کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پدران ما با چه مشقتی ذوب اهن را ساختند و اکنون لانه فساد شده و بخور بخوری بی نهایت . الان یه عده قراردادی داره که جوانهای بدبخت هستند با کمترین حقوق و بیشترین زحمت
یه سری قراردادی داره بالای 10 سال که قرارددشون مستقیم شده و وضعیت بهتری دارند و بالای 10 میل حقوقشون است
و یه سری رسمی که کار نمیکنند و بالای 20 میل حقوق . دیپلمه هاش را میگم . بالای دیپلم . از 20 تا 50 میل به بالا پول میگیرند تا فساد 600 و خرده ای میلیادری اداری بیافرینند
پدر من یکیش که فقط جوانیش را گذاشت پای این کارخانه و هیچی هم عایدش نشد . از اولین ورود های سالهای نخست تاسیس ذوب اهن سال 47 بود
به نقل از خودش دو شیفته کار میکرده بیشتر هم به اجبار بوده و لزوم راه اندازی اولین خط تولید . تا قبل از راه اندازی هم توقعی نبوده که حقوق انچنانی بگیرند
میگفت زیر برف و باران جان کندیم . سوله و سقفی نبود . وقتی تعریف میکرد مو به تنم سیخ میشد . چندین بار از سرویس جا مونده بود چون اون موقع سرویس تا دم در خونه نمی اومد باید کلی پیاده روی میکردند
میگفت هر وقت از سرویس جا می موندیم چندین بار در برف اون زمان که 20 سانت میبارید در تاریکی شب زمستان ( سپیده دم ) 5 کیلیومتر پیاده میرفتم تا یکی سوارم کنه و برسم به سرویس اخر
ای دل غافل
موقع بازنشستگی با هیچی اومد بیرون ( پاداش سنوات پایان کار ) که پول یه پیکان سواری هم نبود و الان پاداش پایان کار یه ذوب اهنی دیپلمه حدود 700 میلیون است
بله دوست خوبم 600 و خرده ای میلیارد خرج میتراشند برای امور اداری و فلان ... فساد بی نهایت است و دادگری نیست . فقط هم ذوب اهن نیست . فساد سیستمی است
عرض ادب
خاطرات زحمتهایی که پدر من هم در این کارخانه کشید را زنده کردید...
ارادت
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ
ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
ولی اکثرا روزی 4-5 درصد ریزش رو داریم... جالبش اینه صف فروش چندانی هم اکثر سهام ندارند و هر روز در کف قیمتی معامله میشوند!
فعلا که اوضاع بورس برای دستکاری قیمتی ...بهشتیه برای خودش
اعتبار قیمت (چه بالاش چه پایین اش) بیشتر از هر چیز به حجم معاملات در اون قیمت بستگی داره! و حجم پایین باشه راحت میشه مصنوعی به بازار جهت داد
هرچند برای اونی که در این قیمتها میفروشه و شناسایی زیان میکنه...فرقی نداره چقدر حجم خورده...
ولی کسی که اجبار به فروش نداشته باشه...و سهام با افق سودآوری نسبتا مناسب در این قیمتها میخره یا در سبد داره چرا باید نگران باشه؟
این قیمتهای مفت شده سهام کم اعتبارند! چون با حجم کم معامله میشوند!
-------------------------
با این حرفا دلمون روخوش کردیم.... که تا خرتناق سهم خریدیم:D
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
اونایی که امید به برگشت بازاربعد این همه اصلاح داشتن اعم ازاونایی که ضرر کردن و در قیمت بالا خرید داشتن چه اونایی که تو این چند وقت اخیر سهام بنیادی به امید کف قیمت خرید داشتن در روزهای آتی فشار فروش رو بیشتر خواهند کرد.
در این ریزش ها البته پولبک هایی رو به بالا داریم ولی در کل کلیت بازار رو به پایین هس.
تجربه نشون ميده اكثراً افراد در بورس در قيمتهاي خيلي نازل بيشتر فروشنده ميشن. زرنگها كه خيلي وقت پيش خالي كردن و در حاشيه امن هستن. بقيه هم مثل امثال من چاره اي جز تحمل اين روزها نداريم. بايد به ماهها و حتي سالهاي آتي چشم داشت. مثل هميشه اگر كسي پول لازم نيست نبايد فروشنده باشه.
آنکه نامخت از گذشت روزگار
هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار
پدران ما با چه مشقتی ذوب اهن را ساختند و اکنون لانه فساد شده و بخور بخوری بی نهایت . الان یه عده قراردادی داره که جوانهای بدبخت هستند با کمترین حقوق و بیشترین زحمت
یه سری قراردادی داره بالای 10 سال که قرارددشون مستقیم شده و وضعیت بهتری دارند و بالای 10 میل حقوقشون است
و یه سری رسمی که کار نمیکنند و بالای 20 میل حقوق . دیپلمه هاش را میگم . بالای دیپلم . از 20 تا 50 میل به بالا پول میگیرند تا فساد 600 و خرده ای میلیادری اداری بیافرینند
پدر من یکیش که فقط جوانیش را گذاشت پای این کارخانه و هیچی هم عایدش نشد . از اولین ورود های سالهای نخست تاسیس ذوب اهن سال 47 بود
به نقل از خودش دو شیفته کار میکرده بیشتر هم به اجبار بوده و لزوم راه اندازی اولین خط تولید . تا قبل از راه اندازی هم توقعی نبوده که حقوق انچنانی بگیرند
میگفت زیر برف و باران جان کندیم . سوله و سقفی نبود . وقتی تعریف میکرد مو به تنم سیخ میشد . چندین بار از سرویس جا مونده بود چون اون موقع سرویس تا دم در خونه نمی اومد باید کلی پیاده روی میکردند
میگفت هر وقت از سرویس جا می موندیم چندین بار در برف اون زمان که 20 سانت میبارید در تاریکی شب زمستان ( سپیده دم ) 5 کیلیومتر پیاده میرفتم تا یکی سوارم کنه و برسم به سرویس اخر
ای دل غافل
موقع بازنشستگی با هیچی اومد بیرون ( پاداش سنوات پایان کار ) که پول یه پیکان سواری هم نبود و الان پاداش پایان کار یه ذوب اهنی دیپلمه حدود 700 میلیون است
بله دوست خوبم 600 و خرده ای میلیارد خرج میتراشند برای امور اداری و فلان ... فساد بی نهایت است و دادگری نیست . فقط هم ذوب اهن نیست . فساد سیستمی است
نظر