جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدافع
    ستاره‌دار(5)
    • Oct 2020
    • 2446

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    سید جان این خروج از بورس نیست . خروج از بورس یعنی خروج از کارگزاری که کمتر هم اعلام میشه
    میفروشند پائین تر بخرند و بعضی وقتها درست است و برای امروز به نظرم در شاخص سازها برای کوتاه مدت نادرست بود . یا اینکه وارد صندوق ها میکنند
    این فروش ها همه روزه هست ولی هر روزی حقوقی بیشتر بخره اسمش میشه خروج پول و رفته رو اعصاب سهامداران

من موافق این دسته بندی خروج و ورودها نیستم . کاش این اعلامی خروج ها متوقف میشد
    الان شما یا من و دیگر دوستان در یکی از شاخص سازها که حقوقی بیشتر خرید کرده ، دست به فروش میزدیم ما هم میرفتیم در لیست خروجی ها ولی ایا از بورس خارج کردیم پول فروش را ؟ خیر
    منظورم آقا سید نیست.

این جوی که بابت خروج پول از بورس تو فضای مجازی بهش دامن میزنن، روی اعصاب و تحریک سهامدار زیان دیده برای فروش و خلاص شدن موثر است.

نظر

• manmehdiam
      ستاره دار (1)
      • Jul 2011
      • 1623

در اصل توسط SARDAR_S پست شده است View Post
      حقوقیها هم خریدند چند درصد بالاتر بندازن به حقیقها
      الان دو سه ماهه حقوقی هر روز خریدار بوده و حقیقی فروشنده! پس اگر بازی هم باشه... نمیتونه برای دو سه درصد باشه!

مگر اینکه بگیم: حقوقی ها خریدند و میخرند که چند صد درصد بالاتر بندازن به حقیقی ها :D نه چند درصد!

حقوقی ها طبق رویه ماههای اخیر دارند شناوری که در اوج 99 فروخته بودند را جمع میکنند...کار عاقلانه ای هم هست! هرکی بود همین کار رو میکرد!

برای حقوقی بازه زمانی دو سه ساله که چیزی نیست...بنابراین طبیعی هست که در این قیمتها خریدار هستند.

دولت با سیاستهای اتخاذی، سرکوب قیمتیه سنگین در بورس راه انداخته و سیاست جمع آوری شناوریه سهام در قیمتهای هرچه نازل تر فعلا در جریانه....
      [B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• مدافع
        ستاره‌دار(5)
        • Oct 2020
        • 2446

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post
        الان دو سه ماهه حقوقی هر روز خریدار بوده و حقیقی فروشنده! پس اگر بازی هم باشه... نمیتونه برای دو سه درصد باشه!

مگر اینکه بگیم: حقوقی ها خریدند و میخرند که چند صد درصد بالاتر بندازن به حقیقی ها :D نه چند درصد!

حقوقی ها طبق رویه ماههای اخیر دارند شناوری که در اوج 99 فروخته بودند را جمع میکنند...کار عاقلانه ای هم هست! هرکی بود همین کار رو میکرد!

برای حقوقی بازه زمانی دو سه ساله که چیزی نیست...بنابراین طبیعی هست که در این قیمتها خریدار هستند.

دولت با سیاستهای اتخاذی، سرکوب قیمتیه سنگین در بورس راه انداخته و سیاست جمع آوری شناوریه سهام در قیمتهای هرچه نازل تر فعلا در جریانه....
        درود

شاید تو واچ لیست من اینجوریه. تو یک ماه گذشته شاید هم بیشتر کمتر دیدم حقوقی هایی که تو درصدی های سهم هستن بالاتر از کف سهم تقدیم به بازار کنند.

نهایتا صندوق های بازارگردان این کار بکنند. اونا هم به نظر من فعالیتشون کم شده.

آخرین موردی که دیدم حقیقی سهامدار عمده های وب (میری) بود.

البته تو این مدت سهم با کد خودش جمع نکرده صرفا صدتا دویست تا پریروز خرید یه آلارم فیک داد تا بتواند دیروز تو بازار خراب راحت دو میلیون و دویست هزار سهم بفروشد.

نظر

• Elcid
          Banned
          • Sep 2020
          • 1239

در اصل توسط ht18 پست شده است View Post
          نظرتون در رابطه با سقف دلار هم 5تا 10 ساله ؟
          دلار که بلند مدت شبیه سود بانکی و خودرو و هر سه کمتر از تورم
          در آینده هم بعیده بتواند نتیجه بهتری بگیره
          با این سه تا در واقع خلق پول جدید برای سرمایه گذار اتفاق نمیوفته و دچار زیان هم میشه

آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2022/01/25, 13:53.

نظر

• azad.60
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 347

دولت یا حقوقی ها بالای سهم ها رو بفروشند، میشن سهم بنداز و خراب کننده روند صعودی
            بالای سهم ها رو بخرن، میشه کد به کد حقیقی به حقوقی رو سقف و پایان روند صعودی

پایین سهم ها رو بفروشن، میشه کد به کد حقوقی به حقیقی در کف قیمتی و پایان روند نزولی
            پایین سهم ها رو بخرن میشه، مفت خری و بز خری کردن سهام حقیقی و اتمام روند نزولی

خوب خیلی پارادوکسیکاله دیگه و هیچ نتیجه گیری خاصی نمیشه از این نوع تحلیل ها داشت…

نظر

• مدافع
              ستاره‌دار(5)
              • Oct 2020
              • 2446

یک مورد دیگه ای که الان به خاطرم اومد کمنگنز که اونم داستانش همون موقع تو تاپیکش نوشتم از کد حقوقی که یکی دو سال براشون انبارداری کرده بود زدن به کدهای حقیقی و خلاص.

از اون موقع هم که خوب در حال پیشروی به سمت بالا است.

نظر

• فین
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1158

در اصل توسط manmehdiam پست شده است View Post

دقیقا . من هم فکر می کنم حقوقی ها برای 3 یا 4 درصد خرید نمی کنند. شرایط مشابه اوایل خرداد امسال و شاخص 1100 است. که بعدا در عرض 3 ماه تا 1570 رفت. یعنی 45 درصد فقط شاخص رشد داشت و بعضی سهام بالای 70 درصد. به نظر می رسد اینبار از محدود 1200 تا 1450 الی 1500 در یک بازه 2 تا 3 ماهه رشد داریم و سود خوبی خریداران در این قیمتها خواهند داشت.

نظر

• linux_linda
                  عضو فعال
                  • Jun 2014
                  • 3356

اما با تمام بدی های شیخ حسن از اسفند 98 تا مرداد 99 دوران خوشی بود
                  مردم یک کشور از اینکه داشتن تو بورس سود میکردن خوشحال بودن اما پشت داستان نمیدونستن
                  درست مثل مرغ های کارخونه ای نمیدونن چرا هر روز اینقدر ازشون پذیرایی میشه غافل از اینکه 3 ماه بعد باید میرفتن کشتارگاه

نظر

• azad.60
                    عضو فعال
                    • Jan 2022
                    • 347

در اصل توسط فین پست شده است View Post
                    دقیقا . من هم فکر می کنم حقوقی ها برای 3 یا 4 درصد خرید نمی کنند. شرایط مشابه اوایل خرداد امسال و شاخص 1100 است. که بعدا در عرض 3 ماه تا 1570 رفت. یعنی 45 درصد فقط شاخص رشد داشت و بعضی سهام بالای 70 درصد. به نظر می رسد اینبار از محدود 1200 تا 1450 الی 1500 در یک بازه 2 تا 3 ماهه رشد داریم و سود خوبی خریداران در این قیمتها خواهند داشت.
                    هر روند نزولی بالاخره پایانی داره و هیچ روندی تا ابد ادامه نداره. اما حقیقتا من متوجه نمی شم این بازی خونی رفتار حقوقی رو.

حقوقی فرقش با حقیقی در چیه؟ بله ممکنه نگاهش بلند مدت تر باشه، ممکنه نگاهش به dps باشه، ولی حقوقی هم به همون چارتی نگاه میکنه که حقیقی نگاه می کنه، گزارش های کدالی رو میبینه که حقیقی می بینه، بله ممکنه دسترسی به اطلاعات پنهان بیشتری داشته باشه ولی لزوما نمی تونه جهت بازار رو تشخیص بده

حقوقی هایی که روی شاخص 1600 سنگین خریدن یا بانک ها، الان در سود هستن؟

صندوق های سهامی که عمدتا توسط نهادهای مالی و حقوقی های بزرگ اداره میشن در سود هستن؟

ببینید، جنگ با روند که خیلی بی معنیه. بازار مالی جای شرط بندی و شاخ و شونه کشیدن نیست! ما با چیزی مواجهیم به نام "uncertainty"، یعنی عدم قطعیت

امروز کسی که فولاد فروخت، یا خرید، احمق بود؟ من فکر می نمی کنم، دیدشون به آینده متفاوت بود. یکی فروخت چون فکر می کرد پایین تر میره، یا سرمایه گذاری بهتری سراغ داشت، یکی خرید چون بالعکسش فکر می کرد و هر 2 محترم اند چرا که در یک مبادله داوطلبانه کمک کردن به تزریق اطلاعات، دانش، ترس و طمعشون به بازار و بازار بعدش "به روز" شد.

اینکه 3 ماه دیگه چی میشه؟ توافق میشه جنگ میشه دلار بالا میره پایین میاد.... واقعیت خیلی روشن نیست و هیچکس نمی دونه، ما نسبت این نا اطمینانی ها ممکنه حسی داشته باشیم ولی حرف جدی ای نمیتونیم بزنیم. ممکنه بر اساس داده های تاریخی در گذشته، استنباط های آماری ای داشته باشیم و به یه احتمال شانس بیشتری بدیم ولی به قول نیکلاس طالب "بررسی داده‌های تاریخی به تو میگن که تاریخ رو‌به‌جلو می‌ره، نه رو به عقب!”

لذا شاید بهتره برای هر سناریو برنامه داشت، حد سود و حد ضرر گذاشت تا اگه بر اساس set-up معاملاتی سیگنال گرفتین، وارد معامله شد.

نظر

• فین
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1158

در اصل توسط azad.60 پست شده است View Post
                      هر روند نزولی بالاخره پایانی داره و هیچ روندی تا ابد ادامه نداره. اما حقیقتا من متوجه نمی شم این بازی خونی رفتار حقوقی رو.

حقوقی فرقش با حقیقی در چیه؟ بله ممکنه نگاهش بلند مدت تر باشه، ممکنه نگاهش به dps باشه، ولی حقوقی هم به همون چارتی نگاه میکنه که حقیقی نگاه می کنه، گزارش های کدالی رو میبینه که حقیقی می بینه، بله ممکنه دسترسی به اطلاعات پنهان بیشتری داشته باشه ولی لزوما نمی تونه جهت بازار رو تشخیص بده

حقوقی هایی که روی شاخص 1600 سنگین خریدن یا بانک ها، الان در سود هستن؟

صندوق های سهامی که عمدتا توسط نهادهای مالی و حقوقی های بزرگ اداره میشن در سود هستن؟

ببینید، جنگ با روند که خیلی بی معنیه. بازار مالی جای شرط بندی و شاخ و شونه کشیدن نیست! ما با چیزی مواجهیم به نام "uncertainty"، یعنی عدم قطعیت

امروز کسی که فولاد فروخت، یا خرید، احمق بود؟ من فکر می نمی کنم، دیدشون به آینده متفاوت بود. یکی فروخت چون فکر می کرد پایین تر میره، یا سرمایه گذاری بهتری سراغ داشت، یکی خرید چون بالعکسش فکر می کرد و هر 2 محترم اند چرا که در یک مبادله داوطلبانه کمک کردن به تزریق اطلاعات، دانش، ترس و طمعشون به بازار و بازار بعدش "به روز" شد.

اینکه 3 ماه دیگه چی میشه؟ توافق میشه جنگ میشه دلار بالا میره پایین میاد.... واقعیت خیلی روشن نیست و هیچکس نمی دونه، ما نسبت این نا اطمینانی ها ممکنه حسی داشته باشیم ولی حرف جدی ای نمیتونیم بزنیم. ممکنه بر اساس داده های تاریخی در گذشته، استنباط های آماری ای داشته باشیم و به یه احتمال شانس بیشتری بدیم ولی به قول نیکلاس طالب "بررسی داده‌های تاریخی به تو میگن که تاریخ رو‌به‌جلو می‌ره، نه رو به عقب!”

لذا شاید بهتره برای هر سناریو برنامه داشت، حد سود و حد ضرر گذاشت تا اگه بر اساس set-up معاملاتی سیگنال گرفتین، وارد معامله شد.
                      حرف شما کاملا درست است. البته من باید با احتمال مطرح می کردم که نظر خودم هم احتمال بالاتر است و نه قطعیت. اصولا در بازارهای مالی اصلا قطعیت نداریم. البته خودم در وضعیت 30 درصد سهام و 70 درصد نقد بودم که الان بدون هیچ معامله ای در عرض دو هفته شده ام 74 درصد نقد و 26 درصد سهام!!!!!!!!!1 ( با افت ارزش سهام پورتفو درصد نقدینگی ام بالاتر رفته است !!!!!!!!!!!!!!)

نظر

• Si@v@sh
                        Banned
                        • Jan 2022
                        • 210

در اصل توسط Elcid پست شده است View Post
                        دلار که بلند مدت شبیه سود بانکی و خودرو و هر سه کمتر از تورم
                        در آینده هم بعیده بتواند نتیجه بهتری بگیره
                        با این سه تا در واقع خلق پول جدید برای سرمایه گذار اتفاق نمیوفته و دچار زیان هم میشه

استاد شما ی نگاه به جدولی که از اینترنت دانلود کردی بنداز.خودت این عکس رو گذاشتی که بازدهی بورس در۵سال ۱۸ و در ۱۰سال ۵۵برابر می‌باشد.بعد پیش بینی میکنی قیمت سهام ۵تا۱۰سال دیگه تازه میرسه به قیمت سقف مرداد۹۹؟به نظر خودت زیادتر از حد بدبینانه تحلیل نکردی؟الان که ۱۸ماهش گذشت و تا عید میشه ۲۰ماه گذشته از سقف.یعنی یک بدبختی بیاد این تحلیل های شما اساتید رو بخونه,بره با کلی ضرر و ۲۰ماه عمر تلف شده،تو کف قیمت بفروشه و خشنود باشه؟
                        تو این کلاسهای تحلیل تکنیکال چیا یاد مردم میدن!!!!

نظر

• Si@v@sh
                          Banned
                          • Jan 2022
                          • 210

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                          سلام وعرض ادب واحترام

به فال نیک میگیریم

دیروز عرض کردم نگرش صفر وصدی درست نیست

قرار نیست شاخص و بتبع آن قیمت سهام صفر شود

فک کنم اصلاح شاخص تا به امروز کافی باشه

وچون اصلاح خیلی زیاد بوده وفنر فشرده تر شده قدرت صعود زیاد خواهد بود به امید خدا

اون افرادی که صرفا با نگرش تکنیکی اصلاح شاخص را زیر یک میلیون متصورند کاملا اشتباه میکنند چون نگرش صرف تکنیکالی اشتباه محض است

ارادت
                          ی جوری میگی اصلاح تا به امروز کافی باشه،انگار ما رضایت قلبی داشتیم و سیگنال دادیم،این بلا رو سرمون بیاورند.اصلاح کدومه داداش.زدن نابودمون کردند.سهام ما رسید به قیمت دلار ۴۰۰۰تومن و داریم میرسیم به سال ۹۵. با پول این سبد سهام ما قدرت خریدمون یک هشتم شده.شما میگی اصلاح!!!
                          تکنیکال مکنیکال واسه مردم ساختن،هرروز به یک بهانه،ریزش.یکسال و نیم به بهانه مذاکرات،حالا هم به بهانه خوراک و پوشاک و مالیات.
                          تو این بورس چه خبره؟چرا تحلیلگرانش از صدتا دشمن واسه سهامدار بدترند؟چون نقدکردند باید با ادای نوعدوستی درآوردن،در کف قیمت بازار رو سرکوب کنند واسه دوزار نوسان که از گوشت س گ حرامتره.نمونش همین جناب صالحی که واقعا عجیب صالحه.یا اون شمر سایت ملقب به zess

نظر

• Elcid
                            Banned
                            • Sep 2020
                            • 1239

در اصل توسط Si@v@sh پست شده است View Post
                            استاد شما ی نگاه به جدولی که از اینترنت دانلود کردی بنداز.خودت این عکس رو گذاشتی که بازدهی بورس در۵سال ۱۸ و در ۱۰سال ۵۵برابر می‌باشد.بعد پیش بینی میکنی قیمت سهام ۵تا۱۰سال دیگه تازه میرسه به قیمت سقف مرداد۹۹؟به نظر خودت زیادتر از حد بدبینانه تحلیل نکردی؟الان که ۱۸ماهش گذشت و تا عید میشه ۲۰ماه گذشته از سقف.یعنی یک بدبختی بیاد این تحلیل های شما اساتید رو بخونه,بره با کلی ضرر و ۲۰ماه عمر تلف شده،تو کف قیمت بفروشه و خشنود باشه؟
                            تو این کلاسهای تحلیل تکنیکال چیا یاد مردم میدن!!!!
                            والا من غلط کنم استاد باشم این از من /.:biggrinsmiley.:/
                            با اجازه شما هیچ استادی هم نمیشناسم ، این بازار استاد مُستاد نمیشناسه
                            البته اعتقاد دارم به اون اصلی که میگه ۱۰ هزار ساعت وقت گذاشتن برای هر کسب و کاری تاثیرگذار است اما به استادی و مهارت و ... حداقل تو این بازار اعتقاد ندارم
                            در مورد آمار هم که عدد و رقم است
                            در مورد پیشبینی آینده هم دوستمون گفت نظرم رو بدبینانه بگم عرض کردم پیشگو نیستم فقط حدس و گمان است و نظر شخصی که فکر میکنم برگشت به سقف ۹۹ شاید ۵ تا ۱۰ سال زمان ببره فعلا هم ۱.۵ سال گذشته حالا در واقعیت شاید ماه دیگه برسه
                            اتفاقا اصرار دارم و مواظبم که چیزی ننویسم که ازش برداشتی برای خرید و فروش در بیاد /.:biggrinsmiley.:/

اما به صورت کلی خصوصا برای رقم های بالا که امکان جابجایی به موقع بین بازارها وجود نداره و اینکه کسی بتونه روند رشد ملک و ارز و طلا و ... را تشخیص بده بهترین انتخاب همین بورس است
                            آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2022/01/25, 16:22.

نظر

• ali salehi
                              عضو عادی
                              • Feb 2014
                              • 222

در اصل توسط Si@v@sh پست شده است View Post
                              ی جوری میگی اصلاح تا به امروز کافی باشه،انگار ما رضایت قلبی داشتیم و سیگنال دادیم،این بلا رو سرمون بیاورند.اصلاح کدومه داداش.زدن نابودمون کردند.سهام ما رسید به قیمت دلار ۴۰۰۰تومن و داریم میرسیم به سال ۹۵. با پول این سبد سهام ما قدرت خریدمون یک هشتم شده.شما میگی اصلاح!!!
                              تکنیکال مکنیکال واسه مردم ساختن،هرروز به یک بهانه،ریزش.یکسال و نیم به بهانه مذاکرات،حالا هم به بهانه خوراک و پوشاک و مالیات.
                              تو این بورس چه خبره؟چرا تحلیلگرانش از صدتا دشمن واسه سهامدار بدترند؟چون نقدکردند باید با ادای نوعدوستی درآوردن،در کف قیمت بازار رو سرکوب کنند واسه دوزار نوسان که از گوشت س گ حرامتره.نمونش همین جناب صالحی که واقعا عجیب صالحه.یا اون شمر سایت ملقب به zess
                              شرم آوره ، دوستان الفاظ زشت این به اصطلاح انسان رو ببینید ، یکی دو هفته اخیر این سومین آیدی صفر کیلومتره که اینجور عقده گشایی میکنه
                              مدیریت سایت بایستی نظارت بیشتری بر اعضای جدید داشته باشه ، اگر قرار باشه هر بی ادب هتاکی با ساختن یه آیدی جدید بتونه به راحتی فحاشی کنه افراد با تجربه دانش کنار میکشن و سایت پر میشه از اسپم های بیهوده آیدیهای دوزاری
                              من قبلا گفتم اگر مطلبی اینجا مینویسم از سر خیرخواهی هست در واقع دوستانه دارم به همکاران خودم که شماها باشید لطف میکنم
                              من مثل آقای چاخان رفقاش نه مدعی هستم که استاد بلامنازع تحلیل و پیش بینی بورسم ، نه نگران کپی شدن مطالبم در روزنامه ها و سایتها هستم نه میترسم اساتید اقتصاد مطالب بی ارزشمو بدزدن
                              اون دروغگوهایی که آگاهانه و ناآگاهانه شماهارو فریب دادن تا در باتلاق بورس سرمایه تونو ببازید باید مورد طعنه بازخواست قرار بگیرن ، نه امثال من که از سر دلسوزی و وجدان درد مدام هشدار دادم
                              یکبار قبل از این خداحافظی کردم اما علی رغم میل باطنی مجدد برگشتم اما دیگه کافیه
                              شمارو به خیر مارو بسلامت

نظر

• abdolhossein
                                عضو فعال
                                • Feb 2019
                                • 1585

بخشی از معاملات فولاد و فملی و زاگرس تایید نشد!!

در شرایطی که شاخص کل در حال شکستن آخرین حمایت ها و نابودی کامل بود بالاخره عده ای حاضر به خرید شدند تا تاثیر فاجعه تا حدی کمتر شود.
                                من نمی دانم مگر شاخص سازها را می شوددستکاری کرد که معاملات خریدشان را باطل می کنند؟
                                این تایید همان نظریه ای است که بارها تاکید دارم که خودشان و تعدادی کارگزاری نورچشمی ماههاست که در فروشند آن هم فروش اهرمی و هر عاملی که مانع سودشان شود را با بی رحمی از سر راه بر می دارند.

نظر

در حال کار...
                                X