جــــو بــــازار

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • linux_linda
    عضو فعال
    • Jun 2014
    • 3356

پاسخ : جــــو بــــازار

در اصل توسط ashkan zandi پست شده است View Post
    خب حالا یک باک بنزین جلوتر بیفتی یا چنتا گونی برنج
    اینطور ادم هارو باید دوبار کشت
    ی عده نون شب ندارن بعد امثال شما ذخیره کنید ببینیم کجارو میخوایید بگیرید
    لامصب مغزای اقتصادی که تا چیزی میشه حمله میکنن ب پمپ بنزین که یه باک جلوتر بیفتن
    بعد با امثال اینا انتظار زندگی نرمال هم داریم
    ای کاش از مخ جلو می افتادن
    مغزشون تو شکم و زیر شکم قرار گرفته

نظر

• آخرین سامورایی !
      ستاره‌دار(3)
      • Jan 2022
      • 2538

در اصل توسط am!n پست شده است View Post
      اینقدر پول توی اون بازارها هست که برای ماشین 1.5-2میلیارد تومنی هم محدودیت کد ملی گذاشتند،جوری شده که پول داره از بازار سواری داخلی و وارداتی به سمت بازار ماشین تجاری میره و صف خرید برای محصولات تجاری مثل فوتون و شیلر چینی و بنزهای قدیمی راه افتاده
      امین جان و سایر دوستان منتقد بیایند این تاپیک لینک صحبت کنیم و راه حل ارائه دهید ممنون
      همانطور که از نام تاپیک پیداست تاپیک متعلق به هواداران فریب خورده نیست و متعلق به منتقدین هست
      نظرات شخصی و پر از اشتباه بنده است و قطعیتی ندارد.

گروه سهامداران حرفه ای بورس ! https://t.me/Professional_bourse360

نظر

• zess
        عضو فعال
        • Nov 2013
        • 3107

در اصل توسط عبدالله محمدی پست شده است View Post
        افسر عالی رتبه ارتش چین: زمان بازگشت تایوان به خانه فرا رسیده است

������به آمریکا توصیه می‌کنیم با آتش بازی نکنید، زیرا هرکس این کار را انجام دهد خود را می سوزاند.
        @AkhbareFori
        z1.jpeg
        آخرین ویرایش توسط zess؛ 2022/02/27, 21:35.

نظر

• Auschwitz
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 444

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
          یاد بگیر به نظرات هم احترام بزاریم به این میگن دموکراسی
          نمیدونم تو جنگ چند سالت بود و اصلا درکی از جنگ داری یا تخیلی و از رو موج احساسات یه چی در میکنی
          وقتی میگم همیشه باک پر باشه اتفاقا برای اینه وسط موشک پرانی نری تو صف
          وقتی تو دوران کرونا سرم نبود بهت اون موقع تف کف دستت هم نمیدن منظورم اونایی بود که بیماری خاص دارن و باید همیشه مصرف داشته باشن
          وقتی میگم برای چند ماهی ذخیره کالای اساسی یعنی اون موقع تو صف تیکه پارت نکنن
          و در جواب آخرت از زمان روی کار اومدن اینا یادم نمیاد اکثریت فهمی از زندگی نرمال داشته باشن .
          شما به فهم خودت برو جلو
          تا الانم تو این سیستم کسی که با فکر من نوعی رفته جلو حداقل یه قدم جلوتر بوده چرا چون سر منشا خراب بوده . و بالایی صد برابر من فکر خودشه.
          بچه هاشون اونورن خودشون هم بلیط به دست و دو تابعیتی
          اون موقع علی میمونه و حوضش
          فکر میکنی اینا به چیزی اعتقاد دارن دشمن دو تا بمب بزنه دو تا خودشون میزنن میگن اونا بودن
          جریان هواپیما اوکراینی که یادت نرفته
          میگن داریم میریم بزار پس کلا ویران بشه ...
          چقدر در این موارد مشابه هم هستیم. همیشه برنج و روغن و قند شوینده به نیاز حدودی یک سال رو ذخیره میکنم. چون میدونم نه پارتی دارم نه جایی برا پناه بردن و نه طاقت صف و هل بده و یکی از عقب بچسبونه بهت نه من با ریشو پشمم برم توو صورت یکی دیگه توو صف.
          اتفاقا اول کرونا هم احتیاطا اندازه دو نفر داروهای مسکن و سرماخوردگی گرفتم و چون استفاده نشد ریختم دور برا صدقه سر خودم گفتم انشالله نصیب آخوندا و بسیجیا بشه.
          حالا ببین کی میگم حتی اون "اسمشو نیار" هم اگه جنگ بشه در میره امریکایی یا لندنی پاریسی... من میمانم و حوضم.
          مردک وزارت خارجه میگه به دانشجویان ایرانی ساکن اکراین گفتیم هرطور میتونن خودشونو برسونن لب مرز لهستان مولداوی تا ما بتونیم از اونجا برشون داریم بیاریمشون ایران. آخه نادان یک هفته قبل همه کشورها تبعه خودشونو کشیدن بیرون ولی تو تریپ از همه چی خبر داری برداشتی و گفتی با ایرانیان ساکن اکراین در تماسیم و مشکلی نیست, کدووم گوری بودی؟ این بود اشرافیتت؟!
          زینب الساداتتم ی گزارش رفت که دیدید امریکا به دروغ میگفت روسیه میخاد این دوشنبه به اکراین حمله کنه ولی نکرد!!!!!!دیدید این فلان فلانها رو الکی به عمو پوتین وصله میچسبوندن!!؟؟/
          شکی ندارم که آحوند معتقد به سرزمینهای سوخته اگه ببینه کشور ازدست میره ی مرضی بمبی میزنه تا تفکر "دیگی که برا من نجوشه سر سگ توش بجوشه" رو پیاده کنه و باقی ماجرا.

نظر

• djdream
            عضو جدید
            • Nov 2013
            • 4001

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
            من زمان جنگ یادمه،در اوج موشک باران تهران و فرار تهرانی ها،در خونه ما به روی آشناها باز بود .خداییش مردم ،خوب به هم کمک می کردن،هر شب دو یا سه خانواده خونه خودمون و همسایه هامون می خوابیدن،می رفتیم نونوایی همه ده تا ده تا نون بربری می گرفتیم .
            یادش بخیر، کاش اون روحیه نوع دوستی و مهربونی،بازهم تکرار بشه
            الان رفتار مردم برعکس شده

نظر

• آخرین سامورایی !
              ستاره‌دار(3)
              • Jan 2022
              • 2538

..............
              آخرین ویرایش توسط آخرین سامورایی !؛ 2022/02/27, 22:50.

نظر

• منیب
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 2440

[ Photo ]
                #نفت #روسیه
                مدیرعامل بریتیش پترولیم BP در اطلاعیه ای گفته که 19.75% سهم این شرکت در غول نفتی Rosneft روسیه را فروخته و از هیات مدیره شرکت روسی نیز استعفا میدهد!

تحریم آمریکا و غرب فعالیت شرکتهای نفتی در روسیه را دشوار خواهد کرد و محرک رشد قیمتها در هفته جاری خواهد بود

BP says it’s exiting its almost 20% stake in Russian oil company Rosneft ... CEO Bernard Looney is resigning from Rosneft’s board ‘with immediate effect @Commodities
                بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• آخرین سامورایی !
                  ستاره‌دار(3)
                  • Jan 2022
                  • 2538

#روسیه #نفت #فلزات #ایران

بانکهای بزرگ اروپا شامل CreditSwiss و SocieteGenerale دیگر خدمات تامین مالی و پرداخت پول برای خرید فلزات و نفت از روسیه را انجام نمی دهند! ? این موضوع محرک قیمت #آلومینیم و #نفت #فولاد #مس #روی در هفته جاری خواهد بود

خبر خوب اینکه برخی شرکتهای اروپایی بزرگ مقیاس فعال در حوزه کامودیتی ... امروز یکشنبه با #ایران تماس گرفته اند و احتمال جایگزینی بخشی از صادرات روسیه با محصولات تولیدی ایران وجود دارد

نظر

• EHSANI
                    ستاره‌دار(3)
                    • Sep 2020
                    • 2109

در اصل توسط Auschwitz پست شده است View Post
                    چقدر در این موارد مشابه هم هستیم. همیشه برنج و روغن و قند شوینده به نیاز حدودی یک سال رو ذخیره میکنم. چون میدونم نه پارتی دارم نه جایی برا پناه بردن و نه طاقت صف و هل بده و یکی از عقب بچسبونه بهت نه من با ریشو پشمم برم توو صورت یکی دیگه توو صف.
                    اتفاقا اول کرونا هم احتیاطا اندازه دو نفر داروهای مسکن و سرماخوردگی گرفتم و چون استفاده نشد ریختم دور برا صدقه سر خودم گفتم انشالله نصیب آخوندا و بسیجیا بشه.
                    حالا ببین کی میگم حتی اون "اسمشو نیار" هم اگه جنگ بشه در میره امریکایی یا لندنی پاریسی... من میمانم و حوضم.
                    مردک وزارت خارجه میگه به دانشجویان ایرانی ساکن اکراین گفتیم هرطور میتونن خودشونو برسونن لب مرز لهستان مولداوی تا ما بتونیم از اونجا برشون داریم بیاریمشون ایران. آخه نادان یک هفته قبل همه کشورها تبعه خودشونو کشیدن بیرون ولی تو تریپ از همه چی خبر داری برداشتی و گفتی با ایرانیان ساکن اکراین در تماسیم و مشکلی نیست, کدووم گوری بودی؟ این بود اشرافیتت؟!
                    زینب الساداتتم ی گزارش رفت که دیدید امریکا به دروغ میگفت روسیه میخاد این دوشنبه به اکراین حمله کنه ولی نکرد!!!!!!دیدید این فلان فلانها رو الکی به عمو پوتین وصله میچسبوندن!!؟؟/
                    شکی ندارم که آحوند معتقد به سرزمینهای سوخته اگه ببینه کشور ازدست میره ی مرضی بمبی میزنه تا تفکر "دیگی که برا من نجوشه سر سگ توش بجوشه" رو پیاده کنه و باقی ماجرا.
                    درود ... اینو خوندم ، یاد فیلم « خجالت نکش » افتادم . لینک آپارات

شخصی روستایی در دهه هفتاد از تلویزیون ، سخنرانی مقامات کشور مبنی بر ضرورت جلوگیری از افزایش جمعیت رو میبینه ، جوگیر میشه و میره عمل وازکتومی انجام میده تا به مملکتش خدمت کرده باشه ! در حالی که میدونسته خانمش در حسرت داشتن یک دختر هست و از این کار به شدت عصبانی شده بود.

بعدها در دهه 90 دوباره از تلویزیون سخنرانی مقامات کشور مبنی بر ضرورت افزایش جمعیت رو میبینه ، دوباره جوگیر میشه میره عمل میکنه برمیگرده به حالت قبل... در حالی که سنی ازش گذشته و بچه هاش بزرگ شدند و عروس داره ، یه بچه دیگه به دنیا میارند تا به مملکت خدمت کرده باشه !

در طول فیلم ، از حالات و رفتار و گفتار شخص ، مشخصه که آدم اوسکلی هست
                    (سریال جومونگ نگاه میکنه ، دعا میکنه که جومونگ پیروز بشه)
                    آخر فیلم هم میره شهر سخنرانی حسن روحانی رو گوش کنه که ببینه تکلیف چیه!
                    ولی به نظرم چیزی که مخاطب از کل ماجرا برداشت میکنه اینه که هرکس زندگی خودشو بر اساس سیاستهای مسئولین تنظیم میکنه ، خیلی اوسکوله.
                    (گاهی منافع ملی ایجاب میکنه که آدم از منافع شخصی خودش چشم پوشی کنه ولی شرطش اینه که سیاست گذار ، عاقل و سالم و دارای مقبولیت و مشروعیت باشه)

اتباع ایرانی ساکن اوکراین ، مخصوصاً قشر دانشجو و تحصیل کرده ، در حالی که در کانون واقعه حضور داشتند ، اگه با تحلیل مسئولین ایران ، بر سر زندگی خودشون ریسک کردند ، واقعاً عجیب هست. فکر میکنم اونهایی که عقلشون کار میکرد ، به همراه اتباع سایر کشورها خارج شدند و اینهایی هم که ریسک کردند و موندند احتمالاً علت دیگری داشته... احمدی نژاد هم می دونست جنگ میشه
                    آخرین ویرایش توسط EHSANI؛ 2022/02/28, 03:28.
                    نگرش ، همه چیز است .

نظر

• bahramkhaliran
                      عضو جدید
                      • Sep 2020
                      • 812

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
                      می خوردن من حق از ازل میدانست

گر می نخورم علم خدا جهل بود
                      سلام
                      آنکس که این بیت شعرراگفته نه ازعلم خداآگاه بوده ونه ازعمل خدا فقط خریت خود راثابت کرده!
                      خداوندفرموددر سوره شمس
                      فَأَلْهَمَهَا فُجُورَهَا وَتَقْوَاهَا ﴿٨﴾
                      پس بزه کاری و پرهیزکاری اش را به او الهام کرد. (۸)

نظر

• سهامدارعمده
                        عضو فعال
                        • Jan 2022
                        • 1198

خریدسنگین در ثشاهد .
                        من بعد سهمهایی رشد میککنن که عقب افتادن
                        انسان برآن بمیرد که برآن زیسته.

نظر

• Davar
                          عضو فعال
                          • May 2017
                          • 3109

در اصل توسط سهامدارعمده پست شده است View Post
                          خریدسنگین در ثشاهد .
                          من بعد سهمهایی رشد میککنن که عقب افتادن
                          یا با خاک یکسان شدند

قشیر

نظر

• liverno
                            عضو فعال
                            • Jul 2013
                            • 1742

سهم های ساختمانی استارت زدند....

نظر

• Sadeghi
                              عضو عادی
                              • Jan 2022
                              • 162

یک مسئله ای در مورد بازار تا قبل عید هست که ذهن را درگیر می کند .

اینکه حتی توافق بشود یا آغاز شروع رشد بازار رسیده باشد .اتاق فکر اجازه این رشد را ندهد و دلیل هم اینکه تفکر معیوب آن چند اقتصاد دان کاتب هنوز بر سیاست و برنامه های بورس غالب باشد و برای آرامش کل بازار کشور این دم عیدی جلو رشد و نوسان هیجانی بورس را بگیرند.

نظر

• مگنوس کارلسن
                                عضو فعال
                                • Jan 2022
                                • 1630

در اصل توسط bahramkhaliran پست شده است View Post
                                سلام
                                آنکس که این بیت شعرراگفته نه ازعلم خداآگاه بوده ونه ازعمل خدا فقط خریت خود راثابت کرده!
                                خداوندفرموددر سوره شمس
                                فَأَلْهَمَهَا فُجُورَهَا وَتَقْوَاهَا ﴿٨﴾
                                پس بزه کاری و پرهیزکاری اش را به او الهام کرد. (۸)
                                جنابعالی با این عربیها که خوندین فهمیدین که علم وعمل خدا چه جوری بوده؟...عجب خدایی و عجب بنده ای...

نظر

در حال کار...
                                X