کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام دولت برای کسری بودجه برای تمام شرکت ها ی دولتی سهمیه قرارداده که مبلغی بعنوان هزینه درحسابها تحت عنوان کمک بدولت لحاظ شود که حسابرس هم سکوت کند این باعث کاهش سودشده و تابانک مرکزی پول چاپ نکند وبخیال خود تورم کاهش یابد؟؟؟؟ولی ...........
لطفا بازیهای کثیف سیاسی را به بودجه و اوراق و تامین مالی دولت ربط ندهید. به شعور مردم یک کشور 75 میلیونی توهین می شود.
لگن ساز ها هیچ وقت لیدرهای خوبی نبودن و تو این چند سال اخیر هر وقت لیدر شدن بازار رو به پایین کشیدن
دلیل هم داره. سهمی که زیان روی زیان میزاره و ساختار زیان ده داره اگه بالا هم بره با کله برمیگرده. سعی کنیم تازه واردها این سهم ها رو نخرن چون جورش رو ما میکشیم
ضربه ای که گزارش ذوب آهن به بازار زد و اندک امید به آینده رو از بین برد حالاها قابل جبران نیست،دیگه همه مطمئن شدن دولت عمده کسری بودجه اش رو از فروش شرکت ها بر میداره،بعید نیست تو گزارش های بعدی شرکت ها حتی پتروپالایشی ها هم مثل خودروها زیان اعلام کنند
چيزي كه ذهنم رو درگير كرده اينه كه قديم ترها كه تورم پايين تر بود ، سهامداري بلندمدتي منطقي تر بود . شما دو سه سال روي سهمي هم مي موندي و رشد ملموسي نمي كرد راحت تر تحمل مي كردي و وقتي به بازدهي ميرسيد عقب ماندگي از تورم رو جبران مي كرد و يه سودي هم ميبردي . اما اين چند سال وضع فرق كرده . رفيقي دارم كه 40 برابر طي آخرين رشد بازار سود كرد (سال 98 و 99) . هنوز سهامش رو نفروخته و بلند مدتي نگه داشته . الان كه دارم ارزش سبدش رو با مثلا مسكن مقايسه مي كنم و با تورم باقي كالا ها مي بينم كه ارزش فعلي سبدش كم هم شده . با سرمايه ي سال 98 ميشد مثلا يه آپارتمان خريد كه الان با ارزش فعلي سرمايه اش همون آپارتمان رو شايد نتونه بخره . تازه اين رفيقمون يكي از بهترين بازدهي ها رو طي اون دوره مال خود كرده بود و باقي افراد كه جاي خود . اين همه استرس و فشار بازار ارزش رو داره يا نه ....؟ خودم به شك افتادم
متاسفانه از مسولان چیزی جز فریب و دروغگویی بیشتر شنیده نمیشه
سبزوار رضایی میاد صحبت از شاخص1700 میکنه بعد بازار میریزه و کفهای قبلی را هم میشکونه
رسیدن سهمی به اردیبهشت 99 بازم خوبه . یعنی کارش درست بوده
باما حدودای 540-530 باید اصلاح را تموم کنه . هر چند 550 مد نظر است ولی به نظر نمیاد 550 را توان تحملش باشد
از شیر مرغ تا جون ادمیزاد رسیده به نفت . نیمه 98 تا اخرای 98 . نیمه اول 98 هم داریم . به 97 نرسیم صلوات /:.rolleyessmileyani
نظر