جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • "Midas"
    عضو فعال
    • Oct 2013
    • 2483

پاسخ : جــــو بــــازار

از نشانه های مثبت شدن بازار اینه که کاسب و پادو که در منفی بازار نیششون تا بنا گوش بازه و متلک بار سهامدار می کنن،

رفتن سوراخ موش ...

__

این هم از لیر ترکیه، کاسب کجایی؟

______

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
    ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• abdolhossein
      عضو فعال
      • Feb 2019
      • 1585

انتساب همزمان چند خبر جعلی به محسن رضایی | ایران آنلاین

وب سایت روزنامه ایران اخبار منتسب به محسن رضایی در خصوص بورس را تکذیب کرد!!!

بار هم سردرگمی در ایام تعطیلات بازار. سوال این است که با توجه به این که اخبار حمایتی محسن رضایی روز سه شنبه پخش شد چرا تکذیبیه آن باید در ساعات پایانی شبانگاه پنجشنبه اعلام شود؟ چرا همان موقع چیزی نگفتند؟ چرا گذاشتند بازار بورس روز چهارشنبه مثبت خوبی بخورد و تماشاگر بودند؟ چرا نیمچه اعتماد باقی مانده در بازار را با این رفتارها نابود می کنند؟
      دیگر این ها باید با چه زبانی بگویند که شما بورسی ها را مسخره و بازیجه خود کرده ایم و به کمتر از نابودی کاملتان راضی نیستیم؟

به هر حال بنده در ویس گفته بودم که بسیاری از نمادها حدودا با 5 تا 10 افت بیشتر به حمایت های بسیار محکمی می رسند اما از روز بعد از آن خیلی از نمادها 10 تا 15 درصد مثبت شدند.
      بنده بارها عرض کرده ام که برای خرید باید منتظر تشکیل ساختارهای صعودی بمانیم که هنوز محقق نشده است.
      با توجه به خبر فوق (البته اگر رشد سه شنبه و چهارشنبه را به خاطر اظهار نظرهای سردار رضایی بدانیم) اکثریت بازار در هفته آینده 20 تا 25 درصد افت خواهند کرد تا به حمایت های مد نظر ما برسند. تازه آن جا باید منتظر تشکیل ساختارهای صعودی بمانیم.
      موضوع بسیار نگران کننده زمان کم باقی مانده تا پایان سال است. این کندل ها و ساختارهای کندلی ای که بنده در تایم فریم سالانه بسیاری از نمادها مشاهده می کنم اگر تا پایان سال تغییری در ساختارشان ایجاد نشود و حداقل سایه های پایانی قابل ملاحظه ای تشکیل ندهند برای سال آینده نیز اوضاع مساعدی را پیش بینی نمی کنم.
      آخرین ویرایش توسط abdolhossein؛ 2021/12/24, 08:05.

نظر

• EHSANI
        ستاره‌دار(3)
        • Sep 2020
        • 2081

در اصل توسط EHSANI پست شده است View Post
        در بهار آزادی ، جای شبندر خالی !
        فکر کنم مبتلا به توهم توطئه شده ام ! /:.yead.:/
        راستش من فکر میکردم ناظر برای مدیریت و مهندسی بازار،
        شبندر رو بسته فرستاده ددر ،
        تا بتونه با صف کردن وبصادر ، شاخص رو بکشه بالا
        وگرنه حالا چه وقت تعویض هیئت مدیره شبندر بود آخه ؟!

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
        همین را می خواستی!؟

از این تاپیک استفاده شخصی کنی؟

--
        خیلیها از محیط فروم استفاده میکنند تا سهام خودشونو تبلیغ کنند باد کنند یا برعکس، سهم خوبی رو سرکوب کنند تا بتونند مفت بخرند...
        من کوپن خودمو صرف خون‌خواهی شهید بندر کردم.
        نگرش ، همه چیز است .

نظر

• سهامدار 67
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 3424

آنهایی که نقد هستن چقدر راحت از یک کاه کوه میسازند و یک خبر یا تکذیبیه آن خبر را مستمسک قرار میدهند برای ریزش مجدد این بازار خوار و ذلیل شده! روند بازار را مگر نظرات من و شما می سازد! یا پولی که وارد این بازار میشه!!؟ همانطور که حقوقیها و بازار گردانان با کد به کد کردن بازار را به زیر کشیدند! همانطور هم با کد به کد کردن قیمت سهمها را بالا میبرند! الآن چند روزی میشه که روند بازار تغییر کرده و واقعآ خیلی عجیبه توی این تالار یه عده هنوز در حال جک تعریف کردن هستند! اگه شما هنوز نتوانستین تو قیمتهای کف چند روز گذشته سهمهای مورد نظرتان را شکار کنید! یقینآ هفته آینده و هفته های آینده نیز نخواهید توانست! اینکه 10 روز پشت سر هم شاخص بخواد مثبت کنه تا جنابعالی سیگنال خرید بدی! که هنر نیست! اینکه حلوا را بخوری و بعدش اذعان کنی شرینه! که کار هر ننه قمری هستش نه کسی که ادعای تحلیلگری داره! اگه قرار باشه سهمها 30 درصد از قیمتهای کف شون رشد کنند و تو بیای اینجا سیگنال خرید بدی که شاهکار نیست! اینکه فقط بیای اینجا نقد کنی و سر و جمع حرفهات همش سیگنال و تلاوت آیه یاس باشه! فقط به این دلیل که خودت هنوز نقد هستی و ورود نکردی که از خصوصیات و اخلاق یک تحلیلگر یا معامله گر حرفه ای نیست! اگه راست میگی و ادعایی داری! یه سیگنال خرید اینجا به همه بده برای یک سهم تا دوستان دیگر هم روی اون نظر بدهند و همه بفهمند شما چقدر در کارت خبره هستی یا نیستی! نه اینکه اینجا بذر و تخم یاس و نا امیدی رو بپاشی و شبانه روز بر طبل ریزش بکوبی! توی همین چند روزه حداقلش خیلی از سهمها 20 درصدی از قیمت کف شون فاصله گرفتند و رشد کردند و شما هنو توی تفکرات منفی گرایانه خودت داری سیر و سلوک میکنی و هنوز که هنوزه داری اینجا آدرس غلط میدهی! حالا گیریم یکی دو روزی هم هفته آینده کلیت بازار و شاخص کل یه پولبکی بکنه و درجا و یا منفی بزنه! این که نمیتونه در تغییر روند بازار که چند روی شکل گرفته خللی ایجاد کنه!
          آخرین ویرایش توسط سهامدار 67؛ 2021/12/24, 11:16.

نظر

• گالیور
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 8564

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post

بار هم سردرگمی در ایام تعطیلات بازار. سوال این است که با توجه به این که اخبار حمایتی محسن رضایی روز سه شنبه پخش شد چرا تکذیبیه آن باید در ساعات پایانی شبانگاه پنجشنبه اعلام شود؟ چرا همان موقع چیزی نگفتند؟ چرا گذاشتند بازار بورس روز چهارشنبه مثبت خوبی بخورد و تماشاگر بودند؟ چرا نیمچه اعتماد باقی مانده در بازار را با این رفتارها نابود می کنند؟
            دیگر این ها باید با چه زبانی بگویند که شما بورسی ها را مسخره و بازیجه خود کرده ایم و به کمتر از نابودی کاملتان راضی نیستیم؟

به هر حال بنده در ویس گفته بودم که بسیاری از نمادها حدودا با 5 تا 10 افت بیشتر به حمایت های بسیار محکمی می رسند اما از روز بعد از آن خیلی از نمادها 10 تا 15 درصد مثبت شدند.
            بنده بارها عرض کرده ام که برای خرید باید منتظر تشکیل ساختارهای صعودی بمانیم که هنوز محقق نشده است.
            با توجه به خبر فوق (البته اگر رشد سه شنبه و چهارشنبه را به خاطر اظهار نظرهای سردار رضایی بدانیم) اکثریت بازار در هفته آینده 20 تا 25 درصد افت خواهند کرد تا به حمایت های مد نظر ما برسند. تازه آن جا باید منتظر تشکیل ساختارهای صعودی بمانیم.
            موضوع بسیار نگران کننده زمان کم باقی مانده تا پایان سال است. این کندل ها و ساختارهای کندلی ای که بنده در تایم فریم سالانه بسیاری از نمادها مشاهده می کنم اگر تا پایان سال تغییری در ساختارشان ایجاد نشود و حداقل سایه های پایانی قابل ملاحظه ای تشکیل ندهند برای سال آینده نیز اوضاع مساعدی را پیش بینی نمی کنم.
            بازاری گه چشم به حرفهای امثالی چون رضایی ها دوخته به جای مشاهده قیمتها و پ ب ای ها و مولفه های اقتثادی و وضعیت اسفبار سهامداران و خانواده هایشان همانا بهتر که بریزد.

بازاری که چشم به حرفهای امثالی چون رضایی ها دوخته همانا بهتر که درش را گل گرفت.

نظر

• farzadi
              عضو عادی
              • Aug 2011
              • 134

یک نوشته جالب - کانال تراوشات ذهن یک معامله گر
              بامزه ترین روشی که در این سال ها برای گول زدن ذهنم یاد گرفتم صفر نکردن سهم هایی است که به آینده اشون امیدوارم.
              وقتی روی سهمی مثبتم ولی احساس می کنم شرایط بازار خوب نیست می شه پایین‏تر هم خرید یا با اینکه روی بلند مدتش مثبت هستم ولی بیش از اندازه رشد کرده و بهترِ مقداری از سود را شناسایی کنم و شروع به فروختن می‏ کنم همیشه مقداری از سهم را درون پرتفو نگه می دارم و کامل نمی فروشم. این کار چند مزیت داره:
              1. سهم جلوی چشمم هست اگر با خودم قرار گذاشتم بعداً دوباره به سراغ سهم بیایم در هیاهوی بازار گم نمی شود. همیشه در پرتفویم چشمک می ‏زند اون گوشه هست.
              2. وقتی سهمی را کامل می فروشم و قیمت آن بالا برود بصورت ناخوداگاه دوباره خریدنش برایم خیلی سخته!!! انگار در لحظه خرید دوباره در دادگاهی دارم به اشتباه بودن تصمیماتم اعتراف می کنم، اعتراف به شکست خیلی سخت هست. خوب می دانم که باید همیشه تمرین کنیم که تصمیماتم را جدای از شخصیتم در نظر بگیریم ولی چه میشه کرد ناخودآگاه ما بسیار پیچیده‏تر، قدرتمندتر از قوه استدلال ماست.
              3. در صورت ریزش شدید سهم احساس پیروزی می ‏کنم و از تصمیم بخردانه ای که گرفته‏ ام خوشحال و سرخوشم.

نظر

• مدافع
                ستاره‌دار(5)
                • Oct 2020
                • 2446

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post

درود

من چنین چیزی متصور نیستم.

به نظرم حجم انتقاد به صحبت های آقا سبزوار به عنوان مسئول بالا گرفته (تو همینجا هم داشتیم) نشستن فکر کردن گفتن خب تکذیبش میکنیم.

شنبه چه با حرف چه بی حرف این آقا حجم معاملات بالا خواهد رفت. (پیش بینیش اینجا بین دوستان هم داشتیم)

از حق نگذریم اگر شنبه بازار بریزد کیف میکند فکر میکند خیلی آدم مهمیه خخخخخ

دوستان نمیدونم ولی اهمیت صحبت های آقا سبزوار برای من صفر خخخخخ

نظر

• dornaa
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1467

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
                  بازاری گه چشم به حرفهای امثالی چون رضایی ها دوخته به جای مشاهده قیمتها و پ ب ای ها و مولفه های اقتثادی و وضعیت اسفبار سهامداران و خانواده هایشان همانا بهتر که بریزد.

اورين

احسنتوم

حيف گل

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

هر وقت در روندهای نزولی سهم اضافه کردم بعدش متوجه شدم پایینترم میتونستم اضافه کنم. خرید در کف کف برای من تقریبا ناممکن هست.
                    ولی این سری صبر کردم تا در روند صعودی پله ای اضافه کنم.
                    پله اول هفته پیش، پله های بعدی در هفته های بعد با تثبیت روند صعودی

نظر

• اوشنوس
                      ستاره دار(3)
                      • Dec 2015
                      • 880

ظهور الگوی ابر سفید پوشاننده در آخرین کندل هفتگی شاخص کل و نمایان شدن دم خروس...

یکی از قوی ترین سیگنالها و معتبرترین الگوها در تشخیص تغییر روند نزولی به صعودی...

حالا هی قسم حضرت عباس را بخوریم که صعودی در کار نیست و ریزشها هنوز ادامه دارد! چه کسی باور میکند!؟ بازار راه خودش را می رود ...

شاخص کل هفتگی

آخرین ویرایش توسط اوشنوس؛ 2021/12/24, 12:44.

نظر

• اوشنوس
                        ستاره دار(3)
                        • Dec 2015
                        • 880

در اصل توسط اوشنوس پست شده است View Post
                        ظهور الگوی ابر سفید پوشاننده در آخرین کندل هفتگی شاخص کل و نمایان شدن دم خروس...

یکی از قوی ترین سیگنالها در تغییر روند نزولی به صعودی می باشد

شاخص کل هفتگی

نظر

• مدافع
                          ستاره‌دار(5)
                          • Oct 2020
                          • 2446

یکی از پارامترهایی که تو این چند وقت مدنظر قرار دادم. تعداد شرکت کننده های همین تالار در مسابقات هفتگی است.

خودم فکر میکردم تعداد شرکت کننده ها این هفته بیشتر شود.

ظاهرا اینجا هم به هفته پیش رو با شک و تردید نگاه میکنند.

نظر

• مدافع
                            ستاره‌دار(5)
                            • Oct 2020
                            • 2446

یک چشم بازار هم به حقوقی وبصادر خخخخخخ

لاکردار بازیگر بازار خیلی راحت روند تعیین میکند!

نظر

• )(شاخص کل جعل علی)
                              ستاره‌دار(1)
                              • Sep 2020
                              • 2057

در اصل توسط اوشنوس پست شده است View Post

یکی از قوی ترین سیگنالها و معتبرترین الگوها در تشخیص تغییر روند نزولی به صعودی...

حالا هی قسم حضرت عباس را بخوریم که صعودی در کار نیست و ریزشها هنوز ادامه دارد! چه کسی باور میکند!؟ بازار راه خودش را می رود ...

شاخص کل هفتگی

ما که نه دم خروست رو دیدیم
                              نه قسم حصرت عباستو باور میکنیم
                              کو دم خروس:D
                              خدا ولیکی چی مصرف میکنید شماها/.:biggrinsmiley.:/
                              ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-

نظر

• کاوه آهنگر
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 410

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post

ایضا بهرام خالی بند!!!

نظر

در حال کار...
                                X