جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hasan12
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 1162

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط hasan12 پست شده است View Post
    انتظار رونق فوق العاده سهام با شرایط فعلی اقتصاد مقدور نیست

گذر زمان وتاریخ بهترین قاضی ست که بدون هیچ تعصب کورکورانه ای در مورد همه به خوبی قضاوت خواهد کرد
    تاریخ پست 1400/08/08

نظر

• اوشنوس
      ستاره دار(3)
      • Dec 2015
      • 880

شاخص کل

هنوز جا دارد برای برگشت

امیدتان را از دست ندهید

نظر

• b4city
        عضو فعال
        • Nov 2020
        • 4138

در اصل توسط i177177 پست شده است View Post
        زمانیکه ثفارس رو همینجا چند روز پیش سیگنال خریدش را به دوستان دادم! وقتی که همیشه رنج منفی میخورد و هیچ بارقه امیدی به تکون خوردن این سهم نبود! بعضی از دوستان مخالف خرید بودن! و بدون توجه به قیمت! بنیاد فقط ملاک براشون بود!... اون هم توی این مکاره بازاری که بنیاد تاثیر زیادی بر نوسات شارپ خیلی از سهنها ندارد!

امروز ثفارس تا نزدیکای صف خرید رفت و الآن مثبت داره معامله میشه فعلا در ابتدای روند صعودیش قرار گرفته و به نظرم حداقل یه نوسان 20 درصدی تو دلش خوابیده!
        !
        اون یه نفر من بودم . دوست عزیز یعنی کار ما به جائی کشیده که یه سهم اگر یه مثبت خورد به خود ببالیم که دیدی گفتم ؟
        شما هم راه بهرام خان را میخوای بری که به قول علی صالحی گرامی ، وقتی یه چسه بازار مثبت میشد می اومد و ریپلای بازی و دیدی گفتم راه مینداخت ؟
        الان ثفارس دیگه کفو بسته ؟ یعنی دیگه 600 نمیشه و زیرش نمیاد ؟ چون یه مثبت خورده ؟ از کد بورسیمون چند سال میگذره ؟ کد بورسیمون با صفر شروع میشه دیگه درسته ؟ یعنی خیلی وقته کد گرفتیم و قدیمی هستیم

دست برداریم از این بچه بازیا . ناراحت نشید ولی بازار با ما کاری کرده که به حقارت تن بدهیم . این حقارت است برای همه ما که به این حال و روز افتادیم که اسم یه سهم را ببریم و یه مثبت بشه سر از پا نشناسیم و تازه به رخ دیگران بکشیم
        کلا حقارت در خیلی زمینه ها وارد تار و پود ایرانی ها شده

یه سانت عقب رفتن روسری خوشحالی میاره
        2 هزار تومن ارزان شدن موز و و و و .... و اکنون مثبت شدن یه سهم

اگر بنا بر خودنمائی باشد و به رخ کشیدن باشد که من حافظه خوبی دارم و بدون تصویر برداری مثل بعضی ها دقیقا میتونم بگم کی چی گفته ( حمل بر خودستائی نیست )
        شما غفارس فوق حبابی که از روز روشن تر بود به چه روزی خواهد افتاد 1400 میخریدی و همون روز گفتم این هیچی نریخته و سفته بازی بردن بالا و خالی کردند و هنوز خیلی جا برا ریختن دارد
        کپشیر 2000 تومنی را میگفتید خیلی ریخته و من گفتم اون رشد بعد از افزایش سرمایه را نادیده بگیر اون رشد کاذب است و افت را باید با قیمت تئوریک بازگشائی حساب کنی نه رشد کاذب بعد از افزایش سرمایه که معادل دو برابر سقف 99 میشه

قچاری که در چندین پله خرید میکردید و گفتم این تجدید ارزیابی بوده و قیمت تعدیل شده اش خیلی بالاست و هنوز چیزی نریخته و هنوز خیلی جا برای ریختن دارد
        اعلام نظراتم در همین 3 مورد را در نظر بگیرید . حتی روش معامله گریتون را زیر سوال بردم و همه این مسائل نه برای مخالفت بود و نه خودستائی خودم . حس ارادتی بود که زیان نبینید

و خیلی موارد دیگر . اجازه بدیم احترام نظراتمون حفظ شود و لطفا وارد جاده خاکی نشید چون ناگفته های دیگری هم هست از جمله 8 میلیون سهمی که مدعی بودید در سبد دارید ( حدود 1 ماه پیش )
        من صد سال سیاه نمیام سهم حبابی و بی بنیاد بخرم که ابان سال گذشته این قیمتها بوده در حالی که از ابان سال گذشته کلیت بازار ریخته بجز تک گروه ها یا تک سهم هائی اونم بنیادی
        و حتی اگر بدونم بازیگرش میخواد یه روز یا بیشتر مثبتش کنه بازم خرید نمیکنم و صد بار دیگه هم بخوام نظر بدم بازم نظرم همینه و کمترین ارتباطی با مثبت و منفی شدن ندارد
        آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2022/01/15, 22:36.

نظر

• گالیور
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 8794

فردا انشا الله بازار برمیگرده ولی با بازگشایی شستا یک کف سنگین میزند و باز صعودی میشود.

نظر

• b4city
            عضو فعال
            • Nov 2020
            • 4138

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
            فردا انشا الله بازار برمیگرده ولی با بازگشایی شستا یک کف سنگین میزند و باز صعودی میشود.
            مگر شستا باز میشه ؟ تجدید ارزیابی ها 1 ماه به بالا زمان برده تا بازگشائی
            البته این شستا است و تافته جدا بافته که مطابق با هیچ قانونی نیست

نظر

• پروواز
              ستاره‌دار(6)
              • Sep 2020
              • 5236

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
              لطفا پای خدا را وسط کثافت کاری دزدان و اختلاصگران و سفته بازان و رانتخواران و خدانشناسان باز نکنید.
              هیچ کافری بلاهایی که دو سال اخیر بر سر مردم آوردن را بر سر مردم کشور خودش نمیاره.

نظر

• EHSANI
                ستاره‌دار(3)
                • Sep 2020
                • 2148

در اصل توسط Auschwitz پست شده است View Post
                خب این درست
                انتقاد اصلی به کیه؟
                چرا هممون میترسیم از گفتن حقیقت؟ اسم این اسمشو نبر چیه که بیگناه ترین و مظلومترین فرد عالمه در عین حال در کاینات نمیشه بدون اذنش قدم از قدم برداشت؟!
                ضمنا یا ما معنی دانشگاه رو نمیدونیم
                یا تعریف دانشگاه تغییر کرده
                سید تو رو هیچ دانشگاهی راه نمیدن . از مخ و مغز که بی نصیبی حداقل به معدت کمتر فشار بیار.
                برای حرکت به جلو یا بالا
                طبق قوانین فیزیک ، احتیاج به انرژی هست
                در ایران بعضی افراد برای حرکت به سمت بالا
                از انرژی مالشی استفاده میکنند!
                اگه از این همه الکتریسیته مالشی وطنی استفاده درست میشد
                دیگه نیازی به نیروگاه اتمی بوشهر نیست!
                نگرش ، همه چیز است .

نظر

• dornaa
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 1471

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                  اون یه نفر من بودم . دوست عزیز یعنی کار ما به جائی کشیده که یه سهم اگر یه مثبت خورد به خود ببالیم که دیدی گفتم ؟
                  شما هم راه بهرام خان را میخوای بری که به قول علی صالحی گرامی ، وقتی یه چسه بازار مثبت میشد می اومد و ریپلای بازی و دیدی گفتم راه مینداخت ؟
                  الان ثفارس دیگه کفو بسته ؟ یعنی دیگه 600 نمیشه و زیرش نمیاد ؟ چون یه مثبت خورده ؟ از کد بورسیمون چند سال میگذره ؟ کد بورسیمون با صفر شروع میشه دیگه درسته ؟ یعنی خیلی وقته کد گرفتیم و قدیمی هستیم

دست برداریم از این بچه بازیا . ناراحت نشید ولی بازار با ما کاری کرده که به حقارت تن بدهیم . این حقارت است برای همه ما که به این حال و روز افتادیم که اسم یه سهم را ببریم و یه مثبت بشه سر از پا نشناسیم و تازه به رخ دیگران بکشیم
                  کلا حقارت در خیلی زمینه ها وارد تار و پود ایرانی ها شده

یه سانت عقب رفتن روسری خوشحالی میاره
                  2 هزار تومن ارزان شدن موز و و و و .... و اکنون مثبت شدن یه سهم

اگر بنا بر خودنمائی باشد و به رخ کشیدن باشد که من حافظه خوبی دارم و بدون تصویر برداری مثل بعضی ها دقیقا میتونم بگم کی چی گفته ( حمل بر خودستائی نیست )
                  شما غفارس فوق حبابی که از روز روشن تر بود به چه روزی خواهد افتاد 1400 میخریدی و همون روز گفتم این هیچی نریخته و سفته بازی بردن بالا و خالی کردند و هنوز خیلی جا برا ریختن دارد
                  کپشیر 2000 تومنی را میگفتید خیلی ریخته و من گفتم اون رشد بعد از افزایش سرمایه را نادیده بگیر اون رشد کاذب است و افت را باید با قیمت تئوریک بازگشائی حساب کنی نه رشد کاذب بعد از افزایش سرمایه که معادل دو برابر سقف 99 میشه

قچاری که در چندین پله خرید میکردید و گفتم این تجدید ارزیابی بوده و قیمت تعدیل شده اش خیلی بالاست و هنوز چیزی نریخته و هنوز خیلی جا برای ریختن دارد
                  اعلام نظراتم در همین 3 مورد را در نظر بگیرید . حتی روش معامله گریتون را زیر سوال بردم و همه این مسائل نه برای مخالفت بود و نه خودستائی خودم . حس ارادتی بود که زیان نبینید

و خیلی موارد دیگر . اجازه بدیم احترام نظراتمون حفظ شود و لطفا وارد جاده خاکی نشید چون ناگفته های دیگری هم هست از جمله 8 میلیون سهمی که مدعی بودید در سبد دارید ( حدود 1 ماه پیش )
                  من صد سال سیاه نمیام سهم حبابی و بی بنیاد بخرم که ابان سال گذشته این قیمتها بوده در حالی که از ابان سال گذشته کلیت بازار ریخته بجز تک گروه ها یا تک سهم هائی اونم بنیادی
                  و حتی اگر بدونم بازیگرش میخواد یه روز یا بیشتر مثبتش کنه بازم خرید نمیکنم و صد بار دیگه هم بخوام نظر بدم بازم نظرم همینه و کمترین ارتباطی با مثبت و منفی شدن ندارد
                  سلام

4سیتی

کدهای بورسی من با سه صفرشروع میشه

00016
                  00015
                  00029
                  00030
                  این یعنی که چه یعنی که خیلی عنقلابیم/:.grlim:./

نظر

• b4city
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 4138

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                    سلام

4سیتی

کدهای بورسی من با سه صفرشروع میشه

00016
                    00015
                    00029
                    00030
                    این یعنی که چه یعنی که خیلی عنقلابیم/:.grlim:./
                    سلام و درود
                    دقیقا
                    کدهات به همون اوایل دهه 60 میرسه که نشانه عنقلابی بودنتون است :.thumbsupsmileyanim
                    حالا چه لزومی داره کدهات را با رقم دقیق اعلام کنی ؟ همون صفرهاش کافی بود

نظر

• CHESTER.2020
                      عضو فعال
                      • Apr 2020
                      • 1255

نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                      نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• CHESTER.2020
                        عضو فعال
                        • Apr 2020
                        • 1255

نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                        نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• گالیور
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 8794

دقت دقت

توجه بفرمایید که پس از سه ماه رکود و تلاش مسئولان و جلسات متعدد صرفاً بهمن ماه بازار میتواند مثبت باشد. زیرا طبق روال هر ساله اسفند ماه سنتاً راکد و منفی است.

سال تمام شد.

نظر

• EHSANI
                            ستاره‌دار(3)
                            • Sep 2020
                            • 2148

طرف ، چهارشنبه های سبز ، سهام میخره ، شنبه های قرمز میفروشه
                            بهش گفتم حداقل چند روز نگه میداشتی...
                            گفت از چهارشنبه تا شنبه ، 3 روز نگه داشتم دیگه !
                            نگرش ، همه چیز است .

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                              ستاره‌دار(2)
                              • Jan 2022
                              • 1030

بورس و فرابورس و کالا و انرژی قسمتی از حباب شان در حال خالی شدن است

نظر

• اوشنوس
                                ستاره دار(3)
                                • Dec 2015
                                • 880

قچار 10 روز میشود که مثبت معامله میشود حالا یه عده تا میتوانستند آیه یاس تلاوت میکردند در زمان قچار 830 تومانی آنروز ولی امروز 994 تومان هم معامله میشود بعد یه عده فکر میکردند ما برای 2 درصد نوسان خرید زدیم! کجایند! چرا الآن انتقادی نمیکنند!! شما یی که توانائی تشخیص فرصتهای بازار را ندارید و جز به باد انتقاد گرفتن چیز دیگری در چنته ندارید ببینید واقعیتها را... قچار در حال ورود به یک موج پر قدرت صعودی میباشد امروز توصیه به خریدش را اصلآ ندارم 20 درصدی رشد کرده ولی آنروز که قچار 772 الی 830 تومان بود خریدنش ارزش داشت! با این سهم سهامداری خواهم کرد تا به تارگت مورد نظر یرسد

در اصل توسط اوشنوس پست شده است View Post
                                دو روز قبل وقتی بنده قچار 830 تومانی را در اینجا فرصت خرید میدانستم! بعضی که حتی قادر به دیدن نوک بینی خود هم نیستند و دو درصد نوسان را دلیل خرید من تصور میکردند! اگه امروز با چشم حقیقت بین واقعیتها را نظر کنند! که هرگز نمیکنند! امروز کلاه خود را قاضی کنند و به جای تعنه و تمسخر حداقل با وجدان خود صادق باشند و قچار را سهم باد کرده و کم بنیاد در نظر نگیرند... اما حیف که جز بازی با کلمات و تلف کردن وقت خود در اینجا کار دیگری بلد نیستند

قچار 3/5 میلیون صف خرید دارد! این تازه شروع یک سیکل و موج جنبشی و پرشتاب این سهم هستش!

بنیاد کیلو چند!

نظر

در حال کار...
                                X