کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار با بازگشایی پالایشگاه ها بهتر میشه . میتونن تا آخر هفته باز کنن و هفته بعد هم بازار بهتر بشه .
شنبه و یک شنبه خیلی بهتر از بازار حمایت کردن . امروز که کلا تعطیله
سلطان خان
بازار ی که با یک هفته میخواد +++بشه ارزشی نداره
یادم میاد تو سال 92 بودیم دوستی که ار بزرگان تکنیکالیست هم هست
میگفت من تعجب میکنیم تحلیل گری خوبی مثل شروین شهریاری
چرا برای جایی که کار میکنه
تجویز کرده دارایی های خودشون رو بفروشن و برن اوراق مشارکت بخرن
ولی گذر زمان نشون داد چقدر تحلیل شروین شهریاری درست بوده از اینده بازار و این دو سال گذشته
الغرض
من و شما نوعی سودمون از رشد قیمت سهم تامین میشه /
بنظرت تمام بازار اینجوری است
مگر من و شمای خرد پا چند درصد بازار هستیم که بتونیم نقش هم داشته باشیم
اونچیزی که معلوم است بدلیل کمبود نقدینگی /خیلی از شرکتها مشکل داران از اون طرف هم بحران رکود جهانی
از نظر تکنیکالی هم که شاخص در یک کانال نزولی بلند مدت گیر کرده که حالا حالا نمیتونه اونو بشکنه و به این راحتی بره بالا
نمودار شاخص کل مثل نمودار برابری یورو در برادر دلار شده و رکود چند ساله یورو که اون هم حالا حالا ادامه داره و اوضاع
قمر در عقرب نفت و وابستگی ما به اون
کلیت بازار /بورس تهران /منتظرت بودجه و سیاستهای پولی و مالی دولت برای سال بعد میماند /
سرمایه گذار واقعی تا نبینه شرکتی سود دهی اون بیشتر شده و شرکتها بهتر میتونن اون رو تقسیم کنن /با چه منطقی بیاد تو بازار
شما یک نگاهی به صندوق های سرمایه گذاری ما بینذاز /
میبینی که حتی ریر سود بانکی سود کردن و حتی خیلی کمتر از نرخ تورم
در بهترین حالات صندوق پارس گستر خبره بوده با 9 درصد سود اونم جزوه معدود صندوق ها بوده و اکثریت اونا ریان ده هستن
نهایت من و شما خرد پا باید میتونیم در کفها قیمتی سهمای که جزوه پر بینده ها هستن مثل خپارس و وبصادر و خودرو و در کفهای سیککلها اونا بخریم و
انتظار رشد 15 تا 20 درصدی در یک رمان 2 تا 3 ماه رو داشته باشیم
به اجبار نمیشه جلو اصلاح بازار را گرفت به نظر می رسه با باز گشای سهم های فولادی وسنگ اهن بازار یک اصلاح دیگه انجام بده ولی گزارشهای 6 ماهه هم خوب نیست حتی می تواند شاخص را به ریز 63 هزار هم ببرد البته امیدوارم که این ریزشها به خاطر گزارشهای 6 ماهه باشه و حداکثر اصلاح شاخص کل هم 63 هزار !!!
اتفاقا خیلی راحت در یک روز میتونن گروه های مد نظر را پایین باز کنن و از فرداش بازار را مثبتی همین سهم ها بالا بیارن .
برج 12 گروه پالایشگاه یادتون نره که باز کردن و صف سنگین انداختن پشت گروه و بازار هم بالا اومد
اگر نگاه شما به این باشه که بازار الان بخاطر گزارش 6 ماهه منفی هست پس باید بعد از گزارش 6 ماهه هم باید بگیم بازار بخاطر گزارش 9 ماهه خرابه .
اصلاح بازار تا الان کافی نبوده !!!!
اتفاقا خیلی راحت در یک روز میتونن گروه های مد نظر را پایین باز کنن و از فرداش بازار را مثبتی همین سهم ها بالا بیارن .
برج 12 گروه پالایشگاه یادتون نره که باز کردن و صف سنگین انداختن پشت گروه و بازار هم بالا اومد
اگر نگاه شما به این باشه که بازار الان بخاطر گزارش 6 ماهه منفی هست پس باید بعد از گزارش 6 ماهه هم باید بگیم بازار بخاطر گزارش 9 ماهه خرابه .
اصلاح بازار تا الان کافی نبوده !!!!
تا زمان ارسال گزارش 9 ماهه شرکتهای بورسی بوجه سال 95 دولت داده میشه و اگر خوب باشه که مانع ریزش میشه ولی اگر هماند سال 93 الی 94 باشد فا تحه بازار دیگه خوانده میشه !!!!
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
تا زمان ارسال گزارش 9 ماهه شرکتهای بورسی بوجه سال 95 دولت داده میشه و اگر خوب باشه که مانع ریزش میشه ولی اگر هماند سال 93 الی 94 باشد فا تحه بازار دیگه خوانده میشه !!!!
اگر پس چنین فکری میکنید باید بگم باید خارج شد تا برج 4 سال دیگه
اینکه تحریم ها برج 9 تازه برداشته بشه و شرکت ها اول کار گزارش خوب بدن اینطور نیست .
گزارش ها پارسال هم خراب بود . تجربه من میگه قبل از گزارش 6 ماهه بازار بالا میاد . حدود 20 تا 30 درصد .
احتمال زیاد هم میشه اوایل مهر شروعش . حالا میتونن با عوض کردن بازی زودتر این کار را انجام بدن .
نباید یه مسئله مهم را فراموش کنیم . سال ها در انتظار توافق بودیم
اگر پس چنین فکری میکنید باید بگم باید خارج شد تا برج 4 سال دیگه
اینکه تحریم ها برج 9 تازه برداشته بشه و شرکت ها اول کار گزارش خوب بدن اینطور نیست .
قبلا هم چند بار گفتم اگر خبری باشه باید از اخر سال 94 کم کم بازار برگردد این دولت برای نمایش دادن اقتصاد مقاومتی خود احتیاج به این بورس داره بگذاریم به جای پیش بینی جاده مه الود و تیره گذشت زمان حقیقت را روشن کند تا آخر سال هم صبر می کنیم ما که 20 ماه صبر کردیم چند ماه هم روش !!
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
به نظر من در دو مقطع بازار خوب می شود یکی اسفند امسال به خاطر انتخابات مجلس یکی بهارسال 96 به خاطر انتخابات ریاست جمهوری یعنی زمانی که دولت به رای مردم نیاز دارد نگاه مسئلین به مردم این گونه است حالا مردم با این دولت باید چگونه بر خورد کنند دولتی که هر وقت به مردم نیاز دارد برای منافع خودش به فکر مردم می افتد
به نظر من در دو مقطع بازار خوب می شود یکی اسفند امسال به خاطر انتخابات مجلس یکی بهارسال 96 به خاطر انتخابات ریاست جمهوری یعنی زمانی که دولت به رای مردم نیاز دارد نگاه مسئلین به مردم این گونه است حالا مردم با این دولت باید چگونه بر خورد کنند دولتی که هر وقت به مردم نیاز دارد برای منافع خودش به فکر مردم می افتد
تجربه نشون داده هر چیزی که همه راجبش هم نظر هستن اتفاق نمیفته .
اکثر صحبت ها رو این موضوع هست که بخاطر انتخابات بازار را مثبت میکنن .
دوست عریر تو مسایل انتخابات سال 88 تو شلوغ های تهران
شاخص بورس تهران داشت هر روز 800 واحد رشد میکرد
بنظرت منطقی بوده /
فقط بخاطر این بوده شرکتهای فلزی و معدنی ما متاثر از رشد قیمتهای جهانی اون ها بودن و ملت هم داشتن تو بورس میخریدن
در ثانی مجموع دارایی ها شرکتهای تحت تملک دولت در ایران در حدود 600 هزار میلیارد تومن است که این سرمایه عظیم و
تنها میتونه سالی 2 درصد سود بده تنها 2درصد در سال
دولت اگر بخواد کاری بکنه باید در شرکتهای ریر مجموعه خودش بکنه اینکه انتخابات بشه یا نشه چندان با کلیت افتصادی سازگار نیست
باید قبول کنیم مشکلات اقتصادی فراوانی داریم و با تغییرات ظاهری نمیشه اون رو رفع کرد ///
بازار ما سود میده نه که سود نده /فقط باید در کفهای قیمتی وارد شد و منتظر رشد سهم موند
شما همین خودرو رو ریر نظر بگیر در نردیکیهای 225 حالا یکم بالا و پایین وارد شو با امید رشد
سیف گفته امسال شاید سود بانک تغییر نکند..
کلهم سرمایه بزرگان در بانک است هر وقت صلاح بدانند یک بخشی شاید زمین مسکن..بورس...رشد دهند
حمایت از تولید هم روی هواست...
https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
tom cruise in face book
نظر