم دارو و غذا و قطعات وارد مملکت نشود بیچاره میشود مملکت ...با کدام ارز می خواهند این ها را وارد کنند؟؟این ها با اوره مفت..برق مفت ...آب مفت داخلی قادر به تولید و تامین نیاز داخلی نیستند...این چندرغاز ارز پترویی و فولادی صادراتی در اختیارشان نباشد ...چگونه خواهند توانست مملکت را اداره کنند؟؟

نظر

در حال کار...
                                X