جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پروواز
    ستاره‌دار(6)
    • Sep 2020
    • 5236

پاسخ : جــــو بــــازار

پیام سازمان
    انشالله همه تلاش شد که امروز هم به خیر و خوشی شاخص مثبت بسته بشه.
    هرکس مشکل داره میتونه از بورس خارج بشه و اگر بازم مشکل داشت از ایران برود.

نظر

• سهامدارعمده
      عضو فعال
      • Jan 2022
      • 1198

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
      فرمایش شما کاملا صحیح ولی الان گزارش سرمایه گذاری پردیس در نه ماهه 140 ساخته و تا 12 ماهه حتما به 170 تومان می رسه و در گزارش مجمع افزایش سرمایه آمده به حق تقدم سود تعلق نمی گیرد در یک ماه بعد در مجمع 140 توزیع می کنه ولی داره با قیمت 320 تومان معامله میشه باید به عقل افرادی که در بازار فعالیت می کنند شک کرد این دست سهام دارن در این قیمت معامله میشن زیادند وبعد می روند اوراق و صندوق با درآمد ثابت می خرند .
      تو بورس مبنای ارزشگذاری صرفا ورود و خروج جریان پولی هس و تا بوده اکثرا همینطور بوده اگه بخاید به روش پی به ای و ناو معامله کنید حتما حتما دیدگاه سهامداری باید داشته باشید .
      همین فولاد مبارکه رو پونصد هم صف فروش باشه با پی به ای ۲کمتر کسی جرات خرید داره
      ولی ممکنه یه روزی رو پی به ای ۷ الی ۸ و رو قیمت سه چهار هزار هم بخرن.
      اگه مبنا سود سازی باشه وکبهمن فقط نصف قیمتش ۱۲ ماهه سود خواهد ساخت ولی برای بنده فعلا تو واچ هس .
      تو ایران فقط جریان پولی مبنای قیمت گذاری هس مخصوصا تو سهام
      انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• منیب
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 2440

[ Photo ]
        پشت پرده کتک‌‌‌کاری‌های بورسی/ افزایش دعوا و جنجال در مجامع عمومی شرکت‌های فعال در بازار سرمایه

?بررسی‌ها نشان می‌دهد یکی از دلایل بالارفتن سطح تنش در مجامع عمومی شرکت‌های بورس نزول دنباله‌دار، شاخص بورس در ۱۸ماه گذشته است که به‌طور میانگین به زیان ۴۰درصدی سهامداران و حتی افت ۸۰درصدی قیمت سهام برخی شرکت‌ها منجر شده است.
        ?در حالی‌که به زعم سهامداران مسئولان بازار سرمایه و سیاستگذاران برای بهبود عملکرد و بهبود زیرساخت‌های بازار سرمایه اقدام عملی مهمی انجام نداده‌اند.
        ?یکی از مسائلی که در طول سال‌های گذشته عموما به تنش در مجامع عمومی شرکت‌های بورس منجر شده، اقناع نشدن سهامداران از توضیحات مدیران عامل شرکت‌های پذیرفته شده در بورس بوده است. /همشهری
        @AkhbareFori

نماينده محترم مجلس جناب آقاي/ سركار خانم….
        بازار سرمايه در سال ٩٩ در بدترين روزها و در اوج تحريمها با ٣٦٠ هزار ميليارد تومان تامين مالي دست دولت را گرفته و دين خود را به نظام مقدس جمهوري اسلامي ادا نموده.
        امروز و در بدترين روزها در حالي كه سرمايه مردم مظلوم به خاطر بي تدبيري مسئولين در بازار سرمايه نابود شده كمترين انتظار از مسئولين محترم و نمايندگان اين است كه جلوي دست اندازي به سود شركتهاي بازار سرمايه كه حق ميليونها سهامدار مظلوم اين شركتهاست گرفته شود.
        بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• کریشنا
          عضو فعال
          • Dec 2015
          • 1097

بازار با اینکه امروز اصلآ دلچسب نبود و نصف نمادهای بازار صف فروش داشتند! اما ارزش معاملات خرد افزایش نسبتآ خوبی داشت. هر چند بازار کماکان در انتظار ورود نقدینگی است و از کمبود نقدینگی رنج می برد.

نظر

• سرمایه گذار
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 1925

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
            فعال بازار به نظرش این سود تقسیم نمی کند!
            فعلا منتظر می مانیم ببینیم در اسفند ماه چقدر تقسیم می کند .
            آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• کریشنا
              عضو فعال
              • Dec 2015
              • 1097

امیدواریم اتفاقی که باید بیفته توی همین هفته بیفته!

نظر

• گالیور
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 8632

یکی نیست به مدیریت بی سواد بورس بگه

اخه وقتی پول تو بازار نیست و حجم معاملات به حداکثر رسیدند

حجم مبنا و دامنه نوسان چه معنی میتونه داشته باشد برای این بازار نحیف!؟

یعنی اینها نمیفهمند حتماً باید یکی از کوچه خیابان به این دکترها و مهندسین گوشزد کند که قوانین چند سال پیش با حجم معاملات بالا برای وضعیت فعلی بازار مناسب نیست.

با یک مشت ابله سر و کار داریم در سازمان.

وزیر اقتصاد هم به جای رسیدگی به وضعیت بازار نشسته خاطره تعریف میکند از صابون گلنار !!!

نظر

• سهامدارعمده
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1198

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                  خپارس ۶۰ الی ۷۰
                  خودرو سایپا ۱۱۰ تا ۱۳۰
                  تجارت صادرات ۱۲۰ ۱۳۰
                  اینایی که گفتم به مرور اتفاق میفته
                  این قیمت ها خوشبینانه هس امکان ریزش تا قیمت اسمی هم هس .
                  بورس به زیر ۵۰۰
                  فرا بورس زیر ۱۰۰۰
                  متاسفانه اگه خپارس نتونه خودشو بالای صد تومن بکشونه تا ۸۰ ریزش داره
                  در پله های بعدی
                  سایپا 130
                  خودرو 150
                  صادرات تجارت 150 این دو سهم رو اگه کف سهم رو نبسته بودن الان 110 120 باید بودن
                  بورس و فرابورس هم دارن به مرور به اهداف ذکر شده میرن

این ارقام با توجه به روند فعلی بورس هس مگه اینکه یهویی اراده به رشد بازار باشه .
                  فعلا فعلا ورود در ۹۵ درصد سهما در مثبت و صف خرید ممکنه به زیان ختم بشه .
                  فقط فقط در پولبک همراه با روند موقتی دو سه ساعته و روزانه رو به بالا ،بخرید بالاش رو بدید بره.حتی با دو سه درصد
                  این نسخه هم برای کسایی هس که معتاد به خریدوفروش هستن .والا درکل بسیار پریسکه

نظر

• سهامدارعمده
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 1198

امین خسروی پسر عمه داماد کوچک محسن رضایی قراره مدیرعامل به پخش بشه

بالاترین رزومه ای که داشته عضو هیئت مدیره دریاچه تفریحی خلیج فارس

کلا دارن با روان مردم سرسره میرن
                    روزی که داشت جهانگیری میرفت جمله ای گفت من خندیدم تو دلم گفتم بدتر از شما که دیگه نمیشه
                    گفت در همین مضامین :دیر نیست اون روز و خیلی زود قدر ما رو خواهید دونست.
                    واقعا چیزهایی میشنوم و اتفاقاتی داره میفته که یه جورایی دیگه قابل هًضم برای من نیس
                    قبلا یه سرو صدایی بابت اتفاقی انتصابی میشد یه حرکتایی میشد الان دیگه خیلی با پر رویی کار رو جلو میبرن
                    من کلا آدم شاد و خوشبینی هستم ولی چند وقتی هس کلا حس خوبی ندارم و حالت ناامیدی و بدبینی مفرطی نسبت به کشور و این جریانات دارم.

نظر

• ali salehi
                      عضو عادی
                      • Feb 2014
                      • 222

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
                      تمام سخنرانیها ، موضعگیریها ، مصوبات ،تغییر قوانین ، همه الکیه هیچکدوم نمیتونه به داد بورس برسه ، چون بورس سوپر حبابی شده بود و با تمام ریزشهایی که اتفاق افتاده همچنان حباب داریم
                      حالا ممکنه مثل دفعات قبل چند نفر فوری بپرن زیر پست من اراجیف بگن و مدعی بشن فلانه بیساره ، من به حرفهای اونها اهمیت نمیدم چون به مرور وقتی دارو ندارشونو تو این باتلاق باختن میفهمن من چی میگفتم
                      کدوم عقلی کدوم منطقی میتونه قبول کنه کل شرکتهای بورس در عرض دو سال چند ده برابر بشن
                      حالا هی بشینید برای خودتون داستان سرایی کنید یکی قیمت دلار ملاک قرار بده اون یکی بره برای خونش لامپ بخره گرونیشو به بورس ربط بده بعد اینجا اعتراف کنه گیر کرده، بقیه ام با حرفهای مشابه روزی یه بار سیستم خاموش کنن بگن ما واسه 1507سهام میخریم وقتی گیر کرد اعتراف کنه ضرر کرده
                      قیمت جهانی مس فولاد ، تخفیف خوراکی که دولت به پالایشیها میده ، گزارش فروشهای آنچنانی کدال ، همه الکیه به پشتوانه اینا میخوان فریبتون بدن
                      زمانی که سهاما داشتن رشد میکردن همه اینا برعکس بود اما سهاما هر روز صف خرید بودن
                      از بورس یه چاه ویل ساختن که حالا حالاها میتونه پولای مردمو ببلعه ، وسطاشم گاهی یه نوسانایی میده که اونم باید خیلی حرفه ای باشی استفاده کنی وگرنه از همونم میتونی ضربه بخوری ضرر کنی
                      مطلب بالا یک نمونه از هشدارهای من بود آرشیو گروه رو چک کنید مشابهش رو بارها نوشتم اما متاسفانه هیچکی درک نکرد من از رنج شما خوشحال نمیشم من درد وجدان داشتم که مینوشتم ضرر شما من خوشحال نمیکرد دلم میسوخت که مینوشتم اما نه تنها توجه نمیکردید بلکه فحشم میشنیدم شرم بر کسایی که آگاهانه یا ناآگاهانه دیگران گمراه کردن
                      میبینید زمستون گذشت روسیاهی واسه بدبختای سیاه رو موند اما چه فایده ، این بدبختا اونقدر تو توهم غرق شدن که با اینهمه فضاحت به جای شرمساری همچنان خودشون رو خدای دانایان میدونن و مدعی میشن جراید مهم اقتصادی و همچنین اساتید با تجربه اقتصاد کشور مطالبش رو میدزدن کپی میکنن
                      سربسر اینجور افراد نزارید هر چه زمان میگذره این سبک مغزها ی ساده لوح بلاهت و نادانی خودشون رو بیش از پیش به رخ بقیه میکشن
                      خداحافظ همگی

نظر

• مدافع
                        ستاره‌دار(5)
                        • Oct 2020
                        • 2446

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                        فعلا منتظر می مانیم ببینیم در اسفند ماه چقدر تقسیم می کند .
                        درود

من پیش بینی تقسیم سود نکردم.

منظورم این که جو بازار جوری شده، فعال بازار به چیزی اعتماد ندارد.

الان ومدیر هم گزینه خوبیه.

نظر

• bahramkhaliran
                          عضو جدید
                          • Sep 2020
                          • 812

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                          دوستان بورسی با کمی تامل در اقتصاد کشور وضعیت بورس مشخص می شود. این دولت متاسفانه ضعیفترین کادر اقتصادی و مدیریتی را دارد و حتی از احمدی نژاد هم در اقتصاد پوپولیستی تر عمل می کند. برای اینکه وضعیت اقتصاد و بورس را درک کنید یک مثال می زنم که کاملا در جریان هستم. شرکتهای لاستیک ساز ( پکرمان - پتایر- پکویر و ...) همگی در گزارش 9 ماهه زیان سه ماهه پاییز اعلام کردند و دلیل آن هم عدم موافقت با افزایش قیمت 20 درصدی بود. در حقیقت دولت در یک اقدام پوپولیستس تمام عیار در مهرماه اعلام کرد که اجازه افزایش قیمت به هیچ محصولی تا پایان سال داده نمی شود. یعنی کاری ندارند وضعیت آن صنعت چگونه است و آیا قیمت مواد اولیه افزایش یافته یا کاهش یافته و تولید کننده ضرر می کند یا نه . فقط راضی کردن طیف بیسواد جامعه با شوی عدم افزایش قیمت هر کالایی. در حالی که اگر همان افزایش 20 تا 25 درصدی قیمت لاستیک در مهرماه اعمال می شد براحتی سودو قیمت سهامهای لاستیک ساز حداقل 50 تا 60 درصد بالاتر از قیمت امروز بود. در مورد خوراک پتروشیمی و قیمت خودرو و ..... هم همین وضعیت ادامه دارد و متاسفانه تا انتهای سال وضعیت خوب نیست و سال بعد هم معلوم نیست چه کاری با تولید کنندگان انجام دهند.
                          سلام
                          متاسفانه هیچ دوروبرتان رانگاه نمی کنیدچنانچه ارزش پول ملی طی این چهل سال واندی حفظ می شدفسادبه این شکل کنونی همه گیرنمی شدآیابافسادمی شودجلوی فسادراگرفت.ازاول انقلاب پول ملی نسبت به طلا30000برابربی ارزش شده است.قبول کنیدکه بی ارزش کردن پول ملی یعنی پوشاندن فسادهای حکومت.حامی این مفسد ملت است که طی این دوران سکوت کرده است وحتی استادان اقتصاد هم ازاین فساد عظیم دفاع کرده اند .خدالعنت میکند ظالم راوحامی ظالم را.

نظر

• سهامدار 67
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 3441

جناب صالحی سلام و عرض ادب

یک سئوال از شما دارم:

شما با آقای محمد صالحی استاد تکنیکال معروف که در حال حاضر نزدیک به دو دهه میشود که از دید همگان پنهان شده و در غیبت کبری به سر میبرند نسبت فامیلی دارید!!؟ بنده احتمال میدهم شما از شاگردان ایشان باشید! ممنون میشوم اگر پاسخ این سئول بنده را بدهید!...@};-

در اصل توسط ali salehi پست شده است View Post
                            مطلب بالا یک نمونه از هشدارهای من بود آرشیو گروه رو چک کنید مشابهش رو بارها نوشتم اما متاسفانه هیچکی درک نکرد من از رنج شما خوشحال نمیشم من درد وجدان داشتم که مینوشتم ضرر شما من خوشحال نمیکرد دلم میسوخت که مینوشتم اما نه تنها توجه نمیکردید بلکه فحشم میشنیدم شرم بر کسایی که آگاهانه یا ناآگاهانه دیگران گمراه کردن
                            میبینید زمستون گذشت روسیاهی واسه بدبختای سیاه رو موند اما چه فایده ، این بدبختا اونقدر تو توهم غرق شدن که با اینهمه فضاحت به جای شرمساری همچنان خودشون رو خدای دانایان میدونن و مدعی میشن جراید مهم اقتصادی و همچنین اساتید با تجربه اقتصاد کشور مطالبش رو میدزدن کپی میکنن
                            سربسر اینجور افراد نزارید هر چه زمان میگذره این سبک مغزها ی ساده لوح بلاهت و نادانی خودشون رو بیش از پیش به رخ بقیه میکشن
                            خداحافظ همگی

نظر

• کاشان2
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 1765

هر وقت پوتین امر کند بورس ایران خوب می شود ایران زیر سلطه روسیه است پوتین دیگه بسه سرمایمان نابود شد

نظر

• CHESTER.2020
                                عضو فعال
                                • Apr 2020
                                • 1255

الان مد شده در کانال و فضای مجازی میگویند نگاه به وضع اقتصاد کنید بیرون هم خبری نیست. مشکل اینجاست که نمیگویند پارسال و سالهای قبلش هم خبری نبوده در اقتصاد.

مرد باشید بگید الان اراده ی سلطان نیست و دارد تتمه ی جیب بینوایان رو هم میزند و مشغول است.

خیلی ها با سال 92 مقایسه میکنند ولی باز هم یادشون میره نرخ رشد تورم رو هم بگویند نسبت به 92 . اینهایی که از پارسال کباب شده اند به نسبت تورم و رکود ایجاد شده حداقل 3 برابر از متضررین 92 هم عقب ترند.

اما این به ظاهر همه چیز دانها. نیمی از حقیقتو میگویند. همان نیمه ای که منفعتشان است.
                                نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                                نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

در حال کار...
                                X