کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
طبیعت گرگها همینه! در سکوت و بی سر و صدا شکار میکنند ... وقتی هم شکاری نیست! از بیکاری شروع میکنند به گاز گرفتن همدیگه ... منفی بافی و تخریب بازار/:.yead.:/
QUOTE=سهامدار خرد;957483]وقتی سکوت تو تاپیک حاکم میشه یعنی بچه های تاپیک مشغول معامله هستند حالا خرید یافروش خودشون الان میان میگن یا اینجا یا تاپیک بغلی[/QUOTE]
طبیعت گرگها همینه! در سکوت و بی سر و صدا شکار میکنند ... وقتی هم شکاری نیست! از بیکاری شروع میکنند به گاز گرفتن همدیگه ... منفی بافی و تخریب بازار/:.yead.:/
QUOTE=سهامدار خرد;957483]وقتی سکوت تو تاپیک حاکم میشه یعنی بچه های تاپیک مشغول معامله هستند حالا خرید یافروش خودشون الان میان میگن یا اینجا یا تاپیک بغلی
[/QUOTE]
شما چطور انسانی هستید که همکاراتون رو به گرگ تشبیه میکنید؟؟؟
شمایی که دانش و سوادت بیشتره و میدونی کجا خرید و فروش بکنید، میشید گرگ و دیگری گوسفند؟؟
یا نه وقتی من نوعی نظری غیر از شما دارم و چون نظرم مخالف نظر شماست میشم گرگ و شما دهقان فداکار؟؟
فروم بورسی هست و هر کس نظری داره.
نمیشه که هر موقع موافق بودیم، طرفمون بشه انسان درستکار و هر موقع مخالف بودیم، بگیم از سگ کمتر!!!
.
حواسم به بازاره و ادامه نمیدم بعد این پست.... ولی اصلا ربطی به مخالف و موافق نداره یا اینکه من نوعی خوب معامله میکنم و دیگری بد گوسفند باشه یا گرگ
منظور اینه مثل مرد معامله بکنیم
منفی بافی و دل ملتو خالی کردن و واقعیت بازار رو کاملا برعکس گفتن میشه از سگ کمتر بودن
دارم میبینم طرف خودش میدونه چه خبره ولی.......
برداشتتون اصلاربطی به چیزی که من میگم نداره
دوستان بنده دو سه روزه هر کار می کنم نمی تونم وارد سامانه درگاه یکپارچه ذینفعان درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه بشم . از دو تا خط اینترنت هم استفاده کردم اما تفاوتی نکرده. شما هم همین مشکل رو دارید؟
دوستان بنده دو سه روزه هر کار می کنم نمی تونم وارد سامانه درگاه یکپارچه ذینفعان درگاه یکپارچه ذینفعان بازار سرمایه بشم . از دو تا خط اینترنت هم استفاده کردم اما تفاوتی نکرده. شما هم همین مشکل رو دارید؟
سلام و عرض ادب
منم همین مشکل رو داشتم با موبایل...از لپ تاپ استفاده بفرماید درست میشود
اگر یاد گرفتید! لطفآ به بنده هم یاد بدهید خسته شدیم از بس تو تاپیک عمومی سرکشی کردیم /:.grlim:./
درود
کاربران فعال (کاربران با بیش از 300 پست) میتوانند از داخل انجمن گفتگوهای بورسی، از دکمه ای که بالا سمت راست صفحه با عنوان "ارسال موضوع جدید" برایشان وجود دارد استفاده کنند
کاربران عادی (یعنی کاربران با کمتر از 300 پست) دکمه ی فوق در انجمن گفتگوهای بورسی برایشان فعال نیست و نمیتوانند مستقیما تاپیک جدیدی ایجاد کنند
این دسته از کاربران برای ایجاد تاپیک (موضوع) جدید میبایست به انجمن "ایجاد تاپیک جدید بورسی" مراجعه کنند و در آنجا با استفاده از دکمه "ارسال موضوع جدید" در بالا سمت راست صفحه موضوع دلخواهشان را ایجاد نموده ، و منتظر انتقال موضوع توسط مدیران به انجمن اصلی شوند (برای تسریع میتوانند با پیام خصوصی به این آیدی یا درج پست در "شما بگویید" این مطلب را یادآوری نمایند)
نظر