کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
طرف رییس بانک مرکزیه رفته فردوسی بازدید میدانی میپرسه دلار چند میگن 30500 میگه اوه اوه چه خبره!!!!!!!
حکایت این رفیقمونه خودش و رفقاش سالهاست صورت مسئله را نوشته اند حالا میگه یافتم یافتم حال کنید نقد شوندگی اوکی شد بفروشید به خودمو رفقا عین نهنگ همرو نقده نقد میخریم... گوش ملتم مخملی فرض میشه در تمام حالات...
یک مطلب درباره وضعیت بازار و توافق محتمل بگویم. فرض کنیم توافق ( حالا در هر سطحی ) انجام شود. زمان این توافق حداقل تا پایان دولت بایدن یعنی تا سه سال دیگر خواهد بود. با توافق مسلما دلار کاهش پیدا می کند ولی خیلی بعید است با توجه به حجم نقدینگی و عدد دلار در بودجه سال آینده(23 هزار تومان) زیر 25 یا 24 هزار تومان برود. پس می توانیم فرض مثلا دلار 24 هزار تومانی را و ثبات دلار در یک بازه معقول تا سال آینده ( مثلا نوسان بین 23 تا 28 هزار تومان ) را داشته باشیم. با این وضعیت مسلما تورم و مخصوصا تورم انتظاری کاهش می یابد و بزرگترین بازنده ملک و ماشین خارجی خواهد بود. ملک کاهش زیادی نخواهد داشت و ممکن است حداکثر 10 درصد ریزش کند ولی به رکود سه ساله می رود که با توجه به سود بانکی مرکب و کاهش مثلا 10 درصدی قیمت ملک عملا خریدار ملک امسال در سال 1403 و اوایل 1404 حدود 80 درصد ضرر می کند. ( مشابه همین اتفاق برای ملک در سالهای 92 تا 95 افتاد ) ماشین خارجی که عملا حباب بسیار بزرگی دارد و با دلار تقریبا 50 و گاهی 60 هزار تومانی معامله می شود و در صورت گشایش ارزی و آزادی واردات خودرو باید با دلار 35 هزار تومانی معامله شود ( دلار 25 هزار تومانی و 40 درصد تعرفه می شود دلار 35 هزار تومانی ) مثلا قیمت یک سراتو 2022 صفر با قیمت 20 هزار دلاری حداکثر باید 700 میلیون تومان باشد و سراتوی 2017 یا 2018 فعلی بازار به قیمت 550 تا 600 میلیون می رسد. عملا ملک و ماشین خارجی با چشم انداز توافق و بازه 3 سال آینده از رادار سرمایه گذاری مردم خارج می شود. می ماند ارز و طلا و بورس که با توجه به عدم وجود تلاطم شدید ارزی باز هم بازار بورس بهترین بازار در سه سال آینده خواهد بود. البته سود بانکی 20 تا 22 درصدی هم یکی از گزینه های بسیار مناسب است ولی در صورت توافق احتمال زیاد سود بانکی از سال آینده به محدوده 15 تا 18 درصد بر می گردد( یعنی سود رسمی بانکی 15 و سود اخزارها به حدود 17 تا 18 درصد می رسد) با این فرضیات اگر شما یک یا 5 یا 20 میلیارد تومان پول داشته باشید چه می کنید؟ خود من بعنوان اولین نفر می گویم 20 تا 30 درصد ان را اخزا یا صندوق ثابت می گیرم و بقیه70 تا 80 درصد پول را 4 تا 5 سهم با بررسی وضعیت مناسب بنیادی انتخاب می کنم.
روند کاهشی قیمت ماشین هم از امروز شروع شد. دیگه زیر قیمت هم میفروشن کسی نمیخره چون همه رو مالدار کردن
در صورت تواف یه 30درصد اصلاح در قیمت املاک داریم و قیمت خودروهای خارجی بخصوص شاید 50درصد هم اصلاح داشته باشیم
طلا و سکه با توجه به عدم انتظار از کاهش اونس و صعودی بودن روند بلند مدت اونس صرفا باید از دیدگاه دلار تحلیل کرد که اینا هم حدود 15درصد اصلاح میکنند حمایت مهم دلار 24تا26هست بنظر اگر دلار حتی بازار بخواد بیاره پایین تر بانک مرکزی خودش خریدار میشود!!!
تهدیدی متوجه بازار بورس نیست از نظر قیمت دلار اما فروش هیجانی سهام رو داریم
باید رفت سراغ شرکتها و صنایعی که طرح توسعه دارند و افزایش فروش و سودهای انتظاری بالاتری میتوانند برای 1401بسازند
شرکتهایی که بتوانند همین سود امسال نیز بسازند عمدتا اصلاح خودشان کرده اند بعد چندماه دیگه باز فصل مجامع میشوند و بازدهی میدهند
نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
روند کاهشی قیمت ماشین هم از امروز شروع شد. دیگه زیر قیمت هم میفروشن کسی نمیخره چون همه رو مالدار کردن
در صورت تواف یه 30درصد اصلاح در قیمت املاک داریم و قیمت خودروهای خارجی بخصوص شاید 50درصد هم اصلاح داشته باشیم
طلا و سکه با توجه به عدم انتظار از کاهش اونس و صعودی بودن روند بلند مدت اونس صرفا باید از دیدگاه دلار تحلیل کرد که اینا هم حدود 15درصد اصلاح میکنند حمایت مهم دلار 24تا26هست بنظر اگر دلار حتی بازار بخواد بیاره پایین تر بانک مرکزی خودش خریدار میشود!!!
تهدیدی متوجه بازار بورس نیست از نظر قیمت دلار اما فروش هیجانی سهام رو داریم
باید رفت سراغ شرکتها و صنایعی که طرح توسعه دارند و افزایش فروش و سودهای انتظاری بالاتری میتوانند برای 1401بسازند
شرکتهایی که بتوانند همین سود امسال نیز بسازند عمدتا اصلاح خودشان کرده اند بعد چندماه دیگه باز فصل مجامع میشوند و بازدهی میدهند
من فکر میکنم پایین اومدن دلار در نهایت به سود همه هست. حتی اگر زیانی تو بورس و پورتفو داشته باشیم باید همگی بصورت کلی و آینده نگر موافقش باشیم
بماند کسانی که در حال مهاجرت یا بفکر مهاجرت هستن هم عاشق دلار قیمت پایین هستن چون با تبدیل ریال به دلار، دلار بیشتری نصیبشون میشه
در مورد ملک، اولا قیمت دلاری ملک تو این چند وقته خیلی افزایش پیدا کرده بود. من قیمت دلاری ملک خودم رو از سال 95 دارم رصد میکنم. تو این 2 سال اخیر واقعا مالکان ایرانی پولدارتر شدن. نتیجه اینکه یا باید دلار گرونتر بشه که قیمت دلاری ملک پایینتر بیاد و یا باید ملک ارزونتر بشه که قیمت دلاری پایینتر بیاد.
از طرفی قیمت ملک به قیمت زمین و مصالح برمیگرده. قیمت مصالح که روند صعودی اش رو تو این دو سال و حتی یکسال اخیر حفظ کرده. ملت ایران هم بدون استثنا ملت تورم دوستی هستن پس احتمال کاهش قیمت مصالح و زمین هم خیلی کم هست.
تورم خوراکی ها رو هم در نظر بگیریم به موارد عجیبی میخوریم. همین الان هم قیمت گوشت و سایر مواد خوراکی و تغذیه ای نسبت به قیمت دلاری اشون بالاست. ما گوشت رو داریم عملا به قیمت آمریکا و اروپا میخریم!! برای من قابل توجیه نیست. یا باید این مواد خوراکی ارزون بشه یا اینکه دلار گرون بشه تا نرخ دلاری اینها کاهش پیدا کنه
پارادوکس زیاد هست.
مثلا آیا خود دولت حاضر هست بنزین رو ارزون کنه تا به جامعه آلارم بده همه چیز باید ارزون تر بشه؟
من معتقدم دلار در حال حاضر گرون هست و حباب داره ولی جامعه قیمت دلار رو پذیرفته و هر چقدر دلار پایینتر بیاد تقاضا براش بیشتر میشه. موج مهاجرتی که شروع شده تشنه دلار ارزونتر هست و استقبال هم میکنه
من فکر میکنم پایین اومدن دلار در نهایت به سود همه هست. حتی اگر زیانی تو بورس و پورتفو داشته باشیم باید همگی بصورت کلی و آینده نگر موافقش باشیم
بماند کسانی که در حال مهاجرت یا بفکر مهاجرت هستن هم عاشق دلار قیمت پایین هستن چون با تبدیل ریال به دلار، دلار بیشتری نصیبشون میشه
در مورد ملک، اولا قیمت دلاری ملک تو این چند وقته خیلی افزایش پیدا کرده بود. من قیمت دلاری ملک خودم رو از سال 95 دارم رصد میکنم. تو این 2 سال اخیر واقعا مالکان ایرانی پولدارتر شدن. نتیجه اینکه یا باید دلار گرونتر بشه که قیمت دلاری ملک پایینتر بیاد و یا باید ملک ارزونتر بشه که قیمت دلاری پایینتر بیاد.
از طرفی قیمت ملک به قیمت زمین و مصالح برمیگرده. قیمت مصالح که روند صعودی اش رو تو این دو سال و حتی یکسال اخیر حفظ کرده. ملت ایران هم بدون استثنا ملت تورم دوستی هستن پس احتمال کاهش قیمت مصالح و زمین هم خیلی کم هست.
تورم خوراکی ها رو هم در نظر بگیریم به موارد عجیبی میخوریم. همین الان هم قیمت گوشت و سایر مواد خوراکی و تغذیه ای نسبت به قیمت دلاری اشون بالاست. ما گوشت رو داریم عملا به قیمت آمریکا و اروپا میخریم!! برای من قابل توجیه نیست. یا باید این مواد خوراکی ارزون بشه یا اینکه دلار گرون بشه تا نرخ دلاری اینها کاهش پیدا کنه
پارادوکس زیاد هست.
مثلا آیا خود دولت حاضر هست بنزین رو ارزون کنه تا به جامعه آلارم بده همه چیز باید ارزون تر بشه؟
من معتقدم دلار در حال حاضر گرون هست و حباب داره ولی جامعه قیمت دلار رو پذیرفته و هر چقدر دلار پایینتر بیاد تقاضا براش بیشتر میشه. موج مهاجرتی که شروع شده تشنه دلار ارزونتر هست و استقبال هم میکنه
دقیقا درسته
دلار پائینتر به نفع همه هست چه بورسی و چه غیر بورسی
پارادوکس زیاد هست.
کاهش قیمت احتمالا شامل همان مواردی میشود که عرض شد انهم مشروط به توافق و رفع تحریمها
و همچنین در صورت توافق باز برخی اقلام که عمدتا خوراکی هستند بر خلاف روند سایر کالاها افزایش خواهند داشت همانند قند و شکر روغن خوراکی دارو.... چون ارز ترجیحی 4200تومانی انها حذف میشود گویا امروز در مجلس تصویب نیز شد!!!
همین مرغ هرکیلو 2دلار قیمتش هست که میتواند راحت بالای 40هزار برود!!!
نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.
گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360
گاهی وقت ها نوشته هایی رو می بینم که واقعا تاسف بار است اونم از طرف افرادی که مثلا فرهیختگان این اجتماع هستند.
مثلا طرف فرضا ۱۰۰ تا سکه خریده منتظره سکه بشه ۱۵ تومن حتی اگر تحریم ها و درد مردم چند برابر شود
یا برخی چنان از بالا رفتن دلار خوشحال هستند انگار که مثلا اگر ۳۰۰ هزار دلارشان ارزش ریالی بیشتری پیدا کند حتی به بهای نابودی قشر ضعیف اجتماع برایشان هیچ اهمیتی ندارد.
در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است
View Post
گاهی وقت ها نوشته هایی رو می بینم که واقعا تاسف بار است اونم از طرف افرادی که مثلا فرهیختگان این اجتماع هستند.
مثلا طرف فرضا ۱۰۰ تا سکه خریده منتظره سکه بشه ۱۵ تومن حتی اگر تحریم ها و درد مردم چند برابر شود
یا برخی چنان از بالا رفتن دلار خوشحال هستند انگار که مثلا اگر ۳۰۰ هزار دلارشان ارزش ریالی بیشتری پیدا کند حتی به بهای نابودی قشر ضعیف اجتماع برایشان هیچ اهمیتی ندارد.
مردم ایران با تورم زندگی کردن و بزرگ شدن و عاشق تورم هستن
همین سرمایه گذاران بورس رو هم ببینید دوست دارن دلار بره بالا تا قیمت سهم بره بالا. در حالی که شرکت ها باید با طرحهای توسعه ای خودشون سود رو زیاد کنن نه تورم و افزایش نرخ
مدیرعامل یکی از سبدگردان ها میگفت تورم هر چند سال یکبار این کشور و شرکتهای در مرز ورشکستگیش رو نجات میده. دیدم حرف بیراهی نمیگه /:.coolsmiley02:./
یادمه یه بنده خدایی بود یه پراید داشت و ماشین که گرون شده بود هر روز میومد نرخ پراید رو چک میکرد و خوشجال بود. بهش گفتم مگه پایینتر از این ماشین ماشین دیگه ای هم هست؟
همسفر! در این راه طولانی_که ما بی خبریم! و چون باد میگذرد! _بگذار خرده اختلاف هایمان باهم باقی بماند،خواهش میکنم! مخواه که یکی شویم مطلقاً یکی. مخواه که هرچه تو دوست داری،من همان را،به همان شدت دوست داشته باشم! و هرچه من دوست دارم،به همان گونه،مورد دوست داشتن تو نیز باشد! مخواه که هردو یک آواز را بپسندیم، یک ساز را، یک کتاب را، یک طعم را، یک رنگ را و یک شیوه نگاه کردن را ! مخواه که انتخاب مان یکی باشد،سلیقه مان یکی،رویاهامان یکی! همسفر بودن و هم هدف بودن،ابداً به معنای شبیه بودن و شبیه شدن نیست و شبیه شدن،دالّ بر کمال نیست،بلّ دلیل توقف است. شاید اختلاف،کلمه ی خوبی نباشد،شاید تفاوت بهتر از اختلاف باشد، نمی دانم اما به هر حال تک واژه مشکل ما را حل نمی کند پس بگذار اینطور بگویم: عزیز من زندگی را تفاوتِ نظرهای ما می سازد و پیش می برد نه شباهت هایمان، نه از میان رفتن و محو شدن یکی در دیگری،نه تسلیم بودن ، مطیع بودن،اَمر بَر شدن و در بَست پذیرفتن ....
نظر