جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali salehi
    عضو عادی
    • Feb 2014
    • 222

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط فین پست شده است View Post
    آقای صالحی عزیز . بله تابستان پارسال حباب بزرگی بود و هنوز هم بعضی از سهام حباب دارند ولی مساله اینست که الان در بازار با 600 سهم شاید حدود 50 سهم هنوز حباب مثیت و 300 سهم متعادل و 150 سهم حباب منفی داشته باشند. یعنی از لحاظ بنیادی الان به نظرم تعداد سهام Undervalue حدودا 3 برابر سهام Overvalue است. به عنوان مثال در صنعت بانک و بیمه اکثر سهام الان با ارزش دلاری ( دلار 30 یا حتی 25 ) حباب منفی دارند. مثلا بانک صادرات ارزش زیر یک میلبارد دلار دارد !!!!! بانک ملت با تراز ارزی باز بالای 4 میلیارد دلار زیر 2 میلیارد دلار ارزش بازار دارد !!!!!!!!!و از اینها مسخره تر مثلا بیمه دانا ارزش بازار حدود 60 میلیون دلار دارد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! جز با فرض جنگ یا ورشکستگی مملکت این قیمتها مثلا با یک توافق معمولی با غرب حداقل باید 2 تا 2.5 برابر شود. یعنی 200 تا 250 درصد سود که اگر در 2 یا 3 سال آینده هم بوقوع بپیوندد من به عنوان یک تحلیلگر بنیادی راضی هستم. اگر چه الان من هم 65 درصد نقد و 35 درصد سهم دارم ولی دیگه دارم درصد سهام را بالا می اورم.
    اینطور تصور نکنید که من الان پست میزارم منظورم اینه سهاماتونو بفروشید
    من قبلنم گفتم الان تکرار میکنم اگر سهم خوب سوددهی سراغ دارید که peواقعی مناسبی داره قیمتشم مناسب شده بخرید یا اگه قبلا خرید نگه دارید
    من این سهمایی که شما گفتید بررسی نکردم ممکنه درست باشه ، بقیه دوستانم بررسی کنن اگه واقعا خوب و ارزنده هستن، پله ای خرید بزنن
    اونی که الان تو یه سهمی شصت هفتاد درصد تو ضرره ، اگه نقدینگی نداره میانگین کم کنه عملا از بازی خارج شده باید سهامارو ول کنه بره دنبال زندگیش ، بحث من بیشتر با کسایی که هنوز ضرر نکردن و همچنان پول واسه خرید دارن ، باید بدونن ما الان در روند نزولی هستیم تو این روند سود کردن خیلی سخته ، باید کلی تجربه داشته باشی قلق بازار که دستت بیاد همین الانم تو برگشتها با نوسانهایی که میگیری میتونی سود کنی
    من امروز زیاد فعالیت کردم دلیلشم فقط بازگو کردن نوشته های چند ماه قبلم بود که الان اتفاق افتاده
    یه مدت سکوت کنم بهتره
    فعلا خداحافظ همگی

نظر

• آپولون
      ستاره دار (1)
      • Dec 2015
      • 627

نظر

• محمد.
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 810

سلام
        در مورد صدرا هیچی نمیدانی
        امیدوارم جناب استاد طیب عزیز پستتون رو بخونه و صدرا رو بهتون کامل معرفی کنه
        ححالا صدرا یک شرکت ورشکسته هست که قراره از بازار پایه هم اخراجش کنن؟؟
        حداقلش میگفتی بعد نقل خاطره خانم صدرا خر، اطلاعی در مورد الان صدرا ندارم

مرد حساب صدرا رو به نقلی آرامکوی ایران گفتند که قراره به این شکوه برسه
        پشتش هم برادران هستند که با زور و تزویر همیشه کار براش درست میکنن

نظر

• ali salehi
          عضو عادی
          • Feb 2014
          • 222

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
          سلام

خدددداااای من صدرااااا آرامکوی ایران خخخخ
          من خودم اوایل دهه هشتاد صدرا باز بودم ، واقعا دولت ایران چقدر خوبه تمام شناور آرامکوشو فروخته به شما ملت همیشه قهرمان خخخخ
          آقا محمد بورس جای خیالبافی نیست ، با این طرز تفکر اینجا زندگیتو میبازی

نظر

• dornaa
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1467

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
            اوه اوه چه سهمی ، کلی خاطره دارم ازش ، اوایل دهه هشتاد تالار حافظ ، یه خانم دوملیتی ایرانی ژاپنی بود پولدار بود یهو زنگ میزد تربتی خدابیامرز میگفت صدرا بخر اونم رنج مثبت میزد ما رو تابلو میدیدیم کیف میکردیم
            بگذریم
            سال 80صدرا رو آوردن تو بورس از 270تومن باد کردن تا تبدیل به یه بالن 4800تومنی شد ، یه بخشی از شناور سهم رو مستقیم رو تابلو چپوندن به مردم بقیه شم 35درصد بلوکی انداختن به بانک ملی ، چند باری افزایش سرمایه های پرحاشیه از آورده دادن ، قیمت سهمو میاوردن پایین یه مقدار شناور جمع میکردن بعد میبردن بالا مردمم هر بار گول میخوردن میخریدن ، همون بالا افزایش سرمایه از آورده بازی حق تقدم و بریدن گوش مردم
            آخر سرم چند باری گفتن ورشکسته فلان قدر بدهکاره ، یه زمانی پنجاه تا تک تومنیم کسی نمیخریدش ، همین الان اگه کسی این سهم رو سال 90خریده باشه نفروخته باشه قیمت تعدیل شده ش با لحاظ افزایش سرمایه 5ریال براش افتاده
            حواست باشه این صدرا خان ورشکسته شما که الان شناورش شده 95درصد ، خیلی سهم خطرناکیه چون اگه درست حسابرسی بشه ممکنه نمادش متوقف بشه و برای همیشه از بازار پایه ام اخراج شه شمام بعنوان سهامدار خرد جدا از اینکه کل پولت میره شاید مجبور شی یه پولیم به طلبکارا بدی خخخ
            سلام تربتی جی شد فوت کرد.
            الان فکرکنم دخترش جاش هست درسته سرش شلوغه یا خلوت

نظر

• mohsen ho
              ستاره دار(1)
              • Feb 2013
              • 11247

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
              سلام

درود

استاد طیب !!! ..نزدیک به15سال هست از تالار بورس خدابیامرز گرفته تا این سایت ....توصیه به سهامداری فرمودند!!

درواقع در هرمقطعی تغییرات بنیادین عظیمی در حال وقوع بوده

وپیش بینی شده بازدهی سهم از هربنگاه اقتصادی بیشتر باشد!!

انتظار داریم یک دوره 10ساله دیگه توصیه به سهامداری شود!

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20665

همین اشغال صدرا هم بازدهیش نسبت ب دلار خوب بوده (-:

کسی ده سال بوده باشه انگار دلار ده سال پیشو داشته...

+++

حالا سهام خوب چه میکنه با ادم در ده سال:D

این و خودرو و زامیاد و اینا رومن میبینم...

خیالم ازاینده راحت تر میشه
                ///

نظر

• آپولون
                  ستاره دار (1)
                  • Dec 2015
                  • 627

دیگه وقتش رسیده که خاله مهناز جون ما ظهور کنه علائم و سیگنالهای ظهور داره یکی یکی نمایان میشه... اولین علامت ظهور خاله مهناز اینه که دجال سازمان بورس ظهور میکنه یعنی همون عشقی پدر قهوه ای! مرتیکه تو اولین جلسه گفتگوی رسانه میلی علنآ گفته که داریم بازار اوراق بدهی را توسعه و بسط میدهیم و راجع بازار بورس و حال و احوال بد سهامداران هیچ اظهار فضلی نکرده! حتی یه کلمه مثبت حرفی نزد ... سیگنال بعدی هم یه عده با این دجال زمان همراهی میکنند و دسته جمعی سیگنال خروج از خودشون مثل باد معده ودر میکنند... سیگنال بعدی اینه که علی صالحی امروز پست زیاد ارسال کرده... سومین علامت ظهور هم فردا ممکنه توی بازار پدیده خسوف و کسوف با همدیگه اتفاق بیفته! یعنی شاخص کل هم ممکنه اولش حسابی بریزه! و هم ممکنه بعدش یهویی صعود کنه با توجه به حجم قابل توجهی که امروز توی بازار معامله شد... خاله مهناز بزودی با کیس های مناسب و پریچهر ظهور میکنه عجله نکنید چون کفگیرش این روزها خورده به کف دیگ و از مغازه سبزی خرد کنی و کار آفرینی که توی این مدت راه انداخته پول چندانی به دست نمیاره! امشب همگی با هم دست به دعا میبریم و یک صدا ام یجیب مضطر اذا دعا... را بخوانیم تا بلکه زمان ظهور خاله مهناز نزدیکتر بشه... الهی آمین
                  آخرین ویرایش توسط آپولون؛ 2021/12/12, 22:13.

نظر

• aminian
                    كاربر فعال
                    • Oct 2012
                    • 663

واقعا این پی به یی ها ما رو یاد سالهای 94 اینا میندازه
                    کساوه شده زیر 7
                    سیمانیها به وفور 6
                    زراعتیها فراوان 10
                    ......

دوستان بازار در این همه بخش اشتباه نمیکنه
                    خیلی اصولی و حرفه ای ترید کنید
                    احساس میکنم باید دوباره پی یی تحلیلی سهام بزرگ مثل فولاد به 3 میل کنه و مابقی بازار به 5

نظر شخحصی

نظر

• منیب
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 2438

? بودجه ۱۴۰۱ به سود یا به ضرر سهامداران است؟

? اولین نکته مهمی که در بودجه به چشم می خورد، ثابت ماندن کسری تراز عملیاتی ۳۰۰ هزار میلیارد تومانی است. جدا از تمام تغییراتی که بودجه دارد، ثابت ماندن این کسری نشان از تورم سنگین در آینده دارد.

? حذف معافیت مالیاتی صادرکنندگان مواد خام و نیمه خام فولادی و پتروشیمی نیز از موارد جدید اضافه شده به بودجه است که اثر منفی بر بازار خواهد داشت.

? افزایش نرخ سوخت پتروشیمی‌ها و پالایشی ها و فولادی ها از ۳۰ درصد نرخ خوراک پتروشیمی ها به ۱۰۰ درصد نرخ خوراک پتروشیمی ها آن هم در زمانی که نرخ دلاری خوراک تقریبا ۳ برابر ابتدای سال گردیده است از دیگر نکاتی است که می‌تواند بازار را تحت تاثیر قرار دهد.

? از نکات مهم‌ دیگر می توان به حذف دلار ۴۲۰۰ اشاره کرد که باید دید دولت چگونه قیمت ها را مدیریت می‌کند تا هم مصرف کننده و هم‌تولید کننده آسیب جدی نبینند.

? در روزهای آینده به بررسی دقیق اثرات بودجه بر سود و‌ زیان شرکت ها خواهیم پرداخت.
                      بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• منیب
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 2438

بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• ali salehi
                          عضو عادی
                          • Feb 2014
                          • 222

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                          سلام تربتی جی شد فوت کرد.
                          الان فکرکنم دخترش جاش هست درسته سرش شلوغه یا خلوت
                          تربتی چند ساله فوت کرده ، دختراش امتیاز کارگزاری فروختن

نظر

• بابک 52
                            ستاره‌دار (27)
                            • Mar 2011
                            • 17028

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• منیب
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 2438

#گاز_طبیعی #بودجه
                              روند تغییرات یکهفته اخیر قیمت کامودیتیها نشان از جهش 16%+⏫ شاخص قیمت گاز طبیعی اروپا در مقابل کاهش 7%-? قیمت گاز طبیعی آمریکا دارد

#نفت به همراه #سنگ_آهن و #کتان و فلزات #مس و #ذرت و #شکر در هفته قبل شاهد رشد تقاضا و قیمت بوده و به بازار سال 2022 دلخوش کرده اند!

#کامودیتی به روند معکوس قیمتهای گاز اروپا و آمریکا توجه کنیم ? گاز طبیعی برخلاف نفت، دارای الگوی قیمت گذاری محلی بجای بین المللی است ... سیاست #ایران در اتصال قیمت گاز داخل کشور به قیمت کشورهای فاقد ذخایر گازی ... یک خطای استراتژیک ضد تولیدی بوده و عملا رقابت پذیری صنایع استراتژیک کشور شامل #پتروشیمی و #فولاد را از بین برده است

@Commodities

نظر

• بابک 52
                                ستاره‌دار (27)
                                • Mar 2011
                                • 17028

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

در حال کار...
                                X