جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Dexterous
    ستاره‌دار(35)
    • May 2012
    • 695

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post

سکه بهرام دو رو داره یه ورش ایشونه
    یه روی دیگه اش شما و امثال شما که هر روز با دیدن صف های فروش و بدبختی مردم با خوشحالی از پستهاو تذکرات گذشته تون یاد میکنید
    در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
    من اوایل فکر میکردم بهرام یه چی بارشه ، حتی تو یه مقطعی شرایط طوری پیش رفت که تصور میکردم مثل شهناز گماشته حکومته واسه فریب اعضای سایت ، اما به مرور با اشتباهات شاید بهتره بگم افتضاحاتی که بار آورد فهمیدم هیچی نیست یه بدبخت فریب خورده س که دروغای خودشو باور کرده و مثل ملانصرالدین قابلمه بدست دنبال آش دویده
    بعد از اون اگه دقت کنید دیگه محلش نزاشتم
    از این نظر هم فرقی با هم ندارین

جفتتون گماشته این

اون پلیس خوبه...تو پلیس بد

بازار دستوری این یکی دو سال خیلی از قورباغه ها رو ابوعطا-خون کرده

دو تاشم شما
    (به قول آرین، باز صد رحمت به کسی که ازین رانتا یه نونی به کسی میرسونه تا بعد یه نون ازش بستونه)

اما در مورد اخطارات که خیلی داری بهش مینازی:

گیریم که دو تا اخطار درست هم داده باشی (که اونم نه از سر دانشت بلکه از سر رانتت بوده) ... وقتی نه پیشینه ای داری که به اون اعتبار بشه اعتنایی کرد به حرفت و نه استدلالی پشت اخطارت هست که بشه به اون اعتبار بهش وزنی داد، یه گنده گویی بی خاصیت که به درد هیشکی نمیتونه بخوره بیشتر نیست...گیرم که بر اساس اونچه بهت گفتن بیای اینجا بگی بازارو مهندسی کنن و حرفات دقیق هم به هدف بخوره...چرا به درد نمیخوره؟؟ چون تکرار پذیر نیست!

تنها فایده ش اینه که برات اعتبار بسازه تا بعدا (مثل امروز، بیای کباده ش رو بکشی) و بعدا تر (وقتی بازار صعودی شد) بیای سر بزنگا اخطار فریبکارانه و از راه به در کننده بدی (و اعتباری که اربابات برات ساختن رو خرج کنی)

بماند که اونجور که وانمود میکنی (و دوستان هم دارن، از کم حافظگی، باهات همراهی میکنن) هم نیست و

تو همونی هستی که روی شاخص 1100 صحبت از 900 و 800 میکردی!
    Dexter is to kill killers
    DEXTEROUS too
    من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• ali salehi
      عضو عادی
      • Feb 2014
      • 222

سکه بهرام دو رو داره یه ورش ایشونه
      یه روی دیگه اش شما و امثال شما که هر روز با دیدن صف های فروش و بدبختی مردم با خوشحالی از پستهاو تذکرات گذشته تون یاد میکنید
      اگر بهرام پست رو میکنه شما هم پست رو میکنید
      اگر بهرام روزای منفی نیستش ممکن بود اوضاع جور دیگری میشد و شما هم روزهای مثبت نبودید
      لاقل بهرام از سود ملت خوشحال میشه و اینکه تونسته برخی رو از شاخص 300 هزار تا 2100 نگه داره که سود عجیبی گرفتن و شاید حتی با این افت عجیب غریب بازم جلوتر از شاخص 300 هزار هستن
      در کل فرقی نمیبینم
      شما من رو یاد آیدی Arta$$$میندازید
      دوستان توجه کنید ایشون هفت ماه قبل یعنی اردیبهشت ماه در جواب هشدارهای بنده چی نوشتن
      حالا بعد از گذشت چند ماه مجدد اومدن و چی میگن
      قبلنم گفتم تشخیص دوست و دشمن سخته و زمان همه چیز رو مشخص میکنه
      بزرگوار شما خیلی خفنی که از چند ماه قبل همه رو گفتی حالا که چی ؟؟؟
      نمک پاشیدن رو زخم یه عده که متضرر شدن که چی بشه ؟؟؟
      بله برخی وقتا وظیفه س ادم یه تلنگری بزنه رو اوج قیمت شاید بتونه کمک کنه ولی دیگه نه همه جا و همه وقت بیاد ازش بگه وقتی تموم شده رفته
      والا بخدا منم تالار قبلی تیر و مرداد 3 هفته تمام مثل پروانه بال بال میزدم میگفتم اخراشه نمیدونم کسی گوش کرد یا نه ولی دیگه هر چی بوده تموم شده ....
      الان بگو ببینیم چیکار باید بکنیم
      هر چند هم شما هم من میدونیم کار زیادی نمیشه کرد
      نه من اینقد بیکارم بگردم نکته پست شما رو پیدا کنم
      نه شما اینقد پیش من اعتبار داری که حرف شما بدردم بخوره
      هفته پیش هم نوشتم بازم میگم بازار نهایت یک تا دو هفته بترکه 1ماه دیگه برمیگرده نیازی هم به حرفا و نوشته های من و شما یا هر کس دیگه نداره
      حالا چرا و چه چطوری برمیگرده فعلا برامون مشخص نیست و فعلا دلیلشو نمیدونیم

نظر

• ali salehi
        عضو عادی
        • Feb 2014
        • 222

در اصل توسط فرهنگ سازان پست شده است View Post
        درود

چشمم رو نگرفته و منظور صرفا یادآوری قدرت پول و بازی و چرخش پول بود در یک سری سهم های خاص. کاری به کارش هم ندارم.

در خصوص حباب سنگینش در اوج هم موافقم ولی خب الان نزدیک به 90 درصد سقوط کرده و حتما جذاب شده برای عده ای.

ضمنا واقعیتی رو حتما باید گفت . شما درست گفتید .زمان اثبات کرد نظرات شما در خصوص ریزش ها کاملا صحیح بود ،

نظراتی که وقتی سهم ها 20-30 درصد ریخته بودند اصلا به باور اکثریت شاید مطلق نمیومد که تا 80 و 90 درصد ادامه داشته باشه

و البته با هزینه خیلی گزافی بعد ها و الان ها این باور ها به دست اومد و محقق شد.

ممنون دوست عزیز
        متاسفم که الان اینو میشنوم
        همه ما داخل یک کشتی سوراخ بنام بورس هستیم من شاید بنابه تجربه و اطلاعات بیشتر چیزهایی رو میدیدم که اونموقع خیلیا نمیدیدن و الان حرفهای منو درک میکنن
        حکومت بازی کثیف بورس رو با هدف مشخصی شروع کرد ، احتمالا پیش خودشون عذاب وجدانم میگیرن اما با این توجیه که جان و مال ناموس رعیت فدای حکومته ، عذابشون رو تسکین میدن
        شاید در واقعیتم درست باشه ما رعیتیم و الان جنگه ، حالا جنگ واقعی نیست بریم خون بدیم کشته بشیم جنگ اقتصادی هست پولمونو ازمون میگیرن

نظر

• کریس گاردنر
          ستاره‌دار (۱۰)
          • Jan 2013
          • 2905

هر روز خروج پول../:.ph34r-smiley.:/
          سهام میفروشید..چی میخرید؟!...ما را هم راهنمایی کنید..

سال قبل با 65 هزار سهم ثمسکن...میشد یک پراید خشک خرید...الان با 500 هزار سهم ثمسکن...میشه یک پراید خرید!!...
          از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
          وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• منیب
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 2440

قیمت دلارازروی مظنه طلا30220تومان
            بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• ali salehi
              عضو عادی
              • Feb 2014
              • 222

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post
              از این نظر هم فرقی با هم ندارین

جفتتون گماشته این

اون پلیس خوبه...تو پلیس بد

بازار دستوری این یکی دو سال خیلی از قورباغه ها رو ابوعطا-خون کرده

دو تاشم شما
              (به قول آرین، باز صد رحمت به کسی که ازین رانتا یه نونی به کسی میرسونه تا بعد یه نون ازش بستونه)

اما در مورد اخطارات که خیلی داری بهش مینازی:

گیریم که دو تا اخطار درست هم داده باشی (که اونم نه از سر دانشت بلکه از سر رانتت بوده) ... وقتی نه پیشینه ای داری که به اون اعتبار بشه اعتنایی کرد به حرفت و نه استدلالی پشت اخطارت هست که بشه به اون اعتبار بهش وزنی داد، یه گنده گویی بی خاصیت که به درد هیشکی نمیتونه بخوره بیشتر نیست...گیرم که بر اساس اونچه بهت گفتن بیای اینجا بگی بازارو مهندسی کنن و حرفات دقیق هم به هدف بخوره...چرا به درد نمیخوره؟؟ چون تکرار پذیر نیست!

تنها فایده ش اینه که برات اعتبار بسازه تا بعدا (مثل امروز، بیای کباده ش رو بکشی) و بعدا تر (وقتی بازار صعودی شد) بیای سر بزنگا اخطار فریبکارانه و از راه به در کننده بدی (و اعتباری که اربابات برات ساختن رو خرج کنی)

بماند که اونجور که وانمود میکنی (و دوستان هم دارن، از کم حافظگی، باهات همراهی میکنن) هم نیست و

تو همونی هستی که روی شاخص 1100 صحبت از 900 و 800 میکردی!
              من نیازی ندارم با امثال شما بحث کنم
              من به کرات صریح و روشن چشم انداز بازار رو گفتم
              حتی درباره دستکاری شاخصم هشدار دادم اگر بخواید خیلی راحت میتونید از آرشیو سایت بیارید بالا تا بقیه ببینن چی گفتم
              اون موقع گفتم ممکنه با عرضه اولیه ستاره خیلیج فارس یا سهم دیگه شاخص رو دستکاری کنن و اینکارو کردن و به وضوح مشاهده میکنید که شاخص کنترل شده اما سهام هر روز کف جدیدی رو میبینه

نظر

• abdolhossein
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 1589

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                با حرامزاده ها طرفیم
                یه جمله ای توی فیلم اخراجی های دو بود توی کمپ اسرا.
                یک استاد موسیقی بود که داشت به اخراجی های به اسارت گرفته شده می گفت
                "اینا بعثی هستن. بعثی یعنی این که یکی در میون بچه پدر و مادرشون نیستن. "
                حالا شده حکایت مسئولین فعلی ما.
                یک حلال زاده این قدر وحشی و خبیث نمی شه.

نظر

• ali salehi
                  عضو عادی
                  • Feb 2014
                  • 222

قبلنم گفتم من در واقع دارم به شما لطف میکنم اما توان درکش رو ندارید

نظر

• وحید خزایی
                    عضو فعال
                    • Jul 2020
                    • 1260

قبلنم گفتم من در واقع دارم به شما لطف میکنم اما توان درکش رو ندارید
                    سلام ظهر بخیر .....این بینش‌ متفاوتی که به بازار داشتی حاصل تکنیکال بود یا رانت ؟

نظر

• Dexterous
                      ستاره‌دار(35)
                      • May 2012
                      • 695

سوء استفاده از احساسات

در اصل توسط طيب پست شده است View Post

تخریب دیگران کار ناشایستی است

به تمامی نظرات احترام قائل باشیم واین احترام بمعنی قبول و یا رد کردن نظرات نیست بمعنی آزاد اندیشی است

این قسم ریش سفیدی های حال به هم زن، اگه حتی عامدانه و عالمانه هم در راستای همدستی با فریبکارا نباشه

(که البته سلکتیو خرج شدنشون (و وانمود کردن اینکه دعوا سر نظرات خطای کسی بوده ...یا اصلا اینکه افشاگران رو تحریب چی میخونه) چیز دیگه ای میگه)

مسلما نقش پر رنگی در جولان دادن بی عقوبت رویه هایی فریبکارانه داره (چه در اینجا و چه در کل جامعه)

شخصا منو یاد "کشش ندید" مشهور دوره مموتی میندازه که سلکتیو خرج میشد

اما متاسفانه ازین قسم رفتارها هنوز در این قوم طرفدار داره

از ماست که بر ماست

پ.ن الان میاد به من درود میفرسته و باز همون حرفاشو تکرار میکنه...چرا؟ چون اگه نکنه دیگه نمیتونه نقش همیشگیشو بازی کنه

Dexter is to kill killers
                      DEXTEROUS too
                      من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• Arian02
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 1713

دوستان توجه کنید ایشون هفت ماه قبل یعنی اردیبهشت ماه در جواب هشدارهای بنده چی نوشتن
                        حالا بعد از گذشت چند ماه مجدد اومدن و چی میگن
                        قبلنم گفتم تشخیص دوست و دشمن سخته و زمان همه چیز رو مشخص میکنه
                        بحثو باهات ادامه نمیدم یعنی در حدی نمی دونمت که بخوام وقتمو بابت بحث با شما تلف کنم ولی .....
                        7 ماه قبل میشه اواسط یا 21 اردیبهشت ..... اردیبهشت و خرداد ماه بازار کجابود و شاخص چند بود؟؟؟ بعدش بازار تا کجا و شاخص تا کجا رفت ؟؟؟
                        بله درسته شما تو کف بازار و شاخص از شاخص 800و900 میگفتی و ما از کف 1100ش میگفتیم تا 1600 هم رفت
                        فرق اینو شما یا کس دیگه نفهمه همون بهتر که مرید شما بشه
                        اینکه من نوعی نتونستم از بازار اوایل خرداد تا اخر شهریور استفاده بکنم بحثش با این چیزی که شما میگی تومنی سنار فرقشه
                        موفق و موید باشید

نظر

• manmehdiam
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2011
                          • 1623

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
                          هر روز خروج پول../:.ph34r-smiley.:/
                          سهام میفروشید..چی میخرید؟!...ما را هم راهنمایی کنید..

سال قبل با 65 هزار سهم ثمسکن...میشد یک پراید خشک خرید...الان با 500 هزار سهم ثمسکن...میشه یک پراید خرید!!...

اینکه چی میخرن ملت! خیلی معلوم نیست...ولی برنامه دولت اینه که ملت سهام فروختن...یا سپرده بانکی کنن یا اوراق بخرن!

فقط همین یکی دو روز رو ببینیم. سهام که نیاز به گفتن نداره.

اوارق هم طی همین دو سه روز گذشته بیش از یک درصد ریزش داشتند!

پس همه چی طبق برنامه هست دیگه: اخزاها جذاب تر شدند و سهام خاک بر سرتر.

آیا جز این حرف چیز دیگه ای میشد گفت که:
                          چون زور عزیزان به سایر بازارها نمیرسه ، بدون توجه به عواقبش دارند بورس رو نابود میکنند بلکه اوراق و پذیره بفروشند؟؟؟

دیگه کار بورس از ریزش و ضرر گذشت والا! به کاهش قیمت 80-90درصدی که نمیگن ریزش!! میگن نابودی!! تازه هنوزم که داره میریزه....

-------------------------------------

قبلا هم عرض کردم . بالاخره میان مدت دولت این دوبرنامه روداره:اوراق+اموال و سهام دولتی

فعلا که برنامه اول داره اجرای میشه....
                          فقط موندم بخش دوم برنامه تامین مالی مسئولین دلسوز که فروش اموال و سهام دولتی هست چجوری میخاد اجرایی بشه؟

قاعدتا با فوق جذاب کردن بورس تا اون موقع؟

قشنگ نیست؟ رانت صددرصد فقط میتونه فعالیت کنه....والا در فاسدترین جاها هم ،اقلا چند درصدی میزارن برای غیررانتی و فعال عادی....شرایط این عزیزان صددرصد فساد و رانت هست

ما هم چاره ای نداریم که با همین ریسکهایی که در عالم نوبره! دراین بازار فعالیت کنیم....
                          [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• sundaaay
                            عضو فعال
                            • Dec 2020
                            • 742

تازه خوبه سید محرومان چند روز قبل از انتخابات رفته بود سازمان بورس و معاونش یعنی رضایی و سایر افرادی که پست و سمت گرفتن بارها از حمایت در بازار سرمایه سخن میگفتن. وگرنه حتما قرار بود بازار روزی 200 هزار واحد بریزه.

سر تا پای این جماعت دروغ و نیرنگ و فریبه

نظر

• Arian02
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 1713

مطلب زیادی اینجا نمی نویسم و کاربر شناخته شده ای هم نیستم که پستام تاثیری بزاره رو تصمیم دوستان و فکر هم نمیکنم کسی یادش بیاد الانم ارزش نداره پیدا کردن و وقت گذاشتن برای ریپلای پستها
                              ولی تا ابتدای اردیبهشت من زیاد کاری با برگشت بازار نداشتم ولی از ابتدای اردیبهشت طی 7-8 تا پست و توی چند روز از برگشت بازار نهایتا تا 2الی 4 هفته گفتم و به هر کسی میرسیدم میگفتم نفروشه که وقت فروش نبود نهایتشم دیدیم که بازار تو 4 هفته یعنی از ابتدای خرداد برگشت .....
                              شهریور هم از افت حداقل 100 هزار واحدی روی شاخص 1540 نوشتم تو سایت همسایه ی منهدم شده و تاپیک مخصوص صدرا
                              اینکه خود من نتونستم سود بگیرم و ضرر زیادی هم کردم طی این مدت با وجود بالا اومدن شاخص واز فرصت4ماهه استفاده نکردم بحثش خیلی فرق داره

نظر

• مدافع
                                ستاره‌دار(5)
                                • Oct 2020
                                • 2446

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                                درود،

شما که بدرستی سریال برجامی و هسته ای را گذاشتید توی چشم پوشی،

هنوز در مورد اخبار بورس به این نتیجه نرسیدید،

یعنی هنوز اعتقاد دارید سهام با اخبار بالا و پایین می شوند؟
                                نه حقیقتش

ولی بهش فکر میکنم

ممنون از شما

نظر

در حال کار...
                                X