جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3031

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
    درود بر آقا مهدی ....

بنده ۲ عذر خواهی به شما بدهکار هستم :

۱. بابت مجادلات عمدتا بورسی

۲. بابت معرفی سهم لسرما ، و خدای نکرده زیان احتمالی شما در این سهم ..

از شما چه پنهان بنده هم در این سهم زیان بزرگی دشت کردم ...

انشاالله شما زیان نبینید تا بنده آسوده تر شوم و آرامش بیابم .. ...

......................................

اگر به من بگويند زيباترين واژه ای که ياد گرفتی چيست؟

می‌گويم پذيرش است.
    یعنی:
    پذيرفتن شرايط با تمام سختی هاش...

پذیرفتن آدم ها با تمام نقص هاشون....

پذيرفتن اینکه مشکلات هست و بايد به مسير ادامه داد...

پذيرفتن اينکه گاهی من هم اشتباه ميکنم...

پذيرش يعنی:
    پذيرفتن اينکه من کامل نيستم...

پذيرفتن اينکه هيچ کس مسئول زندگی من نيست...

پذيرفتن اينکه انتظار از ديگران نداشتن...
    و...

داشتن پذيرش توی زندگی يعنی پايان دادن به تمام دعواها، اختلاف ها و جدل ها...

سلام وعرض ادب واحترام

یکی از زیباترین نوشته ها در کلیت فاروم هاست

خیلی خیلی عالی بود

هزاران لایک

ارادت

نظر

• djdream
      Banned
      • Nov 2013
      • 4001

مهدی بیا پایین سرمون درد گرفت /:.yead.:/

نظر

• Dexterous
        ستاره‌دار(35)
        • May 2012
        • 694

اندر حکایات موشِ مرده

این افراد , تحمل 4 روز مثبت گروه خودرو را نداشتند ...

حتی به سهامداران گروه خودرو هم حمله ور شدند ...!

ظاهرا کم شدن زیان سهامداران , برای این کاربران تحمل ناپذیر بود و آزار دهنده ...
        در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
        خوب یک کم هم به بهرام خان بپردازیم که واقعا پدیده بی نظیری هست...روز به روز متوجه میشوم که برای خودش پدیده ای است:D

خوب بهرام خان...داشتین میفرمودین.....:D

چه خبر از سهام بایدنی!

یادم نمیاد وقتی خودرو را تبلیغ میکردید...اشاره ای به مصوبه افزایش قیمت خودرو کرده باشید!!!! اینو که من داشتم داد میزدم!

هرچی این مخلص کمترین فریاد زدم که سفته بازی خودرو را مواظب باشید.....نگفتم بازیه خودرو تمام شد!؟ یعنی سفته بازی اش تمام شد ...و شما چه کردی عوضش؟

بالا بیارم مثل خودت پست ها رو؟

نه ....بالا بیارم؟:D یا تا فردا هم صبر کنیم؟

الان هم که نه توافق چیزیش شده ...نه بایدن چیزیش شده!!! نگران چی هستی شما؟:D
        .
        .
        درود بر آقا مهدی ....

بنده ۲ عذر خواهی به شما بدهکار هستم :

۱. بابت مجادلات عمدتا بورسی

۲. بابت معرفی سهم لسرما ، و خدای نکرده زیان احتمالی شما در این سهم ..

از شما چه پنهان بنده هم در این سهم زیان بزرگی دشت کردم ...

انشاالله شما زیان نبینید تا بنده آسوده تر شوم و آرامش بیابم .. ...
        .
        .

درود بر بهرام خان...خان خانان:D

نیاز به عذرخواهی نیست. هدف از بیان این عرایض به هیچ وجه بیان عذرخواهی از سوی شما بزرگوار نبوده و نیست. بخصوص که بارها عرض کردم هر کس صددرصد مسئول تصمیمات خودش هست.

.
        .
        تو هم ساده ای عا آقا مهدی
        .
        .
        واقعا فکر کردی اگه از قضای روزگار این مصوبه افزایش نرخ خودرو منتفی نمیشد هم همینجوری جوابتو میداد؟!
        .
        .
        نه خیر جانم! مسلما نه خیر!
        .
        .
        اینا پولتیکشه...عقب نشینی تاکتیکیه...اگه اگه اگه واقعا معذرتش صادقانه بود باید از روش ناراستش، از دروغها و خود-کاردرست-جا-زنی-هاش و از افتراهاش دست بر میداشت...اما مگه قراره اون کارا رو نکنه دیگه؟
        .
        .
        کافیه دو روز مجدد این سهام بایدنیش (که منظورش همون خودروییها هستن البته فقط) مثبت بخورن...اونوقت نه تنها خدا رو دیگه بنده نیست و باز سوپرپیشبینی سوپرپیشبینی راه میندازه، بلکه مسلما از گوشه و کنایه به بیسوادی و حسادت و حقارت مهدی و امثال مهدی هم دریغ نخواهد کرد (ببخشید که رک میگم)..البته گمانم این قسم کاراش رو هم دیدیم و دیدی...اما توی جامعه ای بار اومدیم که هنجارهاش به ما اجازه نمیده وقتی یه نفر خودشو زد به موش مردگی حقیقت تلخ و سخت رو به زبون بیاریم و خودسانسوری میکنیم...قابل درکه برام
        .
        .
        و البته اینم هست که گمانم به این نتیجه رسیده که نمیتونه همزمان توی چند جبهه بجنگه...فعلا میخواد یه قرارداد عدم تعرض (گیرم نانوشته و تلویحی) از چند تا ازین جبهه ها داشته باشه....... تا بعددددددد برسه سراغ شما هم:D
        .
        .
        طبعا برا یه شارلاتان عوامفریب مطلوب نیست که موجهین سایت علناً به رویه ی فریبکارانه ش انتقاد کنن...اونم چند تاشون با هم... (الان باز میاد میگه به ایده هام!!! حمله شد:D) (نمیدونم تفاوت روش و ایده رو نمیفهمه یا صرفه رو در خود-به-نفهمی-زدن میبینه!) (البته چرا دروغ! میدونم که دومیه)
        .
        .
        و میدونم با نوشتن این سطور از هنجارهای جا افتاده و پذیرفته شده ی جامعه (عفو و گذشت و ... حالا شما کوتاه بیاعو ... به به چه بزرگوارانه و اینا...) فاصله میگیرم...اما...دیدم نوشتن این سطور بهتر از ننوشتنشونه...و صادقانه تره

.
        .
        ارادت@};-
        آخرین ویرایش توسط Dexterous؛ 2021/11/12, 20:19.
        Dexter is to kill killers
        DEXTEROUS too
        من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• میلاد سودی
          ستاره دار (1)
          • Apr 2020
          • 1034

از خواندن نظرات اخیر دوستان ، اینگونه برمی آید که انگار ریزش سنگین بورس از فردا قطعی شده!!!

کلهم اجمعین یک خبر مصوبه قیمت خودرو به هم خورده...چیزی نشده که:D

بقیه ریسکها هم که از قبل بوده..چیز جدیدی نیست

هرچند احتمال ریزش بورس برای فردا وجود دارد...ولی احساس میکنم انگار زیاده از حد دوستان ترسیده اند!

کوتاه مدت از این رخدادها زیاد می افتد....کوتاه مدت عملا قابل پیشبینی نیست .
          دقیقا با شما موافقم کف بازار تقریبا همینجاست
          بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• توپ4گوش
            ستاره دار (1)
            • Nov 2020
            • 2505

بنوبه خود ممنونم از اساتید سایت که بموقع اعلام فروش کردند و هشدار دادند رو سهام خودرویی و اجازه ندادند که در این جوسازیها افراد بیشتری از سایت در این چاه ویل بروند

البته بازی خودروییها تمام نشده بخصوص اگر توافق هسته ای شود و خبرهای ان مثبت شود باز این گروه با قدرت برمیگردد بالا و باز این داستانها تکرار میشود ....

اما باید یادمان باشد که این گروه چقدر دشمن دارد تقریبا تمام وارثان مقتولان و معلولان جاده ای اجازه نمیدهند که این صنعت زیاد یکه تازی کند برای قربانی گرفتن بیشتر از مردم!!
            آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/11/12, 20:27.
            شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• مدافع
              ستاره‌دار(5)
              • Oct 2020
              • 2446

از خواندن نظرات اخیر دوستان ، اینگونه برمی آید که انگار ریزش سنگین بورس از فردا قطعی شده!!!

کلهم اجمعین یک خبر مصوبه قیمت خودرو به هم خورده...چیزی نشده که:D

بقیه ریسکها هم که از قبل بوده..چیز جدیدی نیست

هرچند احتمال ریزش بورس برای فردا وجود دارد...ولی احساس میکنم انگار زیاده از حد دوستان ترسیده اند!

کوتاه مدت از این رخدادها زیاد می افتد....کوتاه مدت عملا قابل پیشبینی نیست .
              آقا مهدی اینجا بیشتر زوم رو داستان خودرو هستند.

در مورد صحبت های اون یارو بابت فروش اوراق و احتمال ریزش بورس صحبتی ندارید؟

من از دیشب ذهنم درگیر این قضیه است. به نظرم داستان خودرو نهایتا تا یکشنبه روی بازار موثر باشد.

نظر

• رادین1
                عضو فعال
                • Dec 2018
                • 4718

دوستان نگران لغو افزایش قیمت خودرو نباشید!!
                1- اینکه این تصمیمات معمولا بعد از ظهر چهارشنبه و پنج شنبه ها که بورس تعطیل هست گرفته میشه نشان دهنده این است که برنامه ریزی شده است .
                2- وقتی روزانه دلار 300 تا 500 تومن گرون میشه پس خبرها دور و بر خودرو تاثیر چندانی بر کلیت بازار ندارد حداکثر یک روز منفی ! تازه من فکر می کنم این منفی فرصت خرید خواهد بود حتی در خود گروه خودرو ییها ! چون به احتمال زیاد در هفته های پیش رو اتفاقاتی در قیمت گذاری خودرو اتفاق خواهد افتاد و قطعا با شیوه سابق ، خودرو سازها امکان بقا نخواهند داشت و دولت این را خوب می داند .
                3- کسانی که به رئیس جمهور مشورت می دهند ممکنه خودشان هم دنبال منافع سنگین باشند و دنبال ایجاد فرصت برای اینکه دارو دسته اشان انبانهایشان را پر کنند و بعدا قوانین جدیدی خلق نمایند.

نظر

• manmehdiam
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2011
                  • 1623

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                  آقا مهدی اینجا بیشتر زوم رو داستان خودرو هستند.

در مورد صحبت های اون یارو بابت فروش اوراق و احتمال ریزش بورس صحبتی ندارید؟

من از دیشب ذهنم درگیر این قضیه است. به نظرم داستان خودرو نهایتا تا یکشنبه روی بازار موثر باشد.

درود

بله متاسفانه به دلیل اینکه بخصوص این چند روز مباحث زیادی روی خودرو در سایت صورت گرفت انگار همه باور کردند که کل بازار مساویه خودرو هست! البته پرواضح است که بی تاثیر نیست!

کوتاه مدت بازار بیشتر از اخبار آنی و ... اثر میگیرد و عملا پیش بینی کوتاه مدت بسیار بسیار سخت است.

جناب وحید پستی فرستادند مبنی بر دلایل ریزش سنگین بورس طی هفته آتی. که البته دلایل درستی هستند! ولی صحبت اینجاست که این دلایل همین امروز ایجاد نشدند! ریسکهایی بودند که قبلا هم متوجه بازار بود.

ولی ظاهرا اخبار مربوط به قیمت گذاری وکیوم و خبر مربوط به ادامه فروش اوراق(مگه متوقف شده بود!!!!) و خبر مربوط به خودرو...به شکل فزاینده ای در فضای مجازی دارد تبلیغ میشود!!!!!! یعنی ریسکهایی که قبلا هم بود به شدت بزرگنمایی میشود...هرچند این کار درست نیست ولی ظاهرا خود دولت به این امر دامن میزند! (چون میخوان اوراق بفروشن !) و بهر حال واقعیت است! بنابراین اثر روانی روی بازار فردا و هفته آتی قطعا خواهد گذاشت.

از همه این اخبار بیخود تر خبر مربوط به اوراق است! قبلا هم عرض کرده بودم اگر تمام کابینه دولت بروند و ضمانت محضری بدهند که اوراق نخواهند فروخت شما باور نکنید!!!!

اینکه دولت بتواند بفروشد(یعنی خریداری برای اوراق باشد!) و نفروشد!! حتی یک درصد باور نکنید ! مادامی که خریدار برای اوراق باشد(یعنی رکود در بقیه بازارها باشد و سپرده در موسسات و بانکها رسوب کند) مطمئن باشید که دولت با تمام توان اوراق خواهد فروخت.

نکته دیگر این است که فروش اوراق را مستقیما فقط به وضعیت بورس متصل کرده اند!! قبلا هم عرض کردم اثر اوراق در کل اقتصاد است و نه در بورس! ولی به شکل جالبی! جوری تبلیغ میشود که انگار اوراق فقط رقیب بورس است!
                  برای اینکه اوراق فروش برود باید کل اقتصاد رکود بیشتری داشته باشد(که سپرده ها رسوب بیشتری داشته باشند) نه اینکه فقط بورس راکد باشد! ولی چون بورس تابلو هست! دولت در فضای مجازی این ایده را تبلیغ میکند که با راکد کردن بورس، توان فروش اوراق خودش را بالا ببرد!!!!

بگذریم....
                  از میانگین اخبار منتشره میتوان گفت که هفته بسیار پرنوسان محتمل ترین حالت باید باشد. شیفت معامله گران از یک گروه به گروه یا سهم دیگر بسیار شدید خواهد بود... عوض شدن صفهای خرید و فروش بسیار محتمل خوهد بود.
                  هرچند با تبلیغاتی که صورت گرفت احتمال نزول کلیت قیمتها تقویت شده است ولی در نهایت هیچ پیشبینی مطلقی نمیتوان از کوتاه مدت بازار ارائه کرد...همچنان محتمل است که بسیاری از سهام طی هفته های آتی سودآور باشند... بخصوص که قیمت دلار همچنان در محدوده 28400تومان مانده است و در صورت حفظ این موقعیت احتمال ریزش بورس منتفی خواهد شد.

ولی نکته مهم تر این است که قیمتهای فعلی در بسیاری از سهام (بخصوص سهامی که ریسکهای فوق اثر چندانی روی آنها ندارد) در میان مدت و درازمدت قطعا ارزنده هستند... .

و نکته مهمتر دیگر اینکه! مدیریت ریسک را فراموش نکنیم. همچنان اختصاص بیش از 50درصد سرمایه به سهام را توجیه پذیر نمیدانستم و هنوز هم نمیدانم... (ریسکهای مزبور مدتهاست که پابرجاست...) ولی از ارزندگی سهام در این قیمتها هم نباید گذشت! منتهی با حفظ همیشگی نقدینگی در سبد! من راه بهتری بلد نیستم:D
                  [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• "Midas"
                    عضو فعال
                    • Oct 2013
                    • 2483

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
                    ب

اما باید یادمان باشد که این گروه چقدر دشمن دارد تقریبا تمام وارثان مقتولان و معلولان جاده ای اجازه نمیدهند که این صنعت زیاد یکه تازی کند برای قربانی گرفتن بیشتر از مردم!!

حالا صنایع دیگر طیب و طاهر و معصوم هستند؟

این چه مغلطه ای است؟

اینجور بخواهیم حساب کنیم صنایع آلوده کننده هوا، غارت کننده محیط زیست و منابع طبیعی که جنایتکار تر از خودرو هستند.

_____

موضوع طرفداری از صنعت خوردو یا هر صنعنتی نیست، استدلالت اشتباه و مغرضانه است،

اینجوری باشه می گوییم صنعت اوره بده، چرا؟

- چین وضع اقتصادیش بهتر شده در نتیجه درصد طبقه متوسط جامعه اش بیشتر شده، (کسانی که دستشان به دهنشان می رسد)، در نتیجه این افراد که قبلا خوراکشان رشته و سوپ بود حالا خواهان گوشت خوک شده اند، در نتیجه مصرف گوشت خوک در جهان رشد زیادی داشته.

تقاضا برای گوشت خوک متعاقبا نیاز به خوراک خوک برای پرورش دهندگان را افزایش داده، خوراک خوک سویا است و بزرگترین تولید کننده ی سویا کشوری مانند برزیل است که جنگل های بارانی را نابود می کنند تا سطح زیر کشت سویا را افزایش دهند.

افزایش کشت سویا نیاز به اوره ی بیشتر دارد.

حالا شما حساب کنید چه تعداد از مردم جهان از عواقب نابودی جنگل ها و آلودگی هوا رنج می برند؟

--

تمام این نتیجه گیری ها مستند است اگر نیاز به مدرک دارید تا لینک بگذارم.

آخرین ویرایش توسط "Midas"؛ 2021/11/12, 22:12.
                    بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                    ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• dornaa
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1468

به گزارش تابناک، عباس عبدی در واکنش به دستور رئیسی درباره توقف افزایش قیمت خودرو در توئیتی نوشت: تا هنگامی که حواس حکومت به قیمت‌گذاری این کالا و آن خدمات است نمی‌تواند به تولید و اشتغال و سرمایه‌گذاری بپردازد.
                      راه حل، کشیدن دندانِ فاسدِ قیمت‌گذاری از دهان دولت است.

نظر

• منیب
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 2440

بنوبه خود ممنونم از اساتید سایت که بموقع اعلام فروش کردند و هشدار دادند رو سهام خودرویی و اجازه ندادند که در این جوسازیها افراد بیشتری از سایت در این چاه ویل بروند

البته بازی خودروییها تمام نشده بخصوص اگر توافق هسته ای شود و خبرهای ان مثبت شود باز این گروه با قدرت برمیگردد بالا و باز این داستانها تکرار میشود ....

[ Video ]
                        ? دو نیم شدن پراید در جاده انزلی

بی احتیاطی در بارندگی و البته پراید ۱۵۰ میلیونی و تابوت مرگ

? @kabar_forii
                        ? @asreeEconomy
                        بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• توپ4گوش
                          ستاره دار (1)
                          • Nov 2020
                          • 2505

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post

حالا صنایع دیگر طیب و طاهر و معصوم هستند؟

این چه مغلطه ای است؟

اینجور بخواهیم حساب کنیم صنایع آلوده کننده هوا، غارت کننده محیط زیست و منابع طبیعی که جنایتکار تر از خودرو هستند.

_____

موضوع طرفداری از صنعت خوردو یا هر صنعنتی نیست، استدلالت اشتباه و مغرضانه است،

اینجوری باشه می گوییم صنعت اوره بده، چرا؟

- چین وضع اقتصادیش بهتر شده در نتیجه درصد طبقه متوسط جامعه اش بیشتر شده، (کسانی که دستشان به دهنشان می رسد)، در نتیجه این افراد که قبلا خوراکشان رشته و سوپ بود حالا خواهان گوشت خوک شده اند، در نتیجه مصرف گوشت خوک در جهان رشد زیادی داشته.

تقاضا برای گوشت خوک متعاقبا نیاز به خوراک خوک برای پرورش دهندگان را افزایش داده، خوراک خوک سویا است و بزرگترین تولید کننده ی سویا کشوری مانند برزیل است که جنگل های بارانی را نابود می کنند تا سطح زیر کشت سویا را افزایش دهند.

افزایش کشت سویا نیاز به اوره ی بیشتر دارد.

حالا شما حساب کنید چه تعداد از مردم جهان از عواقب نابودی جنگل ها و آلودگی هوا رنج می برند؟

--

تمام این نتیجه گیری ها مستند است اگر نیاز به مدرک دارید تا لینک بگذارم.

خیر هیچ غرضی نداشتم اتفاقا از ادم مغرض و جوساز و مغلطه کار و افرادی که فقط در راستای منافع خود و سهامشان مینویسند حتی بدم میاد و نظرم به تحلیل و نظر منصفانه بدون سوگیری هست
                          من راحت میتوانم ثابت کنم که بدون غرض نوشتم
                          این پست رو ببینید من دیشب نوشتم در تاپیک اخبار مهم و فوری برای حمایت از این صنعت ، بعد نوشتیم که صنعت خودرو از توافق و مذاکرات هسته ای سود میبرد از کاهش قیمت دلار نیز سود میبرد و سهامشان باز صعودی میشود...

در مبحث دلار یورو نیز مقاومت دلار را نشان دادیم که اگر اینجور بود مینوشتیم دلار 3برابر میشود!!

این واقعیت هست که این صنعت دشمن زیاد دارد و فهمیدن ان کار مشکلی نیست از راننده های تاکسی گرفته تا مردم عادی و حتی تعمیرکاران و کارشناسان همگی دشمن این صنعت هستند و معتقدند که در حق مردم با این خودروها جفا شده و میشود

اما شما نخواهی توانست ثابت کنید که این پستتان را با تعصب و تهمت ننوشته اید نمیتوانی ثابت کنید که از منفیهای ان نمیترسید و دید چند ساله با سهام این گروه دارید و منفی شدنهای ان بنفعتان هست چون میتوانید در قیمت کمتر اضافه کنید اگر چنین چیزی بود که دیگه براشفته نمی شدید؟

اوره هرچی خواستی بدی ان بگو برو تاپیک شلرد هرچی خواستی بگو ببین کی میاد اینجور با عصبانیت بهت تهمت بزند؟؟

سهامدارهای دیگرش هم نخواهند امد چون میدانند چه سهمی دارند و طبق استراتژی خریده اند بیاد پایین فرصت خرید میدانند و اضافه میکنند

با 70درصد سرمایه من همچنان دربازارم از این 10سهم دیگه که دارم فقط چند تای ان جهت همفکری اینجا نوشتم و مینویسم هیچ تمایلی هم ندارم بگم چی میخرم میفروشم هرکدام هم بنویسم جهت همفکری هست
                          30درصدی هم که نقد کردم هفته قبل سهام کوتاه مدت و متزلزل بود که انهم جهت همفکری اعلام شد.....

طبق تجربه بنده برخی صنایع برای بلند مدت خوب نیستند و نانی به سهامدار نمیدهند که چندتای انها مینویسم خودرویی بانکی لیزینگی انبوه سازی .....

درود

شما همچین میگی دو غول زیانساز که انگار اینا دارند دوبرابر قیمت بازار میفروشند و زیانساز هستند!! با تمام مشکلات مدیریتی و کیفیت تولید که این صنعت داره الان دارند در برخی محصولات با نصف قیمت میفروشند و سودشان در جیب دلالان میرود

بلاخره تا کی؟ اگر افزایش نرخ نگیرند ورشکست میشود حد اقل باید 10درصد افزایش نرخ میدادند و بدهند

وانگهی این خودروییها نماد حمایت از صنعت و صنایع هم هستند اگر دولت فکری برای اینا نکند منکه سهامدار فلان شرکت دارویی هستم و دارم حق تقدم اینا میخرم برای افزایش تولید و اشتغال پول میریزم بحساب این شرکتها چه تضمینی هست همین بامبول را سر سهم ما در نیاورند؟

مگه سهامدار خودرویی و دارویی پترویی هم داریم یا باهم فرق میکند؟ همه سوار یک کشتی هستیم

تا کی باید این بی قانونی ها باشد همین شرکتهای استانی مگه نیاوردند در بورس نماد وسلرستا انداختند بما و تعلیق کردند؟ هیچ قاونی نمیذارند برای اینا اصلا مشخص نیست اینهمه عرضه اینا کی میخرد سود مجمع اینا کجا خواهد رفت هیئت مدیره اصلا ندارند اما سهامشان رو دارند میفروشند!!

فردا هر صنعتی ممکنه دخلش رو بیارن

این افزایش نرخ
                          طبق اطلاعیه کدال ، مرجع صادرکننده مجوز افزایش قیمت خودروها ؛ #ستاد_تنظیم_بازار بوده است و طی نامه شماره ۱۰۰۰/۱۷۰۵۴ مورخه ۱۴۰۰/۸/۱۷ توسط معاون وزیر صمت و رییس هیات عامل سازمان گسترش و نوسازی ایران ، رسما به خودروسازان ابلاغ شده است نباید اعتبار داشته باشد؟؟

حداقل کاری که میکنند این هست که فردا رییس سازمان و وزیر اقتصاد و...جلسه باید بگذارند قضیه را جمع کنند و یه افزایش نرخ هرچند کوچک به اینا بدهند که از زیانها کمی خارج شوند و اعتبار بورس و کدال را اینهمه خراب نکنند و جو بازار مشتنج نکنند

من جای رییس سازمان باشم تا این افزایش نرخ را نگیرم شنبه معاملات کلیه نمادها را متوقف میکنم و اگر موفق نشوم به گرفتن افزایش نرخ استعفا میدهم
                          آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/11/12, 23:29.
                          شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• dornaa
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1468

ادعای مدیرعامل ایرنا از آزاد شدن ۳.۵ میلیارد دلار از منابع ایران

گروه تعاملی الف، ۲۱ آبان ۱۴۰۰، ۰۷:۳۰ 4000821002
                            ۰ نظر، ۴۵ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار
                            علی نادری مدیرعامل خبرگزاری ایرنا و سردبیر سابق وب‌سایت رجانیوز، درباره در دسترس قرار گرفتن ۳.۵ میلیارد دلار از منابع مسدود شده ایران در یکی از کشورها نوشت:
                            "کمتر از 100 روز پس از آغاز دولت سیزدهم، اخیرا بیش از 3.5 میلیارد دلار از منابع مسدود ایران در یکی از کشورها در دسترس قرار گرفته و بهش قابل توجهی از این منابع در حال ورود به چرخه تجاری کشور است"

تحریم ایران

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

پاسخ : اندر حکایات موشِ مرده

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post
                              .
                              .

.
                              .

.
                              .
                              تو هم ساده ای عا آقا مهدی
                              .
                              .
                              واقعا فکر کردی اگه از قضای روزگار این مصوبه افزایش نرخ خودرو منتفی نمیشد هم همینجوری جوابتو میداد؟!
                              .
                              .
                              نه خیر جانم! مسلما نه خیر!
                              .
                              .
                              اینا پولتیکشه...عقب نشینی تاکتیکیه...اگه اگه اگه واقعا معذرتش صادقانه بود باید از روش ناراستش، از دروغها و خود-کاردرست-جا-زنی-هاش و از افتراهاش دست بر میداشت...اما مگه قراره اون کارا رو نکنه دیگه؟
                              .
                              .
                              کافیه دو روز مجدد این سهام بایدنیش (که منظورش همون خودروییها هستن البته فقط) مثبت بخورن...اونوقت نه تنها خدا رو دیگه بنده نیست و باز سوپرپیشبینی سوپرپیشبینی راه میندازه، بلکه مسلما از گوشه و کنایه به بیسوادی و حسادت و حقارت مهدی و امثال مهدی هم دریغ نخواهد کرد (ببخشید که رک میگم)..البته گمانم این قسم کاراش رو هم دیدیم و دیدی...اما توی جامعه ای بار اومدیم که هنجارهاش به ما اجازه نمیده وقتی یه نفر خودشو زد به موش مردگی حقیقت تلخ و سخت رو به زبون بیاریم و خودسانسوری میکنیم...قابل درکه برام
                              .
                              .
                              و البته اینم هست که گمانم به این نتیجه رسیده که نمیتونه همزمان توی چند جبهه بجنگه...فعلا میخواد یه قرارداد عدم تعرض (گیرم نانوشته و تلویحی) از چند تا ازین جبهه ها داشته باشه....... تا بعددددددد برسه سراغ شما هم:D
                              .
                              .
                              طبعا برا یه شارلاتان عوامفریب مطلوب نیست که موجهین سایت علناً به رویه ی فریبکارانه ش انتقاد کنن...اونم چند تاشون با هم... (الان باز میاد میگه به ایده هام!!! حمله شد:D) (نمیدونم تفاوت روش و ایده رو نمیفهمه یا صرفه رو در خود-به-نفهمی-زدن میبینه!) (البته چرا دروغ! میدونم که دومیه)
                              .
                              .
                              و میدونم با نوشتن این سطور از هنجارهای جا افتاده و پذیرفته شده ی جامعه (عفو و گذشت و ... حالا شما کوتاه بیاعو ... به به چه بزرگوارانه و اینا...) فاصله میگیرم...اما...دیدم نوشتن این سطور بهتر از ننوشتنشونه...و صادقانه تره

.
                              .
                              ارادت@};-

درود ...

هیچ کاربری به اندازه ی چگوارا به بنده حمله نکرد ...

درخواست دادم از مسدود بودن خارج شود . ( 1400/7/12 )

خارج هم شد ...

آقا مهدی که جای خود دارد ...

یادم رفت ....

از شما هم عذر خواهی می کنم ...

در ضمن این عذرخواهی خالصانه است و هیچ ارتباطی با اخبار و سهم و بورس ندارد ...

.

نظر

• رادین1
                                عضو فعال
                                • Dec 2018
                                • 4718

بعد از اعلام افزایش قیمت خودرو ها و قیمت گذاری جدید! خودروسازها اعلام کردندمنبعد هر هفته ثبت نام و فروش فوری خواهند داشت ! ظاهرا پتانسیل عرضه بیشتر خودرو وجود دارد و اگر تا کنون عرضه نمی شد تعمدی بوده و احتمالا منتظر افزایش نرخ !! حالا با لغو افزایش قیمت ها! اون قسمت اعلام آمادگی تحویل فوری و فروش فوری را چه جوری ماست مالی می کنند.

نظر

در حال کار...
                                X