جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مالتی میلیاردر بورسی
    ستاره‌دار(2)
    • Jan 2022
    • 1030

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    درود
    85% زیان از پیک ؟!!!! اخه چرا و چطور ؟ مگر اینکه کل سبدتون رو مواردی باشه یک ششم شده اند که بعید باید باشه یا خرید فروش های مکرر و زیان روی زیان
    یعنی از هر میلیارد شما فقط 150 میلیون باقی مونده ؟ اگر چنین است پس 85% زیان دادید

زیان را با کاهش از سقف حساب میکنید یا برای برگشت ؟
    برخی هستند برگشت سود را حساب میکنند . مثلا 40% زیان از سقف دیدند ولی میگویند 60% زیان . چون برگشت سودشون 60% باید باشه ولی این طور زیان حساب کردن صحیح نیست

کیوان عزیز شفاف گفتند ارزش 10 میلیارد پرتفوی ایشان شده 1.5 میلیارد

بیشتر نیز دی و حکشتی و خپارس داشتند که تقریبا همین مقدار نزول داشتند

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
      ستاره‌دار(2)
      • Jan 2022
      • 1030

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
      بله من حدودا یک چهارم پول را انتقال دادم به بازار ارز دیجیتال ، ولی در آنجا یر به یر هستم .
      این ضرر صرفا به بورس مربوط هست و کاملا واقعی دوست عزیز. شما 10 میلیاردت در بورس بشود 1.5 میلیارد چقدر ضرر کرده ای!؟!

گاهی با خودم فکر میکنم چی شد که من اینقدر مسخ و منفعل شدم و نتونستم در طول این زمان خودم رو نجات بدم، البته دست و پا میزدم اما بدتر میرفتم پایین! اصولا میگن وقتی در باتلاق میوفتی دست و پا نزن که سرعت فرو رفتنت بیشتر میشه!
      من همیشه و به طور مرتب خرید و فروشهایم را در فایل اکسلم وارد میکردم ، اما دیگر ضرر انقدر زیاد بود که انگیزه ای برای ادامه ثبت در جدولم ندیدم. الان نگاهی انداختم ببینم بیشترین ضربه از ناحیه کدام سهم ها بود که با همین مقدار ضرر منهم متاسفانه جور در میاد.
      حکشتی ، خپارس و دی بدترین ضربه را در بازار ریزشی به من زدند.
      اینکه در مورد اشتباهات و زیان خودم در اینجا صحبت کردم که معمولا افراد به خاطر حفظ ظاهرشون اینکار رو نمیکنند یا به خاطر یادآوری تلخی اون ضرر حاضر به صحبت درباره اش نیستن ، صرفا برای اطلاع دوستان هست که بدونن بله ، همچین ضررهایی هم هست، یکی از دوستان رو هم دورا دور میشناسم دقیقا عین بنده زیان دیده ، قطعا از من بالاتر هم بوده و هست.
      این پاسخ کیوان عزیز بود

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4109

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
        این پاسخ کیوان عزیز بود
        بله کامنت های بعدی را خوندم و توضیح داده بودند
        الان هم لازم نیست جناب کیوان جواب مرا بدهند و اعصابشون بیشتر خرد شود . امیدوارم سرشون سلامت باشد و دلشون شاد هر چند بعید است شادی در این اوضاع و احوال

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
          ستاره‌دار(2)
          • Jan 2022
          • 1030

معمولا تجارب ارزشمند به بهای زیان های سنگین حاصل می شوند

نظر

• dornaa
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 1468

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
            درود
            85% زیان از پیک ؟!!!! اخه چرا و چطور ؟ یعنی تقریبا یک هفتم از سقف پارسال باقی مونده ؟ مگر اینکه کل سبدتون رو مواردی باشه یک ششم و یک هفتم شده اند که بعید باید باشه ، یا خرید فروش های مکرر و زیان روی زیان

یعنی از هر 1 میلیارد شما فقط 150 میلیون باقی مونده ؟؟؟؟ خیلی عجیبه !!! اگر چنین است پس 85% زیان دادید ولی بازم برای من قابل هضم نیست

زیان را با کاهش از سقف حساب میکنید یا برای برگشت ؟
            برخی هستند برگشت سود را حساب میکنند . مثلا 40% زیان از سقف دیدند ولی میگویند 65% زیان . چون برگشت سودشون 65% باید باشه ولی این طور زیان حساب کردن صحیح نیست . زیان باید کاهش از سقف باشد نه سود در برگشت
            4سيتي همش زير سره عنقلابي هاست:.thumbsupsmileyanim

نظر

• محمد ساده
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 934

سلام دوستان...اینکه همه باختیم و بیشتر بچه های تحلیلگر و قدیمی باختن که شکی نیست...(برای توجیعشم هزار دلیل داره که از حوصله الان من خارجه...) اما الان دیگه زمان آه و ناله نیست چرا که به نظرم بازار در حالت بدبینانه یه موج بین 50 و در خوشبینانه یه رالی خوبی درپیش داره و باید و باید اونجا بتونیم بخشی از ضررها جبران کنیم...از دید من و امثال من...تو بورس هنر تو بازار صعودی بیشترین سود بردن و تو بازار نزولی کمتر ضرر کردنه (نه که فقط بگی من باید سود کنم)...و این روش همیشه تو بازه بلند مدت جواب داده و سودهای بالایی داشته...پس بیان با هم و توی این برزخ کنونی هم افزایی داشته باشیم(تو تنها خونه و فروم بورسی که برامون مونده)

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                ستاره‌دار(2)
                • Jan 2022
                • 1030

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
                سلام دوستان...اینکه همه باختیم و بیشتر بچه های تحلیلگر و قدیمی باختن که شکی نیست...(برای توجیعشم هزار دلیل داره که از حوصله الان من خارجه...) اما الان دیگه زمان آه و ناله نیست چرا که به نظرم بازار در حالت بدبینانه یه موج بین 50 و در خوشبینانه یه رالی خوبی درپیش داره و باید و باید اونجا بتونیم بخشی از ضررها جبران کنیم...از دید من و امثال من...تو بورس هنر تو بازار صعودی بیشترین سود بردن و تو بازار نزولی کمتر سود بردنه...و این روش همیشه تو بازه بلند مدت جواب داده و سودهای بالایی داشته...پس بیان با هم و توی این برزخ کنونی هم افزایی داشته باشیم(تو تنها خونه و فروم بورسی که برامون مونده)
                سلام محمد جان دقیقا

بورس با نگاه درازمدت عالیه

نظر

• abdolhossein
                  عضو فعال
                  • Feb 2019
                  • 1589

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
                  عین صحبت ایشان بود که در هر بازاری میشه سود کرد و ننوشت کم کردن زیان های قبلی
                  اونایی که از این حرفا می زنن چند تا خصوصیت دارن
                  مثلا جوان هستند و کم تجربه.
                  یا این که دوره های آموزشی ای شرکت کردند و کتاب هایی رو خوندن اما هنوز به مرحله تولید فکر نرسیدن و خیال می کنن چیزهایی که یاد گرفتن وحی منزله و دیگه اخرشه.
                  خیلی هم مغرور هستن که برایند دوخصوصیت بالاست .

نظر

• BEHESHT
                    عضو عادی
                    • Nov 2011
                    • 299

لیدر امروز خودرو

نظر

• سهامدار 67
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 3441

ثفارس

عنوان موضوع افشاء: نتایج برگزاری مناقصه - گروه الف

موضوع مناقصه انتخاب شریک سرمایه گذار در تکمیل ساخت (بعد از اسکلت)پروژه تجاری-اداری محله ای آسمان صدرا
                      تاریخ برگزاری مناقصه 1400/10/18
                      شرح موضوع مناقصه و فرآیند آن مناقصه بصورت عمومی و درج در روزنامه جهت اطلاع عموم، و دریافت مدارک مناقصه توسط شرکت کنندگان و نهایتا بازگشایی پاکتهای شرکت کنندگان در مناقصه در کمیسون معاملات با حضور اعضاء کمیسیون معاملات شرکت و 2 نفر از اعضاء هیات مدیره و مدیرعامل صورت پذیرفت.
                      نتایج برگزاری مناقصه شرکت سدفام توس با اعلام پیشنهاد سرمایه گذاری در ساخت کل پروزه (بعد از اسکلت) برنده مناقصه گردید که در ازاء آن 45 درصد از املاک احداثی، تجاری-اداری محله ای آسمان صدرا به این شرکت تعلق می گیرد.
                      مبلغ مورد توافق 0 میلیون ریال
                      تضمین های دریافت شده چک تضمین شرکت در مناقصه به مبلغ یک میلیارد ریال
                      شرح نحوه اجرای قرارداد و مبلغ آن شرکت سدفام توس با اعلام پیشنهاد سرمایه گذاری در ساخت کل پروزه (بعد از اسکلت) برنده مناقصه گردید که در ازاء آن 45 درصد از املاک احداثی، تجاری-اداری محله ای آسمان صدرا به این شرکت تعلق می گیرد.
                      تاریخ اعلام نتایج 1400/10/18

نظر

• سهامدار 67
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 3441

دیروز شاخص را با مثبت شروع کردند و 4000 واحدی هم اولش رشد داشت و آخرش با منفی بستند لابد امروز از منفی شروع کردند و آخر وقت با یه مثبت کوچیک ببندند! به نظر میاد بازار رو چند روزی رو توی همین برزخ نگه دارند! الله اعلم

نظر

• نیکا
                          ستاره‌دار (۲)
                          • Nov 2011
                          • 2119

سلام چه فراری ذربازار است جنگ شده ؟؟؟

نظر

• b4city
                            عضو فعال
                            • Nov 2020
                            • 4109

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                            4سيتي همش زير سره عنقلابي هاست:.thumbsupsmileyanim
                            درود درنا جان حال و احوال خوبه ؟
                            شما را چنین خطاب کردم عذر میخوام ولی خب خودت سوتی میدی اخه :.thumbsupsmileyanim

نظر

• abdolhossein
                              عضو فعال
                              • Feb 2019
                              • 1589

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                              بله من حدودا یک چهارم پول را انتقال دادم به بازار ارز دیجیتال ، ولی در آنجا یر به یر هستم .
                              این ضرر صرفا به بورس مربوط هست و کاملا واقعی دوست عزیز. شما 10 میلیاردت در بورس بشود 1.5 میلیارد چقدر ضرر کرده ای!؟!

گاهی با خودم فکر میکنم چی شد که من اینقدر مسخ و منفعل شدم و نتونستم در طول این زمان خودم رو نجات بدم، البته دست و پا میزدم اما بدتر میرفتم پایین! اصولا میگن وقتی در باتلاق میوفتی دست و پا نزن که سرعت فرو رفتنت بیشتر میشه!
                              من همیشه و به طور مرتب خرید و فروشهایم را در فایل اکسلم وارد میکردم ، اما دیگر ضرر انقدر زیاد بود که انگیزه ای برای ادامه ثبت در جدولم ندیدم. الان نگاهی انداختم ببینم بیشترین ضربه از ناحیه کدام سهم ها بود که با همین مقدار ضرر منهم متاسفانه جور در میاد.
                              حکشتی ، خپارس و دی بدترین ضربه را در بازار ریزشی به من زدند.
                              اینکه در مورد اشتباهات و زیان خودم در اینجا صحبت کردم که معمولا افراد به خاطر حفظ ظاهرشون اینکار رو نمیکنند یا به خاطر یادآوری تلخی اون ضرر حاضر به صحبت درباره اش نیستن ، صرفا برای اطلاع دوستان هست که بدونن بله ، همچین ضررهایی هم هست، یکی از دوستان رو هم دورا دور میشناسم دقیقا عین بنده زیان دیده ، قطعا از من بالاتر هم بوده و هست.
                              بسیار کار خوبی کردید که از ضررهاتون گفتید.
                              صداقت بهترین کار است.
                              من واقعا درک نمی کنم افرادی رو که فورا میان نمودارهای کگل و شاراک رو از سال 96 می ذارن جلوی آدم و می گن ببین بورس چقدر در بلند مدت سود داده!!
                              مگه همه سهامداران سال 96 توی بازار بودن و دید بلند داشتن و مگه همه شون این چندتا سهام استثنایی رو به دید بلند مدتی خریدن ؟؟

نظر

• SARDAR_S
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 505

سیگنال محسن رضایی برای صعود شاخص تا یک میلیون و هفتصد هزار عملیات فریب کربلای 4 بود
                                آخرین ویرایش توسط SARDAR_S؛ 2022/01/09, 09:39.

نظر

در حال کار...
                                X