جــــو بــــازار
Collapse
X
-
-
پاسخ : جــــو بــــازار
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postبرخی از حقوقی ها بطور هماهنگ دارن تلاش میکنن از نمادهای متوسط و کوچک بازارو منفی ها رو ببرن صف فروش ! و مثبت ها رو منفی کنن !!
بیشترین خروج نقدینگی حقیقی
ارقام به میلیارد تومان
1. #فولاد ? 40- (آخرین معامله 4.21- %)
2. #شبندر ? 32- (صف فروش 4.92- %)
3. #بپاس ? 18- (آخرین معامله 1.08- %)
4. #بوعلی ? 17- (صف فروش 4.99- %)
5. #فسبزوار ? 16- (آخرین معامله 2.69- %)
6. #شستا ? 15- (صف فروش 4.98- %)
7. #پاکشو ? 15- (آخرین معامله 2.74- %)
8. #تپکو ? 15- (صف خرید +2.97 %)
9. #شفنح ? 15- (آخرین معامله 6.49- %)
10. #پارسان ? 13- (صف فروش 4.97- %)
11. #وبملت ? 12- (آخرین معامله 4.85- %)
12. #مبین ? 11- (آخرین معامله 4.95- %)
13. #اتکای ? 11- (آخرین معامله 3.79- %)
14. #خبهمن ? 9- (آخرین معامله +2.42 %)
15. #آریان ? 8- (صف فروش 2.99- %)
16. #بورس ? 8- (صف فروش 4.97- %)
17. #سپید ? 8- (آخرین معامله 1.16- %)
18. #شاراک ? 7- (صف فروش 4.99- %)
19. #زاگرس ? 7- (آخرین معامله 3.71- %)
ما خروج نقدینگی میبینیم و در واقع مفهومش کف و زیر زمین خریدن( بعد از هل دادن قیمت رو به پایین با کد به کد) همین حقوقی هاست. هرکس در بازار گفت قیمتو عرضه و تقاضا در بورس ایران تعیین میکنه پشت دست لازم است.../:.winksmiley02.://:.weirdsmiley.:/نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .
نظر
-
در اصل توسط امام قلی خان پست شده است View Postبا سلام بر کاربران انجمن بورسی
این بازار و سهامش از مفت ترین سرمایه گذاری ها در جهان می باشد.اگر همین حالا روابط با ممالک دیگر درست بود، خارجی ها برای مالکیت شرکت ها در این قیمت ها له له می زدند.من عمرم را نموده ام و با این دو چشم ریز هزاران حادثه درشت مشاهده نموده ام.بازار راه بالا کشیدن شلوارش را می یابد. جنگ که از ایران همیشه به دور باشد هم اگر می گشت بازار به این خاک برسری نمی افتاد.صبوران صبوری بنمایند و ناصبوران صبور بگردند.به مرگ من و به عمر شما این بازار مزد صبوران را خواهد داد.خواهیم دید.
با تشکر
معاونت کارگروه ویژه مقابله با دل خالی نمایان و مفت خران
امام قلی خان
مرگ بر زالوصفتان
نظر
-
در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Postخدایا چقدر سهم مفت پیدا میشه در بازار ادم نمیدونه اینا هم جزء بدبختی هاست یا خوشبختی محسوب میشود؟؟؟
تعدادی از این سهمها رو نام ببرید
محدوده خرید و محدوده نگهداری رو هم بگید
خودتون چند درصد سهام هستید و چه سهمهایی دارید
با تشکربارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)
نظر
-
در اصل توسط منیب پست شده است View Postبا سلام
تعدادی از این سهمها رو نام ببرید
محدوده خرید و محدوده نگهداری رو هم بگید
خودتون چند درصد سهام هستید و چه سهمهایی دارید
با تشکر
من خودم 30درصد نقدینگی داشتم که رفته رفته مصرف شده 5درصد دیگه مونده !!!
سهام پتانسیل دار رو معمولا تاپیکش میارم بالا که!!
امروز ونیرو خوب بود که قبلا رو 190هم سیگنالش دادم منفیهای دانا هم خوبه سیمرغ هم خوبه همین ثاخت هم که بدت میاد خوبه بنظرم
شلرد که الان رفته بالای 120درصد سود!! کم گفتیم؟؟ البته شلرد الان دیگه پیشنهاد نمیشه چون نزدیگ مقاومت مهم هست و از حمایتها دور شده
شدوص رفتیم مجمع که نوشتیم نوسان از لگنسازها گرفتیم که دقیق زمان ورود و خروج رو نوشتیم الان هم اگه حمایت پیدا کنند سیگنال دهند تعصبی نیست باز برمیداریم
منفیهای کلوند خوبه
شپترو هم 350حمایتش بود برداشتیم و نوشتیم بلند مدتی خوبه با قبول ریسک بازار
فملی هم رفتیم مجمع فردا هم باز نمیکنند خوب نماد رو متوقف کردند تا اسیب نبیند
دوتا سهم دیگه دارم برمیدارم با دید 5 سال دیگه ( مناسب هرکسی نیست 5سال صبر میخواد با حد اکثر 10درصد سرمایه باید با شد ) پترو جهرم و فسا الان ریسکش زیاده هنوز فروشنده حشری زیاد داره
شرکتهای استانی سهام عدالت همانند وسگیلا وساغربی محدوده 40تومان خوبه
چندتا هم حق تقدم دارم که رفتند برای حراج نوشتنش فایده نداره
و........آخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/11/20, 14:21.شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!
نظر
-
در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Postدرود
من خودم 30درصد نقدینگی داشتم که رفته رفته مصرف شده 5درصد دیگه مونده !!!
سهام پتانسیل دار رو معمولا تاپیکش میارم بالا که!!
امروز ونیرو خوب بود که قبلا رو 190هم سیگنالش دادم منفیهای دانا هم خوبه سیمرغ هم خوبه همین ثاخت هم که بدت میاد خوبه بنظرم
شلرد که الان رفته بالای 120درصد سود!! کم گفتیم؟؟ البته شلرد الان دیگه پیشنهاد نمیشه چون نزدیگ مقاومت مهم هست و از حمایتها دور شده
شدوص رفتیم مجمع که نوشتیم نوسان از لگنسازها گرفتیم که دقیق زمان ورود و خروج رو نوشتیم الان هم اگه حمایت پیدا کنند سیگنال دهند تعصبی نیست باز برمیداریم
منفیهای کلوند خوبه
شپترو هم 350حمایتش بود برداشتیم و نوشتیم بلند مدتی خوبه با قبول ریسک بازار
فملی هم رفتیم مجمع فردا هم باز نمیکنند خوب نماد رو متوقف کردند تا اسیب نبیند
دوتا سهم دیگه دارم برمیدارم با دید 5 سال دیگه ( مناسب هرکسی نیست 5سال صبر میخواد با حد اکثر 10درصد سرمایه باید با شد ) پترو جهرم و فسا الان ریسکش زیاده هنوز فروشنده حشری زیاد داره
شرکتهای استانی سهام عدالت همانند وسگیلا وساغربی محدوده 40تومان خوبه
چندتا هم حق تقدم دارم که رفتند برای حراج نوشتنش فایده نداره
و........
با تشکر از شمابارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)
نظر
-
در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Postدرود
نشونه چی هست اقا مهدی افزایش سود بین بانکی؟؟
یعنی گروه بانکی وضعشان خوب نیست نیاز به نقدینگی دارند؟؟؟
معمولا هر بانکی که در کوتاه مدت نیاز به نقدینگی داشته باشه از بانکی که زیادی داره با بهره مشخصی قرض میکنه. پس یک ربطش به میزان ذخایر بانکها هست.
میشه گفت این نرخ در اصل قیمت ذخایر بانکها هم هست! اشتباه نکنم قبلا بانکها این قرض رو از بانک مرکزی تامین میکردند که با راه انداختن این بازار بین بانکی خواستند که دیگه بانک مرکزی قرض نده
یکی از مسائل همیشگی بانکها ، استقراض از بانک مرکزی بود که مثلا این رو به عنوان یک راه حل ایجاد کردند
افزایش بهره بین بانکی عملا هزینه تأمین کسری را افزایش میدهد. بنابراین طبیعی هست که به نرخهای سود یا بهره در سایر بازارها هم جهت میدهد.
طبیعی هست که افزایشش معنی اش اینه که بانکها حاضر میشوند با نرخها بالاتری به سپردهگذارها سود پرداخت کنند تا کسری خود را جبران کنند
------------------------
اینکه از ابتدای دولت جدید این بهره فقط افزایشی بوده، من یک حدسی هم میزنم! احتمالا دولت جدید استقراض از بانک مرکزی رو کلهم ممنوع کرده و بانکها مجبور شدند که از هم قرض کنند...و طبیعی هست که نرخ بالا میره دیگه!
فکر کنم این رئسی شنیده! یا بهش گفتن نباید از بانک مرکزی اصلا استقراض کنی!! اینم ورد زبونش شده همش میگه ما اصلا از بانک مرکزی هیچی قرض نمیکنیم!
احتمالا نوابیغی! که روی کار آمدند ، فکر کردند قبلی ها عقلشون نمیکشید که اینکار رو بکنند!
بهر حال چون اطلاعات شفاف در این زمینه نیست ، تحلیل اش هم با خطای زیادی همراه هست. حتی اگر اطلاعات کامل هم باشه ، تحلیل بهره بین بانکی پیچیده است...ولی هرچی باشه افزایشش بی برو برگرد بهره پول را در همه بازارها افزایش میده که معنی دیگه اش تورم هست.
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
نظر
-
در اصل توسط منیب پست شده است View Postبا توجه به اینکه خریدهای شما تکمیل شده و اکثر پول خودتون رو خریدید خرید جدیدی کردی بگید از محل فروش کدوم سهم بوده و یا سهمی رو فروختید بگید بقیه دوستان هم استفاده کنند
با تشکر از شما
بنظر من اصلا کار درستی نیست نه سیگنال خرید دادن کار درستی هست نه سیگنال فروش و اعلام فروش
مواردی هم اگر مطرح میشود از خریدها صرفا جنبه همفکری با سهامداران همان سهم دارد که مثال بنده ببینم شما فلان سهم خریدند و انرا داشته باشم و نگه دارم و از صعود احتمالی ان سود ببرم
وگرنه برای خرید توسط افراد نیازمند بررسی بیشتر هست و استراتژی بلند مدت و کوتاه مدت و تحلیل همان شخص من سهم همانطور که عرض شد دارم میخرم برای 5سال دیگه برخی برای کوتاه مدت چند هفته ای هست برخی میانمدت و رویکرد و تحلیل و نظر شخصی ام صرفا مینویسم
خرید و فروش سهام و سود کردن در این بازار فراتر از این مسائل هست هرکه باید با تحلیل خودش حرکت کند
حالا نهایت کسی بیاد خریدها را بنویسد که انهم بیشتر برای سهامداران ان سهم هست همین شلرد مثال بزنیم ما زیر هزار بارها گفتم ارزشمند هست الان عرض میشود خرید پرریسک هست دیگه اگر کسی توقع کند نقاط فروشش هم تقدیم شود دیگه از اون حرفهاست حالا بنویسیم اگر منفی شد میفروشیم بعد بفروشیم سهم هزاران نفر سهامدار بلند مدت دارد شاید بخواد برخی نگه دارند شاید برگردد و باز دوبرابر شود نقاط فروش بستگی به استراتژی شخص دارد بلند مدت و کوتاه مدت و میانمدت!!
و اموزش هایی که دیده و تجاربش و حد زیانش و خیلی مسائل دیگه
البته بنده باز سهام ریزشی را بارها دیدم و هشدار داده ام همین دیشب هم در تحلیل جو بازار اینهفته عرض شد بازار منفی میشود در خرید احتیاط کنید
نمی دونم چی بگم شما الان خودتان دقیق خرید و فروشهایتان مینویسید؟ الان همه دقیق مینویسند که من بنویسم؟
بنظر خو.دم همه باید با تحلیل و نظر خودشان بخرند و زمان فروش نیز خودشان پیدا کنند و بقیه هم که مینویسند صرفا کاربرد همفکری با سهامداران همان سهم داشته باشد
تالار نباید لیدر محور شود بقیه هم که نمینویسند و قطعا اطلاعات خوبی نیز دارند در مباحث مشارکت کنند تا همفکری و همافزایی انجام شود
حالا خوب شد اینا رو نوشتید که کمتر بنویسیم در مورد تک سهام......
اگر کسی میخواد هم نقاط فروشش را در تالار پیدا کند هم نقاط خرید بهتر است سبدش بدهد دست سبدگردانهای مجوز دار سازمان...
اگر بنا باشد فروشها هم بنویسیم خودم ترجیح میدهم بیشتر شاخص صنایع و شاخص کل و جو بازار را تحلیل کنیم تا تک سهام!!! دردسرش کمتر هست و باعث زیان کسی هم کمتر میشودآخرین ویرایش توسط توپ4گوش؛ 2021/11/20, 20:05.شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!
نظر
-
خوب شرایطی که چهارشنبه بهش اشاره کردیم و اینکه تداوم داره یا نه حتی 1 روز هم اجازه ندادن که ادامه پیدا کنه !
بازار امروز (فقط سهام) در مقایسه با چهارشنبه :
حجم : 8.2% افزایش
ارزش : 13.5% افزایش
میانگین RSI روزانه : 3.8% کاهش !
نمادهای با RSI بالاتر از میانگین 100 روزه : 30 نماد کمتر !
تراز پول حقیقی : 430 میلیارد تومان پایینتر !
ورود پول حقیقی در نمادها : 87 نماد کمتر !
تعداد خریدار حقیقی : 13.6% افزایش !
سرانه خرید حقیقی : 5.6% کاهش !
تعداد فروشنده حقیقی : 4.3% افزایش !
سرانه فروش حقیقی : 17.3% افزایش !!
نمادهای بالای میانگین 20 روزه : 63 نماد کمتر !
نمادهای بالای میانگین 50 روزه : 29 نماد کمتر !
نمادهای بالای میانگین 100 روزه : 17 نماد کمتر !
نظر
-
[ Photo ]
#بورس #دلار #برجام
خبر نسبتا خوش ... بانک مرکزی در حال بازنگری استراتژی الزام واحدهای بزرگ #فولاد و #پتروشیمی به عرضه #دلار صادراتی خود به این بانک به قیمت پایه نیما بوده و مکاتباتی نیز در این خصوص صورت گرفته است!
کاهش اختلاف #نیما و #سنا و حرکت به سمت ارز تک نرخی و مجوز فروش ارز صادراتی بنگاههای بزرگ در سامانه نیما بصورت رقابتی (مشابه سایر شرکتها)، یکی از درخواستهای اصلی فعالان اقتصادی در نشست مشترک این ماه با آقای صالح آبادی، رییس کل بانک مرکزی بود
#کامودیتی این سیگنال مثبت میتواند نشانه پیشرفت مذاکرات #برجام نیز باشد و احتمالا منابع ارزی در دسترس بانک مرکزی به منظور مدیریت بازار ارز، روندی صعودی دارد
@Commoditiesبارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)
نظر
نظر