جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • منیب
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 2440

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
    درود
    وجدانا کی سود کرده بیاد با مستندات بگه ! یک سال و نیمه چشم و چالمون دراومده از اصل سرمایه تو ضرریم پولمون رو تو بانک گذاشته بودیم هم نه تو بالش کرده بودیم یه بقول بابایی میگفت پشکل خریده بودی الان تو سود بودی !!!! واقعا حیف جونمون پولمون و وقتمون !!!
    سلام و درود
    شما هوش مالی نداری و قصد غر زدن الکی داری و میخوای روحیه خواننده ها رو خراب کنی
    اینقدر بدببین نباش و تو دل بقیه رو خالی نکن
    اگه کف وسقف روزانه سهمها رو نگاه کنی کارمزد هم ندی دمو معامله کنی کلی سود میکنی
    باید یاد بگیری هر سهمی صف خرید شد بگی خریدم و به بقیه بگی بخرن یا بررسی یکنند بخرن
    اگه بالاتر رفت هر روز سود حساب کنی
    اگه ریخت سهم جدید که نوسان خوب زده برای خرید معرفی کنی
    کار اکثر کانالهای بورسی همینی هست که گفتم
    بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4132

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
      سلام و درود
      شما هوش مالی نداری و قصد غر زدن الکی داری و میخوای روحیه خواننده ها رو خراب کنی
      اینقدر بدببین نباش و تو دل بقیه رو خالی نکن
      اگه کف وسقف روزانه سهمها رو نگاه کنی کارمزد هم ندی دمو معامله کنی کلی سود میکنی
      باید یاد بگیری هر سهمی صف خرید شد بگی خریدم و به بقیه بگی بخرن یا بررسی یکنند بخرن
      اگه بالاتر رفت هر روز سود حساب کنی
      اگه ریخت سهم جدید که نوسان خوب زده برای خرید معرفی کنی
      کار اکثر کانالهای بورسی همینی هست که گفتم
      اولش فکر کردم اینا حرفهای شماست و تعجب کردم چون اینطور حرف زدن از شما بعید است . الان بازم در شک هستم نقل از کانالها کردید یا حرف خودتون بود ؟

نظر

• کیوان
        ستاره دار (1)
        • Jun 2011
        • 5094

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
        اولش فکر کردم اینا حرفهای شماست و تعجب کردم چون اینطور حرف زدن از شما بعید است . الان بازم در شک هستم نقل از کانالها کردید یا حرف خودتون بود ؟
        به در زد که دیوار بشنوه /:.coolsmiley02:./
        از افعال معکوس استفاده کردند واسه زدن حرف خودشون /:.winksmiley02.:/
        ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• منیب
          عضو فعال
          • Feb 2011
          • 2440

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
          سلام و درود
          یه سری فکر میکنند اگه الکی هر روز هر سهم ها رو بگن فرصت خرید هست و احیانا یکی از اون سهم دو درصد نوسان مثبت زد
          ریالی داخل جیبشون میره و انرژی مثبت هم به خواننده پمپاژ میشه
          و اگه سهمی رو فرصت فروش اعلام کنند کلی انرژی منفی به خواننده پمپاژ میشه
          فقط معلوم نیست چرا یک سال و نیم انرژی مثبت این افراد و خیلی از کانالهای دوزاری بورسی اثری برای سود کردن مردم به خاک نشسته ای که تو سهمای در پیت گیر افتادن نداشته
          بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

مدتی به تیم کلاهبردار و نوسانگیر روحانی و دار و دستش لعنت میفرستادیم،
            لازم هست تیم اقتصادی جدید و رویکردهاشون و دروغگویی هاشون را هم بی نصیب نزاریم.
            لعنت بر دروغگویان،
            لعنت بر کسانی که سازمان یافته بازار سرمایه را هدایت می کنند.
            لعنت بر کسانی که از جایگاه دولتی برای دستوری کردن بورس سو استفاده می کنند.
            لعنت بر همشون

نظر

• رادین1
              عضو فعال
              • Dec 2018
              • 4719

امروز هم بازار ارز منفی است !! خوب تا زمانی که تکلیف بازار ارز معلوم نشود با اطمینان نمیشه از آینده بازار سهام سخن گفت ! و فعلا معلوم نیست برنامه دولت در شرایط مختلف من الجمله توافق در مورد برجام برای بازار ارز چیست ! از اونجائیکه رفتارهای مسئولین تابع منطق و علم اقتصادی نیست ! لذا هر احتمالی وجود دارد فلذا با این احتمالات هر نوع پیش بینی و براوردی سرشازر از انحراف و خطا خواهد بود .

نظر

• abdolhossein
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 1589

مدتیه علاقه مند به تماشای سریال اقازاده شدم.
                چقدر اوضاع و احوال بورس در این دو سه سال آشناست!!

نظر

• Dexterous
                  ستاره‌دار(35)
                  • May 2012
                  • 695

مقایسه بازدهی ثامان به عنوان نماینده ای از صنعت انبوه سازی با بازده مسکن در تهران

اصراری به درستی انتخابهای خودم ندارم
                  و اصراری بر قانع کردن دیگران هم نیست
                  اما محتوایی رو دیدم که داره تکرار میشه (اون هم البته از جانب دوستانی که خاطرشون عزیزه)
                  و لازم بود تکرار کنم اون شعار همیشگی رو که باید با عدد و رقم حرف زد

بحثی در مورد وجود دزدی و فساد در صنعت انبوه سازی بورس مدتیه نقل محافله و از میون دلائل درست یا نادرستی که برا این ادعا ارائه میشه (که فعلا موضوع بحثم نیست) بیشتر از همه به این استناد میشه که "نگا اینا از این همه گرونی مسکن درین سالیان طرفی نبستن" پس "لابد یه جای کار میلنگه"

شرکت ثامان متعلق به شهرداری اصفهانه،

20 ساله که در بورسه،

حساب کنید تمام امکانات شهرداری و پروژه های ساخت و ساز و تعمیرات، بدون دوندگی و نوبت به این سهم می رسد،

نیازی به مچوز و امضا ... ندارد،

ارزش بازارش 200 میلیارد تومان است، با 20 سال سابقه بورسی

یعنی 2 تا خونه ....

_____

به غیر از دزدی چه چیز میتوانست توجیه این عملکرد باشد؟ در کشوری که ملک در 20 سال گذشته 1000 برابر شده..

با دیدن این پست برا خودم هم سوال شد که آیا یه سهمی مثل ثامان اینطور که این جملات القا میکنه از بازدهی بازار مسکن عقبه؟
                  در زیر نمودار نسبت بازدهی ثامان از ابتدای ورودش به بازار به بازدهی متوسط مسکن در تهران رو درج میکنم (از سال 81 تا کنون)

اینکه ثامان الان ارزش بازارش هست 200 میلیارد، معنیش بازدهی نداشتن و دزدی نیست. معنیش صرفا اینه که موقع عرضه اولیه هم یه شرکت بسیار کوچیک بوده.

بازده ثامان نسبت به متوسط بازده مسکن، یه رشد 7 برابر طی سالهای 81 تا 83 (رونق بورس در اون ایام) داشت که عین اون رشد رو طی سالهای 83 تا 86 پس گرفت. یعنی از 81 (زمان ورود ثامان به بورس) تا 86 کسی ثامان میخرید همون قدری سود میکرد که آپارتمان توی تهران میخرید.
                  از اون به بعد هم تا سال 97 نمودار نوسانی و خنثی بوده (یعنی نه آپارتمان چندان بهتر از ثامان بوده و نه برعکس)
                  از 97 تا 99 مجدد یه موج جنبشی داشتیم (تا اینجا صرفا توصیف بود و ازین به بعد وارد پیشبینی میشم) و پس از اون از یه اصلاح زیگزاگ
                  من شخصا منتظر یه موج جنبشی دیگه ازش (و از کل صنعت انبوه سازی) هستم.
                  ممکنه شما با من موافق نباشین.
                  البته عیبی نداره.
                  اما اون سخن که "بازار مسکن طی 20 سال 1000 برابر شده و ثامان (به عنوان نماینده صنعت انبوه سازی بورس) اندر خم یک کوچه بوده، که القا میکرد بازده ثامان بسیار از بازده مسکن کمتر بوده مبنایی در واقعیت نداره. بازدهی ثامان در طی این 20 سالی که وارد بورس شده دقیقا اندازه بازدهی مسکن بوده. این یه فکته. و مستقل از پیشبینیمون راجع به آینده درسته. نتیجتاً مقدمه ی استدلالی که میخواست از عدم رشد یه سهم نمونه از این صنعت استنتاج کنه در این صنعت دزدی ای هست که سبب میشه نشه بهشون امیدی داشت، وجود نداره!
                  (البته این سخنان من به معنی انکار دزدی و فساد در این صنعت نیست. اینجا ایرانه و نه سوییس. و همه جا فساد هست. و این چیزی نیست که این صنعت رو از باقی صنایع جدا کنه. این صنعت هم مثل باقی صنایع چرخه های رونق و رکود داره و باید شناساییش کرد تا بشه به موقع سوارشون شد).

پرسود باشید.@};-

Dexter is to kill killers
                  DEXTEROUS too
                  من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• MOSTAFAVI
                    Banned
                    • Jun 2012
                    • 5636

نظر

• shahin
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 2218

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                      با سلام
                      باور بفرمایید تو زندگیم اکثرا مثبت اندیش هستم اما همین مثبت اندیشی تو بازار سهام ضرر سنگینی به من وارد کرده است . انشالله شما سود ببرید . همینکه 17 ماهه تو این بازار موندیم نشانه مثبت اندیشی بیش از حد و اندازه است که اگر کمی کمتر مثبت اندیشی می کردیم شاید زودتر خروج می زدیم و ضرر کمتری می دیدیم ! قطعا بازار بورس نوسانات محدودی در کوتاه مدت دارد اما دیگه مثل سال 98 و 99 را باید سالها بگذرد تا بازار بورس ببینید . ما ناخواسته منتظر هستیم همون جریان تکرار بشه که نمیشود ! خوب یک زمانی شوک ارزی رو به بالا اون وضعیت را رقم زد ! الان برعکس اگر شوکی وارد بشه (البته در صورت توافق) احتمالا شوک ارزی منفی خواهد بود ! خوب آیا نباید انتظار داشت بازار به کما برود هر چند ریزشهای سنگیمن داشته ! باز هم می گویم شاید من اشتباه کنم ! کسی این مطلب را برای خودش مبنای خرید و فروش قرار ندهد . اما چیزی که من می بینم همین است .
                      در دوران ریاست جمهوری احمدی نژاد ( پدیده قرن ) ، شرکتهای موفق زیادی به نیست و نابودی کشانده شدند . خصوصا از زمان جهش نرخ ارز که تا همین چند ماه قبل ادامه داشته .
                      با فرض قدرتمند شدن ریال و یا ثابت نگه داشته شدن آن ؛ شرکتهای زیادی وجود دارند که به سرعت از بهبود اوضاع داخل کشور منتفع خواهند شد . برخی از این شرکتها در حال حاضر هم سودسازی مناسبی دارند.

یک بازار سالم باید مثل بالهای هواپیما عمل کند .
                      تنظیم بالها باید به شکلی باشد که اگر یک سمت پایین رفت بلافاصله بال سمت دیگر بالا بیاید.
                      مشکل اصلی اینجاست که بازار مدتی طولانی دست خلبان و خدمه هایی بوده که به جای پرداختن به کنترل و تنظیم صحیح شاخص های مهم ؛‌ تنها به کار سور چرانی خود و هم باندیهاشون مشغول بوده اند .
                      در نتیجه بازار به شدت آنبالانس شده.
                      ضمنا آنبالانسی فقط شامل بازار بورس نیست. در همه بازارها و کسب و کارها به چشم می خورد .
                      این آنبالانسی حتی در سفره درصد بالایی از نه خودی ها در مقایسه با برخی از خودی های زرنگ و کارکشته با همین شدت به چشم می خورد.

اگر قرار بر درست شدن اوضاع باشد ؛ به احتمال زیاد دولت با بالا بردن هزینه های عمرانی و تعریف پروژه های جدید از ریزش ارز به قیمتهای زیر 20 جلوگیری خواهد کرد . این پر کردن چاله چوله های 15 سال گذشته همان مفهوم رونق داخلی است که کوچکترها هم بهره مند خواهند شد.
                      پس اگر دیدگاهتان کاهش نرخ ارز است بهتر است بروید سراغ رونق محورها و ریال محورها . هر جای دیگر بروید احتمالا بیشتر زیان بکنید.

نظر

• linux_linda
                        عضو فعال
                        • Jun 2014
                        • 3356

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                        مدتی به تیم کلاهبردار و نوسانگیر روحانی و دار و دستش لعنت میفرستادیم،
                        لازم هست تیم اقتصادی جدید و رویکردهاشون و دروغگویی هاشون را هم بی نصیب نزاریم.
                        لعنت بر دروغگویان،
                        لعنت بر کسانی که سازمان یافته بازار سرمایه را هدایت می کنند.
                        لعنت بر کسانی که از جایگاه دولتی برای دستوری کردن بورس سو استفاده می کنند.
                        لعنت بر همشون

همه اینها عمله دست آخ خوند هستن بعدش تو به عمله ها و کارگرشون لعنت میفرستی؟

مثل اینه که بری رستوران بجای اینکه بری پیش مدیر بری از کارگر پخش غذا ایراد بگیری

نظر

• مدافع
                          ستاره‌دار(5)
                          • Oct 2020
                          • 2446

از یک عددی کاهش دلار ممکن خیلی از شرکت های تولیدی که به مدد تحریم فعالیتشون گسترده و توسعه پیدا کرده به زمین بزند

برای مثال شرکت های تولید لوازم خانگی به نسبت گذشته خیلی بهتر شدن و هم حجم تولیدشون بالا رفته

کاهش قیمت دلار از یکجایی حجم واردات به شدت بالا میبرد.

نظر

• ایرانی
                            ستاره دار(1)
                            • Jun 2011
                            • 2579

فکر کنم سهام گروه غذایی، بیشترین تاثیر مثبت را از این خبر بگیرند.

کد خبر: ۶۵۵۲۹۶تاریخ انتشار: ۲۸ : ۱۴ - ۱۳ دی ۱۴۰۰

میرکاظمی: سال آینده ارز ۲ نرخی در بازار وجود نخواهد داشت.

رئیس سازمان برنامه و بودجه گفت:سال آینده ارز ۲ نرخی در بازار وجود نخواهد داشت.

نظر

• "Midas"
                              عضو فعال
                              • Oct 2013
                              • 2483

پاسخ : مقایسه بازدهی ثامان به عنوان نماینده ای از صنعت انبوه سازی با بازده مسکن در تهران

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post

اصراری به درستی انتخابهای خودم ندارم
                              و اصراری بر قانع کردن دیگران هم نیست
                              اما محتوایی رو دیدم که داره تکرار میشه (اون هم البته از جانب دوستانی که خاطرشون عزیزه)
                              و لازم بود تکرار کنم اون شعار همیشگی رو که باید با عدد و رقم حرف زد

بحثی در مورد وجود دزدی و فساد در صنعت انبوه سازی بورس مدتیه نقل محافله و از میون دلائل درست یا نادرستی که برا این ادعا ارائه میشه (که فعلا موضوع بحثم نیست) بیشتر از همه به این استناد میشه که "نگا اینا از این همه گرونی مسکن درین سالیان طرفی نبستن" پس "لابد یه جای کار میلنگه"

با دیدن این پست برا خودم هم سوال شد که آیا یه سهمی مثل ثامان اینطور که این جملات القا میکنه از بازدهی بازار مسکن عقبه؟
                              در زیر نمودار نسبت بازدهی ثامان از ابتدای ورودش به بازار به بازدهی متوسط مسکن در تهران رو درج میکنم (از سال 81 تا کنون)

اینکه ثامان الان ارزش بازارش هست 200 میلیارد، معنیش بازدهی نداشتن و دزدی نیست. معنیش صرفا اینه که موقع عرضه اولیه هم یه شرکت بسیار کوچیک بوده.

بازده ثامان نسبت به متوسط بازده مسکن، یه رشد 7 برابر طی سالهای 81 تا 83 (رونق بورس در اون ایام) داشت که عین اون رشد رو طی سالهای 83 تا 86 پس گرفت. یعنی از 81 (زمان ورود ثامان به بورس) تا 86 کسی ثامان میخرید همون قدری سود میکرد که آپارتمان توی تهران میخرید.
                              از اون به بعد هم تا سال 97 نمودار نوسانی و خنثی بوده (یعنی نه آپارتمان چندان بهتر از ثامان بوده و نه برعکس)
                              از 97 تا 99 مجدد یه موج جنبشی داشتیم (تا اینجا صرفا توصیف بود و ازین به بعد وارد پیشبینی میشم) و پس از اون از یه اصلاح زیگزاگ
                              من شخصا منتظر یه موج جنبشی دیگه ازش (و از کل صنعت انبوه سازی) هستم.
                              ممکنه شما با من موافق نباشین.
                              البته عیبی نداره.
                              اما اون سخن که "بازار مسکن طی 20 سال 1000 برابر شده و ثامان (به عنوان نماینده صنعت انبوه سازی بورس) اندر خم یک کوچه بوده، که القا میکرد بازده ثامان بسیار از بازده مسکن کمتر بوده مبنایی در واقعیت نداره. بازدهی ثامان در طی این 20 سالی که وارد بورس شده دقیقا اندازه بازدهی مسکن بوده. این یه فکته. و مستقل از پیشبینیمون راجع به آینده درسته. نتیجتاً مقدمه ی استدلالی که میخواست از عدم رشد یه سهم نمونه از این صنعت استنتاج کنه در این صنعت دزدی ای هست که سبب میشه نشه بهشون امیدی داشت، وجود نداره!
                              (البته این سخنان من به معنی انکار دزدی و فساد در این صنعت نیست. اینجا ایرانه و نه سوییس. و همه جا فساد هست. و این چیزی نیست که این صنعت رو از باقی صنایع جدا کنه. این صنعت هم مثل باقی صنایع چرخه های رونق و رکود داره و باید شناساییش کرد تا بشه به موقع سوارشون شد).

پرسود باشید.@};-

سلام،

اعداد و ارقام میگه:
                              شرکت سامان گستر اصفهان در تاریخ 22 مهرماه 1375 با سرمایه اولیه 58 میلیارد ریال تاسیس و در تاریخ اول تیر 1381 به عنوان یکی از شرکتهای عضو گروه املاک و مستغلات و انبوه سازی و با نماد ثامان وارد بورس اوراق بهادار تهران شد.

لینــــــــــــــک
                              ______

سرمایه اولیه این شرکت حدود 6 میلیارد تومان بوده، سال 75

25 سال بعد شده 200 میلیارد تومان، سال 1400

قضاوت با خودتان..

____

پ.ن: روی هیچ سهم و گروهی تعصب ندارم، اگر همین انبوه سازان بخواهند حرکتی بزنند، که احتمالش هم هست، در همراهی درنگ نمی کنم.

شب خوش

آخرین ویرایش توسط "Midas"؛ 2022/01/05, 01:00.
                              بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                              ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• Dexterous
                                ستاره‌دار(35)
                                • May 2012
                                • 695

پاسخ : مقایسه بازدهی ثامان به عنوان نماینده ای از صنعت انبوه سازی با بازده مسکن در تهران

سلام،

اعداد و ارقام میگه:
                                شرکت سامان گستر اصفهان در تاریخ 22 مهرماه 1375 با سرمایه اولیه 58 میلیارد ریال تاسیس و در تاریخ اول تیر 1381 به عنوان یکی از شرکتهای عضو گروه املاک و مستغلات و انبوه سازی و با نماد ثامان وارد بورس اوراق بهادار تهران شد.

______

سرمایه اولیه این شرکت حدود 6 میلیارد تومان بوده، سال 75

25 سال بعد شده 200 میلیارد تومان، سال 1400

قضاوت با خودتان..

____

پ.ن: روی هیچ سهم و گروهی تعصب ندارم، اگر همین انبوه سازان بخواهند حرکتی بزنند، که احتمالش هم هست، در همراهی درنگ نی کنم.

شب خوش

خب شما با این محاسبه تاثیر سود نقدی ها رو لحاظ نمیکنید

ما داریم بازدهی یه سهم رو حساب میکنیم و میخوایم مقایسه ش کنیم با بازدهی یه دارایی دیگه

البته که باید تاثیر سودهای نقدی رو لحاظ کنیم

برای این کار دو جور میشه عمل کرد

یک اینکه خودمون دستی بشینیم سود نقدی ها رو در هر سال لحاظ کنیم و ببینیم فرد اگه با همون سود مجدد میرفت سهام میخرید بازده مرکبش چه قدر میشد

روش دوم هم این هست که به نمودارهای تعدیل شده "با افزایش سرمایه و سود نقدی" مراجعه کنیم یا نمودار "عملکردی" رهاورد

من از روش دوم استفاده کردم

اما تجربه ام در مورد بسیاری تعدیلهای دستی ای که انجام دادم میگه حاصل روش اول و روش دوم یکی هست

به هر کدوم این روشها که رفتید بازده ثامان از روز اول پذیرش تا امروز رو میشه حساب کرد: بازده سهامدار ثامان از روز اول پذیرش در بورس تا امروز 60 برابر شدن سرمایه ش بوده (قیمت تعدیل شده ی روز اول پذیرش ثامان 15 تومن بوده) (محاسبه بازده ثامان در سالیان قبل پذیرش برای من مقدور نیست)

و حالا میرسیم به گام دوم مقایسه که بازده مسکن در مدت مشابه بوده:

متوسط قیمت مسکن در تهران در تیر 1381 (زمان پذیرش ثامان) بوده متری 450 هزار تومان

و الان هست متری 32 میلیون تومان

از تقسیم این دو عدد بر هم خواهیم داشت که بازده مسکن در مدت مشابه 71 برابر شدن سرمایه بوده

Dexter is to kill killers
                                DEXTEROUS too
                                من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

در حال کار...
                                X