جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مگنوس کارلسن
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 1626

پاسخ : جــــو بــــازار

خوب خداروشکر...مثل اینکه توافق نزدیکه....ان شاا...مردم یه نفسی بکشن...خدا کنه یه گشایشی بشه...

نظر

• آپولون
      ستاره دار (1)
      • Dec 2015
      • 627

دوست و آقای محترمی که b4city نام کاربری توست و شگفتا که زهری تلخ به جان توست... بگذریم که گفتنی زیاد است و گذشتنی از آنگونه که رویاروی توست نه گفتنی! تو میخواهی از بودن و ادامه حضور در این تالار بگذری و من نمیخواهم. میگویم که نباید ! میپرسی " من" دیگر از کجا آمده است! که گستاخانه نسخه علاج می نویسد!! من آدمی که لحظات سنگین تنهایش را با خاطرات فروم نویسی یک b4city تلخ تاب زده است از بغض دست نوشته های تو می آیم دزدانه و نه رندانه که غمگنانه همدرد و هم بغض یادداشتهای تو بودند... تو مینویسی " باید که نباشم نباید که باشم" و من برای تو مینویسم که بخوانی که بمانی... من و تو هر کدام مسافر در به در ماشین قراضه ای هستیم که فروم نویسی است با مسافرانی کنار من و تو سمج آزاردهنده با این همه من و تو باید که بمانیم و تو میخواهی نیمه های راه پیاده شوی! غافل از اینکه اگر انتهای راه حتی ایستگاه موعود هم نباشد! من و تو حس پشت کوه رسیدن را که با هم قسمت میکنیم. بگذار با هم به انتها برسیم من و تو نباید توقف کنیم... دلم برات تنگ شده b4city غرغرو@};-

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      ادامه ....من با سهام p/e50 موندم ؟ از ریزش بازار تا کنون من با هیچ سهمی نموندم . از خودستائی نفرت دارم و بارها گفتم در زمینه بورس من هیچی نیستم ولی زیانم جزء کمترین زیانهاست
      خیلی حرف برای گفتن است ... بگذریم وقت و حوصله جواب به اراجیف نامبرده نیست

هیچ وقت در هیچ بخشی از فضای مجازی اعم از این سایت یا جای دیگری کمترین ادعای دانش در زمینه بورس و مسائل مربوطه نداشتم ولی در این زمینه که ادم شناس خوبی هستم و روان شناسی که از رفتار و گفتار هر فرد مجازی میتونم بدست بیارم حرف نداره و در این زمینه به خودم می بالم
      دست رو هر کی گذاشتم و بهش گیر دادم یا انتقاد داشتم مو لا درزش نرفته با کمترین خطا زدم به هدف . به این موضوع میبالم که کارم درسته

رفتار فرد نامبرده را 24 ساعت گذشته دیدید ؟ حق با کی بود ؟ با من بود . طرف فراتر از انچه بود که گفتم و باقیمانده را هم 24 ساعت گذشته به نمایش گذاشت . این رفتار از یه ادم نرمال است ؟ طبیعی است ؟ هرگز . نیاز به درمان دارد
      فضای مجازی دیگه خسته کننده شده برام هر چند دلتنگ خیلی از دوستان نازنین مجازی میشم و دلم به شدت براشون تنگ میشه و شاید از دلتنگی اینقدر ازار ببینم که چند روز کلافه باشم ولی ناچارم بروم

موقعی که پدرم از دنیا رفته بود و تاپیکی ایجاد شده بود و تسلیت دوستان .... از صمیم قلب برای اولین بار از فضای مجازی لذت بردم و ارامش بخش بود برام و در همون تاپیک هم نوشتم برای اولین بار حس غرور دارم که چنین دوستان مجازی هستند ...
      ولی الان تخلیه شدم . هنوزم دوستان نازنین کم نیستند ولی انتظارها براورده نمیشه . نه بخاطر رفتار یه فرد ... بخاطر مسائل دیگر هم هست . به هر حال وقتی یه نفر داره اینطور لجن پراکنی میکنه نباید یه واکنشی از سوی دیگری باشد ؟ همه بشینند و تماشاچی ؟

عقده مجازی و دیده شدن ندارم ، روزگار نامراد کشوندمون به این ورطه فعالیت ( بورس ) و متعاقبش مباحث مجازی و وقت گذاشتن برای این کار و ... وگرنه من سابقه 2 بار شرکت در المپیادهای ریاضی کشوری دارم و سوختم به این دنیا و روزگار و کشور و مسائل دیگری که جای گفتنش نیست و به انچه لایقش بودیم نرسیدیم بازم به دلیل مسائلی که نیک دانید این کشور جای نخبه پروری نیست و هزار مشکل پیدا میکنند ( من نخبه نیستم بطور کلی میگم ) ... بگذریم

عرض کردم مدیران سایت هم طوری القا میکنند که گویا باید رفت . ممکنه اشتباه برداشت کرده باشم ولی چون روان شناختی خوبی دارم فکر نمیکنم اشتباه باشد
      صاحب خانه محترم است و منم مهمان . باید خودم بروم . کلا مجازی نویسی دیگر جذابیتی نداره برام
      ممکنه برای خیلی ها مهم نباشد چون من شخص مهمی نیستم . منم یه عضو عادی ، ولی وظیفه دانستم این مطالب را بگویم و ترک محفل کنم

دلتنگتون میشم . ارزوی سلامتی و شادی دارم برا همتون . ارادتمند

نظر

• MOSTAFAVI
        Banned
        • Jun 2012
        • 5633

در اصل توسط مسعود. پست شده است View Post
        اگر مشکلی داره شما کاملش کن

کلیات متن توافق بازگشت به ‎#برجام:

- تعلیق غنی‌سازی بالای ۵٪
        - آزاد شدن ٧م$ پول ایران که در کره جنوبی ضبط شده
        - آزادی گروگان‌های غربی

تنها پس از انجام این سه، روند تعلیق تحریم‌ها آغاز خواهدشد

!
        شما فکر می کنی این خبر صحت داشته باشه؟/:.nono.:/

نظر

• پروواز
          ستاره‌دار(6)
          • Sep 2020
          • 5236

فقط سهم هایی را باید خرید که با دلار زیر ۲۰ تومن هم ارزشمند هستن. البته الان به نظر من بیش از نصف بازار با دلار زیر ۱۵ هم ارزشمند هست.
          سهم هایی را میتونم نام ببرم که با دلار ۳ تومن و هزار تومن هم ارزشمند هستن. ولی باید ببینیم برنامه و دستور دولتی ها و حقوقی ها و رانتخواران برای بازار چی هست.

نظر

• کاشان2
            عضو فعال
            • Dec 2020
            • 1755

در اصل توسط پروواز پست شده است View Post
            فقط سهم هایی را باید خرید که با دلار زیر ۲۰ تومن هم ارزشمند هستن. البته الان به نظر من بیش از نصف بازار با دلار زیر ۱۵ هم ارزشمند هست.
            سهم هایی را میتونم نام ببرم که با دلار ۳ تومن و هزار تومن هم ارزشمند هستن. ولی باید ببینیم برنامه و دستور دولتی ها و حقوقی ها و رانتخواران برای بازار چی هست.
            با سلام میشه چند سهم ارزشمند برای خرید معرفی کنید

نظر

• kh25
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 693

با توصیه خرید و فروش نکنید تا گیر نیفتید

صدرا؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• Omid_Khan
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 714

در اصل توسط ADLER پست شده است View Post
                سایت فراچارت زیاد هست
                بله این سایت آموزشهای زیادی برای تحلیل تکنیکال داره ولی اینکه یه سهم خاص را تحلیل گرده باشه، نه، چیزی نداره! من که چیزی پیدا نکردم!
                من یه تحلیل چند صفحه ای از یه سهم مثلا فملی یا هر سهم دیگه ای میخوام! خیلی جستحو کردم تو اینترنت ولی چیز مناسبی پیدا نکردم!

نظر

• سرمایه گذار
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1925

در اصل توسط Omid_Khan پست شده است View Post
                  بله این سایت آموزشهای زیادی برای تحلیل تکنیکال داره ولی اینکه یه سهم خاص را تحلیل گرده باشه، نه، چیزی نداره! من که چیزی پیدا نکردم!
                  من یه تحلیل چند صفحه ای از یه سهم مثلا فملی یا هر سهم دیگه ای میخوام! خیلی جستحو کردم تو اینترنت ولی چیز مناسبی پیدا نکردم!
                  سایت همفکران( کارگزاری آگاه)از این دست تحلیل ها دارد.
                  آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• پروواز
                    ستاره‌دار(6)
                    • Sep 2020
                    • 5236

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                    با سلام میشه چند سهم ارزشمند برای خرید معرفی کنید
                    سلام متاسفانه بازار را به قدری دستوری و رانتی شده که سهم هرچقدر هم ارزشمند باشه ممکنه صبر ایوب نیاز داشته باشه تا زمان رشدش برسه.
                    این بازار دولتی و دستوری نشون داده توانایی نصف کردن ارزشمندترین و ارزانترین سهم و دوبرابر کردن بی ارزشترین و گرانترین سهم را هم داره.
                    آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2022/02/18, 22:03.

نظر

• shahin
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 2178

در اصل توسط shabah پست شده است View Post
                      عجب تحلیلی!!

خود دولت نرخ دلار رو تو بودجه 25 هزار تومن دیده شما صجبت از 15 هزار تومن میکنین؟!

یعنی دولت دستی دستی خودش رو تو کسری بودجه بندازه و بهشتی که نصیبش شده رو تقدیم ملت کنه؟

نرخ دلار بالا تا جایی که باعث شورش و اعتراض نشه برای دولت بهترین گزینه هست. دلار هم که حتی 30 تومنش هم باعث هیچ اتفاقی نمیشه

همین الان هم نرخ دلار نسبت به مسکن پایین هست. مسکن ریزش نداشته و از پارسال قیمتهای اسمی اش بالاتر هم رفته ولی دلار ریزش داشته. بماند که دلار 2 برابر شد و مسکن 10 برابر. قیمت دلاری مسکن همین الان هم حداقل 30 درصد حباب داره

تو گروه پتروشیمی میبینی نرخ خوراک گازی قرار بود بالا بره بعد یه بیسواد اومده تو تاپیک شاراک نوشته با افزایش نرخ گاز دیگه شاراک سود ده نیست!! طرف اصلا نمیدونه شاراک خوراکش گاز نیست

سهم فزر عرضه اولیه شده یه عده بدون اینکه یکم فقط یکم تحقیق کنن میگن گرونه. بعد 70 درصد صورت مسئله رو شرح دادم تو تاپیکش طرف میپرسه خوب سود چقدره؟ حتی حال اینکه یه اطلاعیه رو باز کنه به به زبان فارسی سلیس توضیح داده شده رو نداره!

بعد میان ضرر میکنن و شاکی میشن و میگن دولت بیا سهم ما رو جمع کن!
                      بازار سرمایه با فریبی که از دولت خورد ؛
                      بسیاری از شرکتهایش به نرخ دلار 3500 برگشته اند ( به جز تعدادی شرکت منتفع از صادرات مواد اولیه که مانع افت شاخص به حوالی 300 -500 هزار شده اند )
                      حتی اگر برجام ناقصی در کار باشد ؛
                      نوبتی هم باشد این بار نوبت ریزش بازارهای مسکن و ارز و مواد اولیه مورد نیاز مردم و شرکتهای مصرف کننده است که زیر بار جهش نرخ ارز در ده سال گذشته کمرشون خورد شده .

نظر

• مگنوس کارلسن
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1626

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
                        بازار سرمایه با فریبی که از دولت خورد ؛
                        بسیاری از شرکتهایش به نرخ دلار 3500 برگشته اند ( به جز تعدادی شرکت منتفع از صادرات مواد اولیه که مانع افت شاخص به حوالی 300 -500 هزار شده اند )
                        حتی اگر برجام ناقصی در کار باشد ؛
                        نوبتی هم باشد این بار نوبت ریزش بازارهای مسکن و ارز و مواد اولیه مورد نیاز مردم و شرکتهای مصرف کننده است که زیر بار جهش نرخ ارز در ده سال گذشته کمرشون خورد شده .
                        نه به گمونم...دست کم در بازار مسکن....یه زمینی هست که الان توفکر خریدشم....فروشنده سمجی داره...کافیه فقط 10 درصد از قیمتش بیاد پایین...حتی با دلار10000تومن امونش نمیدم...قشنگ 4واحد اپارتمان شیک ازش میزنه بیرون...نیازی به فروشش هم نیست....به قول دوستمون...دیگه خرید خونه برای مردم تو شهرهای بزرگ ارزو شده.....این مورد رو اصلا باهاتون موافق نیستم....

نظر

• کمبوجیه
                          عضو فعال
                          • Oct 2013
                          • 495

دلار نیمایی 24200

نظر

• کمبوجیه
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 495

افزایش ۱۱۶۶ ریالی نرخ دلار نیما

نظر

• منیب
                              عضو فعال
                              • Feb 2011
                              • 2439

طرح وزیر اقتصاد برای حمایت از سهامداران خُرد به سود رانتی ها تمام شدطرح وزیر اقتصاد برای حمایت از سهامداران خُرد به سود رانتی ها تمام شد - بررسی های رسانه ای تحریریه
                              بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• MOSTAFAVI
                                Banned
                                • Jun 2012
                                • 5633

دنیای اقتصاد: نرخ دلار در معاملات غیررسمی فردایی در روز گذشته وارد کانال 25هزار تومانی شد؛ موضوعی که احتمال این را می‌دهد در معاملات نقدی نیز دلار وارد این کانال شود. «احتمال آزادسازی دارایی‌های بلوکه‌شده»، «افزایش مشتریان متقاضیان نفت ایران» و «گزارش برخی رسانه‌ها از توافق احتمالی» سه خبری بود که توسط معامله‌گران ارزی دست به دست می‌شد. در آخرین معاملات، دلار در تعطیلات آخر هفته گذشته مرز حمایتی ۲۶هزار و ۴۰۰تومان و به سطح قیمت 26هزار و 200تومان رسید. نرخ دلار از ابتدای زمستان تاکنون به میزان 13درصد کاهش قیمت را ثبت کرده است. به نظر می‌رسد که این میزان کاهش در معاملات هفته جاری نیز تداوم یابد. به نظر می‌رسد که معامله‌گران ارزی در روزهای اخیر خود را برای کاهش بیشتر در بازار آماده می‌کنند. احتمال اینکه عرضه خرد دلارهای خانگی در هفته جاری رشد کند نیز وجود دارد.

نظر

در حال کار...
                                X