پاسخ : جــــو بــــازار
درود.
بی فور جان!
به نظر شما دلیل اینکه این مخلص کمترین:D که فول سهمم (البته امروز یک 5درصدی با خون دل نقد کردم :D) ولی چه قبل و چه الان حتی تصور و فکر اینکه برم تقدم خاور بخرم هم به سرم نزده چی بوده؟ :D
خوب همین فرمایشات شما رو در نظر داشتم که تقدم خاور نخریدم:D
اصلا منظورم ارزندگی یا غیرارزندگی خرید تقدم خاور نیست.
میخواستم یک مفهوم مهم رو توضیح بدم. که مصداقی تقدم خاور رو عرض کردم.
یک اصولی هست که مو لای درزش نمیره
مثل اینکه:
شما در یک سهمی که های ریسک است باید با سرمایه کم وارد شوید .
بعید میدانم کسی مخالفتی با این اصل داشته باشه!
----------------------------------------------------------------------
ضمنا یادمون نره که ریسک همواره هست!
اصلا اگر ریسکی نباشه که سودی وجود نداره!
منتهی فقط ریسک نابجا و بی مورد غلطه!
خرید سهام پرریسک هم لزوما غلط نیست!
مهم اینه که تناسبی بین اون ریسک و سود انتظاری باید باشه (مثلا در مورد خاورح به نظرم چنین تناسبی وجود نداره و نمی ارزه!)
خریدار خاورح قطعا قبول داره که خاورح ریسک بالایی داره! خبر داره که اگر خاور بشه 100تومن حق تقدمش خاورح شده یک ریال! ولی از اونطرف سود انتظاری میارزه براش!
بنابراین همه قبول داریم که خاورح پر ریسک یا های ریسک هست! (چه خریدارش چه نخریدارش!)
ما که نمیخریم که هیچی
ولی خریدارش که فکر میکنه سود انتظاری میارزه و میخره! چون یک سهم پر ریسک میخره باید اون دو اصلی که گفتم حتما حتما توجه کنه..وگرنه معامله گر نیست:D
------------------------------
از نظر من اون کسی که فکر کرده خاورح ارزنده است و مثلا با درصد بالایی از سرمایه خاورح میخره، دو اشتباه مرتکب شده:D
اولا به نظرم ارزنده نیست!(ولی شاید من اشتباه کنم و ارزنده باشه روی این اصرار زیادی ندارم)
دوما اگر ارزنده هم باشه ... شرایط چنین سهمی میگه که کمتر از 5 درصد سرمایه باید از همچین سهامی خرید کرد. (روی این دیگه اصرار دارم! چون مو لای دزش نمیره:D)
در اصل توسط b4city پست شده است
View Post
درود.
بی فور جان!
به نظر شما دلیل اینکه این مخلص کمترین:D که فول سهمم (البته امروز یک 5درصدی با خون دل نقد کردم :D) ولی چه قبل و چه الان حتی تصور و فکر اینکه برم تقدم خاور بخرم هم به سرم نزده چی بوده؟ :D
خوب همین فرمایشات شما رو در نظر داشتم که تقدم خاور نخریدم:D
اصلا منظورم ارزندگی یا غیرارزندگی خرید تقدم خاور نیست.
میخواستم یک مفهوم مهم رو توضیح بدم. که مصداقی تقدم خاور رو عرض کردم.
یک اصولی هست که مو لای درزش نمیره
مثل اینکه:
شما در یک سهمی که های ریسک است باید با سرمایه کم وارد شوید .
بعید میدانم کسی مخالفتی با این اصل داشته باشه!
----------------------------------------------------------------------
ضمنا یادمون نره که ریسک همواره هست!
اصلا اگر ریسکی نباشه که سودی وجود نداره!
منتهی فقط ریسک نابجا و بی مورد غلطه!
خرید سهام پرریسک هم لزوما غلط نیست!
مهم اینه که تناسبی بین اون ریسک و سود انتظاری باید باشه (مثلا در مورد خاورح به نظرم چنین تناسبی وجود نداره و نمی ارزه!)
خریدار خاورح قطعا قبول داره که خاورح ریسک بالایی داره! خبر داره که اگر خاور بشه 100تومن حق تقدمش خاورح شده یک ریال! ولی از اونطرف سود انتظاری میارزه براش!
بنابراین همه قبول داریم که خاورح پر ریسک یا های ریسک هست! (چه خریدارش چه نخریدارش!)
ما که نمیخریم که هیچی
ولی خریدارش که فکر میکنه سود انتظاری میارزه و میخره! چون یک سهم پر ریسک میخره باید اون دو اصلی که گفتم حتما حتما توجه کنه..وگرنه معامله گر نیست:D
------------------------------
از نظر من اون کسی که فکر کرده خاورح ارزنده است و مثلا با درصد بالایی از سرمایه خاورح میخره، دو اشتباه مرتکب شده:D
اولا به نظرم ارزنده نیست!(ولی شاید من اشتباه کنم و ارزنده باشه روی این اصرار زیادی ندارم)
دوما اگر ارزنده هم باشه ... شرایط چنین سهمی میگه که کمتر از 5 درصد سرمایه باید از همچین سهامی خرید کرد. (روی این دیگه اصرار دارم! چون مو لای دزش نمیره:D)
نظر