جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • irandarab
    عضو فعال
    • Jan 2015
    • 860

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط کمبوجیه پست شده است View Post
    من فقط یک سری اعداد حدودی با شما به اشتراک میگذارم تا به یک نتیجه برسید خودتون

کل بودجه کشور حدود 950 هزار میلیارد تومان
    کسری بوردجه حدودا 400 هزار میلیارد تومان

فروش سالانه ایران #خودرو و سایپا با هم حدودا 120 هزار میلیارد تومان
    حالا میانگین قیمت فروش خودرو سازها را اگر یک سوم قیمت بازار نگیریم و یک دوم بگیریم یعنی به همین اندازه پول داره میره دست دلال و رانت خوار
    یعنی 120 هزار میلیارد تومان پول مفت تو جیب یک عده خاص!!
    که معادل 12.63 درصد کل بودجه کشور و 30 درصد کسری بودجه کشور هست!

این پول چنان قدرتی داره سالانه به دست مافیای خودرو میده که نماینده مجلس و وزیر بالا میاره و پایین میزنه...

"امین بیگانی"
    #فساد_ساختاریافته
    21.08.1400
    @aminbourse
    سلام با قیمت های بالای اینده خودرو شما ۲۰۰ هزار میلیارد در نظر بگیرید.
    کل دزدان ایران سیر میشوند .
    وزارت نفت در برابر خودرو این روزها هیچ است

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

درود
      دوستان عزیز!
      یکبار برای همیشه! لطفاً
      خواهشاً
      برای صلاح خودتان!

لطفا دقت کنید که:

دولت دولت است!

و شما هم معامله گر! و فعال بازار سرمایه!

شما قرار نیست در جایگاه دولت یا تصمیمگیران اقتصادی باشید...قرار نیست برای دولت تعیین تکلیف کنید! کسی برای نظرات شما طره خرد نخواهد کرد! شما در جایگاه خودتان باشید.

لطفا از تصمیم گیری و تصمیم سازی برای دولت دست بردارید
      برای سرمایه خودتان تصمیم درست را بگیرید!

تصمیم راجع به حذف یارانه انرژی....تصمیم برای قیمت گذاری محصولات...تصمیم برای اجراکردن یا نکردن مصوبه افزایش قیمت خودرو ...دست شما نیست!! شما فقط میتوانید ریسک این تصمیمات را محاسبه کنید! فقط همین!

شما وقتی که کدبورسی گرفتید این شرایط را پذیرفته اید!

فقط تصمیم راجع به معاملات دست شماست! تصمیم راجع به محاسبه ریسک و در نظر گرفتن ریسکهای فوق دست شماست!

زبانمان مو درآورد:D

و در این تاپیک برای کمک کردن به خودتان و دیگران، بیایید و اثرات تصمیمات دولت را به نحو درست بیان کنید...نه اینکه دولت باید فلان کار را بکند....یا نکند...تا ما خوشمان بیاید!

----------------------------------
      ضمنا اینقدر نیایید ریزش احتمالی خودرو در هفته آتی را به کلیت بازار گره بزنید! البته که بی اثر نیست... ولی بعضیها جوری حرف میزنند که انگار برای بررسی بازار باید بیاییم و فقط به تابلو ایران خودرو و سایپا نگاه کنیم!!!!

این لیدر و لیدر سازی هم از آن مسخره بازیهاست....در بیست سال فعالیتم در بورس یکبار هم به این داستان لیدر کیه....دقت نکردم! اینها حرف مفته!

لیدری وجود ندارد. بدیهی است که وقتی تعدادی از سهام بزرگ و مهم بازار در یک جهت حرکت کنند، بازار را تحت تاثیر میگذارند...ولی این به معنی لیدری نیست!

یک سهم بسیار کوچک هم وقتی صف خرید یا فروش شود به نوبه خودش در کلیت بازار اثر میگذارد ، بدیهی است سهام بزرگتر اثر بیشتری دارند... هر سهمی به نوبه خودش لیدر است:D

پست زیر را چند روز قبل عرض کردم:

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
      .......................

----------------------------------------------------
      یک چیز اما بدیهی است!

وجود شائبه هرگونه دستکاری در قیمت نهاده ها یا محصولات یا سایر متغیرهای تولید شرکتها و ... که به تعدد و تکرر انجام پذیرد در نهایت قطعا به زیان و ضرر بازار سرمایه خواهد بود!!

تصمیمات خلق الساعه ......ولو این تصمیمات مفید هم باشند به دلیل ماهیت بازار بورس به زیان بورس است!

بورس آینده را معامله میکند. وقتی که ثبات قوانین و دستورالعملها و ... در اقتصاد وجود نداشته باشد، قطعا پیشبینی آینده را برای سرمایه گذاران با هزینه های بیشتری مواجه میکند و لذا ریسک بزرگی را متوجه بازار خواهد کرد .

و همانگونه که تغییرات بازار نشان میدهد..داریم میبینیم که موضوع قیمتگذاری دستوری و حذف یارانه های انرژی در حال حاضر بزرگترین بلای بازار شده است. ولو اینکه این تصمیمات برای بخشهایی از اقتصاد مفید هم باشند ولی اثر منفیه بی ثباتی در قوانین ضرر و زیانش بسیار بیشتر است!

و بدین سبب معقول است که فعالان بازار در هفته های اخیر این ریسک را وارد محاسبات کرده باشند!

اینکه چنین ریسکهایی را محاسبه کنید وظیفه شماست!!! نه اینکه غر بزنید چرا این ریسکها فعال شدند!! خوب قانون و قاعدش همینه دیگه:D
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• بابک 52
        ستاره‌دار (27)
        • Mar 2011
        • 17028

دلایل اصلاح بازار در هفته آینده و ایجاد شدن صفهای سنگین فروش : ( به نظرم حداقل شاخص کل تا 1،387،000 واحد افت خواهد کرد )

1) تعیین قیمت دستوری برای هر تن وکیوم باتوم پالایشگاهها !( البته فعلاً گفتند مابه التفاوت از طریق خوراک پالایشگاهها جبران خواهد شد ! ولی فقط در حد حرف هست )

2)حذف افزایش قیمت خودرو و برگرداندن اضافه دریافت‌ خودروسازان
        3)اظهارات یک عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام (آقامحمدی) در خصوص اینکه دولت مجبور است اوراق بفروشد هرچند منجر به سقوط بورس شود. ( فروش مجدد اوراق )
        4)قیمت گذاری دستوری 25 قلم کالای اساسی
        5)افت قیمت جهانی نفت به محدوده زیر 82 دلار
        6)افت قیمت جهانی فلزات همانند مس و روی و ...
        7) افت قیمت دلار به دلیل نزدیک شدن به شروع مذاکرات هسته ای ( هر چند هم نتیجه خاصی نداشته باشد دلار را تا محدوده 27 هزار تومان به راحتی پایین می آورند )
        8)خبر افزایش قیمت گاز و احتمال قطعی گاز در زمستان
        9) خبر عدم حذف دلار 4200 به زودی ( رئیس‌جمهور گفتند برای حذف ارز ۴۲۰۰ عجله ندارند / گرانی قیمت حامل‌های انرژی اشتباه است)
        10) تصویب تحقیق و تفحص از بورس
        11)بالا باز شدن قیمت سهام بانک ملت در چهارشنبه گذشته، قیمت پایانی روی 6 درصد مثبت !! و حقوقی همان روز شیر فلکه فروش را باز کرد و 257 میلیون سهم فروخت ! در حالیکه روز معاملاتی قبلش 500 میلیون صف فروش داشت!!!! چه دلیلی داشت بالا باز بشه ؟ با این گزارشات مزخرفش و بخشیدن از جیب سهامداران بانکی به جیب دولت !
        12)افزایش مجدد بهره نرخ بین بانکی به 20.6 درصد
        13)عدم اطمینان سهامداران کل بورس و صنایع دیگر به اخذ تصمیمات لحظه ای و ملغی کردن تصمیمات قبلی اتخاذ شده ( حتی پس از ابلاغ بر روی کدال !!!!) : حتی رییس جمهور پای تصمیمش نمی ایستد !
        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

خوش‌چهره: رئیس‌جمهور گفتند برای حذف ارز ۴۲۰۰ عجله ندارند / گرانی قیمت حامل‌های انرژی اشتباه است

کارشناس اقتصادی:

?در جلسه رئیس‌جمهور با اقتصاددانان طرح حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی مطرح بود که خوشبختانه آقای رئیس جمهور دغدغه‌ها را شنیدند و گفتند که برای حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی عجله‌ای نداریم و ممکن است ارز ۴۲۰۰ تومانی را تا سال ۱۴۰۱ حفظ کنیم.

?البته حفظ ارز ۴۲۰۰ تومانی به مفهوم تایید وضع موجود نیست اما اینکه بعضی نگاه‌ها به سمت شوک‌های ارزی و خصوصا گران کردن حامل‌های انرژی است که بحثش این روزها بسیار داغ است، بسیار اشتباه است و آثار تورمی سنگین دارد.

?نسخه‌های نخ‌نما و تکرار شده را نباید دوباره تکرار کنیم؛ روش شوک ارزی جواب نداده است و نباید دوباره تکرار شود.

/تسنیم

نظر

• بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

تعیین قیمت دستوری وکیوم باتوم پالایشگاهها

?تعیین قیمت ثابت ۷.۵ میلیون تومانی برای هر تن قیر تا پایان سال

⭕️عضو کمیسیون عمران مجلس از تحویل قیر به پیمانکاران معرفی شده از سوی دستگاه‌های اجرایی با قیمت ثابت هر تن ۷.۵ میلیون تومان بدون احتساب کارمزد و مالیات تا پایان سال خبر داد.

⭕️بگفته وی قیمت هر تن وکیوم باتوم که مواد اولیه تولید است 7.5 میلیون تومان تعیین شد که با 20 درصد کارمزد و مالیات بر ارزش افزوده هر تن قیر به قیمت ثابت تا پایان سال جاری 9 میلیون و 375 هزار تومان خواهد بود.

نظر

• بامبو
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 467

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
              ما که زبانمان مو در آورد که اخبار روند را عوض نمی کند، آن هم اخبار schedule شده،

نهایتا یک پارازیت موقت می اندازد.

تاثیر 2 تا از مهمترین خبرها در یک دهه ی اخیر را بر بازار ببینید، برای عاقلان کافیه:

1- نوروز 94 خبر توافق لوزان که در تعطیلات مخابره شد، خبر بسیار مهمی از دید بازار بود. پس از حدود 12 سال بحث هسته ای، تلویزیون تصاویری از لاو ترکوندن وزرای خازجه 5+1 با ظریف را پخش کرد،

نتیجه برای بورس چه شد؟

فردای کاری بازار، صف های سنگین خرید برای سهام چیده شد، طیب نیا گفت برای بازار برنامه داریم (یعنی الکی جو گیر نشوید)

عمر صف های خرید به 2 روز نکشید و عرضه شدند و بازار به روند کساد و کم حجم گذشته بازگشت.

2 - خبر ترور سردار سلیمانی که جدی ترین رویارویی نظامی ایران و امریکا را رقم زد،

نتیجه برای بازار چه شد؟

به 3 روز نکشید که صف های فروش را جمع کردند و بازار به روند صعودی خودش ادامه داد.

_________

خلاصه شناسایی روند بازار نیاز به تحلیل کلان دارد با یک خیر بازار شاید برای 2 روز سردی یا گرمیش بشه، ولی روند تغییری نمی کند.

درود برشما وسایر دوستان

23تیرهمون سال رو چرانمیگید؟کری رو با پای شکسته آوردن کنار امیرکبیر زمان تاباهم عکس یادگاری بگیرن بعضی از کاربرا توتالاربورس بانکی وخودرویی رو ریخته بودن تو میکسر

وازش گروه لیزینگی استخراج کرده بودن ومیگفتن چه شود ولساپا! هم بانکیه هم خودرویی!

فروردین 99من تو اخبار شنیدم حالا تو بازار معاملات این اتفاق افتاد یانه بماند قیمت هربشکه نفت وست تگزاس -35دلار هم شد یادش بخیر شپنا تو 520تومن صف فروش بود

نظر

• manmehdiam
                ستاره دار (1)
                • Jul 2011
                • 1623

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                درود ...

این افراد , تحمل 4 روز
                مثبت گروه خودرو را نداشتند ...

حتی به سهامداران گروه خودرو هم حمله ور شدند ...!

ظاهرا
                کم شدن زیان سهامداران , برای این کاربران تحمل ناپذیر بود و آزار دهنده ...
                خوب یک کم هم به بهرام خان بپردازیم که واقعا پدیده بی نظیری هست...روز به روز متوجه میشوم که برای خودش پدیده ای است:D

خوب بهرام خان...داشتین میفرمودین.....:D

چه خبر از سهام بایدنی!

یادم نمیاد وقتی خودرو را تبلیغ میکردید...اشاره ای به مصوبه افزایش قیمت خودرو کرده باشید!!!! اینو که من داشتم داد میزدم!

هرچی این مخلص کمترین فریاد زدم که سفته بازی خودرو را مواظب باشید.....نگفتم بازیه خودرو تمام شد!؟ یعنی سفته بازی اش تمام شد ...و شما چه کردی عوضش؟

بالا بیارم مثل خودت پست ها رو؟

نه ....بالا بیارم؟:D یا تا فردا هم صبر کنیم؟

الان هم که نه توافق چیزیش شده ...نه بایدن چیزیش شده!!! نگران چی هستی شما؟:D
                [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                  خوب یک کم هم به بهرام خان بپردازیم که واقعا پدیده بی نظیری هست...روز به روز متوجه میشوم که برای خودش پدیده ای است:D

خوب بهرام خان...داشتین میفرمودین.....:D

چه خبر از سهام بایدنی!

یادم نمیاد وقتی خودرو را تبلیغ میکردید...اشاره ای به مصوبه افزایش قیمت خودرو کرده باشید!!!! اینو که من داشتم داد میزدم!

هرچی این مخلص کمترین فریاد زدم که سفته بازی خودرو را مواظب باشید.....نگفتم بازیه خودرو تمام شد!؟ یعنی سفته بازی اش تمام شد ...و شما چه کردی عوضش؟

بالا بیارم مثل خودت پست ها رو؟

نه ....بالا بیارم؟:D یا تا فردا هم صبر کنیم؟

الان هم که نه توافق چیزیش شده ...نه بایدن چیزیش شده!!! نگران چی هستی شما؟:D

درود بر آقا مهدی ....

بنده ۲ عذر خواهی به شما بدهکار هستم :

۱. بابت مجادلات عمدتا بورسی

۲. بابت معرفی سهم لسرما ، و خدای نکرده زیان احتمالی شما در این سهم ..

از شما چه پنهان بنده هم در این سهم زیان بزرگی دشت کردم ...

انشاالله شما زیان نبینید تا بنده آسوده تر شوم و آرامش بیابم .. ...

......................................

اگر به من بگويند زيباترين واژه ای که ياد گرفتی چيست؟

می‌گويم پذيرش است.
                  یعنی:
                  پذيرفتن شرايط با تمام سختی هاش...

پذیرفتن آدم ها با تمام نقص هاشون....

پذيرفتن اینکه مشکلات هست و بايد به مسير ادامه داد...

پذيرفتن اينکه گاهی من هم اشتباه ميکنم...

پذيرش يعنی:
                  پذيرفتن اينکه من کامل نيستم...

پذيرفتن اينکه هيچ کس مسئول زندگی من نيست...

پذيرفتن اينکه انتظار از ديگران نداشتن...
                  و...

داشتن پذيرش توی زندگی يعنی پايان دادن به تمام دعواها، اختلاف ها و جدل ها...
                  .

نظر

• irandarab
                    عضو فعال
                    • Jan 2015
                    • 860

ظاهرا امروز عصر جلسه ای در وزارت صمت با خودروسازان و قطعه سازان در حال برگزاری است

نظر

• Mehrsana
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1191

درود ...

این افراد , تحمل 4 روز
                      مثبت گروه خودرو را نداشتند ...

حتی به سهامداران گروه خودرو هم حمله ور شدند ...!

ظاهرا
                      کم شدن زیان سهامداران , برای این کاربران تحمل ناپذیر بود و آزار دهنده ...
                      من حدود ۱۱۰۰۰۰۰ تا خمهر از گروه خودرو دارم. اگه فردا صف فروش باشه که احتمالا هست یک میلیون اضافه میکنم. اگه یکشنبه هم صف فروش باشه یک میلیون دیگه! چون سهمو با تحلیل خریدم این موقعیت ها رو فرصت خرید میدونم و اصلا هم به حرف کسی کاری ندارم

نظر

• کمبوجیه
                        عضو فعال
                        • Oct 2013
                        • 498

راساس اعلام برخی منابع آگاه، فعلا فروش های فوق العاده و نقدی خودروسازان تا آذر ماه و تعیین تکلیف قیمت احتمالا به تعویق خواهد افتاد.

@boltann

نظر

• "Midas"
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 2483

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
                          درود برشما وسایر دوستان

23تیرهمون سال رو چرانمیگید؟کری رو با پای شکسته آوردن کنار امیرکبیر زمان تاباهم عکس یادگاری بگیرن بعضی از کاربرا توتالاربورس بانکی وخودرویی رو ریخته بودن تو میکسر

وازش گروه لیزینگی استخراج کرده بودن ومیگفتن چه شود ولساپا! هم بانکیه هم خودرویی!

فروردین 99من تو اخبار شنیدم حالا تو بازار معاملات این اتفاق افتاد یانه بماند قیمت هربشکه نفت وست تگزاس -35دلار هم شد یادش بخیر شپنا تو 520تومن صف فروش بود
                          درود،

حالا که صحبت از فرورددین 94 و 99 شد، یادی هم از فروردین 97 بکنیم،

در چند استان کشور سیل آمد و جوی در گروه های بورسی راه افتاد که برای بازسازی خرابی های حاصل از این سیل نیاز به سیمان هست، بنابراین سیمانی ها می ترکونند.

در حالی که در واقعیت گروه سیمان هیچ تکانی نخورد.
                          بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• Amir.tala
                            ستاره دار (2)
                            • Dec 2015
                            • 3146

اما زیر بازار رو فردا بگیرند به نظرم!...

نظر

• manmehdiam
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2011
                              • 1623

درود بر آقا مهدی ....

بنده ۲ عذر خواهی به شما بدهکار هستم :

۱. بابت مجادلات عمدتا بورسی

۲. بابت معرفی سهم لسرما ، و خدای نکرده زیان احتمالی شما در این سهم ..

از شما چه پنهان بنده هم در این سهم زیان بزرگی دشت کردم ...

انشاالله شما زیان نبینید تا بنده آسوده تر شوم و آرامش بیابم .. ...

......................................

اگر به من بگويند زيباترين واژه ای که ياد گرفتی چيست؟

می‌گويم پذيرش است.
                              یعنی:
                              پذيرفتن شرايط با تمام سختی هاش...

پذیرفتن آدم ها با تمام نقص هاشون....

پذيرفتن اینکه مشکلات هست و بايد به مسير ادامه داد...

پذيرفتن اينکه گاهی من هم اشتباه ميکنم...

پذيرش يعنی:
                              پذيرفتن اينکه من کامل نيستم...

پذيرفتن اينکه هيچ کس مسئول زندگی من نيست...

پذيرفتن اينکه انتظار از ديگران نداشتن...
                              و...

داشتن پذيرش توی زندگی يعنی پايان دادن به تمام دعواها، اختلاف ها و جدل ها...
                              درود بر بهرام خان...خان خانان:D

نیاز به عذرخواهی نیست. هدف از بیان این عرایض به هیچ وجه بیان عذرخواهی از سوی شما بزرگوار نبوده و نیست. بخصوص که بارها عرض کردم هر کس صددرصد مسئول تصمیمات خودش هست.

از معرفی لسرما توسط شما یک سالی گذشته فکر کنم! که مال خیلی قبله!!! چه ربطی به فعالیت الان من داره ! راجع به این یک قلم هیچ عذرخواهی نیازی نیست:D

فعلا میانگینم با احتساب زیانهای قبلی حدود 2100تومن است... درسته که در زیان هستم ولی دم نقدی باید نگران بقیه سبدی باشم که اتفاقا در سود هم هستند:D لسرما که نگرانی نداره فعلا مشکل لسرما عرضه حجم مبنا هست:D

بگذریم...
                              ---------------------------------------------

بارها عرض کردم اگر شما نظراتی که دارید را همراه با ریسکی که وجود دارد بیان کنید...خیلی خیلی عالی میشود.....همین.

خلاصه عرایض من این هست که از القای این تفکر که به شکل مطلق میشود بازار را پیش بینی کرد بپرهیزیم!

فقط و فقط ما میتوانیم یک احتمال برتر را محاسبه کنیم. و چون با یک احتمال سر و کار داریم یعنی شقه دوم داستان ریسک است!

پس حتما باید مدیریت ریسک داشته باشیم...

برای احتراز از زیانهای سنگین در بورس نیازی به پیش بینی های مطلق نیست. چون چنین قابلیتی وجود خارجی ندارد. حتی در بازارهای کارا هم چنین وضعیتی وجود ندارد چه برسد به بورس خر تو خر ایران!

پس تمام حرف این است که مدیریت ریسک لازمه فعالیت در بورس است. هرچند بدیهی است هرچقدر احتمال پیش بینی های ما دقیق باشد، نتایج بهتری میگیریم. ولی هیچگاه و تحت هیچ شرایطی ریسک از بین نمیرود!

نظر

• manmehdiam
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2011
                                • 1623

از خواندن نظرات اخیر دوستان ، اینگونه برمی آید که انگار ریزش سنگین بورس از فردا قطعی شده!!!

کلهم اجمعین یک خبر مصوبه قیمت خودرو به هم خورده...چیزی نشده که:D

بقیه ریسکها هم که از قبل بوده..چیز جدیدی نیست

هرچند احتمال ریزش بورس برای فردا وجود دارد...ولی احساس میکنم انگار زیاده از حد دوستان ترسیده اند!

کوتاه مدت از این رخدادها زیاد می افتد....کوتاه مدت عملا قابل پیشبینی نیست .

نظر

در حال کار...
                                X