جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • bahramkhaliran
    عضو جدید
    • Sep 2020
    • 812

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
    سلام
    اگراینها هم مثل باند حسن کلیددرعرض 24 ساعت ارزش پول ملی را یک سوم می کردندهم باسواد بودندوهم کارآمد.چون شماامثال مراخرمی دانید.بنزین راگران (حسن کلید)می کندبعداعلام می کندمن خبرنداشتم.کسی که ازگذشته خودپند نگیرد.وفکری برای آینده خود نه کند.خسران عظمی نصیبش می شود.وآن ازدست رفتن خویش تن خویش است.ومارابه آنانکه بی هویتند کاری نیست.

نظر

• dornaa
      عضو فعال
      • Sep 2020
      • 1471

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      ادامه ....
      من با سهام p/e50 موندم ؟ از ریزش بازار تا کنون من با هیچ سهمی نموندم . از خودستائی نفرت دارم و بارها گفتم در زمینه بورس من هیچی نیستم ولی زیانم جزء کمترین زیانهاست
      خیلی حرف برای گفتن است ... بگذریم وقت و حوصله جواب به اراجیف نامبرده نیست

هیچ وقت در هیچ بخشی از فضای مجازی اعم از این سایت یا جای دیگری کمترین ادعای دانش در زمینه بورس و مسائل مربوطه نداشتم ولی در این زمینه که ادم شناس خوبی هستم و روان شناسی که از رفتار و گفتار هر فرد مجازی میتونم بدست بیارم حرف نداره و در این زمینه به خودم می بالم
      دست رو هر کی گذاشتم و بهش گیر دادم یا انتقاد داشتم مو لا درزش نرفته با کمترین خطا زدم به هدف . به این موضوع میبالم که کارم درسته

رفتار فرد نامبرده را 24 ساعت گذشته دیدید ؟ حق با کی بود ؟ با من بود . طرف فراتر از انچه بود که گفتم و باقیمانده را هم 24 ساعت گذشته به نمایش گذاشت . این رفتار از یه ادم نرمال است ؟ طبیعی است ؟ هرگز . نیاز به درمان دارد
      فضای مجازی دیگه خسته کننده شده برام هر چند دلتنگ خیلی از دوستان نازنین مجازی میشم و دلم به شدت براشون تنگ میشه و شاید از دلتنگی اینقدر ازار ببینم که چند روز کلافه باشم ولی ناچارم بروم

موقعی که پدرم از دنیا رفته بود و تاپیکی ایجاد شده بود و تسلیت دوستان .... از صمیم قلب برای اولین بار از فضای مجازی لذت بردم و ارامش بخش بود برام و در همون تاپیک هم نوشتم برای اولین بار حس غرور دارم که چنین دوستان مجازی هستند ...
      ولی الان تخلیه شدم . هنوزم دوستان نازنین کم نیستند ولی انتظارها براورده نمیشه . نه بخاطر رفتار یه فرد ... بخاطر مسائل دیگر هم هست . به هر حال وقتی یه نفر داره اینطور لجن پراکنی میکنه نباید یه واکنشی از سوی دیگری باشد ؟ همه بشینند و تماشاچی ؟

عقده مجازی و دیده شدن ندارم ، روزگار نامراد کشوندمون به این ورطه فعالیت ( بورس ) و متعاقبش مباحث مجازی و وقت گذاشتن برای این کار و ... وگرنه من سابقه 2 بار شرکت در المپیادهای ریاضی کشوری دارم و سوختم به این دنیا و روزگار و کشور و مسائل دیگری که جای گفتنش نیست و به انچه لایقش بودیم نرسیدیم بازم به دلیل مسائلی که نیک دانید این کشور جای نخبه پروری نیست و هزار مشکل پیدا میکنند ( من نخبه نیستم بطور کلی میگم ) ... بگذریم

عرض کردم مدیران سایت هم طوری القا میکنند که گویا باید رفت . ممکنه اشتباه برداشت کرده باشم ولی چون روان شناختی خوبی دارم فکر نمیکنم اشتباه باشد
      صاحب خانه محترم است و منم مهمان . باید خودم بروم . کلا مجازی نویسی دیگر جذابیتی نداره برام
      ممکنه برای خیلی ها مهم نباشد چون من شخص مهمی نیستم . منم یه عضو عادی ، ولی وظیفه دانستم این مطالب را بگویم و ترک محفل کنم

دلتنگتون میشم . ارزوی سلامتی و شادی دارم برا همتون . ارادتمند
      كجا كجا حاجي فورسيتي

ماعنقلابي ها رو تنها نگذار

برگرد برگرد پشيمون ميشي اخر

هرجابري اسمون همين رنگه/:.nono.:/

نظر

• سهم دوست
        ستاره دار (1)
        • Nov 2011
        • 161

عزیزان لطفا تمام کنید این منم منم بازی ها ، اینجا کاربرانی مثل شفاف سازی، اروم بورس و .... میان می نویسن که مثل کلاس فاندامنتال و تکنیکاله، بعد یک سری هم سر اینکه تو به من چپ نگاه کردی چند صفحه فروم را پر می کنند. اینجا هم داره مثل تالار بورس میشه، خواهش می کنم ناظر رسیدگی کند
        [COLOR="#000080"][B][I]ماییم و نوای بی نوایی *** بسم لله اگر حریف مایی[/I][/B][/COLOR]

نظر

• MOSTAFAVI
          Banned
          • Jun 2012
          • 5636

در اصل توسط EURASIA پست شده است
          خاک بر سرت بیشعورت بشود

این شخص به من اهانت کرده و دروغ به من نسبت داده بعد به من می پری

نفهم

عن هم خودت هستی ابله و جد و ابادت

و کودن

ادامه نده و تمامش کن

تمامش کن

من دیگر نمی نویسم تو همدیگر ادامه نده بیشعور
          توی کامنت های قبلیت از مبارزه مسلحانه و ... دم می زدی ،از طرفی هم چندین بار نوشتی که مطالعات فروان در شاخه های مختلف از جمله روانشناسی داری، با خودم فکر می کنم تو با این اعصاب خرابت ،اگه اسلحه بتونی دست بگیری(البته اگه بتونی)،برای آروم شدن اعصابت، چند تا آدم رو خواهی کشت؟!!!
          یک کم خودت رو کنترل کن،آرام باش.توی این مملکت راحت ترین کار بستن چشم و باز کردن دهنه.
          فکر کردی تو فحش بدی ،طرف مقابلت نمی تونه فحاشی کنه؟

نظر

• Samk
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 447

در اصل توسط Samk پست شده است View Post
            دوستان
            از سایتtseکه نمیتوان معاملات را نگاه کرد
            سایت دیگری میشود نگاه کرد؟

نظر

• آخرین سامورایی !
              ستاره‌دار(3)
              • Jan 2022
              • 2538

در اصل توسط Samk پست شده است View Post
              کسی جواب نمیده؟....
              سلام مشکلی نداره که نرم افزارتان را چک کنید....

نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• مایکل داگلاس
                Banned
                • Sep 2020
                • 378

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                ...قصد نداشتم وارد این بحث بشم ..اما چون واقعا ادب بحث رو رعایت نکردی و مکرر به کاربران دیگر مستقیم و غیر مستقیم توهین کردی...به خصوص به b4cityعزیزکه صداقت و خوش نیتی اش در طی این مدت به همه اثبات شده ...وتازه طلبکار هم هستی ..و البته کم ظرفیت و عقده ای ..من معلومات روانشناسی ندارم..ولی به نظرم دچاردرجاتی از عقده حقارت و خودشیفتگی هستی و به شدت..نیازمند تایید و توجه .تحمل کوچکترین انتقاد و نظر مخالف و متفاوتی رو نداری مبادا این تصویر ذهنی که ازخودت برا خودت درست کردی و برا بقیه تصویر کردی ..خدشه دار بشه ...مرد حسابی نهایتا صحبتی که شد یه سو تفاهم‌ بود وبا یه توضیح سروته و قضیه هم‌می اومد دیگر نه کسی از کسی دلگیر میشد نه بحث به حاشیه میرفت ... این کولی بازی ها چی هست راه انداختی ؟؟؟؟
                درجه خودشیفتگی و نیاز به توجه اش، با متوهمی به نام بهرام چاخان برابری میکنه...

نظر

• مایکل داگلاس
                  Banned
                  • Sep 2020
                  • 378

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
                  ادامه ....
                  من با سهام p/e50 موندم ؟ از ریزش بازار تا کنون من با هیچ سهمی نموندم . از خودستائی نفرت دارم و بارها گفتم در زمینه بورس من هیچی نیستم ولی زیانم جزء کمترین زیانهاست
                  خیلی حرف برای گفتن است ... بگذریم وقت و حوصله جواب به اراجیف نامبرده نیست

هیچ وقت در هیچ بخشی از فضای مجازی اعم از این سایت یا جای دیگری کمترین ادعای دانش در زمینه بورس و مسائل مربوطه نداشتم ولی در این زمینه که ادم شناس خوبی هستم و روان شناسی که از رفتار و گفتار هر فرد مجازی میتونم بدست بیارم حرف نداره و در این زمینه به خودم می بالم
                  دست رو هر کی گذاشتم و بهش گیر دادم یا انتقاد داشتم مو لا درزش نرفته با کمترین خطا زدم به هدف . به این موضوع میبالم که کارم درسته

رفتار فرد نامبرده را 24 ساعت گذشته دیدید ؟ حق با کی بود ؟ با من بود . طرف فراتر از انچه بود که گفتم و باقیمانده را هم 24 ساعت گذشته به نمایش گذاشت . این رفتار از یه ادم نرمال است ؟ طبیعی است ؟ هرگز . نیاز به درمان دارد
                  فضای مجازی دیگه خسته کننده شده برام هر چند دلتنگ خیلی از دوستان نازنین مجازی میشم و دلم به شدت براشون تنگ میشه و شاید از دلتنگی اینقدر ازار ببینم که چند روز کلافه باشم ولی ناچارم بروم

موقعی که پدرم از دنیا رفته بود و تاپیکی ایجاد شده بود و تسلیت دوستان .... از صمیم قلب برای اولین بار از فضای مجازی لذت بردم و ارامش بخش بود برام و در همون تاپیک هم نوشتم برای اولین بار حس غرور دارم که چنین دوستان مجازی هستند ...
                  ولی الان تخلیه شدم . هنوزم دوستان نازنین کم نیستند ولی انتظارها براورده نمیشه . نه بخاطر رفتار یه فرد ... بخاطر مسائل دیگر هم هست . به هر حال وقتی یه نفر داره اینطور لجن پراکنی میکنه نباید یه واکنشی از سوی دیگری باشد ؟ همه بشینند و تماشاچی ؟

عقده مجازی و دیده شدن ندارم ، روزگار نامراد کشوندمون به این ورطه فعالیت ( بورس ) و متعاقبش مباحث مجازی و وقت گذاشتن برای این کار و ... وگرنه من سابقه 2 بار شرکت در المپیادهای ریاضی کشوری دارم و سوختم به این دنیا و روزگار و کشور و مسائل دیگری که جای گفتنش نیست و به انچه لایقش بودیم نرسیدیم بازم به دلیل مسائلی که نیک دانید این کشور جای نخبه پروری نیست و هزار مشکل پیدا میکنند ( من نخبه نیستم بطور کلی میگم ) ... بگذریم

عرض کردم مدیران سایت هم طوری القا میکنند که گویا باید رفت . ممکنه اشتباه برداشت کرده باشم ولی چون روان شناختی خوبی دارم فکر نمیکنم اشتباه باشد
                  صاحب خانه محترم است و منم مهمان . باید خودم بروم . کلا مجازی نویسی دیگر جذابیتی نداره برام
                  ممکنه برای خیلی ها مهم نباشد چون من شخص مهمی نیستم . منم یه عضو عادی ، ولی وظیفه دانستم این مطالب را بگویم و ترک محفل کنم

دلتنگتون میشم . ارزوی سلامتی و شادی دارم برا همتون . ارادتمند
                  بیفور جان سلام.
                  لطفا" جدی نگیر. اینها میخواهند کاربران قدیمی رو فراری بدهند. اگر همچنان به این تالار سر میزنیم به خاطر دیدن پستهای دوستانی همچون شما و گالیور و تکیلا و اروم بورس و بابک و حاج درنا و اژدر(که البته کمتر مینویسه) و سایر قدیمیها هست.

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

خبرگزاری دولت: تیم مذاکره کننده ایران در هفته گذشته و جاری، با همه نهادها و مراجع عالی به طور مفصل مشورت کرده / بازگشت معافیت‌های تحریمی ایران می‌توانست در فروردین انجام شود؛ اقدام دیرهنگام و ناقص آمریکا، تلاشی برای انحراف مسیر و تطویل مذاکرات است / بایدن تمایل چندانی برای استفاده از سرمایه سیاسی خود برای بازگشت به برجام ندارد

ایرنا، خبرگزاری

نظر

• ADLER
                      Banned
                      • Jan 2020
                      • 216

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                      برو
                      انشالله تا صبح زنده نمانی به دلیل دروغ و دو به هم زنی که انجام دادی
                      ای باسواد ای فاضل دانشمند
                      درستش ان شالله هست
                      انشاالله: یعنی ما خدا را ایجاد کردیم.(نعوذبالله) (استغفرالله) .

ان شاءالله: یعنی اگر خداوند مقدر فرمود.(به خواست خدا) .

نظر

• ADLER
                        Banned
                        • Jan 2020
                        • 216

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
                        توی کامنت های قبلیت از مبارزه مسلحانه و ... دم می زدی ،از طرفی هم چندین بار نوشتی که مطالعات فروان در شاخه های مختلف از جمله روانشناسی داری، با خودم فکر می کنم تو با این اعصاب خرابت ،اگه اسلحه بتونی دست بگیری(البته اگه بتونی)،برای آروم شدن اعصابت، چند تا آدم رو خواهی کشت؟!!!
                        یک کم خودت رو کنترل کن،آرام باش.توی این مملکت راحت ترین کار بستن چشم و باز کردن دهنه.
                        فکر کردی تو فحش بدی ،طرف مقابلت نمی تونه فحاشی کنه؟
                        به امثال اینها اسلحه آب پاش بدی دگران را خیس کنند خودشان را خیس میکنند.چه برسه اسلحه واقعی

شوخیش هم بی مزه بود

نظر

• ُسمندون
                          عضو عادی
                          • Jan 2022
                          • 38

یکی از تبعات بازار بد , همین حساس شدن کاربران و بی اعصاب شدن آنهاست.

یادم هست در روزهای ابتدایی سال 1399 اینقدر دوستان سود می کردند که همه شوخ شده بودند و حتی با فحش دادن هم از هم ناراحت نمی شدند و همه روحیه ها قوی و عالی بود. اما الان طوری شده که با یک جمله به هم می ریزند.

واقعا بازار نقش مهمی در روان بازی می کند.

البته این موضوع درباره سایر قسمت های اقتصادی و مردم هم صدق می کند اما بورس شدیدتر.

نظر

• مسعود.
                            عضو عادی
                            • Jan 2022
                            • 170

همه چیز جوره برای اینکه هفته بعد هفته خوبی داشته باشیم
                            فلزات و نفت همه مثبت و در قیمتهای عالی

نظر

• مسعود.
                              عضو عادی
                              • Jan 2022
                              • 170

وزیر امور خارجه روسیه: تا احیای توافق هسته‌یی ۲۰۱۵ راه زیادی در پیش است

خبرگزاری رویترز روز ۲۱بهمن در گزارشی از مذاکرات وین و احیای توافق اتمی رژیم آخوندی نوشت: لاوروف وزیر خارجه روسیه گفته است تا احیای توافق هسته‌یی ایران راه زیادی در پیش است.

سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه روز پنجشنبه گفت تا احیای توافق سال۲۰۱۵ که پیشرفت‌های هسته‌یی ایران را محدود می‌کند، هنوز راه طولانی در پیش است.

گفتگوهای غیرمستقیم رژیم ایران و آمریکا برای نجات توافق با قدرتهای جهانی روز سه‌شنبه ۱۹بهمن پس از وقفه‌ای ۱۰روزه ازسر گرفته شد، اما نمایندگان درباره این‌که آیا به حل و فصل مسائل مختلف نزدیک‌تر هستند یا خیر، اظهارنظری نکردند.

جن ساکی سخنگوی کاخ سفید روز چهارشنبه ۲۰بهمن گفت: مذاکرات با ایران به یک نقطه حیاتی رسیده است و اگر توافقی در هفته‌های آینده حاصل نشود، بازگشت به توافق هسته‌یی ایران غیرممکن خواهد بود.

اولیانوف سه روز قبل گفت ۵ دقیقه تا توافق مانده?

نظر

• مسعود.
                                عضو عادی
                                • Jan 2022
                                • 170

نرخ تورم ایالات متحده به 7.5 درصد رسیده است، بالاترین میزان از سال 1982. تورم اصلی (به جز محاسبه بخش های مواد غذایی و انرژی) به 6 درصد می رسد، که بالاترین نرخ تورم اصلی از سال 1982 است.

نظر

در حال کار...
                                X