جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • manmehdiam
    ستاره دار (1)
    • Jul 2011
    • 1623

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    درود . حرف منم همین بود دیگه ، ریسک داره . ضمن احترام ، بسیار متعجب شدم از این توضیحات مفصل . خب اخرش چی ؟ گفتید ریسک داره و منم گفتم که ریسک صفر کردن پول را داره و عملی پر ریسک اشتباه است . برا چی اشتباه نیست ؟
    تفسیر بورس منظورمون نبود که ریسک داره و با سایر بازارها متفاوت است . بورس که یکی از حال بهم زن ترین کارهاست و ریسک داره و با سایر بازارها متفاوت است و یه خروار و نیم حرف تا به حال خودم در موردش زدم ولی این مورد خاص بود در موردش گفتم
    اگر بر این مبنا فکر کنیم که ریسک کنیم و هر چی دم دست اومد بخریم که کلا باید تحلیل و همه چی را گذاشت کنار و چشم بسته ریسک کرد !!!

اینکه بخری و تقدمش 25 بخوره و 50% سود کنی یا 80 تا 100% زیان کنی که میشه مصداق عینی قمار . بری کارت بکشی و تاس بریزی و قمار کنی که راحت تره و بسیار زود و انقلابی و سریع به نتیجه میرسی . چند ماه هم نیاز نیست سر دل بذاریم و به شکم حملش کنیم ( چند ماه صبر کنی ببینی سود میکنی یا کل پولت میره )
    حالا جالب اینجاست که این خرید به هوای نریختن پول است . یعنی میخوان اکثریت در حراج بفروشند و کلی سود کنند . حق های استفاده نشده در حراج ، دریای شناور میشه تعدادش

خرید سهام با ریسک های مختلف همراه است ولی چنین مورد خاصی برای کل بازار تعمیم پیدا نمیکنه . کجای بازار اونم بعد از این همه ریزش ریسک صفر کردن پول را داره ؟
    بعد از این همه ریزش و زیان دیگه کسی نباید ریسکی کنه که یه زیان دیگه هم بذاره روی بقیه در حالی که مابقی بازار در بسیاری از نمادها به کف های خوبی رسیدند حالا شما بیای رو نمادی ریسک سنگین و قمار کنی . اینطور ریسک ها در انتهای ریزش بازار بی معناست و گفته های شما شامل کل بازار و وضعیت فعلی با این ریزش ها نمیشه

درود.

بی فور جان!

به نظر شما دلیل اینکه این مخلص کمترین:D که فول سهمم (البته امروز یک 5درصدی با خون دل نقد کردم :D) ولی چه قبل و چه الان حتی تصور و فکر اینکه برم تقدم خاور بخرم هم به سرم نزده چی بوده؟ :D

خوب همین فرمایشات شما رو در نظر داشتم که تقدم خاور نخریدم:D

اصلا منظورم ارزندگی یا غیرارزندگی خرید تقدم خاور نیست.

میخواستم یک مفهوم مهم رو توضیح بدم. که مصداقی تقدم خاور رو عرض کردم.

یک اصولی هست که مو لای درزش نمیره
    مثل اینکه:
    شما در یک سهمی که های ریسک است باید با سرمایه کم وارد شوید .
    بعید میدانم کسی مخالفتی با این اصل داشته باشه!
    ----------------------------------------------------------------------
    ضمنا یادمون نره که ریسک همواره هست!

اصلا اگر ریسکی نباشه که سودی وجود نداره!

منتهی فقط ریسک نابجا و بی مورد غلطه!

خرید سهام پرریسک هم لزوما غلط نیست!

مهم اینه که تناسبی بین اون ریسک و سود انتظاری باید باشه (مثلا در مورد خاورح به نظرم چنین تناسبی وجود نداره و نمی ارزه!)

خریدار خاورح قطعا قبول داره که خاورح ریسک بالایی داره! خبر داره که اگر خاور بشه 100تومن حق تقدمش خاورح شده یک ریال! ولی از اونطرف سود انتظاری میارزه براش!

بنابراین همه قبول داریم که خاورح پر ریسک یا های ریسک هست! (چه خریدارش چه نخریدارش!)

ما که نمیخریم که هیچی
    ولی خریدارش که فکر میکنه سود انتظاری میارزه و میخره! چون یک سهم پر ریسک میخره باید اون دو اصلی که گفتم حتما حتما توجه کنه..وگرنه معامله گر نیست:D

------------------------------

از نظر من اون کسی که فکر کرده خاورح ارزنده است و مثلا با درصد بالایی از سرمایه خاورح میخره، دو اشتباه مرتکب شده:D

اولا به نظرم ارزنده نیست!(ولی شاید من اشتباه کنم و ارزنده باشه روی این اصرار زیادی ندارم)
    دوما اگر ارزنده هم باشه ... شرایط چنین سهمی میگه که کمتر از 5 درصد سرمایه باید از همچین سهامی خرید کرد. (روی این دیگه اصرار دارم! چون مو لای دزش نمیره:D)

[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]

نظر

• b4city
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 4093

مهدی خان الان بهتر شد و شفافیت بیشتری پیدا کرد موضوع
      کامنت را نقل قول نکردم که طولانی و بلند بالا نشه این ارسال و خلاصه در ارتباط با چند سطر توضیحتون عرض کنم ،با اصلی که مو لا درزش نمیره ... موافقم
      ریسک نابجا و بی مورد غلط است ... کاملا موافقم

در مورد ارزنده بودن یا نبودن منم مثل شما خاکستری فکر میکنم ولی چون ریسک بالاست و احتمال زیان هم هست اونم زیاد بحث ایجاد میکنه

گفتید خریداران قطعا میدونند ریسک داره . موافق نیستم . خریداران همگی نمیدونند ریسکش چیه . هستند و فکر میکنم بیشتر از 50% باشند که خبر از احتمال 1 ریال شدن تقدم ندارند بخصوص تازه واردین طی یکی دو سال گذشته که هرگز ندیدند و در تصورشان نمیگنجد که ممکنه چنین اتفاقی هم بیفته و احتمالش کم هم نیست . اکثرا یا از رو دست دیگران خرید میکنند و یا با مشاهده صف خرید و حجم بالا و جو حاکم و این چیزا ... یا مثلا پسر عموی طرف گفته بیا اینو بخر بعد میشه 30 تومن و 80% سود میکنی ولی نه پسر عمومی گرامی میخواد باور کنه که صفر کردن یا زیان بالا زدن هم ممکنه و نه این موضوع را انتقال میده . فقط از سود رویائی حرف میزنه

بورس ریزه کاری زیاد داره . سالها که فعالیت کنی بازم می بینی اوههههه چه چیزها که هنوز نمیدونی
      چندی قبل با یکی از اشناها رفتم باشگاه بیلیارد . به بیلیارد علاقه دارم ... من و یکی دیگه بازی کردیم و او تماشا کرد . گفت همچین سخت هم نیست یه چوب میگیری دستت و میزنی به این توپ ها !!!! میشه راحت یاد گرفت

گفتم خودت هم میدونی با همین نگاه که میزنی به این توپها بازم سخته ولی فرض کنیم اینو یاد بگیری و راه بیفتی . این بازی اینقدر قلق داره که بکوب بیای و وقت بذاری شاید تا 2 سال دیگه از 100 تا قلق بتونی 20 تاش را خوب رعایت کنی و حرفه ای بشی . باور نمیکرد

حالا برگردیم سر بحث شرین خودمون بووووورس ... مثال میزنم
      بسیاری هستند هنوز متوجه نیستند فلان سهم از 4500 تومن شده 250 تومن داستانش چیه و با غیظ و خشم مینوسیند این سهم از 4500 شده 250 اخه چقدر ریزش ؟ یا اینکه چون سهمی از چند هزار شده چند صد تومن انگیزه خرید براشون ایجاد میکنه یا فلان سهم از چند هزار اومده زیر 100 و میگن چرا رفته زیر 100 و اینقدر مفت شده !!!! در حالی که نمیدونه افزایش سرمایه هم در کار بوده و این 250 معادل 2750 فرضی است
      کامنتهای فضای مجازی ( منظورم این سایت نیست ) کم نیستند که واقعا ناشی از بی اطلاعی و فقر مطلق سواد بورسی است . اکثرا نمیدونند

من چندی قبل در جمعی حقیقی گفتم بورس بازی از جراحی های سخت در پزشکی هم سخت تر است . باور نمیکردند ولی واقعا سخته
      یکی از معدود فعالیت های اقتصادی است که باید خیلی خاک بخوری و سختی بکشی و زیان بدی تا بدونی و بفهمی چی به چیه و نظیرش نیست

الان یاد شیرین کاری های خودم افتادم در سالهای بدو ورودم . به توصیه دوستی که مرا با این کار اشنا کرد و وارد این بازیم کرد ( بورس بازی بطور کلی ) به من گفت حق فولاد بخر و خریدم سنگین هم خریدم نسبت به میزان پولم اون موقع . باور میکنی من اصلا نمیدونستم این حق یه روز بسته میشه ؟ اصلا نمیدونستم باید پول واریز کنی تا تبدیل به سهم شود و اولین بار که اسم افزایش سرمایه را شنیده بودم . به من نگفت داستان چیه و سر همین موضوع اولین کنتاکت بین ما شروع شد
      اقا 1 هفته دیگه مونده بود حق فولاد بسته شود و من خریدم و به منم نگفت داستان چیه و حق ها چند ماه بعد حراج شد و نتیجه شد 15% زیان و حالا خوبه فولاد زود پولش را داد

طولانی شد اکسکیوز می :D

نظر

• naderi1
        ستاره‌دار(26)
        • Sep 2020
        • 792

اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• naderi1
          ستاره‌دار(26)
          • Sep 2020
          • 792

برخی میگویند گزارشات تاثیری ندارد و بازار چشمش فقط بدنبال پول است. در این باره باید چند مطلب را درنظر داشت.
          یکی اینکه قطعا گزارشات موثر است منتها قرار نیست بلافاصله باشد و بسیاری مواقع هم پیش خور شده یعنی مثلا اگر سهمی سودش نسبت به سال قبل دوبرابر شده این سود را بازار از مدتها قبل حساب کرده و حالا اگر بجای 100درصد بالارفتن سود 80درصد برود با اینکه باز سودش قابل توجه رشد کرده اما چون انتظار بازار براورد نشد ممکن است بریزد.
          و این اتفاقا عین دقت بازار به گزارش است. گاهی هم ترس از مالیات و دست بردن در جیب شرکت و... مطرح است و نگرانی بازار از کم شدن سود اتی است و خود اینهم میشود بنوعی توجه به گزارشات احتمالی آینده.
          مطلب دیگر اینکه جوهای هیجانی و سراسر قرمز را نباید تعمیم به کل و همیشه داد. برخی مواقع گزارش خوب اثرش در عدم افت یا افت کمتر سهم خود را نشان میدهد. مثلا سهمی داریم بی بنیاد و صرفا با سفته بازی رشد شدید کرده و موقع ریزش 90درصد امده پایین و هنوز هم بازار میترسد انرا بخرد و انرا ارزنده نمیداند اما سهم هایی داریم بخاطر گزارشاتشان حتی از سقف زمان شاخص2میلیونی هم بالاتر رفتند یعنی در سال گذشته که شاخص به2م رسید و از ان زمان تا الان برخی سهم ها حتی تا90 درصد سقوط کردن بودن سهم هایی که امسال به دوبرابر قیمت سال قبل خود هم رسیدن مثلا برخی پتروها(عدد دوبرابر دقیق نیست و منظور رشد زیاد است نه درصد دقیق) چرا اینطور بوده؟ بخاطر گزارشات و سودهای اعلامی. نمونش شپدیس که اگر افت این چندوقته اخیرش را که بخاطر خبرهایی که بود را کنار بزاریم تا20 هزار هم رفت و حتی با وجود افت الانش سود مجمع هم لحاظ کنیم باز کسی حتی در زمان اوج شاخص خریده باشد در سود است. پس عدم توجه بازار به گزارش حرف غلطیست و باید دید توجه تعریفش چیست.
          جریان نقدینگی هم البته مهم است که هم میتواند بخاطر گزارشات و چشم انداز و خبرهای ان باشد و هم گاهی میتواند سفته بازی و گروههای پول دار باشد و خب ما هم هرجا این جریان ورود نقدینگی را ببینیم تا جایی که بتوانیم استفادش رو میبریم البته با احتیاط چون بدون توجه به گزارش و فقط دنبال پول بودن هم کار هرکسی نیست و خیلی مواقع ممکن است باعث بدبختی و نابودی سرمایه شود. همین هرمز بخاطر گزارش مثبت خود حتی روز سشنبه هفته قبل که بازار منفی بود صف خرید شد و اینهفته هم حتی حجم مبنا هم ندادند. حالا حقوقی خریده یا حقیقی یا هرچه به هرحال بخشی از بازار است.
          اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

جالبه پلیس و دولت و مجلس و همه و همه طرفدار مردم شدن و بر بی کیفیتی و قیمت های نجومی خودرو اتفاق نظر دارند ولی هیچ کدام حاضر نیستند تعرفه های صد در صدی که از خودرو میگیرن را کاهش دهند :^o
            لعنت الله علی قوم الکاذبین
            لعنت الله علی قوم الظالمین
            نه تنها بازار خودرو ساماندهی نمیشه که لوازم خانگی هم در مسیر خودرو قرار گرفته
            هیچ بازاری با ایجاد انحصار و رانت ساماندهی نمیشه
            آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2022/01/31, 07:35.

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14627

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
              جالبه پلیس و دولت و مجلس و همه و همه طرفدار مردم شدن و بر بی کیفیتی و قیمت های نجومی خودرو اتفاق نظر دارند ولی هیچ کدام حاضر نیستند تعرفه های صد در صدی که از خودرو میگیرن را کاهش دهند :^o
              لعنت الله علی قوم الکاذبین
              لعنت الله علی قوم الظالمین
              نه تنها بازار خودرو ساماندهی نمیشه که لوازم خانگی هم در مسیر خودرو قرار گرفته
              هیچ بازاری با ایجاد انحصار و رانت ساماندهی نمیشه
              تعرفه ها را برندارن فقط کافیه واردات آزاد کنن تا خودروهای چینی نصف قیمت بشه و خودروهای داخلی به قیمت کارخانه برسه
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• سهامدارعمده
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1198

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                تعرفه ها را برندارن فقط کافیه واردات آزاد کنن تا خودروهای چینی نصف قیمت بشه و خودروهای داخلی به قیمت کارخانه برسه
                یه جا احمدی نژاد بعد اتمام ریاست جمهوری اش سخنرانی کرده بود کلیپش هس میگفت ما هر کاری خواستیم در جهت رفاه مردم بکنیم سنگ اندازی کردن
                گفت اعتقاد دارن اگه مردم تو رفاه باشن زیر بار ما نمیرن ...
                پس خودتون رو خسته و درگیر این جنگ زرگری این احزاب سیاسی نکنید که اکثرا ازدواج فامیلی دارن . وفقط فقط فکر منافع شخصی خودشون هستن.
                انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• farzadi
                  عضو عادی
                  • Aug 2011
                  • 134

خبر مهم حمایتی دیگر از طرف سازمان
                  میزان دریافت اعتبار توسط سهامداران به اتکای پرتفوی آن‌ها از ۶۰ به ۶۵ درصد رسید.

توافق با صندوق توسعه ملی برای واریز ماهانه نقدینگی به صندوق تثبیت بازار سرمایه

رییس هیات عامل صندوق تثبیت بازار سرمایه با بیان اینکه مسایل مطرح شده در مصوبه اخیر ستاد اقتصادی دولت نشان‌دهنده اهمیت بازار سرمایه برای دولت سیزدهم است، گفت: طبق توافقات انجام شده با صندوق توسعه ملی قرار بر این است تا واریزی ثابتی به صورت ماهانه به صندوق تثبیت بازار سرمایه انجام شود.

نظر

• abdolhossein
                    عضو فعال
                    • Feb 2019
                    • 1585

در اصل توسط farzadi پست شده است View Post
                    خبر مهم حمایتی دیگر از طرف سازمان
                    میزان دریافت اعتبار توسط سهامداران به اتکای پرتفوی آن‌ها از ۶۰ به ۶۵ درصد رسید.

توافق با صندوق توسعه ملی برای واریز ماهانه نقدینگی به صندوق تثبیت بازار سرمایه

رییس هیات عامل صندوق تثبیت بازار سرمایه با بیان اینکه مسایل مطرح شده در مصوبه اخیر ستاد اقتصادی دولت نشان‌دهنده اهمیت بازار سرمایه برای دولت سیزدهم است، گفت: طبق توافقات انجام شده با صندوق توسعه ملی قرار بر این است تا واریزی ثابتی به صورت ماهانه به صندوق تثبیت بازار سرمایه انجام شود.
                    یعنی خوشم میاد حاضر نیستن حتی یک ریال از خودشون برای بازار هزینه کنن.
                    فقط باید مردم پول بیارن برای غارت!!

نظر

• MOSTAFAVI
                      Banned
                      • Jun 2012
                      • 5633

شاخص 1478 واحد مثبت
                      (تاثیر مثبت شتران-فولاد -فملی-شپنا-نوری بر شاخص 1497 واحد)<:-p

نظر

• b4city
                        عضو فعال
                        • Nov 2020
                        • 4093

در اصل توسط abdolhossein پست شده است View Post
                        یعنی خوشم میاد حاضر نیستن حتی یک ریال از خودشون برای بازار هزینه کنن.
                        فقط باید مردم پول بیارن برای غارت!!
                        اصلا فرض کنیم همه را از جیب خودشون هزینه کنند . یک راست میریزنند در حلقوم شاخص سازها و شاخص بازی ادامه دارد و هم وزن باز هم جان میکند و در برگشت شاخص لنگ لنگان نیمی از راه میاد بالا و باز برمیگرده سر جای خودش
                        شبندر را ببین چه پولی داره حقوقی حروم میکنه . شبندری که اجازه اصلاح هم بهش ندادند و الان داره با شاخص 1400 یک ماه پیش معامله میشه

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                          متاسفانه دروغ و ریاکاری در همه سطوح گسترش پیدا کرده وگرنه اگر قصد بهبود امور به نفع مردم داشته باشن راهکارها مشخص هست.

نظر

• "Midas"
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 2483

رنج های مثبتی در برخی سهام هموزن مشاهده میشود...
                            بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
                            ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• منیب
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 2438

سهم هاخوب معامله وحمایت میشوندتااینجا
                              بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• SARDAR_S
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 505

خودرویی ها به رهبرشون هم دهن کجی میکنن دیروز طرف ازشون انتقادهای صریح کرد بجای منفی بودن رنج مثبت میکشند عجب مافیایی

نظر

در حال کار...
                                X