جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اسد-ص
    ستاره دار(5)
    • Feb 2011
    • 679

پاسخ : جــــو بــــازار

فزر ساعت چند بازمیشه ؟

نظر

• BoursyL
      عضو عادی
      • Jul 2014
      • 28

در اصل توسط اسد-ص پست شده است View Post
      فزر ساعت چند بازمیشه ؟
      از 9:30 تا 11:30

نظر

• دیباج
        ستاره‌دار (۹)
        • Aug 2018
        • 855

در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
        پول تو بازار نیست وگر نه سهمهای زیر همگی باید الان چندین میلیون صف خرید باشند نه اینکه به زحمت از صف فروش بیرون بیان ( زمانی آلارم ما برای بعضی سهمها فقط ۵ درصد بود الان رسیده به زیر یک درصد برای ورود )

درود فراوان ... کهمدا .. مفاخر ...لپارس... حفاری .... از لیست یک درصد بالاتر راه خودشون رو پیدا کردن فقط کافیه پول رو هدایت کنن بعدش صف های خرید سنگین میشن ولی حیف که در حال عذاب بازار سرمایه هستند .... این نیز بگذرد ...
        روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• اوشنوس
          ستاره دار(3)
          • Dec 2015
          • 880

این حمایت را اگر تا امروز و یا شنبه به سلامتی عبور کند و نشکند! تا 1500 هزار واحد هیچی جلودارش نیست

در اصل توسط اوشنوس پست شده است View Post
          شاخص کل

امروز احتمالآ یک کندل سبز دیگر بزند و از این منطقه حمایتی به سلامتی عبور کند

نظر

• پروواز
            ستاره‌دار(6)
            • Sep 2020
            • 5236

سرمایه گذاری های سودده معمولا باید برابر یا بالاتر از ناو خودشون معامله بشن
            سرمایه گذاری های استانی با سود حدود ۵ تومنی را به زیر ۵۰ درصد ناو یعنی زیر ۵۰ تومن رسوندن !

نظر

• کریشنا
              عضو فعال
              • Dec 2015
              • 1097

سهم یک چهارم پنی من امروز از صف فروش واسش رنج مثبت کشیدن تا صف خرید! و الآن صف خرید بسته! خوب شد نفروختمش/.:biggrinsmiley.:/

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
              سمهی با قیمت یک چهارم پنی در کدامیک از بازارهای بورس دنیا حتی آفریقایی میشه پیدا کرد!؟ توی این بازار تا دلتون بخواد پیدا میشه!

اگه بفروشیم! با ضرر خارج شدیم! و اگه نگهداری کنیم! همین یک جهارم پنی ممکنه نصف هم بشه! عجب گیری کردیم به خدا!

نظر

• abdolhossein
                عضو فعال
                • Feb 2019
                • 1589

در اصل توسط window پست شده است View Post
                کاملا بیسابقه:
                در فیلتر من ،امروز میانگین فروش حقیقی در بازار به زیر 7 میلیون تومان رسیده.
                به ندرت زیر 10 میآمد. شاید2سال است اصلا نمی آمده.
                وسوسه کننده شده
                دیگه پولی توی بازار نمونده که بخواد فروخته و خارج بشه.

نظر

• مگنوس کارلسن
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1642

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                  امروز یه کم سایپا...فسرب...کزغال/:.weirdsmiley.:/....خریدیم....لکماهم تونخش بودم.اما دستم نرفت....
                  فقط همون لکما صف خرید شد که نخریدم....بقیه انگار مالی نبودن....اینه که پیشرفت نمیکنما...

نظر

• negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35714

طرف نوشته بازار خوبه !!! اما جایی هم نمیره !!! چون شنبه به مقاومت میخوره !!

این مقاومتهای سری و موازی آقایون تمامی نداره ! چون یه دیوار چیدن جلوی بازار !!

نظر

• negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35714

در اصل توسط window پست شده است View Post
                      کاملا بیسابقه:
                      در فیلتر من ،امروز میانگین فروش حقیقی در بازار به زیر 7 میلیون تومان رسیده.
                      به ندرت زیر 10 میآمد. شاید2سال است اصلا نمی آمده.
                      وسوسه کننده شده
                      تعداد فروشنده حقیقی امروز 3 برابر خریدار هست تو کل بازار !

افت سرانه فروش برای همینه !

نظر

• abdolhossein
                        عضو فعال
                        • Feb 2019
                        • 1589

بازار در لحظه آخر دویست سیصد واحد مثبت شد.
                        شاید علتش این بود که توی #کگل در 5 دقیقه آخر از صفر تابلو تا مثبت دو درصد رنج مثبت کشیدن.
                        قیمت بالا رفت اما پایانی ثابت موند.
                        عجب مهندسینی هستند!
                        بعدش هم می گن دیدید عرضه اولیه ها تاثیری بر بازار نداره!!

نظر

• امیدازاد
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 3768

در اصل توسط کریشنا پست شده است View Post
                          سمهی با قیمت یک چهارم پنی در کدامیک از بازارهای بورس دنیا حتی آفریقایی میشه پیدا کرد!؟ توی این بازار تا دلتون بخواد پیدا میشه!

اگه بفروشیم! با ضرر خارج شدیم! و اگه نگهداری کنیم! همین یک جهارم پنی ممکنه نصف هم بشه! عجب گیری کردیم به خدا!
                          درود...البته شما از ما وارد تر هستی ..‌ولی فکر می کنم یه درسی که از سال ۹۹ گرفته باشیم که ازین جور ارزش گذاری و قیمت گذاری باید پرهیز کرد...

نظر

• EURASIA
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1253

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
                            سرمایه گذاری های سودده معمولا باید برابر یا بالاتر از ناو خودشون معامله بشن
                            سرمایه گذاری های استانی با سود حدود ۵ تومنی را به زیر ۵۰ درصد ناو یعنی زیر ۵۰ تومن رسوندن !
                            پروواز اقا وقت ات بخیر
                            حق کاملا با شماست
                            در کشور امریکا
                            ناو سرمایه گذاری ها بین 90 تا 110 درصد است
                            چرا؟
                            چون انجا فرض بر این است شرکت دست حرفه ایی هاست و از شرکت زیر مجموعه باید کمی هم گرانتر باشد.
                            در ایران
                            به صورت تاریخی 70 درصد بوده
                            چرا؟
                            چون فرض بر این است که شرکتها هزینه اضافه دارند یعنی سود تا به دست شرکت سرمایه گذاری برسد بخشی صرف هزینه خود شرکت میشه
                            اما الان بین 45 تا 70 درصد ناو است
                            عالی عالی عالی
                            من خودم از پارسال متوجه این قضیه شدم و سبدم پر از سرمایه گذاری ها کردم.

شما همین کار را بکن
                            چرا؟
                            چون سود که در بلند مدت می گیری دو برابر زمانی است که شرکت اصلی را بخری!!!
                            یعنی اصلا کاری به این که قیمت به ناو برسه نداشته باش
                            روی این تمرکز کن که دو برابر پولت سود مجامع می گیری

در یک افق بلند مدت عالی عالی
                            وسپه گوهران وسکاب وتوسم پردیس وبانک عدالت استانها تاپیکو اینها سرمایه گذاری من هستند.
                            همه شان بررسی کردم بهترین ها بین سرمایه گذاری
                            از بین انها اضاف کن
                            برد برد برد است
                            مفید بود ؟ این اطلاعات به نظرت مفید است یا کسی که مرتب غر بزند و به دیگران گستاخی کند (کاربر نادانی دیشب به من بی احترامی کرده بود البته کمی هم سو تفاهم بوده)

اما با دید بسیار بلند مدت وارد این شرکتها شو
                            زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• EURASIA
                              عضو فعال
                              • Jan 2022
                              • 1253

اگر کسی از من خوش اش نمیاد یا به هر دلیلی دیگر من اذیتش می کنم ( البته نا خواسته) لطفا تو تیک ثانیه من را بگذارد در چشم پوششی

اما اگر بی ادبی یا گستاخی به من شود با تندترین واژگان پاسخ خواهم داد شک نکید

هرگز هم ارتباط دوباره ایی با ان شخص برقرار نخواهم کرد

حوصله کل کل کردن و پریدن به دیگران و مسخره بازی هم ندارم

بحثهای من جدی و عمومی و خطاب به همه و بر اساس دانش است
                              زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• Sadeghi
                                عضو عادی
                                • Jan 2022
                                • 162

مذاکرات وین| فشار روسیه و چین بر آمریکا برای پذیرش خواسته‌های ایران

یک رسانه آمریکایی گزارش داده چین و روسیه در جریان مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین، آمریکا را برای پذیرش مطالبات ایران تحت فشار قرار داده‌اند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک رسانه آمریکایی امروز چهارشنبه (۹ فوریه/ ۲۰ بهمن) گزارش داده چین و روسیه در مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین آمریکا را برای پذیرش خواسته‌های ایران تحت فشار قرار داده‌اند.
                                پایگاه واشنگتن‌فری‌بیکن که از رسانه‌های نزدیک به جریان نومحافظه‌کار در آمریکا است این تحلیل را در داخل گزارشی با موضوع اولین حضور «رابرت مالی»، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در یک جلسه استماع برای گزارش‌دهی محرمانه به کنگره درباره روند مذاکرات وین مطرح کرده است.
                                فری‌بیکن که ارتباطات نزدیکی با تندروترین قانونگذاران ضدایرانی در کنگره آمریکا دارد در این گزارش بر ضرورت حضور رابرت مالی در جلسه علنی کنگره برای گزارش‌دهی به مردم درباره برجام تأکید کرده است.
                                این رسانه نوشته است: «مذاکرات وین، از سوی منتقدان تند و تیز ایران در کنگره هم زیر ذره‌بین قرار گرفته، چرا که شواهد روزافزون حکایت از آن دارند که روسیه و چین رهبری فشارها را بر ایالات متحده در جهت پذیرش خواسته‌های ایران برای رفع تحریم‌ها را بر عهده گرفته‌اند.»
                                گروهی از رسانه‌های غربی که با مواضع دولت آمریکا درباره برجام مواضع همسوتری دارند از زمان آغاز مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین تلاش کرده‌اند خط خبری شکاف میان هیأت‌های ایران، چین و روسیه را در مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین برجسته کنند. با وجود این، شواهد متعدد دیگری در نقض این گزاره وجود دارد.
                                به عنوان مثال، نشریه «فارن‌پالیسی» چهارشنبه دو هفته پیش به نقل از یک دیپلمات غربی تصریح کرده بود کشورهای غربی حاضر در مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین کاملاً با روسیه درباره ایران هم‌نظر نیستند. این دیپلمات غربی در ادامه تصریح کرده بود روسیه و کشورهای غربی در خصوص نحوه ایجاد موازنه میان فشارها و امتیازها (که تحلیلگران گاه از عبارت استعاری «چماق و هویج» برای اشاره به آنها استفاده می‌کنند) در قبال ایران دچار اختلاف هستند.
                                علاوه بر این، روسیه، چین و ایران روز ۲۵ آبان‌ماه سال جاری به توافقی برای تقویت همکاری‌ها در خصوص مذاکرات رفع تحریم‌ها در وین دست پیدا کرده بودند. وزارت خارجه چین در بیانیه‌ای در آن زمان گفت: ««چین، روسیه و ایران همچنان به تقویت هماهنگی و همکاری ادامه می‌دهند تا اطمینان حاصل کنند که مذاکرات درباره ازسرگیری پایبندی به برجام در مسیر درست قرار دارد و برای رسیدن به نتایج مثبت در اسرع وقت تلاش خواهند کرد».
                                ساعاتی قبل‌تر از این بیانیه سه جانبه، علی باقری، مذاکره‌کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران هم در پیامی در توییتر نوشته بود: «امروز نشست مجازی مفیدی با شرکای چینی و روسی داشتم؛ با تاکید بر همسویی سه کشور در مقابله با یکجانبه گرایی و تقویت همگرایی در مذاکرات پیش رو، مجددا تصریح شد آمریکا باید همه تحریم‌های غیرقانونی را لغو کند.»
                                چین و روسیه بارها آمریکا را مقصر اصلی وضعیت فعلی پیرامون برجام دانسته و بر ضرورت رفع تمامی تحریم‌های یکجانبه علیه ایران برای هموار کردن مسیر اجرای کامل برجام تأکید کرده‌اند. پکن و مسکو تحریم‌های یکجانبه آمریکا را غیرقانونی و بخشی از «دیپلماسی زورگویانه» واشنگتن می‌دانند.
                                دور هشتم مذاکرات وین از روز گذشته (سه‌شنبه) با برگزاری جلسه دوجانبه بین علی باقری مذاکره‌کننده ارشد جمهوری اسلامی ایران و انریکه مورا هماهنگ‌کننده گفت‌وگوها از سر گرفته شد. علی باقری روز سه‌شنبه برای شرکت در این گفت‌وگوها در رأس هیأتی وارد وین شده بود.
                                علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی روز سه شنبه و همزمان با ادامه دور هشتم مذاکرات در وین بین ایران و ۱+۴ برای رفع تحریم ها در توئیتی نوشت: «ظرفیت‌ها و توانمندی‌های اقتصادی و تکنولوژیک کشور دارای ساختار یکپارچه است و رفع تحریم‌ها با هر شناسه‌ای باید برای همه بخش‌ها ماهیت یکسان داشته باشد. تجربه قبلی ثابت کرد که بدون رفع جامع و موثر تحریم‌ها، انتفاع اقتصادی پایدار از ⁧‫برجام‬⁩ بیشتر شبیه یک سراب است.»
                                آخرین ویرایش توسط Sadeghi؛ 2022/02/09, 18:40.

نظر

در حال کار...
                                X