کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بازار دقیقا دستوری نگه داشته شده مشخصه یهو رنج میزنند ولی کم میارن / پایان ماه تسویه صندوق و شرکت های حقوقی بزرگ مثل شستا و کارگزاری ها شروع میشه و با توجه به کسری بودجه و نیاز مبرم به پول بدشون نمیاد قیمت ها بره بالاتر و قبلا هم در پستی اشاره کردم چنین سناریویی که برای فروش باید از بازار حمایت کنند و الان دارن چنین میکنند و بعد میفروشند
دقیقا بازار زوی نگهداشتن که از نظر ما سیگنال جالبی نیست باز خو دوستان فعال و اساتید بهتر میتونند تصمیم گیری کنند
دلار هرات دوباره به زیر 27 نفوذ کرد و بوی توافق بیش از بیش احساس میشه / در بازار سکه هم صندوق های طلا فروشنده شدند که خودش نکته مهمی داره
درست می فرمائید
با اینکه خودم امروز یه پله تو چهار سهم خرید داشتم اگه ببینم رکب خوردم و زبر بازار شل بشه با ضرر هم شده میفروشم.
به نظرم این ریز منفی این دو روز هم لازم بود .
فعلا تو سهام لیدر کف رو بستن ولی اگه شنبه یکشنبه بخاد شل کنه من شخصا با صداقت بگم با ضرر و بی ضرر هم شده فروشنده خواهم شد .
چون بازار از منفی شروع شده رفته رو مثبت فعلا ترس تو خریدها هس
ولی این روند اگه شنبه یکشنبه قوی نشه فشار فروش بیشتر میشه
شنبه روز حساسیه به شدت
مشکل بازار عدم اعتماد به تصمیم گیران مملکته اصلا چیزی قابل پیش بینی نیست فضا کاملا تیره و مه الوده و دست گروههای مافیایی
چند روز پیش رهبر علنا از خودروسازها انتقاد کرد اکثریت انتظار داشتن گروه خودرو صف فروش نشن حداقل در رنج منفی معامله بشن ولی همون فرداش صف خرید چندصدمیلیونی براش زدند گروهی که زیان انباشته بالای صدهزار میلیارد تومن داره و هم رهبر ازش انتقاد کرده
حالا بعد از22 بهمن حمایتها ادامه داره یا نه معلوم نیست بازار را مجدد ول کنن حمایت کنن
ولی یکی از افراد که با وزیر اقتصاد ارتباط داره تو سایت بورس نیوز گفته بود وزیر به من گفت تا زمان رفع تحریمها ما کسری بودجه را از سود شرکتها جبران میکنیم
مشکل اصلی اینه که آقای بازار ! از پارسال بازارو اجاره داد !!! به یه آقای دیگه ای !!!
با کمال احترام به نظرات شما که همیشه خودم از خوانندگان همیشگی هستم
تو ایران هیچ کس آقایی خودش رو به آقای دیگه اجاره نمیده یعنی اصولا از موادغذایی بگیرید تا هر صنعتی بین آقایان تقسیم شده و میشه اصطلاحی به نام مافیا و آقای مافیای گوشت به حیطه آقای مافیای مرغ وارد نمیشه بنابراین آقا و مافیای بورس هم در این تعاریف گنجانده میشه. و اتفاقا در کمال ناباوری به قدری هم با هم هماهنگ هستن که مثلا این شائبه مثل نظر شما در ذهن متصور میشه.
با سپاس.
شرایط بازار به قدری حساس هست که آدم میترسه حرفی بزنه.
درست یا غلط داره یه کارهایی روی سهام خاص میشه که نگهشون داره ولی همه بازار اون ۴-۵ تا سهم نیست. تو همین فعل و انفعالات ماه های اخیر خیلی از سهم های کوچیک له شدن، به معنای واقعی له شدن و این له شدن هیجا منعکس نشد، نه تو شاخص و نه تو اعتراضات.
حتی وقتی حرف میزنی طوری برخورد می کنن انگار اگه کسی اونا رو خریده مجرمه.
بخواهیم یا نخواهیم این بازار بدون تعادل در سهم های کوچک برنمیگرده و اتفاقا برگشت واقعی و تغییر واقعی روند زمانی اتفاق می افته که کوچیکها متعادل بشن و برگردن.
من نمیگم بیاین پول بزارین پشت اینها و فلان. معتقدم اینها اصلا نیازی به پول ندارن میشه با یه ابزار دیگه جذابشون کرد. اتفاقا بین سهم های کوچک گزینه های ارزنده و کم ریسک زیاده با اهرم های سودِ جذاب، چیزی که اونجا حاکمه ترسه. میشه با کمی تسهیل و تغییر در قوانین جذابشون کرد.
یک روز متوجه خواهید شد بازار بدون حرکت سهم های کوچک هیچ جایی نمیرود.
با کمال احترام به نظرات شما که همیشه خودم از خوانندگان همیشگی هستم
تو ایران هیچ کس آقایی خودش رو به آقای دیگه اجاره نمیده یعنی اصولا از موادغذایی بگیرید تا هر صنعتی بین آقایان تقسیم شده و میشه اصطلاحی به نام مافیا و آقای مافیای گوشت به حیطه آقای مافیای مرغ وارد نمیشه بنابراین آقا و مافیای بورس هم در این تعاریف گنجانده میشه. و اتفاقا در کمال ناباوری به قدری هم با هم هماهنگ هستن که مثلا این شائبه مثل نظر شما در ذهن متصور میشه.
با سپاس.
\پرو جماعت تر از این بی شرفا ولله ندیدم
اخه بی پدر ومادرا پالایش پارسال که عرضه اولیه کردین هنوز 30 درضد منفی است
با چه رویی عرضه اولیه فرز میخواید به مردم بندازید
تف تف تف
به قول اون دوستمون که خبری ازش نیست
تف به گور روح پدر بی پدرشون
ثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
نظر