جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali salehi
    عضو عادی
    • Feb 2014
    • 222

پاسخ : جــــو بــــازار

واقعیت تلخ اینه که اینجا کسی دنبال شنیدن حقیقت نیست چون تلخه ، برای همین با دروغ شیرین خوشحال میشن
    بارها گفتم بازم تکرار میکنم ابعاد حبابی که اینبار در بورس ایجاد شد بقدری بزرگه که خیلیا توان درکش رو ندارن
    ذهنتون رو با دلار شرطی کردن ، تصور اینکه با رشد دلار سهام هر شرکتی اعم از سود ده و زیانده میتونه رشد کنه اشتباهه
    اساسا رشد فعلی دلار دلیلش حباب بورسه ، بقدری سهاما رو باد کردن که با وجود ریزشهای 70_80درصدی بازم نمیتونن متعادل بشن ،پولم ندارن زیرشو بگیرن مجبورا دلار بالا ببرن تا کمی وضعیت بورس متعادل کنن
    سه سال پیش هزاران میلیارد پول دست مردم بود الان به جاش میلیاردها سهم دست مردمه ، سهام شرکتهای ورشکسته زیاندهی که باوجود رانت انرژی ارزان داخلی بازم توان تولید رقابتی در سطح منطقه ام ندارن
    برادر من خواهر من تجدید ارزیابی و تسعیر ارز واسه شرکت نون آب نمیشه ، این حسابسازیا واسه فریب شماهاست با این کلک سهامارو چاق کردن تو سقف تا جایی که جا داره شناور خالی کردن بعد سهام رها میشه به حال خودش ،با وجود ریزشهای هفتاد هشتاد درصدی حاضر نیستن مجدد بخرن

نظر

• فین
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1158

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
      واقعیت تلخ اینه که اینجا کسی دنبال شنیدن حقیقت نیست چون تلخه ، برای همین با دروغ شیرین خوشحال میشن
      بارها گفتم بازم تکرار میکنم ابعاد حبابی که اینبار در بورس ایجاد شد بقدری بزرگه که خیلیا توان درکش رو ندارن
      ذهنتون رو با دلار شرطی کردن ، تصور اینکه با رشد دلار سهام هر شرکتی اعم از سود ده و زیانده میتونه رشد کنه اشتباهه
      اساسا رشد فعلی دلار دلیلش حباب بورسه ، بقدری سهاما رو باد کردن که با وجود ریزشهای 70_80درصدی بازم نمیتونن متعادل بشن ،پولم ندارن زیرشو بگیرن مجبورا دلار بالا ببرن تا کمی وضعیت بورس متعادل کنن
      سه سال پیش هزاران میلیارد پول دست مردم بود الان به جاش میلیاردها سهم دست مردمه ، سهام شرکتهای ورشکسته زیاندهی که باوجود رانت انرژی ارزان داخلی بازم توان تولید رقابتی در سطح منطقه ام ندارن
      برادر من خواهر من تجدید ارزیابی و تسعیر ارز واسه شرکت نون آب نمیشه ، این حسابسازیا واسه فریب شماهاست با این کلک سهامارو چاق کردن تو سقف تا جایی که جا داره شناور خالی کردن بعد سهام رها میشه به حال خودش ،با وجود ریزشهای هفتاد هشتاد درصدی حاضر نیستن مجدد بخرن
      آقای صالحی عزیز . من پستهای دوباره شما را به فال نیک می گیرم. هر بار شما میایید بعد از یکی دو روز بازار یک استارت صعودی می زند. فکر کنم فردا یا حداکثر شنبه دوباره یک استارت 10 تا 20 درصدی در اکثر سهام بازار داشته باشیم. ادامه بدید.

نظر

• ali salehi
        عضو عادی
        • Feb 2014
        • 222

در اصل توسط فین پست شده است View Post
        آقای صالحی عزیز . من پستهای دوباره شما را به فال نیک می گیرم. هر بار شما میایید بعد از یکی دو روز بازار یک استارت صعودی می زند. فکر کنم فردا یا حداکثر شنبه دوباره یک استارت 10 تا 20 درصدی در اکثر سهام بازار داشته باشیم. ادامه بدید.
        بفرمایید تحویل بگیرید
        استاد سریع فوری عنقلابی حرفای منو تحلیل کرد و به این نتیجه رسید که از فردا یا پسفردا یا پس اون فردا یه استارت ده بیست درصدی داریم
        شاخص نزدیک 1700بود اولین پستمو گذاشتم تو آرشیو هست برید یه نگاهی کنید ببینید امثال این آقا چه واکنشهایی داشتن ، اینهمه گذشته بازم همونن که هستن

نظر

• dornaa
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 1468

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
          مهدی عزیز
          شاید همین سناریو داغ کردن بورس و زدن مجدد جیب مردم تا حدی که در توان باشد در سرشون باشه یا از قبل هم بوده یا در اینده باشد ، ولی دارند فکر میکنند چطور و یا چه حیله ای چنین کنند و ایا کمترین اعتمادی باقی مانده که قصد جیب بری مجدد کنند ؟ مشکل این عدم اعتماد است چون این بار ممکنه داغش کنند و خب هر داغ کردنی مستلزم دون پاشی هم هست . یعنی باید اول خرج کنند و بزنند زیرش و حقوقی ها خرید کنند و یه اعتمادی جلب شود تا بعد بشه چند برابر دون های پاشیده شده برداشت کنند

یه مشکل اینجاست که بخاطر عدم اعتماد به شدت هر چه تمام تر از دست رفته و کمبود پول در کازینو و ته کشیدن اخرین بطری های شراب در کازینو و باختن همه قمار بازها در 16 ماه گذشته ، این بار پیش دستی شود و نتونند داغش کنند در اون حد که جیبها را بزنند و تازه بعد از مدتی خراب شود رو سر خودشون
          این بار اگر داغی هم در کار باشد اکثرا زودتر از فریب خوردن پیش دستی میکنند و خراب میشوند رو سرشون . خیلی ها از جمله خودم مترصد هستم نیمی از زیانم در بیاد و از این کازینوی افق همیشه طلائی بروم که بروم که بروم تا رفته باشمممممممممممم برای همیشه چون بدبین ترین افراد به کازینوی تهران را هم فریب دادند

من همیشه به این به بازار به اصطلاح سرمایه بدبین بودم یا اینکه زیاد خوش بین نبودم . کامنتها هم همیشه گویا بوده ولی امثال من دست به عصا را هم فریب دادند
          من کلا به این چیزی که اسمش بورس است و بازار سرمایه ،به عنوان بازار سرمایه و بازار مالی نمیشناسم و اعتقاد ندارم
          این بازار سرمایه نیست . یه داستان جیب بری است وگرنه چرا در بورس تهران باید 70% زیان بدهند حتی بلند مدتی هاش و میان مدتی ها . کوتاهش که هیچی
          بازار سرمایه نباید اینطور باشد . نه بالا رفتنش طبیعی و رو اصول و نه ریختنش

خدائیش این بازار مالی و سرمایه نیست . بعد از 13 سال سابقه ، در این 16 ماه گذشته خیلی چیزها که نمیدونستم یاد گرفتم و به این نتیجه رسیدم این میدان جیب بری است . داغ کن ببر بالا و بنداز
          بعتد بپکون و به خاک ذلت بکشون و خون از دل سهامدار چک چک در امده را قطره قطره بنوش و چنان ناامدیش کن تا مالش را مفت بدزدی و بعد دوباره داغ و بنداز ....
          جسم و روانش را نابود کن . خواب و خوراک را ازش بگیر و در یک کلام مجاله اش کن
          این اجنبی به اسم سهامدار را چنان خاطرات تلخی براش رقم بزن تا تلخی ان در پهنای رشته کوه های البرز و زاگرس هم خودنمائی کند و به بلندای قله دماوند قد علم کند و مفلوکی به اسم سهامدار زیر سایه ان بلندی در کنجی کز کند
          حال و روز خیلی ها که سال گذشته پول اوردند اینجا خوب نیست من از نزدیک چند نفروشن را دیدم در حال جان دادن تدریجی هستند زندگی و جسم و همه چیشون نابود شده
          این کشور هیچیش شبیه دنیا نیست . کدام بازار سرمایه ای در کجای دنیا اینطور دیدید ؟

کدام بازار سرمایه دیدید سفته بازی و جیب بری های مختلف توش باشه ؟ کدام بازار سرمایه ای دیدید درخواست خرید فروش فیک داشته باشه ؟ و هزاران کثافت کاری دیگر
          درتمام دنیا این مسائل بوده .هست .خواهدبود

بخاطرهمینه که تمام دنیا این مثل رو قبول دارند

هیچوقت تخم مرغات رو تو یک سبد نچین

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4096

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
            درتمام دنیا این مسائل بوده .هست .خواهدبود

بخاطرهمینه که تمام دنیا این مثل رو قبول دارند

هیچوقت تخم مرغات رو تو یک سبد نچین
            حالا خوبه شما در این 2 ماه گذشته زیان دادی و سریع و عنقلابی همه دنیا را با اینجا یکی دونستی
            تمام دنیا را ولش ... یکی دو مورد از بازارهای سرمایه با فکت و سند رو کن ببینم چقدر شباهات با این کازینوی جیب بری اینجا داره
            منظورم پائین اومدن سهم و ریزش و زیان نیستا . پائین اومدن یا ریزش و زیان که در کل دنیا هست و در ذات همه بازاهاست البته همراه با دلیل . یکیش همین کرونا بود در ماه های اول ظهورش . یکیش بحران های اقتصادی جهانی است . یکیش قیمتهای جهانی است
            یکیش بحران های منظقه ای و بخصوص جنگ و تاثیر گذاری بحران ها بر انرژی های مختلف از جمله نفت ... و و و ...

منظور اینها نیست

منظور اینه ، شما سفته بازی را بگو در کجای دنیاست ؟
            شما بگو کجای دنیا بیخودی سهمی را باد میکنند در حالی که کمترین خبری در شرکت نباشد ! بگو کجای دنیا بیخودی سهمی چند صد درصد باد میشود و مدتی بعد برمیگرده سر جای اولش و حتی کف پائین تر
            شما بگو صف خرید و فروش و بامبول بازی های فیک و هزاران دلقک بازی های کثیف و درخواست خرید فروش دروغین کجاست ؟
            در چند کشور دنیا بورس کشورش اینقدر تحت تاثیر مسائل سیاسی است ؟

در چند کشور بازار سرمایه اش بازیچه و تحت تملک دولت و حکومتهاست ؟ جیب بری برای کسری بودجه و پر کردن بخشی از چاله چوله ها از جیب مردم در چند کشور است . تمام دنبا پیشکش
            کجای دنیا دولتها بازار سرمایه اش را تعمدی بالا پائین میکنند ؟
            دقیقا 3 کشور را برای من مثال بزن با سند و مدرک . 196 کشور دیگر را بیخالش میشم

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

در اصل توسط فین پست شده است View Post

پا قدم صالحی همیشه خیر بوده ...

لاکردار دقیقا بیخ گوش حمایت ها آفتابی میشه ...

اگر ۳۵۹۰۰۰ ظاهر می شد ، هدف گیری میلی متری داشت ....

شایدم کف بازار همین امروز بوده و اون ۲۰۰۰ واحد هم پایین تر نره ....

.

نظر

• dornaa
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1468

حالا خوبه شما در این 2 ماه گذشته زیان دادی و سریع و عنقلابی همه دنیا را با اینجا یکی دونستی
                تمام دنیا را ولش ... یکی دو مورد از بازارهای سرمایه با فکت و سند رو کن ببینم چقدر شباهات با این کازینوی جیب بری اینجا داره
                منظورم پائین اومدن سهم و ریزش و زیان نیستا . پائین اومدن یا ریزش و زیان که در کل دنیا هست و در ذات همه بازاهاست البته همراه با دلیل . یکیش همین کرونا بود در ماه های اول ظهورش . یکیش بحران های اقتصادی جهانی است . یکیش قیمتهای جهانی است
                یکیش بحران های منظقه ای و بخصوص جنگ و تاثیر گذاری بحران ها بر انرژی های مختلف از جمله نفت ... و و و ...

منظور اینها نیست

منظور اینه ، شما سفته بازی را بگو در کجای دنیاست ؟
                شما بگو کجای دنیا بیخودی سهمی را باد میکنند در حالی که کمترین خبری در شرکت نباشد ! بگو کجای دنیا بیخودی سهمی چند صد درصد باد میشود و مدتی بعد برمیگرده سر جای اولش و حتی کف پائین تر
                شما بگو صف خرید و فروش و بامبول بازی های فیک و هزاران دلقک بازی های کثیف و درخواست خرید فروش دروغین کجاست ؟
                در چند کشور دنیا بورس کشورش اینقدر تحت تاثیر مسائل سیاسی است ؟

در چند کشور بازار سرمایه اش بازیچه و تحت تملک دولت و حکومتهاست ؟ جیب بری برای کسری بودجه و پر کردن بخشی از چاله چوله ها از جیب مردم در چند کشور است . تمام دنبا پیشکش
                کجای دنیا دولتها بازار سرمایه اش را تعمدی بالا پائین میکنند ؟
                دقیقا 3 کشور را برای من مثال بزن با سند و مدرک . 196 کشور دیگر را بیخالش میشم
                اینرو درنظر داشته باش که خیلی ازاین بحرانها دستساز همین ممالک ازجمله امریکا وکشورهای اروپائی وروسیه ووبرای نوسان گرفتن ازبازارهاست

همین امریکا

یک روز درمیان ذخایر نفتش روبالاوپائین میکنه برای نوسان گیری

یکروز درمیان بهره رو دستکاری میکنه برای نوسان گیری

یکروز باکرونا

یک روز باواکسن کروناووووو

نظر

• b4city
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 4096

اینرو درنظر داشته باش که خیلی ازاین بحرانها دستساز همین ممالک ازجمله امریکا وکشورهای اروپائی وروسیه ووبرای نوسان گرفتن ازبازارهاست

همین امریکا

یک روز درمیان ذخایر نفتش روبالاوپائین میکنه برای نوسان گیری

یکروز درمیان بهره رو دستکاری میکنه برای نوسان گیری

یکروز باکرونا

یک روز باواکسن کروناووووو

این جواب من نبود
                  اخه امثال تو چی گیرتون اومده از لجنزار که هنوزم ازش دفاع میکنید ؟ چرا نمیخوهید این خوی پلید عنقلابی گری را تمومش کنید و هنوزم سر قبر خالی و جنازه دعا میخوانید ؟ حتی اگر ترکش هاش بازم از انواع و اقسامش به خودتون هم اصابت کنه ولی بازم با هزار کبری صغری هم سر خودتون کلاه گشاد میگذارید و هم قصد دارید دیگران را فریب بدید . دیگه چیزی باقی مونده که شما از اون دفاع میکنید ؟
                  منظورم فقط بورس نیستا . کلی میگم چون شما را میشناسم یه عنقلابی هستید

انواع و اقسام کثافت کاری های موجود در کازینوی تهران را بگو کجای دنیا مشابهش هست ؟ کثافتکاری ها که مفصل در کامنت قبلی توضیح داده شد . چرا میزنید به کوچه علی چپ ؟
                  تورم در امریکا چقدر است ؟ بازدهی داوجونز چقدر بوده ؟ بازدهی بازارهای مالی در امریکا در مقایسه با تورم ناچیز چقدر است ؟

الان این جیب بری در سالهای گذشته در این قمارخانه ساخته امریکاست و بحران بوجود امده توسط امریکاست ؟

نظر

• dornaa
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 1468

این جواب من نبود
                    اخه امثال تو چی گیرتون اومده از لجنزار که هنوزم ازش دفاع میکنید ؟ چرا نمیخوهید این خوی پلید عنقلابی گری را تمومش کنید و هنوزم سر قبر خالی و جنازه دعا میخوانید ؟ حتی اگر ترکش هاش بازم از انواع و اقسامش به خودتون هم اصابت کنه ولی بازم با هزار کبری صغری هم سر خودتون کلاه گشاد میگذارید و هم قصد دارید دیگران را فریب بدید . دیگه چیزی باقی مونده که شما از اون دفاع میکنید ؟
                    منظورم فقط بورس نیستا . کلی میگم چون شما را میشناسم یه عنقلابی هستید

انواع و اقسام کثافت کاری های موجود در کازینوی تهران را بگو کجای دنیا مشابهش هست ؟ کثافتکاری ها که مفصل در کامنت قبلی توضیح داده شد . چرا میزنید به کوچه علی چپ ؟
                    تورم در امریکا چقدر است ؟ بازدهی داوجونز چقدر بوده ؟ بازدهی بازارهای مالی در امریکا در مقایسه با تورم ناچیز چقدر است ؟

الان این جیب بری در سالهای گذشته در این قمارخانه ساخته امریکاست و بحران بوجود امده توسط امریکاست ؟
                    کی گفته من عنقلابی هستم بازداری توهم میزنی گیردادی متل زمان دوسال قبل تالار منهدم شده

ضررم تو این دوماه رفت رو 300 ولی از انطرف با دلارها وسکه جبران شد برای همینه که نباید تمام تخم مرغ ها رو یکجا چیند

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4096

کی گفته من عنقلابی هستم بازداری توهم میزنی گیردادی متل زمان دوسال قبل تالار منهدم شده
                      همه میدونند هستید . خودتون یه بار اعتراف کردیید . مثل بهرام ارشیو ندارم وگرنه همون کامنت را رو میکردم
                      دفاع شما حتی در زمنه بورس و ضدیت با دنیای غرب و کامنتهای متعددتون در همون تالار منهدم شده که عیان است
                      شما حتی اسم بورس میاد با اینکه ترکش بدبختی هاش به خودتون هم اصابت کرده بازم سریع در مقام دفاع ظاهر میشید . یعنی تا این حد ؟ اون وقت میگید نیستم !!!

نظر

• dornaa
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1468

همه میدونند هستید . خودتون یه بار اعتراف کردیید . مثل بهرام ارشیو ندارم وگرنه همون کامنت را رو میکردم
                        دفاع شما حتی در زمنه بورس و ضدیت با دنیای غرب و کامنتهای متعددتون در همون تالار منهدم شده که عیان است
                        شما حتی اسم بورس میاد با اینکه ترکش بدبختی هاش به خودتون هم اصابت کرده بازم سریع در مقام دفاع ظاهر میشید . یعنی تا این حد ؟ اون وقت میگید نیستم !!!
                        باشه بریم بخوابیم برای سرخطی گذاشتن فرداصبح الان موقع خرید سهام هست نه یکسال پیش حال میده

نظر

• "Midas"
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 2483

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
                          بپا حبابی نشی برادر

ابعاد حبابی!!

_____

مارکت کپ بانک های عربستان، آن هم چند تایی که در این لیست هستند 218.96 میلیارد دلار است

__

----

مارکت کپ کل بورس ایران چنــــــــــــــــــــــــــد؟

__

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                          ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35705

دیروز سرانه خرید حقیقی در بازار با بیش از 11 درصد افزایش روبرو شد ! درحالیکه سرانه فروش 16 درصد افزایش داشته !

ببینیم کف حمایتی فعلی سهام بزرگ بلاخره به لطف آقایون شکسته میشه یا نه !!
                            آخرین ویرایش توسط negarminavi؛ 2021/12/08, 09:05.

نظر

• مدافع
                              ستاره‌دار(5)
                              • Oct 2020
                              • 2446

درود

بازار امروز خوب استارت کرد انشالله که ادامه پیدا کند.

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4096

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                                درود

بازار امروز خوب استارت کرد انشالله که ادامه پیدا کند.
                                درود

به امید و حدس و گمان روزهای اینده که مذاکرات قرار است از سر گرفته شود ، امروز خودرو و بانک باز جون میگیرند و دلاری ها برعکس شل و ول . همش هم حدس و گمان و تعقیب و گریز
                                بقیه بازار هم کمای مطلق
                                استارتی نمی بینم و به نظرم دیگه کلا استارت نداریم حتی اگر کف قطعی هم وزن هم مشخص شود و کف مابقی سهام کل بازار
                                این یک هفته اخیر به قول دوست خوبمون اقا مهدی که خیلی خوب تشخیص داد و عالی گفت ، از بدترین روزهای بورس امسال بود و حتی 16 ماه گذشته بود . ریزش های خفن نداشتیم و حتی شاخص سازها هم صف فروش نبودند ولی بورس داره میره به کما . ریزش ها تقریبا تمام میشه ولی برگشت های استارتی نداریم و این خیلی بد است

قشنگ حجم و نحوه معاملات هم گویاست . در جا زنی و کما
                                امیدوارم واقعا از صمیم قلب امید دارم به اون روزها نرسیم وگرنه بدتر از 16 ماه گذشته میشه

یاداور همان روزهائی که در سالهای نه چندان دور ، ماه های متمادی ، فولاد و فملی و امثالهم در جا میزدند نه بالا و نه پائین انچنانی
                                سالهای نه چندان دور بانک ملت 1 سال و نیم بین 90 تا 100 موند . ماه ها طول کشید 10 درصد بره بالا و ماه های بعد 10 درصد بیاد پائین . نه فروشنده ای بود و نه خریدار . کمای مطلق
                                واقعا امیدوارم به اون روزها نرسیده باشیم
                                شواهد و نحوه معاملات یک هفته گذشته که فعلا داره همینو میگه تا ببینم بعد چی میشه
                                آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2021/12/08, 10:00.

نظر

در حال کار...
                                X