جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MOSTAFAVI
    Banned
    • Jun 2012
    • 5636

پاسخ : جــــو بــــازار

توی این وضع بازار ،کلی صندوق سرمایه گذاری داره پذیره نویسی میشه،صندوق انار و گنبد و ...
    جالبه که آخرین صندوق زیتون بود که 1000 تومن پذیره نویسی شد و از زمان ورودش به بورس 70 تومن از ارزشش رو از دست داده و الان 931 تومنه
    ----
    پذيره نويسي واحدهاي صندوق سرمايه گذاري گنبد ميناي دماوند در نماد (گنبد1) 1400/09/21 10:20:16

به اطلاع مي‌رساند؛ پيرو اطلاعيه شماره 3353/و/00 مورخ 1400/09/16 اين شركت، تعداد 198،000،000 واحد از واحدهاي سرمايه‌گذاري صندوق سرمايه گذاري گنبد ميناي دماوند در نماد معاملاتي (گنبد1) از امروز يكشنبه مورخ 1400/09/21 لغايت دوشنبه مورخ 1400/09/22 به مدت 2 روز كاري با ارزش مبناي هر واحد سرمايه گذاري 10،000 ريال در نماد (گنبد1)، مورد پذيره‌نويسي قرار مي‌گيرد. در اين خصوص توجه به موارد ذيل ضروري است: 1) نوع صندوق: صندوق سرمايه گذاري مختلط، 2) تعداد واحدهاي قابل پذيره‌نويسي: 198،000،000 واحد. 3)نحوه پذيره‌نويسي: عرضه به قيمت ثابت 10،000 ريال 4)نحوه تسويه و پاياپاي: T+2؛ 5) تعداد واحدهاي سرمايه گذاري قابل انتشار: 200،000،000 واحد 6) حداقل تعداد واحد هاي سرمايه گذاري عادي قابل پذيره نويسي 18،000،000 واحد 7) بازارگردان: شركت تأمين سرمايه دماوند (سهامي عام) 8) سفارشات خريد مي‌بايست مضربي از 1 واحد باشد 9) پس از اتمام پذيره‌نويسي، مطابق پيام نظر معاملات ثانويه اين اوراق در بازار ابزارهاي نوين مالي فرابورس ايران آغاز مي گردد. مديريت عمليات بازار فرابورس ايران

نظر

• فرهنگ سازان
      ستاره‌دار(3)
      • Jan 2014
      • 692

سهم اگه بخواد و بخوان که حرکت کنه می کنه و به خودرو و خساپا و شهناز و مهناز کاری نداره

نگاه کنید به جرکت امروز غپینو که درسته که نماد یزرگ و شاخص ساز نیست ولی با 9میلیارد سهم نماد کوچیک و قابل دستکاری هم به هیچ عنوان حساب نمیشه

و خیلی شیک امروز از منفی 5 و صف فروش به صف خرید سنگین رسیده

نظر

• abdolhossein
        عضو فعال
        • Feb 2019
        • 1589

عجیبه که هر یک جمله ای که رییس جمهور داره توی مجلس می گه بازار یک صدم درصد افت می کنه. همون اول تاکید کرد که به همین شیوه ای که تا الان عمل کردیم هزینه ها رو تامین می کنیم. یعنی بورس!!

نظر

• mohsen ho
          ستاره دار(1)
          • Feb 2013
          • 11251

متن اولین بودجه دولت ابراهیم رئیسی منتشر شد که بر اساس آن سقف بودجه ۳۶۳۱ هزار میلیارد تومان و بودجه عمومی ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومان است. در این بودجه ارز ۴۲۰۰ تومانی به جز دارو و گندم حذف شده و میانگین افزایش حقوق کارمندان ۱۰ درصد پیش‌بینی شده است.

نظر

• مدافع
            ستاره‌دار(5)
            • Oct 2020
            • 2446

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
            سهم اگه بخواد و بخوان که حرکت کنه می کنه و به خودرو و خساپا و شهناز و مهناز کاری نداره

نگاه کنید به جرکت امروز غپینو که درسته که نماد یزرگ و شاخص ساز نیست ولی با 9میلیارد سهم نماد کوچیک و قابل دستکاری هم به هیچ عنوان حساب نمیشه

تعریف سهم پروژه شده همین که شما توضیح دادید. حالا منی که رانت پروژه ندارم باید برم دنبال سهم پروژه شده؟

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4128

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post

شک ندارم چنین اسکرین شاتی گرفته شده برای روز مبادا به علاوه مخلفات

فقط یک خبر مثبت خودرویی بیاد یا در مورد هسته ای یک نفر یک پست بگذارد که آره مذاکرات خوب پیش میره. تمام مشغله های کاری تموم میشه
              دقیقا زدی به هدف
              من جان کلامم با تحلیل درست یا نادرست ایشون یا هر کاربر دیگری نیست و بازم میگم درستی یا نادرستی تحلیل ها در ذات بازار سرمایه است
              حتی ممکنه همین امروز یا فردا خبری از مذاکرات بیاد و به قول ایشون گروه بایدنی بازم اوج بگیره

خلاصه کلام من اینه که رفتار بورسی در نوشته های ما جالب و درخور شان و مزلت و حتی سن و سال و تجربه خودمون و دیگران باشد . این حرف اول و اخر منه
              نباید پوپولیستی و منفعت طلبانه و از سر خودشیفتگی با دیگران برخورد کرد

یکی یا چند نفر میاد میگه فلان گروه میریزه . صد و پنجاه بار باید اون فرد یا افراد را خرد کنه که اینها فلانند

این جمع محدود اینجا همگی تجربه دارند . خاک بازارها را خوردند . اکثرا حرفه ای اند . تحصیل کرده اند و سرد و گرم چشیده روزگار و مسائل اقتصادی هستند . باید برخورد در شان و منزلت انها صورت گیرد
              هیشکی مثل من نیست و همه از رو دست من کپی میکنند ... و دروغ بافتن و فلنگ را بستن و بعد دوباره ظهور و ... مدام سایر تحلیل گرها را کوبیدن و نگاه از بالا به پائین ... بی خیال در مورد ایشون خیلی حرف زدم تا به حال و عوض شدنی هم نیست
              ولی چه باید کرد که ذات ادمها غیر قابل تغئیر است

نظر

• ali salehi
                عضو عادی
                • Feb 2014
                • 222

یه پنج درصد ناقابل اینجور چشمتو گرفته ؟؟؟؟؟
                غپینو جزوه اولین سهمایی بود که کف قیمتی رو شکوند
                سهم از 2000تومن سقوط آزاد داشت تا 550تومن ، بعدش یه بالا زد تا حوالی 1200_300بعدش مجدد سقوط آزاد ، اینبار خیلی از بچه زرنگا فکر کردن زرنگن کف قبلی نمیشکنه اما شکست بدجورم شکست ، اومد رو 300تومن بست رفت مجمع و افزایش سرمایه داد
                الان هر کی سهامداره از هر سه سهمی که داره یکی بلوکه س
                همسایمون بازنشسته اونجاست یک میلیون خورده ای سهم داره ، 1500 بهش گفتم بفروش ، پسرش اومد جلومو گرفت چرا به بابام گفتی بفروشه ، سهم 8تومن بوده الان ارزون شده ، گفتم ارزون نشده افزایش سرمایه داده
                خلاصه سهم شد 550دیدمشون گفتم بفرمایید تحویل بگیرید ، پارسال وقتی سهم بالا زد بالای هزار هر چی اصرار کردم بفروشن نفروختن
                چند وقت پیش منو دیده بود میگفت علی آقا سهاممو چیکار کنم ، گفتم الان سیصد تومنه ، اونموقع پسرات از دست من ناراحت شدن فکر کردن میخوام سرت کلاه بزارم ، حالام میگی پول لازمی اول تکلیف خودتو مشخص کن صاحب این سهام خودتی یا وراث بعد بیا سراغم بگم چیکار کنی

نظر

• بورس باز قهار
                  عضو فعال
                  • May 2020
                  • 1979

خودرو احتمالا محدوده 200
                  خساپا 165 حمایت شوند و برگشت بزنند

با اینکه سهام این دو شرکت رو دوست ندارم ولی مسیر بازار تغییر خواهد کرد

نظر

• nasserm
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 564

آنلاین ما که قطع شده فعلا

سه چهار تا کارگزاری قطع شده

نظر

• b4city
                      عضو فعال
                      • Nov 2020
                      • 4128

ای لعنت به سایت tse
                      الان کامنت شما را دیدم و شوکه شدم غپینو قیمت خورده
                      از صبح بازش کرده بودم و مترصد خرید بودم حداقل 1 میلیون سهم دقیقا میدونستم رو کف قبلی 300 بسته و با توجه به افزایش سرمایه حتمی است که مثبت شود
                      ولی tse اپدیت نشده و الان رفرش کردم دیدم /:.offtopic.:/

نظر

• mohsen ho
                        ستاره دار(1)
                        • Feb 2013
                        • 11251

در این دقایق سامانه انلاین اکثر کارگزاری ها از دسترس خارج شده!

نظر

• فرهنگ سازان
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jan 2014
                          • 692

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
                          یه پنج درصد ناقابل اینجور چشمتو گرفته ؟؟؟؟؟
                          غپینو جزوه اولین سهمایی بود که کف قیمتی رو شکوند
                          سهم از 2000تومن سقوط آزاد داشت تا 550تومن ، بعدش یه بالا زد تا حوالی 1200_300بعدش مجدد سقوط آزاد ، اینبار خیلی از بچه زرنگا فکر کردن زرنگن کف قبلی نمیشکنه اما شکست بدجورم شکست ، اومد رو 300تومن بست رفت مجمع و افزایش سرمایه داد
                          الان هر کی سهامداره از هر سه سهمی که داره یکی بلوکه س
                          همسایمون بازنشسته اونجاست یک میلیون خورده ای سهم داره ، 1500 بهش گفتم بفروش ، پسرش اومد جلومو گرفت چرا به بابام گفتی بفروشه ، سهم 8تومن بوده الان ارزون شده ، گفتم ارزون نشده افزایش سرمایه داده
                          خلاصه سهم شد 550دیدمشون گفتم بفرمایید تحویل بگیرید ، پارسال وقتی سهم بالا زد بالای هزار هر چی اصرار کردم بفروشن نفروختن
                          چند وقت پیش منو دیده بود میگفت علی آقا سهاممو چیکار کنم ، گفتم الان سیصد تومنه ، اونموقع پسرات از دست من ناراحت شدن فکر کردن میخوام سرت کلاه بزارم ، حالام میگی پول لازمی اول تکلیف خودتو مشخص کن صاحب این سهام خودتی یا وراث بعد بیا سراغم بگم چیکار کنی
                          درود

چشمم رو نگرفته و منظور صرفا یادآوری قدرت پول و بازی و چرخش پول بود در یک سری سهم های خاص. کاری به کارش هم ندارم.

در خصوص حباب سنگینش در اوج هم موافقم ولی خب الان نزدیک به 90 درصد سقوط کرده و حتما جذاب شده برای عده ای.

ضمنا واقعیتی رو حتما باید گفت . شما درست گفتید .زمان اثبات کرد نظرات شما در خصوص ریزش ها کاملا صحیح بود ،

نظراتی که وقتی سهم ها 20-30 درصد ریخته بودند اصلا به باور اکثریت شاید مطلق نمیومد که تا 80 و 90 درصد ادامه داشته باشه

و البته با هزینه خیلی گزافی بعد ها و الان ها این باور ها به دست اومد و محقق شد.

نظر

• وحید خزایی
                            عضو فعال
                            • Jul 2020
                            • 1260

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                            اره مفید هم همینطور

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4128

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
                              اره مفید هم همینطور
                              کارگزاری منم خارج شده

نظر

• فین
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 1158

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                                به فال نیک می گیریم. هر وقت اکثر آنلاینها قطع می شود یعنی بازار می خواهد تغییر جهت بدهد( منفی یا مثبت ) و چون فعلا وضع بازار خیلی بد است پس نتیجه می گیریم باید به سمت خوب حرکت کند.!!!!!!

نظر

در حال کار...
                                X