جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رادین1
    عضو فعال
    • Dec 2018
    • 4718

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط شروع مجدد پست شده است View Post
    شايد هم برعكس يك بالا در كوتاه مدت و دوباره يك نزول فرسايشي.
    امیدوارم که همینطور که شما می گویید باشد ! اما اگر این برداشت اشتباه باشد که احتمالش کم هم نیست چون فعلا پول به اندازه کافی در بازار نیست و از طرفی هم بعیده است پولهای کلان به سمت بازار سرازیر شوند ان وقت احتمال نزول بیشتر خواهد بود . البته بازار سرمایه با اما و اگر و احتمالات است .

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط کاوه آهنگر پست شده است View Post
      دیگه حالم از حرفات بهم میخوره
      مگه قرار نبود توی تاپیک خودت بنویسی؟!چی شد؟ اونجا هم تحویلت نمیگیرن حالا راه افتادی توی تاپیک های دیگه!؟
      راهتو بکش برو تو تاپیکت بنویس
      به چه زبونی بگیم نمیخوایم حرفاتو بشنویم!!!

عیار تحلیلگری ...!!!

.

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

با خودمون تکرار کنیم:
        میشه بدون توهین، اظهار مخالفت کرد
        میشه بدون تحقیر، ابراز وجود کرد
        میشه بدون تخریب، جایگاه پیدا کرد
        میشه بدون حسادت، به دست آورد،
        میشه بدون چاپلوسی، ارتقاء شغلی گرفت
        میشه بدون چشم‌داشت، کمک کرد
        میشه بدون عصبانیت، حرف زد
        بله همین‌طوره، میشه بدون آسیب به دیگران هم زندگی کرد...
        .

نظر

• آپولون
          ستاره دار (1)
          • Dec 2015
          • 627

من مدیر این تالار هستم مشکلی داشتی داداش!؟ خسته شدم از بس ایدی های دوم و سوم و چهارم و الی بی نهایت را مسدود کردم و آخرش بی خیال این لامصبا شدم! شما هم واسه القاب بهرام چاخان و بهرام خالدار و بهرام پلنک چرا اینقدر صغری کبری میچینی داداش!! من هم توی پی وی کم فحش نخوردم اما فقط سکوت کردم و اینقدر مثل شما قشقله راه نینداختم! کمی حوصله به خرج بدید و سعه صدر داشته باشید جناب بهرام پلنگ و ملنگ این تالار... ناظرین که دم و دقیقه نمیتواتنند چپ و راست گزارش ایدی های مشکوک تالار را واسه من بفرستند و من هی مسدودشان کنم! زندان تالار پر شده از این همه آیدی های مسدودی مشکوک و غیر مشکوک تالار!! کمی تحمل داشته باشید جناب بهرام خالدار

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
          صدها نفر می نویسند صرفا گیر داده اید به بهرام ...

ملاحظه فرمودید بنده کاری به دیگران ندارم ...

آیدی های دوم و سوم شان
          بر علیه بهرام فعال ِ فعال .......

ترکیب عقده و بی سوادی همینه ...

این کاربر
          ( شوتیلا ) در تالار بورس رکیک ترین فحاشی ها را داشت ...

ظاهرا
          سایت بورسی را با تالار بی دروپیکر حامد ثقفی اشتباه گرفته ...

منتظر اقدام
          مدیریت سایت هستم

اگر اقدامی انجام ندهند , بنده دیگر نیستم ...
          آخرین ویرایش توسط آپولون؛ 2022/02/16, 15:03.

نظر

• کاوه آهنگر
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 413

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
            عیار تحلیلگری ...!!!

اول که سنگ همتی به سینه میزدی گفتم حتما کارمندی آبدارچی توی بانک مرکزی هستی
            بعدش دیدم اینقدر بیکاری نشستی اسکرین شات پست ها رو آرشیو میکنی فهمیدم بیکاری و از سر بیکاری اینجایی
            حالا با این حرفات فهمیدم تو توی صدا سیمایی که فقط پست این و اون از سر و تهش میزنی که به هدف خودت برسی!!!!
            تو نمونه یک شخصیت رشد یافته در ایدولوژی جمهوری اسلامی هستی!!! که مشتتون برای همه ملت باز شده!!!
            دیگه این ادا ها براتون صنار اعتبار بدستت نمیاد
            بخدا از حرفات حالم بهم میخوره!!!!چیکار کنم پستات نیبنم.اینجا چشم پوشی نداره بذارمت چشم پوشی.برو تو تاپیک خودت بنویس.ایقدر هم خودتو کوچیک نکن!!!

نظر

• linux_linda
              عضو فعال
              • Jun 2014
              • 3356

یه بار به امید انتخاب دو راهی ترامپ- بایدن منفی میشه یه روز بخاطر یه چیزه دیگه این ماه هم بخاطر بمب اتمی آخوندک ها منفی شده
              اصلا جون نداره

نظر

• H.samimi
                عضو فعال
                • Jan 2014
                • 2092

نگاه کنید این تو اتاق معاملاتی بازارگردان های بورسه

شاخص در واقع ۸۳۰ هزاره ولی اینا چیزی که نمایش میدن یک و دویست هستش

نظر

• سهم دوست
                  ستاره دار (1)
                  • Nov 2011
                  • 161

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post

نگاه کنید این تو اتاق معاملاتی بازارگردان های بورسه

شاخص در واقع ۸۳۰ هزاره ولی اینا چیزی که نمایش میدن یک و دویست هستش
                  اتاق معمالاتی !!!!:D:D:D
                  [COLOR="#000080"][B][I]ماییم و نوای بی نوایی *** بسم لله اگر حریف مایی[/I][/B][/COLOR]

نظر

• آخرین سامورایی !
                    ستاره‌دار(3)
                    • Jan 2022
                    • 2538

در اصل توسط سهم دوست پست شده است View Post
                    اتاق معمالاتی !!!!:D:D:D
                    فتوشاپه چنین چیزی نداریم شاخص واقعی زیر صد هزار هست هرکه بوده مقدار شاخص واقعی هم نمیدونسته!!!!
                    نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• آخرین سامورایی !
                      ستاره‌دار(3)
                      • Jan 2022
                      • 2538

در اصل توسط آپولون پست شده است View Post
                      من مدیر این تالار هستم مشکلی داشتی داداش!؟ خسته شدم از بس ایدی های دوم و سوم و چهارم و الی بی نهایت را مسدود کردم و آخرش بی خیال این لامصبا شدم! شما هم واسه القاب بهرام چاخان و بهرام خالدار و بهرام پلنک چرا اینقدر صغری کبری میچینی داداش!! من هم توی پی وی کم فحش نخوردم اما فقط سکوت کردم و اینقدر مثل شما قشقله راه نینداختم! کمی حوصله به خرج بدید و سعه صدر داشته باشید جناب بهرام پلنگ و ملنگ این تالار... ناظرین که دم و دقیقه نمیتواتنند چپ و راست گزارش ایدی های مشکوک تالار را واسه من بفرستند و من هی مسدودشان کنم! زندان تالار پر شده از این همه آیدی های مسدودی مشکوک و غیر مشکوک تالار!! کمی تحمل داشته باشید جناب بهرام خالدار
                      عجب حوصله ای داره بهش بگو تو میره همه مبحثها را میاره بالا پر میکند از تخریب و تبلیغ خودش

اینجا کسی دیدی پست یکی دیگه بیاره بالا انهم در این وسعت؟؟ چه حوصله ای داره این بشر از اینهمه وقت گذاشتن و سرچ کردنها

چقدر خودش نوشته و فیل شده تحلیلهاش؟؟ در یک روز سابقه 3بار تحلیل روند نزولی و صعودی و برعکس هم برای دلار و نفت و اینا داره غیره صدها بار تحلیل برعکس شاخص و تک سهام

ما که هنوز نرفتیم یه پستش بیاریم بگیم بد گفتی!!

میگما کاش حداقل میدونست که کاری که بقیه نمیکنند نباید بکند!!!!!!!!!!!!!!!!

مثال همین تخریبها و نقل قولها و پریدن به کاربرهای فعال

یا نوشتن از سهمی که صف خرید هست و به هیچ وجه فرصت خرید نمیدهد جز زمان اصلاح!!!

مگه نه باید سهم را در منفی و تعادل معرفی کرد کار این بشر برعکسه!!!

در پست اخرش گفت البته که دیگه نمینویسم

این حرفش هم یک کلام هست حیف شد رفتش دیگه نمیاد مطمئن باش حرف خودش را زیر پا نمیذاره....
                      میترسم بگم آنتراکت خوبی بود برای تالار میترسم بدش بیاد چون دوسش دارم نمیگم انشالله که تا سال 1500برگردد...
                      آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2022/02/17, 00:51.

نظر

• آخرین سامورایی !
                        ستاره‌دار(3)
                        • Jan 2022
                        • 2538

یه نکته عرض کنم که زیاد به رفتن اعتماد از بازار و بی اعتماد شدن مردم و....این حرفها نباید توجه کرد

کافی هست که نکاتی که بازار میخواد مثل قیمت انرژی کاهش سود بانکی و امنیت اقتصادی و رفع تحریمها و...اتفاق بیفتد همه افراد رفته باز برمیگردند به بورس

نحوه امدنش به این شکل بوده که باز همان اجرا میشود ابتدا سهامداران عمده سیگنال میگیرند از روند مطوئن و رو به پیشرفت سود سازی در اینده

انرا منتقل میکنند به کدهای شخصی بزرگ خودشان انها میخرند و به دوستان صمیمی خود میگویند و بقیه نیز لایه به لایه باز به جمع خریدارها برمیگردند!!!!
                        یه وقت میبینی از دفعه قبل نیز باز بورس بیشتر میاد در کانون توجهات

بخصوص که ایندفعه واقعا معاملات در سایر بازارها بخصوص با رهگیری اداره مالیاتی و جابجایی نقدینگی بسیار مشکل شده است ......

نظر

• am!n
                          Banned
                          • Jan 2022
                          • 236

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
                          یه نکته عرض کنم که زیاد به رفتن اعتماد از بازار و بی اعتماد شدن مردم و....این حرفها نباید توجه کرد

کافی هست که نکاتی که بازار میخواد مثل قیمت انرژی کاهش سود بانکی و امنیت اقتصادی و رفع تحریمها و...اتفاق بیفتد همه افراد رفته باز برمیگردند به بورس

نحوه امدنش به این شکل بوده که باز همان اجرا میشود ابتدا سهامداران عمده سیگنال میگیرند از روند مطوئن و رو به پیشرفت سود سازی در اینده

انرا منتقل میکنند به کدهای شخصی بزرگ خودشان انها میخرند و به دوستان صمیمی خود میگویند و بقیه نیز لایه به لایه باز به جمع خریدارها برمیگردند!!!!
                          یه وقت میبینی از دفعه قبل نیز باز بورس بیشتر میاد در کانون توجهات

بخصوص که ایندفعه واقعا معاملات در سایر بازارها بخصوص با رهگیری اداره مالیاتی و جابجایی نقدینگی بسیار مشکل شده است
                          ......
                          بیشتر روی این نکته که سایر بازارها بسیار مشکل شده است زوم کردم،چون سایر بازارها با وجود رکود و حتی مالیات و مشکلات جابجایی به مراتب از بازار بورس پویاتر و کاراتر هستند،ضرر و زیانی که در بورس وجود دارد در اون بازارها نیست،بماند که سود اون بازارها هم در بورس نیست و از بورس سودده تر است،شما را به عنوان یکی از تنهاترین افرادی که سیگنال خرید خاور دادین میشناسم و بسیار هم عالی جواب داد،ولی در همین بازار فیزیکی که شما میگید مشکل شده،از دوستان خودم این یکسال با خرید و فروش هایما و دیگنیتی و فیدیلیتی راحت بیشتر از 150%به صورت سود مرکب گرفته/:.negaran.:/
                          این یکسال چاخان ترین افراد بورس هم بعیده جرات داشته باشند بگن همچین سودی کرده باشه
                          در جواب شما که میگید مالیات میگیرند همینو بگم که در این فروشهای نقدی خودرو،اخیرا امت همیشه در صحنه به وانت و حتی کامیونهای فروشی هم رخم نمیکنند و شاهد این مدعا فروش 1ساعته کلیه بنزهای 1924 عهد دقیانوس توسط خاور در هفته پیش بود!!!اگر مالیات و ترس جایجایی بود این فروشها هیچوقت به این سرعت نبود
                          بورس هم فقط با اراده همون دزدایی که امروز به این روز انداختنش برمیگرده،نه خوراک و برجام و این قسم اخبار مسخره
                          این بورس همونی هست که دی98 با اخبار و احتمال شدید جنگ 1هفته ای جمع شد ولی الان داره میشه 2سال که به فنا رفته،چون سرمایه خودیا درگیر بورس نیست و همه در سقف دررفتند

نظر

• امیدازاد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 3759

در اصل توسط am!n پست شده است View Post
                            بیشتر روی این نکته که سایر بازارها بسیار مشکل شده است زوم کردم،چون سایر بازارها با وجود رکود و حتی مالیات و مشکلات جابجایی به مراتب از بازار بورس پویاتر و کاراتر هستند،ضرر و زیانی که در بورس وجود دارد در اون بازارها نیست،بماند که سود اون بازارها هم در بورس نیست و از بورس سودده تر است،شما را به عنوان یکی از تنهاترین افرادی که سیگنال خرید خاور دادین میشناسم و بسیار هم عالی جواب داد،ولی در همین بازار فیزیکی که شما میگید مشکل شده،از دوستان خودم این یکسال با خرید و فروش هایما و دیگنیتی و فیدیلیتی راحت بیشتر از 150%به صورت سود مرکب گرفته/:.negaran.:/
                            این یکسال چاخان ترین افراد بورس هم بعیده جرات داشته باشند بگن همچین سودی کرده باشه
                            در جواب شما که میگید مالیات میگیرند همینو بگم که در این فروشهای نقدی خودرو،اخیرا امت همیشه در صحنه به وانت و حتی کامیونهای فروشی هم رخم نمیکنند و شاهد این مدعا فروش 1ساعته کلیه بنزهای 1924 عهد دقیانوس توسط خاور در هفته پیش بود!!!اگر مالیات و ترس جایجایی بود این فروشها هیچوقت به این سرعت نبود
                            بورس هم فقط با اراده همون دزدایی که امروز به این روز انداختنش برمیگرده،نه خوراک و برجام و این قسم اخبار مسخره
                            این بورس همونی هست که دی98 با اخبار و احتمال شدید جنگ 1هفته ای جمع شد ولی الان داره میشه 2سال که به فنا رفته،چون سرمایه خودیا درگیر بورس نیست و همه در سقف دررفتند
                            ..یک مشکلی که بیشتر ما بورسی ها داریم ..داشتن این دیدگاه هست که تصور می کنیم واقعا بورس در این مملکت وزنه مهم و با اهمیتی هست واگر نباشد یا روبراه نباشد بقیه اقتصاد و مملکت کمیتشان لنگ می ماند!!یا بورس آیینه تمام نمای اقتصاد و آبروی نظام و دولت هست ..در حالی که در عمل به کتف هیچ کدام از دولت نامردان !!نیست که وضعیت بازار بورس چگونه هست ...یک دیدگاهی هم در جامعه حاکم شده و بعضی رسانه ها و دیدگاهی که امثال آن ۲۵ گوساله تبلیغش،می کنند که اهالی بازار افرادی سودجو طماع و رانت خور هستند و باید سروته آویزانشان کرد و پوستشان را کند و همین ها هستند که باعث و علت تورم و گرانی شده اند !!...و متاسفانه خود سازمان هم با این شاخص جعلی و شاخص سازی آب را به آسیاب دشمنان بازار سرمایه می ریزد...بازار بورس و سهام و تحلیل و تولید برای کشورهای پیشرفته و با اقتصاد سالم هست نه برای مملکت ما که مافیا و گانگسترهای یقه سفید در کسوت نماینده مجلس و وزیر و مدیر در حال غارت مملکت هستند ...و برای خودشان رسانه و کارشناس و سایت دارند ...به نفع خودشان قانون وضع می کنند به نفع خودشان و تفسیر خودشان قوانین را اجرا می کنند...واقعیت این هست این مملکت شفافیت و کار درست و اصولی رو برنمیتابه همه ساختارها و قوانین هم در خدمت دلالی و بزن دررویی هستند ..ما ول معطلیم ...

نظر

• آخرین سامورایی !
                              ستاره‌دار(3)
                              • Jan 2022
                              • 2538

در اصل توسط am!n پست شده است View Post
                              درود بر شما

قیمت خوراک و اخبار برجام اخبار مسخره است؟؟؟!!!!!!!!!

حالا جای اون کدهایی که در بالا انداختند خودت باشی با اون پی به ای ها و احتمال نرخ خوراک 8هزارتومانی در بازار میمانی یا شناسایی سود میکنی؟؟
                              بازار اگر مثبت مانده بود الان همه شرکتها را زیانده کرده بودند با نرخ خوراک و قیمت دستوری....

بازار باید مجددا جذاب شود و تهدیدهای ان کم شود که سرمایه ها برگردند

این شاخص و قیمت بیشتر سهام را با سفته بازی بردند تا دومیلیون صعود شاخص از بالای یک میلیون اکثر تحلیلگرها و قدیمیهای بازار قبول نداشتند

اصلاح بازار لازم بوده چیزی که لازم نبوده صعود بیش از حد و بردن بالای ان که بیش از حدتوان و ارزش شرکتها و سود سازی انها بوده

بازار در صعود بیش از حد دستکاری شده نه در اصلاح ان حتی در این قیمت!!!

تازه داره بازار کم کم ارزنده میشه و پی به ای ها معقول

این بازارهای کاذبی که داری میفرمایید گاملا پر هستند قیمتها و در سقف در حال حرکتند دقیقا حال روز بورس در شاخص دومیلیون در سال 99را دارند

هیچ روند صعودی تا ابد ادامه ندارد که قطعا انها نیز متوقف میشوند و این شو بازیهای ثبت نام خودرو و این مسائل که بحق مسخره هم هست تمام میشود

هیچ روند نزولی هم تا ابد ادامه ندارد و این نزولهای بزرگ نیز در بورس تمام شده است

یه چیزی بگم دیگه کم کم باید بیخیال پیدا کردن متهم در زیانهایمان باشیم دوساله گفتیم و فایده نداشته

الان من خودم را باید مقصر بدونم که اطلاعات و سوادم نرسیده که از صعود 50درصدی تجلی در یکماهه بهره ای نبردم

وجود این نوع سهام نشاندهنده بازگشت حیات به شریان بورس هست

زندگی داره برمیگردد کفهای تثبیت شده در برخی سهام داریم

بازار تخفیف خورده و اصلاح کرده و بعضا اکازیون داریم که معادلش نیست

باید بتوانیم دیگه مدیریت کنیم سرمایه را

نظر

• آپولون
                                ستاره دار (1)
                                • Dec 2015
                                • 627

سلام

به عنوان مدیر این تالار به شما عرض میکنم والا قصد جسارت به هیچیک از کاربران را ندارم!

معمولآ و غالبآ در این تالار در بیستر موافع انتقادها بر خواسته از ذهنیت شخصی کاربران هستند! از طرفی دیگه بعضی افراد دیگران را از سر خصومتهای شخصی مورد انتقاد قرار میدهند. در واقع از انتقاد کردن به عنوان وسیله ای برای تلافی یا عقده گشائی به فرد مورد نظر استفاده میکنند...

در صورتیکه انتقاد شما از بهرام خالیران این هست که به قول معروف به بهرام چاخان نشان دهید که زدی ضربتی! ضربتی نوش کن! باید خدمتتان عرض کنم لطفآ نه به خودتان و نه به بهرام پلنگ فشار روانی وارد نکنید چونکه نه تنها انتقاد شما در این مواقع اثر گذار نخواهد بود! بلکه باعث میشود کینه ها دو چندان شده و مشکلات شما با بهرام خان خالدار بزرگتر و حادتر شوند. لذا به شما پیشنهاد میکنم اگر قصد کمک کردن به ایشان را ندارید! حق انتقاد کردن هم ندارید

با تشکر @};-

در اصل توسط مات و مبهوت پست شده است View Post
                                عجب حوصله ای داره بهش بگو تو میره همه مبحثها را میاره بالا پر میکند از تخریب و تبلیغ خودش

اینجا کسی دیدی پست یکی دیگه بیاره بالا انهم در این وسعت؟؟ چه حوصله ای داره این بشر از اینهمه وقت گذاشتن و سرچ کردنها

چقدر خودش نوشته و فیل شده تحلیلهاش؟؟ در یک روز سابقه 3بار تحلیل روند نزولی و صعودی و برعکس هم برای دلار و نفت و اینا داره غیره صدها بار تحلیل برعکس شاخص و تک سهام

ما که هنوز نرفتیم یه پستش بیاریم بگیم بد گفتی!!

میگما کاش حداقل میدونست که کاری که بقیه نمیکنند نباید بکند!!!!!!!!!!!!!!!!

مثال همین تخریبها و نقل قولها و پریدن به کاربرهای فعال

یا نوشتن از سهمی که صف خرید هست و به هیچ وجه فرصت خرید نمیدهد جز زمان اصلاح!!!

مگه نه باید سهم را در منفی و تعادل معرفی کرد کار این بشر برعکسه!!!

در پست اخرش گفت البته که دیگه نمینویسم

این حرفش هم یک کلام هست حیف شد رفتش دیگه نمیاد مطمئن باش حرف خودش را زیر پا نمیذاره....
                                میترسم بگم آنتراکت خوبی بود برای تالار میترسم بدش بیاد چون دوسش دارم نمیگم انشالله که تا سال 1500برگردد...

نظر

در حال کار...
                                X