کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دلار رو 25 26 نگه میدارن وزیاد هم به جوسازی کانال ها نگاه نکنید برای بورس نمودار و مقاومت و کف میسازن همین کانال ها میگفتن تجلی نمیخرن ولی بیشترین بازدهی رو داشته تو این بازار . نهایت نهایت اونم شاید ده درصد پایینتر تو سهام بزرگ ومتوسط بازار داشته باشیم اونم درصورت توافق و کاهش دلار
بعد برجام هیچ بازاری جذابیت بورس رو نداره و دلال های ماشین و ملک باید مگس بپرونن.
مطمین باشید همین افزایش دامنه نوسان اگه اجرایی بشه چشم های بسیاری طمع به این بازار خواهد داشت.
کسانی که ریسک بکنند و دستشون نلرزه وبا ثبات بازار اقدام به خریدبکنند حداقل یه سود صد درصدی در اکثر سهام در پیشه.
اکثرا دیروز فکر میکردن بازار امروز منفیه ولی دیروز ماخریدیم .
استارت ریزش خودرو ایرانی خارجی زده شده وهرقدر مافیاش گردنشون کلفت باشه در برابر موج روانی نمیتونن مقاومت کنن ملک هم یه ده پانزده درصدی باید بیاد پایین همه گذاشتن دقیقه نود اعلام بشه برجام ولی کو خریدار
بهترین بازار بورس خواهد بود.
اگر اشتباه می کنم دوستان تصحیح کنند؛
این میزان از مدیریت شاخص را در دوره عشقی(کلیت بازار رو به پایین و شاخص استوار)، در دوره صالح آبادی و قس علی هذا! ندیده بودیم!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
اکثرا دیروز فکر میکردن بازار امروز منفیه ولی دیروز ماخریدیم .
استارت ریزش خودرو ایرانی خارجی زده شده وهرقدر مافیاش گردنشون کلفت باشه در برابر موج روانی نمیتونن مقاومت کنن ملک هم یه ده پانزده درصدی باید بیاد پایین همه گذاشتن دقیقه نود اعلام بشه برجام ولی کو خریدار
بهترین بازار بورس خواهد بود.
خودروهای با رنج قیمت بیشتر از ۳ تومان و زیر ۱ تومان یک مقدار قیمت هاشون رو پایین تر اعلام می کنن..بین ۱تا۲ تومان فرق چندانی با هفته قبل نداشته ..ولی فعلا در حدی نیست که بشه بهش ریزش گفت ..چون هنوز قیمتهاشون ۲۰ درصد بالاتر از قیمتی هست که تو شهریور و قیمت دلار ۲۵.۲۶ بود..امیدوارم با توجه به توافق و قیمت ارز این ها هم قیمتشون تعدیل بشه..اگر مافیای کرمان و بهمن اجازه بده
این میزان از مدیریت شاخص را در دوره عشقی(کلیت بازار رو به پایین و شاخص استوار)، در دوره صالح آبادی و قس علی هذا! ندیده بودیم!
دولت های پوپولیست با مدیرانی پوپولیست شباهت بسیار دارند
تمرکز فقط و فقط بر شاخص در راستای پوپولیسم گرائی که ببننید بورس زیاد نریخته . شاخصش هنوزم جای خوبیه
در این دولت تا اخرش همین بساطه و انتظار برای تغئیر رویکرد ، اب در هاون لگد کردن است
بله.
امروز با خودم دارم با خودم می گم با این همه پالس های مثبت هر وقت دیگه ای که بود الان کل بازار قفل در صف خرید بود.
اما چنان جو بی اعتمادی درست کردن که هیچ کس جرات خرید نداره.
معلوم نیست تا یک ساعت دیگه چه خبر بشه و از کجا معلوم که بازار رو به خاک و خون نکشن.
دوستان یه سوال که خیلی مواقع پیش اومده ولی الان باید مطرح کنم
اینکه چی میشه هر ازگاهی میزنند زیر یه مورد به کنار اون بحثی دیگر است
امروز بانک ملت ...
کدهای کم و خریدهای زیاد . سرانه بالای 100 میل . احیانا مواردی بالای 1 میلیارد هم باشه تا اینجای کار که صف پابرجاست . در اکثر موارد هم رفته تو پاچشون . اخرین نمونه بارز ، سه شنبه هفته گذشته و سایپا بود با صف سنگین و سرانه 2 ساعت اول بازار بالای 100 ... نتیجه چی بود ؟ فعلا هیچی
داستان این کدها و خریدها چیه ؟ از اینور سنگین بخر و اونور حقوقی بفروش . کدهای حقیقی است ؟ مربوط به بزرگان یا حقوقی های حقیقی !!! است . اصلا این زدن زیرش ها برای چیه ؟
دامنه باز یا با بازه بیشتر این مسائل را از بین میبره . این صف بازی و زدن زیرش ها و شامورتی بازی ها . غیر ممکنه تمام این زدن زیرش ها خالص و بی حاشیه باشد که تا حد زیادی با دامنه باز تر و بیشتر از بین میره
دامنه اگر از 1 ماه پیش 10 درصدی بود ، مواردی که هنوزم در سهام کوچک تر در حال زدن کف های جدید هستند ، کف لعنتی را هر جا ته تهش بود زده بودند و اینقدر سهامدار بدبخت و درمانده را زجر کش نمیکردند
الان دیگه بازی الاکلنگی تموم شده بود . کف ها زده شده بود
خیلی جالبه در اخبار رسانه همه از دزدی ها و فریب و انداختن سهم ها در تابستان ۹۹ در قیمت بالا به مردم میشه،
ولی کسی از دزدی ها و دروغ و بزخری سهام مردم در زمان حال صحبت نمیکنه!
احتمالا سال آینده قرار هست به دزدی های الان رسیدگی بشه که هیچ وقت هم نشده و نمیشه
بله.
امروز با خودم دارم با خودم می گم با این همه پالس های مثبت هر وقت دیگه ای که بود الان کل بازار قفل در صف خرید بود.
اما چنان جو بی اعتمادی درست کردن که هیچ کس جرات خرید نداره.
معلوم نیست تا یک ساعت دیگه چه خبر بشه و از کجا معلوم که بازار رو به خاک و خون نکشن.
چه پالس مثبتی ؟ پالس مثبتها در راستای برجام الان دیگه با سالها قبل فرق دارد و برعکس عمل میکند
حتی گروه های خودرو و بانکی هم نمیتونند جائی بروند چه برسد به بقیه
نظر