جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shahin
    عضو فعال
    • May 2011
    • 2210

پاسخ : جــــو بــــازار

پیشنهاد می شود مردم خرید سهام برخی شرکتهای تحت کنترل حکومت که از مردم نوسان می گیرند را تحریم کنند .
    در عوض با سرمایه های کوچک دسته جمعی روی شرکتهای با ارزش کوچک یا متوسطی که مجریان طرح لجن مال کردن بازار سرمایه کرم ریزی می کنند اجماع کرده و سیت های مدیریتی را در قیمتهای سوپر مفت از زیر پاهای کثیفشان بیرون بکشند.
    این نوع جنبش های سلاخی کردن خرس های وحشی در بازارهای خارجی ؛ سال گذشته در خبرها زیاد شنیده می شد. .

نظر

• زار عی
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 438

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post

مسئلهَُ:

آن جانورانی که در شرایط کرونا، تورم، بیکاری ملت خودشون را به بورس دعوت کردن و در را بستن و همچون زنگیان تیغ به دست به سلاخی مشغول شدند اسمشان چیست؟

والا گرگ، شیر، تکلیفشان با آدم معلومه و رودرو می درند،

اینها که میومدن تو تلویزیون میگفتن از فردا روزی 10 هزار میلیارد تومان از بازار حمایت می کنیم، اما برعکس پر قدرت تر می فروختن در کدام دسته قرار میگیرن؟

________

بازار را وحشیانه رو به پایین فروختند، علتش را نمی دانیم، شاید به قول یکی از دوستان برای خودی ها پوزیش Short sell را باز کردن...

شاید مافیای بانک و مسکن احساس خطر کرد و کمر به نابودی بورس بست، و آن گله اقتصاد خوان ها هم نوچه هاشون بودن..

--
      سلام

خیانت آقای روحانی به مردم فراموش نشدنیست چون در مقام ریاست جمهوری از پشت به سهامدار خنجر زدند

زندگی و سرمایه خیلی از سهامداران را نابود کردند

اما نکته قابل تامل این هست که الان سهامدار سهمش رو دارد با 80 درصد ضرر می فروشد که این اشتباه کمتر از خریدن سهام تو قله نیست
      هیچ آرامشی بالاتر از آن نیست که خداوند را با تمام وجود بخوانی و
      هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که دست نیازمندی را بگیری

نظر

• manmehdiam
        ستاره دار (1)
        • Jul 2011
        • 1623

درود

در موج صعودیه اخیر ، همانند قبل ترش! همچنان خروج پول حقیقی ادامه یافت!

جالبه! طی روزهای گذشته حقوقی ها رو به بالا از حقیقی ها خریده اند!

این هفته ضمن اینکه قیمتها صعودی بود ، خروج پول حقیقی داشتیم! معمولا این حالت بسیار کم پیش میاد!!!

هرچند دست کم حقیقی های گنده! بعیده که کد معاملاتی شون هم حقیقی باشه:D

-----------------------------

در کل خیلی سخته تا تکلیف مذاکرات و بودجه روشن نشده بورس روند معتبر و مداومی بگیره!

نهایتش این ماه البته این تکلیف ها یکسره بشه باید........

یعنی ما در دی ماه و دقیقا در لحظه حساس کنونی به سر میبیریم:D
        [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
          درود

این هفته ضمن اینکه قیمتها صعودی بود ، خروج پول حقیقی داشتیم! معمولا این حالت بسیار کم پیش میاد!!!

در کل خیلی سخته تا تکلیف مذاکرات و بودجه روشن نشده بورس روند معتبر و مداومی بگیره!

درود ...
          بنده هم متوجه این موضوع شدم ( رنج کشی مثبت حقوقی ها )

به عنوان مثال دیروز حقوقی سیدکو یک تنه تا مثبت ۵ جاروب زد به سیستم !

چند مورد دیگر هم که زیر نظر داشتم همین طور بود ...

شاید پول حقیقی ها ته کشیده و از طرفی قیمت ها آنقدر جذاب شده که حقوقی های منفی خر و بز خر را مجاب کرده در هر قیمتی بخرند ...!!
          .

نظر

• EHSANI
            ستاره‌دار(3)
            • Sep 2020
            • 2112

درود،

با این حساب، کف کف حساب کنیم،

شما فقط 1 میلیون شپدیس 20.000 تومانی دارید، می افته 20 میلیارد

و به تناسب، 20 چوق شبندر، 20 چوق فملی، ... 20 چوق نقد...

___

خدا قسمت کنه، من اگر این پرتفو را داشتم همین فردا، لپ تاپ را میراشتم تو کوله پشتی و میرفتم بَک پَک دور دنیا...
            8->
            درود میداس جان، خدا به شما و بقیه کاربران، بیشتر از این بده ان‌شاءالله
            نه آقا من کِی گفتم در مجمع شپدیس حضوری شرکت کردم ؟!

آخه انصافاً ضایع نیست آدم با حداکثر 100 هزار سهم بره مجمع
            ساکت بشینه رو صندلی ، پذیرایی کیک و ساندیس شو بخوره و ساکت بدون اینکه یک کلمه حرف بزنه، برگرده خونه؟!

من نمیدونم اینها برای کیک و آبمیوه میرند مجمع یا عاشق دیدار هیئت‌مدیره هستند آن هم از روی جایگاه ، (مخصوصاً که عموماً فوحش لازم هستند)

فرضاً سهامدار خرد بلند شد سوال پرسید، یا اعتراض کرد...
            نهایتاً مصوبات بر اساس میزان سهم ، رای‌گیری میشه
            تعداد سهام هر شخص، نشان‌دهنده وزن و اعتبار حرف اونه

وقتی حضور فیزیکی من، هیچ تاثیری در مصوبات مجمع نداره،
            ترجیح میدم از طریق مجازی، کدال یا خبرگزاری پیگیر مجمع باشم
            مخصوصاً اگه مجمع در شهرستان باشه که اصلاً ارزش رفتن نداره
            حتی اگه به جای کیک و ساندیس، در مجمع (معدنی‌ها) رانی و موز پذیرایی کنند.

قدیما گاهی تحلیلگر بنیادی 1000 تا سهم میخرید که بره مجمع سوالاتشو بپرسه بیینه برنامه مدیران چیه، بعد اگه مفید بود بیشتر خرید کنه... هرچند معلوم نیست جواب درست بدند یا از جواب دادن طفره برند...ولی حالا میتونه جواب سوالاتشو از راه‌های دیگه به دست بیاره،

یکی از کاربران فروم تالار بورس تعریف میکرد،
            هدف از شرکت در مجمع:
            1 - ارزیابی خودروهای مدیران جلوی درب ورودی!
            2 - ببینم طی سال گذشته داشتم به کی فوحش میدادم!
            3 - پذیرایی !
            4 - دریافت هدیه و یادبود
            (میگفت در مجمع فلان هلدینگ، پک ظروف چینی 48 تیکه هدیه گرفته بود! که البته فقط به حضار دادند و بقیه سهامداران محروم شدند! گفتم لابد میخواستند رای شما را بخرند /:.yead.:/
            گاهی قیمت هدیه، از سود نقدی مجمع بیشتر میشه :.thumbsupsmileyanim
            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• abdolhossein
              عضو فعال
              • Feb 2019
              • 1588

در اصل توسط زار عی پست شده است View Post
              سلام

خیانت آقای روحانی به مردم فراموش نشدنیست چون در مقام ریاست جمهوری از پشت به سهامدار خنجر زدند

زندگی و سرمایه خیلی از سهامداران را نابود کردند

اما نکته قابل تامل این هست که الان سهامدار سهمش رو دارد با 80 درصد ضرر می فروشد که این اشتباه کمتر از خریدن سهام تو قله نیست
              می ترسم دوباره دو سه نفر کاربر معلوم الحال در این فروم شروع به توهین کنند اما خب. هر کس بر اساس طینت و ذات خودش رفتار می کند!
              از همان ابتدای ریزش ها بنده تاکیدات مکرر داشته ام . روزی نبود که پستی نگذارم و سهامداران را به نداشتن دید بلند مدت دعوت و تاکید به رعایت حد ضرر نکنم. به خصوص در گروه خودم که البته لینکش را پاک کردم .

سوال این است که چرا فروش سهم پس از 80 درصد افت اشتباه باشد؟
              چه تضمینی وجود دارد که سهم بیشتر از 80 درصد نریزد؟
              اصلا چه تضمینی وجود دارد که قیمت سهم صفر نشود؟
              بله. قیمت سهم می تواند صفر شود اگر شرکت ورشکسته شود!
              ماده 141 قانون تجارت کجا موضوعیت پیدا می کند؟ مگر می شود شرکت بیش تر از 50 درصد افت قیمت داشته باشد و شناسایی سود هم نکند و همچنان بتواند ادامه حیات دهد؟ وضعیتی که اکثریت نمادهای بازار سرمایه دچارش شده اند؟
              عجبا که سال های گذشته وقتی چنین اتفاقی می افتاد شرکت به تکاپو می افتاد و به هر نحوی که بود سعی می کرد خود را از شمول این ماده خارج کند اما اکنون ماههاست که اکثریت شرکت ها دست روی دست گذاشته اند و فقط نظاره می کنند!
              من تاکید می کنم که کاری به ان شخصی که وقتی من در ابتدای شهریور ماه 99 داد می زدم که برای خود استراتژی تعیین کنید و اگر حد ضررتان رویت شد در خروج تردید نکنید و ایشان من را فاقد سواد دانسته و کار خودش را کرده و اکنون می خواهد سهام خود را با 80 درصد ضرر بفروشد و به گردن من بیاندازد ندارم. از این افراد همیشه در بازارهای مالی بوده و خواهند بود. بنده یک ایراد اساسی دارم و آن این است که مفصل توضیح می دهم و زیاد می نویسم! نمی دانم چرا ؟
              اما مجددا عرایضم را با یک بیان دیگر تکرار می کنم:
              مگر پول هوشمند ترین مخلوق هستی نیست؟ پس چرا به اندازه یک عده باهوش نیست که از سهامی که افت های سنگین کرده اند استقبال کند؟ شاید به این خاطر که از نظر او قرار نیست دیگر رشدی در بازار سرمایه در کار باشد! شاید به این خاطر که اکثریت شرکت های موجود در بازار بورس ایران قانونا باید اعلام ورشکستگی کنند و نمی کنند چون متاسفانه مسئولین مربوطه حتی به اندازه شخصی که فقط یک ماه کد بورسی گرفته از وضعیت اسفناک بازار اطلاعی ندارند. این مسئولین از همان ابتدا با رانت و واسطه وارد سیستم شده و از همان ابتدا حقوق و مستمری ماهانه شان به راه بوده و اکنون که به مناصب بالا رسیده اند نجومی هم شده است. عادت کرده اند که هر روز صبح سر کار حاضر شوند و درهای اتاق خود را ببندند و هر از گاهی چند مصاحبه دروغ انجام دهند و وقتی به خدمت مافوق خودشان می رسند فقط سر تکان دهند و همچنان بمانند و فربه تر شوند! دیگر به این فکر نمی کنند که اقتصاد تا یک اندازه می تواند در این وضعیت دوام بیاورد.
              غرض این که بالاخره عده ای پیدا خواهند شد که فرآیندهای قانونی را پیگیری کنند و از مقامات مطالبه اجرای قانون را نمایند. وقتی شرکتی ورشکسته شود آخرین قشری که حق خود را دریافت خواهند کرد سهامداران عادی خواهند بود. این مبلغ اولا ممکن است بسیار کمتر از مبلغ سرمایه گذاری و حتی کمتر از مبلغ اسمی سهم باشد چون اولویت پرداخت بدهی های شرکت و مطالبات صاحبان سهام ممتازه است و ثانیا ممکن است ماهها و حتی سال ها طول بکشد و با توجه به اوضاع و احوال کشور ممکن است حتی یک ریال هم به سهامدار نرسد. آری. این گونه است که ارزش سهام شرکت ممکن است صفر شود.

نظر

• abdolhossein
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 1588

مسئلهَُ:

آن جانورانی که در شرایط کرونا، تورم، بیکاری ملت خودشون را به بورس دعوت کردن و در را بستن و همچون زنگیان تیغ به دست به سلاخی مشغول شدند اسمشان چیست؟

والا گرگ، شیر، تکلیفشان با آدم معلومه و رودرو می درند،

اینها که میومدن تو تلویزیون میگفتن از فردا روزی 10 هزار میلیارد تومان از بازار حمایت می کنیم، اما برعکس پر قدرت تر می فروختن در کدام دسته قرار میگیرن؟

________

بازار را وحشیانه رو به پایین فروختند، علتش را نمی دانیم، شاید به قول یکی از دوستان برای خودی ها پوزیش Short sell را باز کردن...

شاید مافیای بانک و مسکن احساس خطر کرد و کمر به نابودی بورس بست، و آن گله اقتصاد خوان ها هم نوچه هاشون بودن..

--

یک موضوع تاسف بار این است که همان طور که حضرت عالی هم اشاره کردید قدیمی های بازار های مالی ایالات متحده به موقعیت فروش short و به پوزیشن خرید long می گفتند. البته این دو اصطلاح اکنون مرسوم نیست و بیشتر همان سل و بای استفاده می شود. علت استفاده از این دوعبارت این بوده که اصولا گرفتن موقعیت فروش در کوتاه مدت سود می دهد و باید در بازه های زمانی کوتاه مدت انجام شود. اما اخذ موقعیت خرید در بلند مدت معمولا سود بیشتری دارد. اما در بازارهای مالی ما گویا بر عکس است. من مدت ها در اتی سکه و زعفران فعالیت داشته ام و این موضوع را در تنها بازار دو طرفه رسمی ایران دیده ام که خریداران در بلند مدت محکوم به ضرر بوده اند. در بازار بورس خودمان هم که مشاهده می کنیم. بازاری که فقط سال 98 صعودی بوده و در غالب موارد میل به افت داشته ! ان هم افت های سنگین.

نظر

• مدافع
                  ستاره‌دار(5)
                  • Oct 2020
                  • 2446

درود

یکبار قبلا گفتم ولی شما باز حرف خودتون میزنید!

مشمول ماده ۱۴۱ شدن ربطی به افت قیمت سهم نداره!

برید دنبال زیان عملیاتی و زیان انباشته و کاهش حقوق صاحبان سهم

اگر چنین داستانی در شرکتی دیدید خب مشخص قیمت سهمش هم خواهد ریخت.

ماده ۱۴۱ قانون تجارت چیست؟

ممکن است بارها با این عبارت مواجه شده باشید که شرکتی مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت شده است. اما این قانون به چه موضوعی اشاره دارد و شرکت‌ها چه زمانی مشمول ماده ۱۴۱ می‌شوند؟ آگاهی از کارکرد قوانین و مقررات برای تداوم فعالیت در بازار سرمایه و پیشگیری از زیان در سرمایه گذاری الزامی است. به همین جهت در ادامه به بررسی جز به جز این ماده قانونی می‌پردازیم.
                  بررسی ماده ۱۴۱ قانون تجارت

مطابق با ماده ۱۴۱ قانون تجارت اگر بر اثر زیان‌های وارده حداقل نصف سرمایه شرکت از میان برود، هیئت مدیره مکلف است بلافاصله مجمع عمومی فوق‌العاده صاحبان سهام را دعوت نماید تا موضوع انحلال یا بقاء شرکت مورد شور و رای واقع شود. به بیان ساده‌تر اگر نیمی از دارایی‌های یک شرکت از بین برود، نشانگر مواجهه شرکت با مشکلات جدی مالی است. در حقیقت این قانون اعضای هیئت مدیره را موظف می‌کند که چاره‌ای برای این موضوع بیندیشند. در همین راستا هیئت مدیره مکلف است که سهامداران را برای تشکیل مجمع عمومی فوق العاده دعوت کند. در مجمع عمومی فوق‌العاده تشکیل شده، ابتدا باید در رابطه با انحلال و یا بقای شرکت تصمیم‌گیری گردد. در صورتی که هیئت مدیره برای برگزاری مجمع عمومی فوق العاده اقدامی نکند، این وظیفه بر عهده بازرس خواهد بود.
                  در ادامه متن ماده ۱۴۱ قانون تجارت مقرر شده که هرگاه مجمع مزبور رای به انحلال شرکت ندهد، باید در همان جلسه و با رعایت مقررات ماده ۶ این قانون سرمایه، شرکت را به مبلغ سرمایه موجود کاهش دهد.
                  به عبات دیگر بسته به نوع تصمیم شرکت باید یکی از فرایندهای زیر طی شود.
                  • اگر تصمیم به انحلال شرکت گرفته شود باید مطابق با قانون، فرآیند انحلال شرکت آغاز شود. پس از انحلال شرکت، دارایی و اموال آن به فروش رفته و ابتدا مطالبات طلبکاران تسویه خواهد شد. سپس وجه باقی مانده بین سهامداران بر اساس نسبت تعداد سهم‌های آن‌ها تقسیم خواهد شد.
                  • اگر در مجمع برگزار شده تصمیم به بقای شرکت گرفته شود، باید در همان جلسه و با رعایت مقررات ماده ۶ این قانون، هیئت مدیره راهکاری مانند کاهش سرمایه شرکت را ارائه دهد.

‌در صورتی که هیئت مدیره مجمع عمومی فوق‌العاده برگزار نکند، هر ذی‌نفع می‌تواند انحلال شرکت را از دادگاه صلاحیت‌دار درخواست کند.

لطفا رو غلط خودتون اصرار نفرمایید!

نظر

• مدافع
                    ستاره‌دار(5)
                    • Oct 2020
                    • 2446

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
                    درود

درود

بی دلیل هم نیست. در این یکسال تو گوش سهامدار متضرر کردن هر مثبتی فرصت فروش و فرار است.

در عمل هم اینگونه بوده، تا اینجا هرکی فروخته در رفته برد کرده!

بعد هزارمین حدس غلط شاید این بار حدسم درست باشد خخخخخ و فروشنده ها اشتباه کرده باشن (منظورم فروشنده هایی که میفروشن و برای همیشه از بازار میرن. داستان نوسانگیر که جداست)

نظر

• abdolhossein
                      عضو فعال
                      • Feb 2019
                      • 1588

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                      درود

یکبار قبلا گفتم ولی شما باز حرف خودتون میزنید!

مشمول ماده ۱۴۱ شدن ربطی به افت قیمت سهم نداره!

برید دنبال زیان عملیاتی و زیان انباشته و کاهش حقوق صاحبان سهم

اگر چنین داستانی در شرکتی دیدید خب مشخص قیمت سهمش هم خواهد ریخت.

ماده ۱۴۱ قانون تجارت چیست؟

ممکن است بارها با این عبارت مواجه شده باشید که شرکتی مشمول ماده ۱۴۱ قانون تجارت شده است. اما این قانون به چه موضوعی اشاره دارد و شرکت‌ها چه زمانی مشمول ماده ۱۴۱ می‌شوند؟ آگاهی از کارکرد قوانین و مقررات برای تداوم فعالیت در بازار سرمایه و پیشگیری از زیان در سرمایه گذاری الزامی است. به همین جهت در ادامه به بررسی جز به جز این ماده قانونی می‌پردازیم.
                      بررسی ماده ۱۴۱ قانون تجارت

مطابق با ماده ۱۴۱ قانون تجارت اگر بر اثر زیان‌های وارده حداقل نصف سرمایه شرکت از میان برود، هیئت مدیره مکلف است بلافاصله مجمع عمومی فوق‌العاده صاحبان سهام را دعوت نماید تا موضوع انحلال یا بقاء شرکت مورد شور و رای واقع شود. به بیان ساده‌تر اگر نیمی از دارایی‌های یک شرکت از بین برود، نشانگر مواجهه شرکت با مشکلات جدی مالی است. در حقیقت این قانون اعضای هیئت مدیره را موظف می‌کند که چاره‌ای برای این موضوع بیندیشند. در همین راستا هیئت مدیره مکلف است که سهامداران را برای تشکیل مجمع عمومی فوق العاده دعوت کند. در مجمع عمومی فوق‌العاده تشکیل شده، ابتدا باید در رابطه با انحلال و یا بقای شرکت تصمیم‌گیری گردد. در صورتی که هیئت مدیره برای برگزاری مجمع عمومی فوق العاده اقدامی نکند، این وظیفه بر عهده بازرس خواهد بود.
                      در ادامه متن ماده ۱۴۱ قانون تجارت مقرر شده که هرگاه مجمع مزبور رای به انحلال شرکت ندهد، باید در همان جلسه و با رعایت مقررات ماده ۶ این قانون سرمایه، شرکت را به مبلغ سرمایه موجود کاهش دهد.
                      به عبات دیگر بسته به نوع تصمیم شرکت باید یکی از فرایندهای زیر طی شود.
                      • اگر تصمیم به انحلال شرکت گرفته شود باید مطابق با قانون، فرآیند انحلال شرکت آغاز شود. پس از انحلال شرکت، دارایی و اموال آن به فروش رفته و ابتدا مطالبات طلبکاران تسویه خواهد شد. سپس وجه باقی مانده بین سهامداران بر اساس نسبت تعداد سهم‌های آن‌ها تقسیم خواهد شد.
                      • اگر در مجمع برگزار شده تصمیم به بقای شرکت گرفته شود، باید در همان جلسه و با رعایت مقررات ماده ۶ این قانون، هیئت مدیره راهکاری مانند کاهش سرمایه شرکت را ارائه دهد.

‌در صورتی که هیئت مدیره مجمع عمومی فوق‌العاده برگزار نکند، هر ذی‌نفع می‌تواند انحلال شرکت را از دادگاه صلاحیت‌دار درخواست کند.

لطفا رو غلط خودتون اصرار نفرمایید!
                      البته نوشته لحن نداره. بنده صرفا از ادبیات خبری استفاده کردم و فکر کنم شما هم همین طور. اما نمی دانم چرا برداشت کردم که شما دارید به تندی جواب می دین. اگر برداشت من اشتباهه عذر می خوام و اگر درسته دلیلی نمی بینم که به بحث بنده به تندی پاسخ داده بشه.
                      بگذریم.
                      فکر کنم خودتون قبل از درج ماده 141 به نحوی پاسخ خودتون رو دادید و من بیشتر توضیح بدم.
                      مگر امکان داره شرکت وضعیت مناسبی از نظر عملیاتی داشته باشه و سهامش این قدر افت کنه؟ مگر می شه شرکتی از نظر سودسازی و سایر امور موفق باشه و طی دو سال مالی سهامش مثلا 80 درصد سقوط کنه؟ چرا خود سهامدار عمده خریدار نیست و اصرار بر فروش داره؟
                      اصلا حرف شما قبول و ماده 141در اینجا اعمال نشه. در این صورت اوضاع از نظر بنده بدتر می شه . چون قانون تجارت تصریح داره که در مواردی که مقررات مربوط به شرکت های سهامی عام در خصوص موضوعی سکوت کرده باشه باید به سایر مواد مراجعه بشه . پس شرکت باید تحت شمول مقررات عام ورشکستگی قرار بگیره . باب یازدهم.
                      ضمنا چند تا تخلف آشکار دیگه هم این وسط پیش میاد که چون بار حقوقی داره تصریح نمی کنم. فقط اشاره می کنم که مهم اون چیزیه که در عمل اتفاق می افته. چرا باید شرکت اصرار بر افت قیمت داشته باشه در حالی که صورت های مالی ش رو خوب نشون می ده؟؟

نظر

• CHESTER.2020
                        عضو فعال
                        • Apr 2020
                        • 1255

در حالی که ملت زیر بار تورم تحمیل شده بواسطه ی تصمیمات غلط خدایگانهای داخلی به صدها قسمت نا مساوی تقسیم شده اند(پاره شده اند) .

عده ای هم با بخاک و خون کشیدن و لجن مال کردن بورس میلیون ها برگ سهم در کف بلعیدند و برای طبیعی جلوه دادن موضوع

گماشته هایشان را در کلاب هاوس و توییتر برای سر کار گذاشتن ملت با الگوریتم و هزار موضوع فرعی به کارگرفتند.

و آن تر دست اعظم که اول سال 99 سود بین بانکی را به 8 درصد رساند و با سرازیر شدن سرمایه ها به بورس و تحویل کاغذ پاره به خلق ا... دو ماه بعد سود را رساند به 21 و ملت را در صفوف به هم فشرده ی فروش قفل کرد.

در این هیاهو
                        یوگی و دوستان باز یک میمون در سفینه کرده و برای تست اثرات موز خوری در فضا ارسال کردند ! براستیکه ملت در این خاک برای دوشیده شدن زاده شدند..

مالیاتی که بستند برای دوشیدن ملت تبدیل به سفر فضایی میمون ها میشود. الحق که ما نزده در فضاییم و خود بی خبر...!!/:.wacsmiley.:/

به هرکس بگویی 20 سال مذاکرده کرده ایم به هیچ رسیدیم و هیچ بدست آوردیم در لحظه جامه دریده و راهی بیابان میشود...

کارمان شده ایجاد بیماری هلندی و دمیدن در بالن نقدینگی و ترکاندنش در راستای سرمایه دار تر شدن الیگارشها...

اینجا سرزمین برق هسته ای ساخته نشده و واکسن پوشالی و سدهای ساخته شده بر مسیر کوه نمک است آری اینجا سرزمین عجایب ایران است جایی که 2+2=5 است.

آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2021/12/30, 19:19.
                        نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                        نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• مدافع
                          ستاره‌دار(5)
                          • Oct 2020
                          • 2446

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                          البته نوشته لحن نداره. بنده صرفا از ادبیات خبری استفاده کردم و فکر کنم شما هم همین طور. اما نمی دانم چرا برداشت کردم که شما دارید به تندی جواب می دین. اگر برداشت من اشتباهه عذر می خوام و اگر درسته دلیلی نمی بینم که به بحث بنده به تندی پاسخ داده بشه.
                          بگذریم.
                          فکر کنم خودتون قبل از درج ماده 141 به نحوی پاسخ خودتون رو دادید و من بیشتر توضیح بدم.
                          مگر امکان داره شرکت وضعیت مناسبی از نظر عملیاتی داشته باشه و سهامش این قدر افت کنه؟ مگر می شه شرکتی از نظر سودسازی و سایر امور موفق باشه و طی دو سال مالی سهامش مثلا 80 درصد سقوط کنه؟ چرا خود سهامدار عمده خریدار نیست و اصرار بر فروش داره؟
                          اصلا حرف شما قبول و ماده 141در اینجا اعمال نشه. در این صورت اوضاع از نظر بنده بدتر می شه . چون قانون تجارت تصریح داره که در مواردی که مقررات مربوط به شرکت های سهامی عام در خصوص موضوعی سکوت کرده باشه باید به سایر مواد مراجعه بشه . پس شرکت باید تحت شمول مقررات عام ورشکستگی قرار بگیره . باب یازدهم.
                          ضمنا چند تا تخلف آشکار دیگه هم این وسط پیش میاد که چون بار حقوقی داره تصریح نمی کنم. فقط اشاره می کنم که مهم اون چیزیه که در عمل اتفاق می افته. چرا باید شرکت اصرار بر افت قیمت داشته باشه در حالی که صورت های مالی ش رو خوب نشون می ده؟؟
                          درود

درسته لحن تو نوشته مشخص نیست.

من نه با شما و نه با کسی دیگه دعوا ندارم. دلیلی هم ندارم که بخوام با شما دعوا کنم! تازه با کسی دعوا داشته باشم حال دعوا کردن باید باشد که من ندارم.

موفق باشید.

نظر

• Bourse-Plan
                            عضو فعال
                            • Jun 2020
                            • 491

سلام. دوستان کسی می‌دونه مرجع شکایت و رسیدگی به تخلفات شرکت‌های خارج بورسی دقیقاً کجاست و چطور می‌شه به شکل عملی شکایتی رو پیش برد!؟ شرکتی اومده افزایش سرمایه (تجدید ارزیابی) داده و بخش قابل توجهی از سهم‌های جدید رو به جای تقسیم بین سهام‌داران، به عنوان مالیات و این حرف‌ها برای خودش برداشته! در صورتی که - حداقل تا جایی که من می‌دونم - اصلاً چنین قانون و حقی برای شرکت تعریف نشده. به عبارتی میزان افزایش سرمایۀ ثبتی شرکت با میزان افزایش سرمایۀ سهام‌داران یکی نیست. تشکر.

نظر

• saft
                              عضو عادی
                              • Apr 2014
                              • 226

سلام . با توجه به محل شرکت و با در دست داشتن مدارک سهامداری به یکی از دفاتر خدمات الکترونیک قضایی درهمان شهر محل شرکت بروید وبا تشکیل پرونده و ثبت شکایت ، بقیه مراحل در دادگاه های عمومی حقوقی رسیدگی خواهد شد. فکر کنم باید شکایتتان را حقوقی ثبت کنید نه کیفری چون مربوط به تخطی از تعهدات الزام آور شرکت می شود
                              آخرین ویرایش توسط saft؛ 2021/12/31, 11:35.

نظر

• کاشان2
                                عضو فعال
                                • Dec 2020
                                • 1772

نتیجه اعتماد مردم به روحانی ضرر میلیونها نفر در بورس

نظر

در حال کار...
                                X