جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

پاسخ : جــــو بــــازار

شک نکنید این بودجه آبروی دولت و مجلس را خواهد برد / نمایندگان با تصویب کلیات بودجه پشت مردم را خالی کردند

علی بابایی کارنامی، نائب رئیس اول کمیسیون اجتماعی مجلس:

?در لایحه بودجه برای تهاتر بدهی دولت به تامین اجتماعی حتی یک عدد کوچک هم نگذاشتند و در حقیقت به سازمان تامین اجتماعی کشور جفا شده است.
    ?این بودجه تکافوی نیازمندی‌های امروز مردم ایران را نخواهد داد و من با صراحت می‌گویم که قطع به یقین شک نکنید آبروی دولت سیزدهم و مجلس یازدهم را خواهد برد و حتما باعث نارضایتی‌های شدید خواهد شد.
    ?مطمئن باشید که نارسایی‌های اجتماعی را هم در سطح وسیع گسترش می‌دهد، بی‌عدالتی را دامن می‌زند، به اقشار ضعیف ظلم می‌شود و دولت هم نمی‌تواند کاری بکند و از دست دولت هم کاری بر نمی‌آید./ایلنا
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
      ستاره‌دار(2)
      • Jan 2022
      • 1030

خودرو موتورش گرم بشه باقی بورس رو نیز تکونی میده

نظر

• mahyar1357
        عضو عادی
        • Jul 2011
        • 233

حجم معاملات شبندر بزرگ و فولاد کبیر بر روی هم کمتر از حجم معاملات ختوقا خخخخخخ
        [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

• BoursyL
          عضو عادی
          • Jul 2014
          • 28

با سلام خدمت همکاران محترم
          کسی اینجا سهم حفارس رو داره؟
          سهم تو چند وقت اخیر از 310 تا 500 تومن بالا اومده.
          هفته قبل هم افشای الف داشت.
          ولی امروز صبح تو پیش گشایش سهم رو بستند. نه ناظر پیام داده و نه رو کدال چیزی اومده.
          کسی میدونه چرا بستنش؟

نظر

• آخرین سامورایی !
            ستاره‌دار(3)
            • Jan 2022
            • 2538

خودرو و سایپا اینا اگر لیدری را به خاور واگذار کنند بنظرم خیلی خوب میشه!!

چون خودم خاور دارم این نظر ندادم

برای این عرض شد که خاور گزارشهای بهتری داره و وضعیت بنیادی اون داره متحول میشه...

خودرو اینا هم خوبه هیچ تعصبی نیست اما با این گزارشها فعلا شاید توان صعود نداشته باشند بعد گزارشهای بهتری بدهند تا بتوانند مقاومتها را بشکنند

فعلا دیزلیها گزارشهای بهتری دارند.....
            نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• abdolhossein
              عضو فعال
              • Feb 2019
              • 1585

باز هم عرضه های هماهنگ شده در میانه های بازار!
              من موندم این بورس با این همه دستکاری ها چطور هنوز پا برجا مونده ؟؟

نظر

• b4city
                عضو فعال
                • Nov 2020
                • 4096

در گروه خودروئی سایپا عجب تن لشی است
                با مثبتهای خگستر و خودرو همراهی نمیکنه و در منفی هم مقام اول
                این بازار برای برگشتی حتی چند روزه و کوتاه مدت بامبول نیاز داره و هنوز وقت یه بامبول سازی نرسیده . بامبولی فرمالیته و الکی و جو سازی . راستی 10 فرمان چی شد ؟ یه فرمانش چند همت نقدینگی بود . چی شد ؟ محسن رضائی را آرزوست /:.yead.:/ شاخص کل بورس کشوری که بیفته بر سر زبانهای ادم های دولتیش و بازی با کلمات باید شاخش را برید

مثبت خگستر و لیدر شدنش هم بیشتر بر اساس نشانه های برجامی است و این مورد یعنی نزدیک شدن به توافق حتی در صورت وقوع برجام هم موردی نیست که بتونه بازار را تکون بده

نظر

• آخرین سامورایی !
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jan 2022
                  • 2538

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post

سیکل های بازار تکرار میشوند، این که الان بازار تریپ احتیاط گرفته به معنای آن نیست که قرار است تا ابد منطقی باشد،

مانند آن است که بگوییم مردم دیگر رفتار هیچانی بر مبنای ترس و طمع نخواهند داشت و از این جا به بعد عقلایی رفتار خواهند کرد،

خلاصه آب نیست و گرنه همه ما شناگران ماهری هستیم،

وقتش که برسه خواهید دید چگونه حباب های جدید شکل خواهد گرفت..
                  درود بر شما

چند وقت دیگه شستا میاد با سود17 تومانی در قیمت صدتومان!!! فک همه سهام حبابی رو میاره پایین!! برای چی باید خودرو بتواند با این گزارشها و زیانها مقاومت خودش رو بشکند؟؟؟

البته اگر که با این گزارشها خودرو مقاومت رو بشکند طلا میشه بازار!!! بتای بازار افزایش پیدا میکند و سایر سهام ارزنده رو هم بازار میبرد بالا

اما فاید نداره تخیل و توهم!! بازار پیشنهادهای عالی برای خرید داره و روی میزش مانده و قرار نیست دیگه خبط بکند

تقریبا کلیت بازار حالا بجز موارد استثنا بازار گام به گام با گزارشها حرکت خواهد کرد

حالا اگه اون موجهای بزرگ مد نظر شما مجددا بیاد رو بازار که تحلیلش فرق خواهد کرد که فعلا با توجه به حجم معاملات نشانه ای از ان نیست

نظر

• "Midas"
                    عضو فعال
                    • Oct 2013
                    • 2483

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
                    فقط باید بنظرم به یه نکته ظریف توجه کنیم که احتمالا بازار دیگه قرار نیست تجربه سال 99را تکرار کند و بی مهابا و بدون توجه به گزارشهای ماهانه و فصلی و سود سازی شرکتها بشکل دیمی سهمی را چند برابر کند!!!!

یه مقدار حاضر هست سهام پتانسیل را بالاتر از پی به ای نورمال بخرد اما فقط یه مقدار بالاتر و دیگه قرار نیست خودش را از هول حلیم به دیگ بیندازد!!!!

سهم تحلیل و تفکر و ارزیابی و ارزشیابی و..... افزایش می یابد و جای معاملات شانسی و الله بختکی را میگیرد

سیکل های بازار تکرار میشوند، این که الان بازار تریپ احتیاط گرفته به معنای آن نیست که قرار است تا ابد منطقی باشد،

مانند آن است که بگوییم مردم دیگر رفتار هیچانی بر مبنای ترس و طمع نخواهند داشت و از این جا به بعد عقلایی رفتار خواهند کرد،

مگر تجربه شگل گیری حباب های قبلی در بازارهای جهانی جلوی چشم مردم نیست، پس چرا مجدد شاهد این حباب ها هستیم؟

آیا طبیعت انسانها تغییر می کند؟

خلاصه آب نیست و گرنه همه ما شناگران ماهری هستیم،

وقتش که برسه خواهید دید چگونه حباب های جدید شکل خواهد گرفت..
                    آخرین ویرایش توسط "Midas"؛ 2022/01/11, 10:54.
                    بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                    ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• فین
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1158

سیاست اصلی صعود و نزول بازار دست بانک مرکزی است. هرگاه نرخ سود بین بانکی و اخزاها به زیر 18 درصد برسد و چند روز پشت سر هم سه قلوی بانکی ( ملت - تجارت - صادرات ) و فرزند جدیدشان دارایکم مثبت با صف خرید میلیاردی بودند یعنی بازار صعود جانانه ای خواهد داشت. برخلاف نظر اکثر دوستان معتقدم لیدر اصلی باید همین بانکها باشند نه خودرو و حتی شستا.

نظر

• shabah
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 764

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                        باز هم عرضه های هماهنگ شده در میانه های بازار!
                        من موندم این بورس با این همه دستکاری ها چطور هنوز پا برجا مونده ؟؟
                        یه جور دیگه هم میشه به قضیه نگاه کرد

خریدار اول وقت شروع به خرید میکنه ولی بودجه محدودی داره و ترسو هم شده ، در ادامه انرژی خریدارها کاهش پیدا میکنه. با اینکه فروشنده کم هست باز بدلیل ضعف خریدار سهم منفی میشه

من مخالف این هستم که هر اتفاقی رو به حقوقی و معاملات الگوریتمی و ... نسبت بدیم.

البته مغز انسان بصورت غریزی و فیزیولوژیکی برای کم کردن مصرف انرژی دنبال انکار میگرده و طبیعی هست. ولی همین خصوصیت مغز باعث میشه تو بورس ضرر کنیم.

تحلیل درست باید غیر جانبدارانه باشه. بدون توجه به اینکه من چی دارم یا از چی خوشم میاد یا چقدر پول دارم

یه مورد خنده دار دیدم. تو سهمی دیدم یه کاربری نوشته بود که ردیف دوم و سوم سفارش ها دارن رمزی با هم صحبت میکنن :D در حالی که من تو اون سهم دقیقا از کل ماجرا خبر داشتم و حتی بلوک اون سهم رو ما عرضه کردیم.
                        میخوام بگم بعضی وقتها واقعا انسان دچار توهم و تخیل میشه. اون صفحه برفک تلویزیون های آنالوگ یادتون هست؟ عده ای بودن اون رو رمز گشایی میکردن و خیلی چیزها توش میدیدن!

نظر

• آخرین سامورایی !
                          ستاره‌دار(3)
                          • Jan 2022
                          • 2538

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                          سیاست اصلی صعود و نزول بازار دست بانک مرکزی است. هرگاه نرخ سود بین بانکی و اخزاها به زیر 18 درصد برسد و چند روز پشت سر هم سه قلوی بانکی ( ملت - تجارت - صادرات ) و فرزند جدیدشان دارایکم مثبت با صف خرید میلیاردی بودند یعنی بازار صعود جانانه ای خواهد داشت. برخلاف نظر اکثر دوستان معتقدم لیدر اصلی باید همین بانکها باشند نه خودرو و حتی شستا.
                          درود

برای چی بانکها لیدر اصلی خواهند بود؟؟

منکه نمیدونم چرا برعکس شما فکر میکنم البته در صورت توافق

بنظرم اگر توافق شود شاید یه کم بازار به اشتباه اینا رو مثبت کند اما نهایتا چون اینا سودهای تضمینی میدهند به سرمایه گذاران و سرمایه های خودشان نیز در بازارهای بدون بازده ملک و....است مجددا به علت بالا رفتن مطالبات مشکوک الوصول زیانده میشوند

الان هم با توجه به تورم 700درصد در دلار و املاک و صعود هزار درصدی شاخص توانستند از ورشکستگی نجات پیدا کنند

بعد دیگه از این خبرها و تورمها نیست فقط میماند پرداخت سود تضمینی برای اموال راکدشان

از پی به ای شان مشخص هست که بازار اعتقادی به سود اینا ندارد

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35705

نیمی از آنلاینها رو قطع کردن و راحت 2-3 % دادن پایین قمتهارو !

نظر

• آخرین سامورایی !
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2022
                              • 2538

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
                              درود

برای چی بانکها لیدر اصلی خواهند بود؟؟

منکه نمیدونم چرا برعکس شما فکر میکنم البته در صورت توافق

بنظرم اگر توافق شود شاید یه کم بازار به اشتباه اینا رو مثبت کند اما نهایتا چون اینا سودهای تضمینی میدهند به سرمایه گذاران و سرمایه های خودشان نیز در بازارهای بدون بازده ملک و....است مجددا به علت بالا رفتن مطالبات مشکوک الوصول زیانده میشوند

الان هم با توجه به تورم 700درصد در دلار و املاک و صعود هزار درصدی شاخص توانستند از ورشکستگی نجات پیدا کنند

بعد دیگه از این خبرها و تورمها نیست فقط میماند پرداخت سود تضمینی برای اموال راکدشان

از پی به ای شان مشخص هست که بازار اعتقادی به سود اینا ندارد
                              پتانسیل گروه خودرویی در صورت توافق به توان ایکس بالاتر از گروه بانکی میبینم....

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4096

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
                                یه جور دیگه هم میشه به قضیه نگاه کرد

خریدار اول وقت شروع به خرید میکنه ولی بودجه محدودی داره و ترسو هم شده ، در ادامه انرژی خریدارها کاهش پیدا میکنه. با اینکه فروشنده کم هست باز بدلیل ضعف خریدار سهم منفی میشه

من مخالف این هستم که هر اتفاقی رو به حقوقی و معاملات الگوریتمی و ... نسبت بدیم.

البته مغز انسان بصورت غریزی و فیزیولوژیکی برای کم کردن مصرف انرژی دنبال انکار میگرده و طبیعی هست. ولی همین خصوصیت مغز باعث میشه تو بورس ضرر کنیم.

تحلیل درست باید غیر جانبدارانه باشه. بدون توجه به اینکه من چی دارم یا از چی خوشم میاد یا چقدر پول دارم

یه مورد خنده دار دیدم. تو سهمی دیدم یه کاربری نوشته بود که ردیف دوم و سوم سفارش ها دارن رمزی با هم صحبت میکنن :D در حالی که من تو اون سهم دقیقا از کل ماجرا خبر داشتم و حتی بلوک اون سهم رو ما عرضه کردیم.
                                میخوام بگم بعضی وقتها واقعا انسان دچار توهم و تخیل میشه. اون صفحه برفک تلویزیون های آنالوگ یادتون هست؟ عده ای بودن اون رو رمز گشایی میکردن و خیلی چیزها توش میدیدن!
                                درود عالی بود
                                البته دستکاری در سفارش ها هست و نمیشه انکار کرد . بخشیش برای جو مثبت یا منفی دادن است و بخشی هم بازی با اعصاب و روان سهامدار
                                اینم به دلیل ضعف در نقدینگی بازار است
                                همون حکایتی است که شهر بی شهردار ... غورباغه هفت تیر کش پرورش میده

بازاری که از ضعف نقدینگی به شدت مینالد راحت میشه باهاش بازی کرد و با دو تا اوردر ساختکی و سنگین در خرید برای ترغیب خریدار و انداختن در قیمت های بالاتر یا اوردر ترس در فروش برای صف فروش سازی خیلی راحت عملی است . این مورد بیشتر در نمادهای کوچک تر اتفاق میافته

نظر

در حال کار...
                                X